Privatumo politika

11/29/2022
Privatumo politika

Ši privatumo politika (toliau – Politika) apibrėžia, kaip mes elgiamės su asmens duomenimis ir bet kokiais kitais duomenimis, kuriuos galime gauti naudodamiesi savo tmailor.com paslauga ("Paslauga", "mes").

Mes raginame jus atidžiai perskaityti politiką prieš pradedant naudotis Paslauga, nes prisijungdami prie Paslaugos ar ja naudodamiesi sutinkate su politika. Prašome nustoti naudotis Paslauga, jei nesutinkate su politika ir Naudojimo sąlygomis.

Quick access
├── ASMENINĖ INFORMACIJA
├── SLAPUKUS
├── SKELBIMŲ TEIKIMAS
├── NUORODOS
├── SAUGUMAS
├── PAKEITIMUS
├── KONTAKTAI

ASMENINĖ INFORMACIJA

Mes nerenkame asmenį identifikuojančios informacijos, pvz., jūsų vardo, el. pašto adreso, telefono numerio, geografinės vietos ar IP adreso. Paslauga veikia visiškai anonimiškai, todėl mes nesaugome žurnalų ir nestebime jūsų veiklos internete.

SLAPUKUS

Mes naudojame slapukus, kad nuolat gerintume savo paslaugų našumą. Slapukai padeda mums įsiminti jūsų nustatymus, kad užtikrintume geriausią vartotojo patirtį. Galite laisvai išjungti slapukus savo įrenginio nustatymuose, tačiau dėl to kai kurios Paslaugos funkcijos gali būti nepasiekiamos.

Kadangi naudojame trečiųjų šalių analizės paslaugas, pvz., "Firebase" ir "Google Analytics", turėtumėte žinoti, kad jos taip pat gali naudoti slapukus. Jų politiką galite perskaityti čia: https://policies.google.com/privacy. Be to, statistikos duomenys, kuriuos gauname iš analizės paslaugos, naudojami taip, kad jų nebūtų galima susieti su atskirais vartotojais.

SKELBIMŲ TEIKIMAS

Kai naudojatės Paslauga, jums gali būti teikiami bendrieji "Google AdSense" skelbimai. Daugiau apie tai, kokius duomenis gali rinkti "Google AdSense", skaitykite čia https://policies.google.com/privacy.

NUORODOS

Jei išeinate iš mūsų svetainės po nuorodos į išorinę svetainę ar paslaugą, turėtumėte susipažinti su jų politika ir sąlygomis. Deja, mes nekontroliuojame išorinių svetainių, kuriose galite apsilankyti, todėl lankotės jose tik savo rizika.

SAUGUMAS

Naudojame patikimus administravimo ir techninio saugumo metodus, kad apsaugotume informaciją, kurią galime rinkti statistikos ir programų tobulinimo tikslais. Mūsų serveriai yra duomenų centruose, kuriuose taikoma patikima saugumo praktika. Nors mes darome viską, kad užtikrintume saugią ir patikimą Paslaugą, turėtumėte žinoti, kad internete jokios duomenų saugumo priemonės negali suteikti visiškos apsaugos.

PAKEITIMUS

Mes pasiliekame teisę laikas nuo laiko keisti ir atnaujinti politiką, jei bus atlikti reikšmingi Paslaugos savybių ar funkcionalumo pakeitimai. Todėl reguliariai tikrinkite politiką, kad sužinotumėte, kokie duomenys gali būti renkami naudojantis Paslauga.

KONTAKTAI

Jei turite klausimų dėl privatumo politikos, susisiekite su mumis tmailor.com@gmail.com.