Kaip sukurti kelis el. pašto adresus iš vieno "Gmail" – efektyvus laikino el. pašto valdymo sprendimas

10/02/2024
Kaip sukurti kelis el. pašto adresus iš vieno
Quick access
├── Kodėl verta kurti kelis el. pašto adresus?
├── Kas yra laikinasis "Gmail" adresas?
├── Laikinasis "Gmail" adresas? Privalumai ir trūkumai
├── Kada ir kada nenaudoti "Gmail" laikinosios temperatūros:
├── "Gmail" laikinosios alternatyvios paslaugos:
├── Laikinasis paštas: pagrindinė alternatyva
├── Laikino pašto paslauga Tmailor.com m.: geriausias pasirinkimas
├── "Temp Mail" pritaikomumas kasdieniame gyvenime
├── Temp Gmail vs Temp Mail ? Kuris yra geresnis pasirinkimas?
├── Dažnai užduodami klausimai (DUK)
├── Išvada ir galutiniai patarimai

Kodėl verta kurti kelis el. pašto adresus?

Šiuolaikiniame skaitmeniniame pasaulyje kelių el. pašto adresų naudojimas suteikia daug privalumų, ypač atskiriant skirtingus naudojimo būdus. Jums gali prireikti el. laiško darbui, vieno jūsų šeimai ir kito el. laiško, kad galėtumėte prisiregistruoti gauti internetines paslaugas. Tai leidžia lengvai tvarkyti asmeninę informaciją ir neleidžia pagrindiniams gautiesiems perkrauti reklaminiais pranešimais ar šlamštu.

Vienas paprastas ir efektyvus būdas tai padaryti yra naudoti "Gmail" laikinumą, sukuriant kelis laikinus el. pašto adresus iš pagrindinės "Gmail" paskyros. Tačiau, be "Gmail" tempų, yra ir patogesnis laikinų el. laiškų sprendimas: laikinas paštas, kurį teikia tokios paslaugos kaip "Tmailor.com".

Kas yra laikinasis "Gmail" adresas?

"Temp Gmail" koncepcija.

"Temp Gmail" naudoja jūsų pagrindinę "Gmail" paskyrą antriniams el. pašto adresams kurti, todėl lengva tvarkyti kelis el. laiškus tik iš vieno gautųjų. Galite sukurti šabloną pridėdami tašką (.) arba pliuso ženklą (+) prie savo el. pašto paskyros pavadinimo nekeisdami pagrindinio adreso. Pavyzdžiui, jei jūsų pagrindinis adresas yra example@gmail.com, galite prisiregistruoti gauti kitus abonementus naudodami e.xample@gmail.com arba example+work@gmail.com, o visi pranešimai bus pristatyti į pagrindinę pašto dėžutę.

Kaip sukurti kelis el. pašto adresus iš vienos "Gmail" paskyros

  1. Naudojimo laikotarpiai (.): "Gmail" nepaiso laikotarpių el. pašto adresuose. Todėl example@gmail.com, e.xample@gmail.com ir exa.mple@gmail.com yra tas pats adresas.
  2. Naudokite pliuso ženklą (+): Po pliuso ženklo galite pridėti bet kokią simbolių eilutę, kad sukurtumėte naują adresą, pvz., example+work@gmail.com, example+shopping@gmail.com ir kt.

Šis metodas gali būti naudingas, kai norite užregistruoti kelias paskyras toje pačioje platformoje nesukurdami kelių naujų el. pašto adresų.

Laikinasis "Gmail" adresas? Privalumai ir trūkumai

"Temp Gmail" naudojimo pranašumai:

Laikino "Gmail" naudojimas suteikia daug privalumų, ypač tiems, kurie nori apsaugoti savo asmeninę informaciją internete. Štai keletas tipiškų privalumų:

  • Kilmė: Kai prisiregistruodami gauti paskyrą naudosite šiuos variantus, visi el. laiškai, išsiųsti pagal šiuos variantus, vis tiek grįš į pagrindinį gautuosius. Tai leidžia lengvai tvarkyti el. laiškus ir nustatyti jų kilmę.
  • Ištrinkite arba blokuokite variantus: Jei gaunate per daug šlamšto arba jums nebereikia jo naudoti, galite lengvai užblokuoti arba ištrinti el. laišką nepaveikdami pagrindinės paskyros.
  • Venkite šlamšto: Laikinoji "Gmail" padeda išvengti nepageidaujamų reklaminių el. laiškų.
  • Asmeninės informacijos saugumas: Laikino el. pašto naudojimas padeda išvengti nepatikimų paslaugų prieigos prie jūsų asmeninės informacijos.
  • Laiko taupymas: Nereikia nustatyti oficialios paskyros, kurią galima sukurti akimirksniu.
  • Sumažinkite įsilaužimo riziką: Naudojant laikiną el. pašto adresą sumažinama rizika, kad bus įsilaužta į svarbią asmeninę informaciją.

Laikinosios "Gmail" apribojimai:

  • Ar laikinoji "Gmail" veikia? Nors "Gmail Temp" yra patogus, tai nėra tobulas sprendimas. Išmaniosios platformos vis daugiau žino apie el. pašto variantus ir gali juos atmesti. Laikinojo "Gmail" adreso naudojimas visiškai neišsprendžia šlamšto problemos, nes šie variantai vis tiek susieti su pagrindine "Gmail" paskyra. Dėl to jūsų pagrindinė pašto dėžutė gali būti pažeidžiama, kad ją užplūstų nepageidaujami pranešimai.
  • Galimas paskyros blokavimas naudojant laikiną "Gmail" adresą: "Google" taiko priemones, skirtas aptikti ir apriboti kelių to paties el. pašto variantų naudojimą masiškai registruojant paskyras. Jei aptinkama, jūsų paskyra gali būti laikinai arba visam laikui užrakinta.

Kada ir kada nenaudoti "Gmail" laikinosios temperatūros:

Temp Gmail yra naudingas daugeliu atvejų, bet ne visada yra geriausias pasirinkimas. Štai keletas dalykų, kuriuos reikia ir ko negalima daryti:

Kada naudoti "Gmail" temperatūrą:

  • Kai reikia greitai užregistruoti paskyrą neatskleidžiant savo el. Pašto.
  • Dalyvaudami apklausose ar gaudami pasiūlymus iš svetainių, kuriomis nepasitikite.
  • Kai norite apsaugoti savo asmeninę informaciją nuo nepatikimų reklamuotojų ir įmonių.

Kada nenaudoti "Gmail" temperatūros:

  • Kai prisiregistruojate gauti paskyrą būtiniausioms paslaugoms, pvz., bankininkystei, pagrindiniams socialiniams tinklams (pvz., "Facebook", "Instagram") ar darbo paskyroms.
  • Kai jums reikia gauti ilgalaikius pranešimus arba paskyros saugumą ilgą laiką.

"Gmail" laikinosios alternatyvios paslaugos:

Jei nenorite naudoti "Gmail" laikinam el. paštui, galite apsvarstyti daugybę kitų alternatyvų. Kai kurios populiarios parinktys:

  • "Yahoo" paštas: Lengvai kurkite į "Gmail" panašius el. pašto variantus naudodami slapyvardžio el. pašto funkciją.
  • "ProtonMail": Tai yra visiškai užšifruota saugi el. pašto paslauga, leidžianti kurti laikinus arba pseudoniminius el. laiškus.
  • Zoho paštas: Suteikia vartotojams kelias parinktis kurti laikinus arba slapyvardžio el. laiškus.
  • Laikinas paštas, kurį teikia tmailor.com: Laikino pašto paslauga šiandien turi greičiausią laikino el. pašto adreso kūrimo greitį. Skirtingai nuo kitų laikino pašto paslaugų, gautas el. pašto adresas po trumpo laiko neištrinamas.

Laikinasis paštas: pagrindinė alternatyva

Kas yra "Temp Mail"?

Laikinasis paštas yra paslauga, teikianti atsitiktinį el. pašto adresą (atsitiktinis el. pašto generatorius), nereikalaujant kelių registracijos veiksmų. Skirtingai nuo "Gmail" temperatūros, laikinasis paštas nėra susietas su jokia asmenine paskyra, todėl užtikrinamas geresnis saugumas ir efektyvesnis šlamšto vengimas. Atsižvelgiant į jūsų paslaugą, šie laikini el. pašto adresai gali automatiškai nustoti galioti po kelių valandų ar dienų.

Kodėl verta naudoti "Temp Mail", o ne "Temp Gmail"?

  • Saugumas: Naudojant laikinąjį paštą, jums nereikia jaudintis dėl susiejimo su paskyra. Tai padeda geriau apsaugoti jūsų privatumą.
  • Venkite šlamšto: Kadangi el. pašto adresų galiojimo laikas baigsis automatiškai, jums nereikės jaudintis dėl nepageidaujamų pranešimų gavimo ateityje.
  • Registracijos nereikia: Laikinam paštui nereikia paskyros registracijos, o tai taupo jūsų laiką ir supaprastina el. laiškų kūrimo procesą.

Laikino pašto paslauga Tmailor.com m.: geriausias pasirinkimas

Apie laikino pašto paslaugą, kurią siūlo Tmailor.com

Tmailor.com yra viena geriausių šiandien prieinamų laikinojo pašto paslaugų. Jis greitai ir saugiai pateikia laikiną el. pašto adresą. Dėl paprastos naudoti sąsajos ir greito apdorojimo greičio Tmailor.com padeda vartotojams generuoti atsitiktinius el. laiškus per kelias sekundes.

Kodėl Tmailor.com geriausias pasirinkimas?

Palyginti su kitomis paslaugomis, pvz., atsitiktiniais el. pašto generatoriais iš Temp-Mail.org ar 10minutemail.com, Tmailor.com ją greitai suteikia vos vienu paspaudimu. Be to, Tmailor.com leidžia lengvai tvarkyti laikinus el. laiškus, užtikrinant didesnį saugumą ir mažiau trečiųjų šalių stebėjimo. Sugeneruotas el. pašto adresas laikui bėgant nebus ištrintas. Gautą el. pašto adresą galite naudoti visam laikui.

Tmailor.com Vartotojo vadovas

Norėdami naudoti Tmailor.com, tereikia apsilankyti svetainėje. Tiesiai puslapio viršuje gausite el. pašto adresą, kurį galėsite naudoti bet kuriai paslaugai, kurią norite užsiprenumeruoti. Baigę galėsite stebėti gaunamus el. laiškus tiesiogiai Tmailor.com sąsajoje, neprisijungdami ir nesidalydami savo asmenine informacija.

Jei norite kito el. pašto adreso, spustelėkite mygtuką "Keisti el. pašto adresą" ir sistema akimirksniu sugeneruos kitą atsitiktinį laikinąjį pašto adresą.

"Temp Mail" pritaikomumas kasdieniame gyvenime

Kada naudoti "Temp Mail"?

Rekomenduojame naudoti laikinąjį paštą tokiose situacijose kaip:

Kada neturėtumėte naudoti "Temp Mail"?

Nenaudokite laikinojo pašto svarbioms paskyroms, pvz., bankininkystei, darbui ar bet kuriai kitai paslaugai, kuriai reikalingas aukštas saugumas ir asmeninės informacijos autentifikavimas.

Temp Gmail vs Temp Mail ? Kuris yra geresnis pasirinkimas?

Palyginkite "Temp Gmail" ir "Temp Mail".

Kriterijus Laikinoji "Gmail" Laikinasis paštas (Tmailor.com)

Patogumui

Reikia rankinio adreso redagavimo.

Automatiškai generuojamas vienu pelės paspaudimu.

Saugumas

Gali būti stebimi ir saugomi "Google"

Gaunamas el. laiškų turinys savaime susinaikina po 24 valandų ir jo negalima atkurti

El. laiškų skaičius

Ribokite svyravimus nuo 1 paskyros

Jokių apribojimų, kurkite be galo

Tinka

Žmonės, kuriems reikia nedaug laikinų adresų

Žmonės, kuriems reikia daug trumpalaikių el. laiškų

Temp Gmail vs Temp Mail: kurį sprendimą turėtumėte pasirinkti?

Laikinas "Gmail" adresas ir laikinasis paštas turi savo privalumų, tačiau laikinasis paštas paprastai yra geresnis pasirinkimas, jei norite aukšto saugumo ir ilgainiui išvengti šlamšto rizikos. Visų pirma, laikinam paštui nereikia susieti su jokia paskyra, o tai padeda maksimaliai apsaugoti jūsų privatumą.

Kodėl turėtumėte pasirinkti Tmailor.com pagal savo laikinojo pašto poreikius?

Tmailor.com siūlo geresnę vartotojo patirtį. Jis greitai generuoja atsitiktinius el. laiškus be skelbimų ir nereikalaudamas asmeninės informacijos. Tai puikiai tinka, jei ieškote paslaugos, siūlančios nemokamą ir patikimą atsitiktinį laikiną el. pašto adresą.

Tmailor.com teikia visiškai nemokamą laikinojo pašto paslaugą su išskirtiniais privalumais:

  • Greitai kurkite el. laiškus: Jums nereikia rankinių operacijų, pvz., naudojant "Gmail" temp. Tiesiog apsilankykite Tmailor.com ir per kelias sekundes gaukite laikiną el. laišką.
  • Geresnis saugumas: "Tmailor.com's temp mail" nesaugo jokios informacijos nuolat, o tai padeda apsaugoti jūsų privatumą.
  • Neribotas kiekis: Galite sukurti kuo daugiau laikinų el. laiškų, nesijaudindami dėl apribojimų.
  • Nereikia registruoti paskyros: Skirtingai nei "Gmail", jums nereikia susikurti paskyros ar prisijungti, kad galėtumėte naudotis laikino pašto paslauga.

Kodėl verta rinktis Tmailor.com, o ne kitas laikinojo pašto paslaugas?

Šiandien rinkoje yra daug laikino pašto paslaugų, tačiau Tmailor.com išsiskiria dėl:

  • Pasauliniai serveriai: "Google" tinklo infrastruktūros ir serverių naudojimas greičiui ir saugos el. paštui užtikrinti.
  • Draugiška sąsaja: paprasta naudoti ir intuityvi. Nereikia sudėtingos registracijos.
  • Maksimali privatumo apsauga: visi gaunami el. laiškai bus automatiškai sunaikinti po trumpo laiko (24 valandų), kad galėtumėte maksimaliai apsaugoti naudotojų privatumą.
  • Palaikymas keliomis kalbomis: Tmailor.com aptarnauja pasaulinius vartotojus įvairiomis kalbomis, todėl patogu visiems.

Dažnai užduodami klausimai (DUK)

Ar "Temp Gmail" yra saugus?

"Temp Gmail" padeda sukurti kelis vienos paskyros variantus, tačiau yra tik iš dalies saugi, nes platformos vis dažniau juos aptinka ir atmeta.

Ar laikinasis paštas yra teisėtas?

Laikinasis paštas yra visiškai teisėtas, jei jį naudojate tinkamai, pavyzdžiui, užsiprenumeruodami eksperimentines internetines paslaugas arba saugodami privatumą.

Ar turėčiau naudoti laikinąjį paštą socialinės žiniasklaidos paskyroms?

Galbūt, bet turėtumėte būti atsargūs, nes ateityje daugeliui socialinių tinklų gali prireikti el. pašto adreso autentifikavimo. (Jei naudojate tmailor.com pateiktą laikinąjį paštą, vis tiek galite gauti el. laiškus neprarasdami prieigos prie laikinojo pašto adreso.)

Išvada ir galutiniai patarimai

"Temp Gmail" yra galingas įrankis, leidžiantis naudoti laikiną el. paštą, kad apsaugotumėte privatumą ir išvengtumėte šlamšto. Tačiau turite būti atsargūs naudodami laikinus el. laiškus, ypač svarbioms paskyroms. Įsitikinkite, kad naudojate tinkamą paslaugą tinkamu tikslu ir niekada nenaudokite laikino el. pašto svarbioms paskyroms, pvz., bankininkystei, socialinei žiniasklaidai ar darbui.

Siekiant optimizuoti saugumą ir išvengti šlamšto, laikinasis paštas yra idealus pasirinkimas, palyginti su "Gmail" tempu, ypač naudojant paslaugą iš Tmailor.com.

Pabandykite Tmailor.com dabar, kad per kelias sekundes sugeneruotumėte atsitiktinį el. pašto adresą ir optimaliai apsaugotumėte savo privatumą!