Vienkartinis laikinas el. paštas jau turi specialią mobiliąją programėlę išmaniesiems telefonams

11/29/2022
Vienkartinis laikinas el. paštas jau turi specialią mobiliąją programėlę išmaniesiems telefonams

Dauguma svetainių reikalauja registracijos prieš suteikiant visišką prieigą vartotojams, o registracijos formoje prašoma informacija apima el. Pašto adresus ir kt. Vartotojai rizikuoja gauti šlamštą palikdami tikrąjį el. pašto adresą mažai žinomoje svetainėje. "Temp Mail" paslauga, dabar prieinama "Android" įrenginiams, gali padėti.

Quick access
├── Laikinasis paštas "Android"
├── Anoniminių el. pašto paslaugų privalumai
├── Vienkartinių el. pašto adresų naudojimo priežastys
├── VPN + laikinas el. paštas = visiškas anonimiškumas

Laikinasis paštas "Android"

"Temp Mail" kūrėjai pristatė su "Android" suderinamą programą, kad mobilioji patirtis būtų dar labiau prieinama.

Nuoroda į "Google Play" puslapį su atsisiunčiama oficialia programa:

Laikino pašto programa "Google Play" parduotuvėje

Registruojantis vartotojui priskiriamas laikinas el. pašto adresas.

Šį el. laišką galite bet kada pakeisti spustelėję virš adreso esantį mygtuką "Keisti".

Laikinasis paštas "Android"

Programa pasiekiama keliomis kalbomis , įskaitant (bet neapsiribojant) anglų, ispanų, rusų, vokiečių, prancūzų, olandų, italų, lenkų, ukrainiečių, japonų... Numatytoji programos kalba parenkama pagal vartotojo įrenginio kalbą.

Programa pasiekiama keliomis kalbomis , įskaitant (bet neapsiribojant) anglų, ispanų, rusų, vokiečių, prancūzų, olandų, italų, lenkų, ukrainiečių, japonų... Numatytoji programos kalba parenkama pagal vartotojo įrenginio kalbą.

El. laiškai saugomi 24 valandas. Vėliau jie bus ištrinti ir negalės būti atkurti. Taigi, paslauga praverčia, kai vartotojas užsiregistruoja svetainėje.

"Temp Mail" programa išlaiko vartotojo anonimiškumą kuriant paskyrą svetainėje, todėl jie gali paslėpti savo IP adresą ir niekada nesiųsti asmeninių el. laiškų.

Anoniminių el. pašto paslaugų privalumai

  1. Norint gauti laikiną el. pašto adresą, nereikia jokių asmens duomenų. Vartotojai turi atsisiųsti ir įdiegti programą "Android", ir viskas.
  2. Pakeiskite adresus vos vienu paspaudimu.
  3. Laikini el. pašto adresai niekada nesusiejami su kitomis naudotojo paskyromis.
  4. Yra įvairių reguliariai atnaujinamų domenų vardų (@tmailor.com, @coffeejadore.com ir kt.).
  5. Vartotojai gali bet kada ištrinti savo el. pašto adresus. Visi duomenys, įskaitant IP adresus, taip pat bus ištrinti.
  6. Vartotojai gali pasirinkti bet kurį el. pašto adreso vartotojo vardą, pvz., aztomo@coffeejadore.com, io19guvy@pingddns.com ir kt. Deja, ši funkcija pasiekiama tik žiniatinklio versijoje.

Nata: Galimybė siųsti pranešimus per programą ar naršyklės paslaugas buvo išjungta, kad būtų išvengta sukčiavimo. Programinė įranga gali gauti tik pranešimus.

Vienkartinių el. pašto adresų naudojimo priežastys

Yra daug situacijų, kai vartotojams gali prireikti laikinų pašto paslaugų:

  • Anoniminis el. paštas apsaugo vartotojus nuo šlamšto. Vartotojo el. pašto adresas lieka nežinomas šlamšto siuntėjams ir sukčiams, kurie užsiima sukčiavimu.
  • Paslauga puikiai tinka, kai vartotojai prisiregistruoja dėl bet kokios priežasties ir lankosi abejotinose svetainėse.
  • Atsisiųskite el.
  • knygas ir programinę įrangą, kurią galima atsisiųsti, bet reikalaukite, kad naudotojai paliktų savo el. pašto adresus.
  • Kiekvieną kartą, kai naudotojui reikia gauti kieno nors atsakymą, bet jis nenori atskleisti savo tikrojo el. pašto adreso.
  • Daug kitų situacijų.

Nata: Vienkartiniai el. laiškai apsaugo vartotojo anonimiškumą ir taupo laiką. Užregistruoti netikras paskyras laikinam naudojimui populiariose svetainėse tampa vis sunkiau. Vartotojai yra priversti užpildyti kelis registracijos formos laukus. Daugelyje paslaugų (pvz., "Google") naudotojai turi nurodyti savo mobiliojo telefono numerį, kad patvirtintų registraciją. Laikinam paštui nereikia nė vieno iš aukščiau išvardytų dalykų. Registracija atliekama automatiškai arba vos vienu paspaudimu.

VPN + laikinas el. paštas = visiškas anonimiškumas

Garantuotas anonimiškumas internete nėra problema, jei laikina pašto paslauga derinama su VPN, leidžiančia vartotojams paslėpti savo IP adresą. Ši paslauga pasiekiama adresu cloudflare WARP. Kūrėjai stengėsi padaryti paslaugą paprastą ir patogią vartotojui, be erzinančių skelbimų ir didelio ryšio greičio. Be to, VPN iš "cloudflare WARP" atblokuos visas užblokuotas svetaines, užšifruos srautą ir apsaugos jūsų kompiuterį ar delninį kompiuterį nuo įsilaužimų ir kenkėjiškų programų.