Kaip sukurti laikiną el. pašto adresą mobiliajame telefone?

01/09/2023
Kaip sukurti laikiną el. pašto adresą mobiliajame telefone?

Laikinos el. pašto adresų generavimo paslaugos dabar domina daugelį vartotojų, kad apribotų galimybę nulaužti pagrindinį el. Pašto adresą. Internetinės svetainės nemokamai sukuria virtualų el. pašto palaikymą ir vienu metu sukuria kelis laikinus el. laiškus.

Tmailor.com yra programa, generuojanti atsitiktinius virtualius el. laiškus "Android" ir "iOS". El. pašto adresai yra skirtingi ir nesutampa, nesvarbu, kiek kartų juos sukuriate. Vartotojai turi pasirinkti bet kurį el. pašto adresą, kurį norite naudoti. "Temp Mail" nedelsdami pateiks mums galimybę nukopijuoti į mainų sritį. Šiame straipsnyje bus nurodyta, kaip naudoti "Temp Mail" "Android" ir "iOS".

Quick access
├── Kaip sukurti virtualų el. laišką "Temp Mail by tmailor.com".
├── Be to, programa TEMP MAIL by Tmailor.com taip pat turi kitų funkcijų, tokių kaip:

Kaip sukurti virtualų el. laišką "Temp Mail by tmailor.com".

Žingsnis 1: Vartotojai spustelėja toliau pateiktą nuorodą, kad įdiegtų "Temp Mail" programą "Android" ir "iOS" ("iPhone" - "Ipad").

  1. Gaukite "Android Temp Mail" naudodami tmailor.com programą.
  2. Atsisiųskite "Temp Mail" naudodami tmailor.com "iOS" programą ("iPhone" – "Ipad")..

Žingsnis 2:

  • Atidarykite programą ir vartotojo bus paklausta, ar jis nori gauti pranešimus "Temp Mail". Spustelėkite Leisti, kad gautumėte naujienas, kai iš karto gaunamas naujas el. laiškas. .
  • Allow notifications
  • Tada pamatysime el. pašto adresą, atsitiktinai pateiktą su nuolat besikeičiančiais simboliais. Jei norite perjungti į kitą el. pašto adresą, spustelėkite mygtuką Keisti. Jums iš karto bus suteiktas naujas el. Pašto adresas.

Žingsnis 3:

Norėdami nukopijuoti el. pašto adresą į mainų sritį, spustelėkite rodomą laikiną el. pašto adresą. Pamatysime pranešimą, kad adresas buvo nukopijuotas. Dabar galite naudoti šį el. pašto adresą norėdami prisiregistruoti gauti el. laiškus nenaudodami pradinio el. laiško.

Get temp mail address

4 žingsnis:

Kai virtualus el. pašto adresas gauna gaunamus laiškus, jis rodo naujų gaunamų laiškų skaičių. Kai bakstelėsite gautųjų meniu, pamatysite gautų el. laiškų sąrašą. Norėdami perskaityti turinį, turite spustelėti gautų el. laiškų antraštę, kad pamatytumėte el. laiško turinį.

Inbox temp email

Be to, programa TEMP MAIL by Tmailor.com taip pat turi kitų funkcijų, tokių kaip:

  1. Tvarkykite sukurtus laikinuosius el. pašto adresus.
  2. Naudokite sukurtus laikinus el. pašto adresus.
  3. Nuskaitykite bendrinamą QR kodą arba įveskite prieigos raktą, kad pasiektumėte el. pašto adresą, sukurtą iš kito įrenginio arba žiniatinklio naršyklėje.
  4. Sukurkite atsarginę kopiją ir atkurkite įrenginio el. pašto adresų sąrašą, kad jį būtų galima naudoti ištrinant arba diegiant naujas programas kitame įrenginyje.

"Temp mail" programa palaiko daugiau nei 100+ kalbų visame pasaulyje. Naudodami šią programą vartotojai iš karto turės atsitiktinius virtualius el. laiškus, kad galėtų užsiprenumeruoti paslaugas, kaip įprasta telefone. Be to, naujų el. laiškų skaičių gausime tiesiai programos sąsajoje.