Privātuma politika

11/29/2022
Privātuma politika

Šajā Privātuma politikā ("Politika") ir izklāstīti veidi, kā mēs rīkojamies ar personas datiem un jebkuriem citiem datiem, kurus mēs varam saņemt, izmantojot mūsu tmailor.com pakalpojumu ("Pakalpojums", "mēs").

Mēs aicinām jūs rūpīgi izlasīt Politiku pirms pakalpojuma lietošanas uzsākšanas, jo, piekļūstot Pakalpojumam vai izmantojot to, jūs piekrītat Politikai. Lūdzu, pārtrauciet izmantot Pakalpojumu, ja nepiekrītat Politikai un Lietošanas noteikumiem.

Quick access
├── PERSONISKĀ INFORMĀCIJA
├── SĪKFAILUS
├── REKLĀMU RĀDĪŠANA
├── ĀRĒJĀS SAITES
├── DROŠĪBA
├── IZMAIŅAS
├── KONTAKTPERSONAS

PERSONISKĀ INFORMĀCIJA

Mēs neapkopojam personu identificējošu informāciju, piemēram, jūsu vārdu, e-pasta adresi, tālruņa numuru, ģeogrāfisko atrašanās vietu vai IP adresi. Pakalpojums darbojas pilnīgi anonīmi, tāpēc mēs neglabājam žurnālus un neuzraugām jūsu darbības tiešsaistē.

SĪKFAILUS

Mēs izmantojam sīkfailus, lai nepārtraukti uzlabotu mūsu pakalpojumu veiktspēju. Sīkfaili palīdz mums atcerēties jūsu iestatījumus, lai nodrošinātu vislabāko lietotāja pieredzi. Jūs varat brīvi atspējot sīkfailus savas ierīces iestatījumos, taču tas var padarīt dažas Pakalpojuma funkcijas nepieejamas.

Tā kā mēs izmantojam trešo pušu analīzes pakalpojumus, piemēram, Firebase un Google Analytics, jums jāapzinās, ka tie var izmantot arī sīkfailus. Jūs varat izlasīt viņu politikas šeit: https://policies.google.com/privacy. Turklāt statistikas dati, ko mēs iegūstam no analīzes pakalpojuma, tiek izmantoti tādā veidā, ka tos nevar savienot ar atsevišķiem lietotājiem.

REKLĀMU RĀDĪŠANA

Izmantojot Pakalpojumu, Google AdSense jums var piedāvāt vispārīgas reklāmas. Lūdzu, izlasiet vairāk par to, kādus datus Google AdSense var apkopot šeit https://policies.google.com/privacy.

ĀRĒJĀS SAITES

Ja pametat mūsu vietni, sekojot saitei uz ārēju vietni vai Pakalpojumu, jums vajadzētu iepazīties ar to politikām un noteikumiem. Diemžēl mums nav kontroles pār ārējām vietnēm, kuras jūs varat apmeklēt, tāpēc jūs tās apmeklējat tikai uz savu risku.

DROŠĪBA

Mēs izmantojam uzticamas administratīvās un tehniskās drošības metodes, lai aizsargātu informāciju, ko varam apkopot statistikas un lietotņu uzlabošanas nolūkos. Mūsu serveri atrodas datu centros, kur tiek izmantota stingra drošības prakse. Lai gan mēs darām visu iespējamo, lai nodrošinātu drošu un aizsargātu Pakalpojumu, jums jāapzinās, ka internetā neviens datu drošības pasākums nevar nodrošināt pilnīgu aizsardzību.

IZMAIŅAS

Mēs paturam tiesības laiku pa laikam mainīt un atjaunināt Politiku, ja tiek veiktas būtiskas izmaiņas Pakalpojuma īpašumos vai funkcionalitātē. Tāpēc regulāri pārbaudiet politiku, lai uzzinātu, kādi dati var tikt apkopoti, izmantojot Pakalpojumu.

KONTAKTPERSONAS

Ja jums ir kādi jautājumi par konfidencialitātes politiku, lūdzu, sazinieties ar mums pa tālruni tmailor.com@gmail.com.