Paslaugų teikimo sąlygos

11/29/2022
Paslaugų teikimo sąlygos

Naudojimo sąlygos yra sutartis tarp vartotojo ("jūs") ir tmailor.com paslaugos ("Paslauga", "mes"), kurioje išdėstytos Paslaugos sąlygos. Atidžiai perskaitykite sutartį, nes naudodamiesi Paslauga sutinkate su šiomis sąlygomis.

Quick access
├── BENDRA
├── PASLAUGOS APRAŠYMAS
├── PRIIMTINAS NAUDOJIMAS
├── ATSAKOMYBĖS APRIBOJIMAS
├── CIVILINĖS ATSAKOMYBĖS
├── JŪSŲ SUTIKIMAS
├── PAKEITIMUS
├── KONTAKTAI

BENDRA

Mes nesuteikiame jokių garantijų dėl tinkamumo ar patikimumo jokiam tikslui. Savininkai pasilieka teisę bet kuriuo metu pašalinti jo prieinamumą ar egzistavimą. Bet koks el. laiškas, išsiųstas per Paslaugą, gali būti prieinamas arba neprieinamas peržiūrai, gali būti pakeistas ir jį gali iš karto peržiūrėti BET KURIS sistemos vartotojas. Jūs sutinkate pasiekti Paslaugos duomenis tik per Paslaugos svetainę.

PASLAUGOS APRAŠYMAS

Paslauga yra nemokama ir leidžia:

  • Pasiekite nemokamų domenų sąrašą.
  • Iš karto sugeneruokite naują el. pašto adresą.
  • Pašalinkite ir sugeneruokite unikalius el. pašto adresus.
  • Pakeiskite el. pašto adresų pavadinimus.
  • Automatiškai gaukite el. laiškus ir priedus.
  • Skaitykite gaunamus el. laiškus ir plėtinius.
  • Atsisiųsti šaltinius (. EML), taip pat failų priedai.
  • Nukopijuokite į mainų sritį arba naudokite QR kodą.

PRIIMTINAS NAUDOJIMAS

Jūs įsipareigojate tiesiogiai ar netiesiogiai nenaudoti Paslaugos jokiems neteisėtiems tikslams. Jūs sutinkate, kad bet koks Paslaugai išsiųstas el. laiškas ar el. laiškai, kuriuos skatinate siųsti kitus, taps viešuoju domenu, kai tik jie bus Paslaugų sistemoje, nesitikint, kad el. laiškų turinys bus patikimas.

Jūs nenaudojate Paslaugos viešosios sistemos norėdami gauti, saugoti ar peržiūrėti el. laiškus, kuriuose yra konfidencialios ar privačios informacijos. Jūs pripažįstate, kad Paslauga nekontroliuoja į pašto dėžutes dedamo turinio.

Jūs įsipareigojate apsaugoti Paslaugą nuo bet kokios žalos, atsiradusios dėl el. laiškų, el. laiškų turinio praradimo ar jūsų įrenginio sugadinimo dėl el. laiškų peržiūros po tiesioginio ar netiesioginio Paslaugos naudojimo.

Jūs suprantate ir sutinkate, kad negalite siųsti el. laiškų naudodamiesi Paslauga. Tik gaukite. Be to, kadangi paslauga yra nemokama, ji apdoroja milijonus el. laiškų per valandą. Taigi jūs suprantate ir sutinkate, kad maksimalus el. laiškų saugojimo laikotarpis gali būti 1–2 valandos, o tai gali pakeisti domenus.

Jūs įsipareigojate nenaudoti laikinų el. laiškų svarbioms paskyroms registruoti ar neskelbtiniems duomenims gauti. Paslauga negalės atkurti el. laiškų ar domenų, kai jie bus pašalinti.

ATSAKOMYBĖS APRIBOJIMAS

Paslauga teikiama "tokia, kokia yra", be jokių garantijų. Mes negarantuojame, kad Paslauga atitiks jūsų reikalavimus ir lūkesčius arba kad ji visada bus prieinama, be klaidų, nepertraukiama ir saugi. Mes nesuteikiame jokių garantijų dėl konkrečių domenų vardų ar adresų buvimo Paslaugoje ir jau gautų el. laiškų el. pašto saugojimo.

CIVILINĖS ATSAKOMYBĖS

Jūs nelaikysite nekaltų ir atlyginsite Paslaugą, taip pat jos direktorius, pareigūnus, darbuotojus, partnerius ir agentus nuo bet kokių įsipareigojimų, ginčų, pretenzijų, žalos, nuostolių, reikalavimų, žalos, išlaidų ir išlaidų, įskaitant, be apribojimų, tinkamus apskaitos ir teisinius mokesčius, kurie gali atsirasti dėl ar bet kokiu būdu susiję su jūsų prieiga prie Paslaugos ar jos naudojimu arba jūsų šių Naudojimo sąlygų pažeidimu.

JŪSŲ SUTIKIMAS

Jūs sutinkate su mūsų naudojimo sąlygomis ir privatumo politika naudodamiesi mūsų Paslauga.

PAKEITIMUS

Mes pasiliekame teisę bet kuriuo metu keisti sąlygas. Pakeitimai įsigalios, kai tik jie bus paskelbti šiame puslapyje. Todėl raginame reguliariai tikrinti, ar sąlygose nėra naujinimų.

KONTAKTAI

Jei turite klausimų dėl šių Naudojimo sąlygų, susisiekite su mumis tmailor.com@gmail.com.