Kaip sukurti el. laišką be telefono numerio?

09/29/2024
Kaip sukurti el. laišką be telefono numerio?

El. pašto paskyros tapo nepakeičiama priemone skaitmeniniame amžiuje, būtina bendraujant asmeniškai ir darbe. Naudodami el. paštą vartotojai gali siųsti ir gauti pranešimus, bendrinti dokumentus ir pasiekti daugybę internetinių paslaugų, tokių kaip socialinė žiniasklaida, bankininkystė ar apsipirkimas internetu. Be to, el. paštas dažnai naudojamas paskyroms autentifikuoti ir slaptažodžiams atkurti, todėl labai svarbu išlaikyti ir apsaugoti vartotojų internetines tapatybes.

Quick access
├── Kokie yra el. laiško be telefono numerio kūrimo pranašumai?
├── Populiarios el. pašto paslaugos, kurioms nereikia telefono numerio
├── Žingsnis po žingsnio el. laiškų kūrimo be telefono numerio vadovas
├── Išlaikykite saugumą ir privatumą.
├── Reguliaraus slaptažodžių atnaujinimo svarba
├── Informuotumas apie sukčiavimo apsimetant ir sukčiavimo el. laiškus
├── Išvada

Kokie yra el. laiško be telefono numerio kūrimo pranašumai?

Nors sukurti el. pašto paskyrą yra paprasta, daugelis paslaugų teikėjų reikalauja, kad vartotojai registracijos metu pateiktų telefono numerį. Tačiau yra keletas priežasčių, kodėl kai kurie vartotojai nori sukurti el. pašto paskyrą be telefono numerio:

  • Privatumo apsauga: Telefono numeris gali kelti susirūpinimą dėl privatumo, nes jūsų asmeninė informacija yra tiesiogiai susieta su el. pašto paskyra. Naudotojai yra susirūpinę, kad jų telefono numeriai gali būti naudojami reklamos tikslais, parduodami trečiosioms šalims arba gali būti pažeisti duomenys. Nereikia pateikti telefono numerio, todėl vartotojai gali geriau apsaugoti savo asmeninę informaciją ir išlikti anonimiški internete.
  • Sumažinkite telefono numerio patvirtinimo riziką: Telefono numeriai dažnai naudojami autentifikavimo formoms, tokioms kaip dviejų veiksnių autentifikavimas (2FA). Tarkime, kad bjaurus vaikinas užgrobia jūsų telefono numerį. Tokiu atveju jie gali jį naudoti norėdami apeiti saugumo priemones ir gauti prieigą prie jūsų paskyros blokuodami SMS žinutes, kuriose yra 2FA kodai arba atkūrimo nuorodos.
  • Venkite nepageidaujamo bendravimo: Telefono numerio bendrinimas gali sukelti reklaminius skambučius ir šlamšto pranešimus. Telefono numerio nesusiejimas su el. paštu padeda išvengti šių nepageidaujamų ryšių.
  • Išlaikykite asmens privatumą: Daugelis žmonių nenori bendrinti savo telefono numerių dėl asmeninių priežasčių. Jie nori, kad jų telefono numeriai būtų privatūs ir teiktų juos tik patikimiems žmonėms ar tarnyboms.
  • Pritaikymas neįgaliesiems: Ne visi turi mobilųjį telefoną ar lengvą prieigą prie šio įrenginio, ypač atokiose vietovėse ar žmonėms, turintiems finansinių sunkumų. Nereikalaujant telefono numerio, el. paštas tampa prieinamesnis visoms auditorijoms.
  • Sukurkite laikiną arba antrinę paskyrą: Kai norint prisiregistruoti gauti paslaugą ar gauti naujienlaiškį reikia antrinės ar laikinos el. pašto paskyros, vartotojai paprastai nori susieti ją su kuo nors kitu, o ne su savo pagrindiniu telefono numeriu. Tai padeda atskirti svarbią asmeninę informaciją nuo skirtingos veiklos internete.

Populiarios el. pašto paslaugos, kurioms nereikia telefono numerio

Kadangi daugelis vartotojų nerimauja dėl privatumo ir saugumo, el. pašto paskyros sukūrimas nepateikiant telefono numerio yra svarbus prioritetas. Laimei, kelios geros reputacijos el. pašto paslaugos leidžia vartotojams prisiregistruoti be telefono patvirtinimo. Štai keletas populiarių el. pašto paslaugų, kurios yra labai vertinamos dėl savo įsipareigojimo saugoti saugą ir privatumą, padedančių jums kontroliuoti savo asmeninę informaciją:

 

TMAILOR laikinasis paštas

Tmailor.com Temp Mail" yra laikina el. pašto adresų paslauga, leidžianti vartotojams greitai sukurti laikiną el. pašto adresą vos vienu paspaudimu. Ši paslauga yra naudinga prisiregistruojant prie svetainių ir paslaugų neatskleidžiant savo el. Pašto adreso. Tai paprasta naudoti ir norint pradėti nereikia jokios asmeninės informacijos.

Pagrindinės savybės:
  1. Nereikia jokios asmeninės informacijos.
  2. Greitai kurkite el. pašto adresus.
  3. Galima naudoti nuolatinį el. pašto adresą neištrinant.
  4. Ji naudoja "Google" pasaulinę serverių sistemą, kad užtikrintų greičiausią el. laiškų gavimo greitį iš bet kurios galimos laikinojo pašto paslaugos.
  5. Rodomas HTML turinys, pašalinant pridėtą stebėjimo kodą.
  6. Tai visiškai nemokama, be jokių vartotojo mokesčių.

ProtonMail

"ProtonMail" yra saugi el. pašto paslauga, kurią sukūrė CERN (Šveicarija) mokslininkai. Paleistas 2014 m., "ProtonMail" greitai išpopuliarėjo tiems, kurie nerimauja dėl privatumo ir saugumo internete. "ProtonMail" pasižymi šifravimu nuo galo iki galo, kuris užtikrina, kad el. laiško turinį gali skaityti tik siuntėjas ir gavėjas.

Pagrindinės savybės:
  1. Šifravimas nuo galo iki galo: Visi el. laiškai, siunčiami per "ProtonMail", yra užšifruoti, užtikrinant, kad niekas, įskaitant "ProtonMail", negalėtų pasiekti el. pašto turinio.
  2. Telefono numerio nereikia: Vartotojai gali susikurti paskyrą nepateikdami telefono numerio, užtikrindami maksimalią privatumo apsaugą.
  3. Tapatybės apsauga: "ProtonMail" neregistruoja IP adresų ir registruodamasis neprašo asmeninės informacijos.
  4. Mobiliųjų įrenginių ir darbalaukio programėlės: "ProtonMail" palaiko programas, skirtas "Android", "iOS" ir žiniatinklio versijoms, todėl vartotojams lengva pasiekti iš bet kurio įrenginio.
  5. 2FA (dviejų veiksnių autentifikavimo) palaikymas: Dviejų veiksnių autentifikavimas padidina saugumą, todėl jūsų paskyra tampa saugesnė nuo atakų.
  6. Serveriai, esantys Šveicarijoje: Duomenys saugomi Šveicarijoje, šalyje, kurioje galioja griežtos privatumo taisyklės, padedančios apsaugoti juos nuo išorinio stebėjimo ir kišimosi.

"ProtonMail" yra idealus pasirinkimas tiems, kuriems reikia saugios el. pašto paslaugos, kuriai nereikia asmeninės informacijos ir kuri teikia pirmenybę privatumui.

Tutanota

Tutanota yra galinga šifruoto el. pašto paslauga iš Vokietijos. Jis gimė tam, kad vartotojams būtų užtikrintas absoliutus privatumas. Tutanota yra žinoma dėl savo gebėjimo pateikti visišką el. laiškų, kalendorių ir kontaktų šifravimo alternatyvą, kurie visi yra apsaugoti nuo pažeidimų.

Pagrindinės savybės:
  1. Išsamus šifravimas: Vartotojų el. laiškai, kontaktai ir kalendoriai automatiškai užšifruojami; net nešifruoti el. laiškai gali būti siunčiami per Tutanota su šifravimu nuo galo iki galo.
  2. Telefono numerio nereikia: Paskyras galima sukurti be telefono numerio ar asmeninės informacijos, užtikrinant maksimalią privatumo apsaugą.
  3. Atvirojo kodo platforma: Tutanota kuria atvirojo kodo kodą, leidžiantį bendruomenei išbandyti ir užtikrinti paslaugos saugumą.
  4. Nėra skelbimų: "Tutanota" nenaudoja vartotojo duomenų skelbimams rodyti, užtikrindama švarią ir saugią el. pašto aplinką.
  5. 2FA ir biometrinis autentiškumo patvirtinimas: Tutanota palaiko dviejų veiksnių ir biometrinį autentifikavimą, kad padidintų paskyros saugumą.

 

Mailfence

"Mailfence" yra saugi el. pašto paslauga iš Belgijos, išsiskirianti savo dėmesiu aukščiausios klasės privatumui ir saugumui. "Mailfence" siūlo ne tik el. pašto platformą, bet ir kitus įrankius, tokius kaip kalendorius, dokumentų saugojimas ir darbo grupės, padedantys vartotojams produktyviau dirbti saugioje aplinkoje.

Pagrindinės savybės:
  1. Integruotas PGP šifravimas: Mailfence palaiko PGP šifravimą, todėl lengvai siųsti nuo galo iki galo užšifruotus el. laiškus be sudėtingos konfigūracijos.
  2. Telefono numerio nereikia: Galite susikurti paskyrą nepateikdami telefono numerio, taip apsaugodami savo privatumą.
  3. Internetinis biuro įrankių rinkinys: Mailfence integruoja kalendorius, pastabas ir dokumentus, padėdama valdyti darbą ir asmeninę informaciją vienoje platformoje.
  4. Sandėliavimas Belgijoje: Vartotojo duomenys saugomi Belgijoje, laikantis griežtų privatumo taisyklių.
  5. Skaitmeninis parašas: Mailfence teikia skaitmeninio parašo funkciją, užtikrinančią siunčiamų el. laiškų autentiškumą ir vientisumą.

GMX

GMX (Global Mail eXchange) yra nemokama el. pašto paslauga, sukurta Vokietijoje 1997 m. Turėdama milijonus vartotojų visame pasaulyje, GMX siūlo patikimą el. pašto sprendimą ir registruodamasi nereikalauja telefono numerio, todėl jis tinka tiems, kurie nori išlaikyti savo privatumą privatų.

Pagrindinės savybės:
  1. Lengva registracija: GMX nereikalauja telefono numerio, kad sukurtų paskyrą, todėl registracija yra greitesnė ir saugesnė.
  2. Neribota el. pašto saugykla: GMX siūlo neribotą saugyklą, leidžiančią vartotojams patogiai saugoti el. laiškus ir dokumentus.
  3. Apsauga nuo pašto šiukšlių: GMX turi galingus šlamšto filtravimo įrankius, kurie padeda apsaugoti vartotojus nuo nepageidaujamų el. laiškų.
  4. Nemokama saugykla debesyje: GMX siūlo savo vartotojams nemokamą saugyklą debesyje, todėl lengva valdyti ir dalytis failais.
  5. Mobilioji programėlė: GMX siūlo nemokamą programą mobiliesiems, skirtą "iOS" ir "Android", kuri padeda vartotojams pasiekti savo el. paštą bet kada ir bet kur.

Partizanų paštas

"Guerrilla Mail" yra nemokama laikina el. pašto paslauga, leidžianti vartotojams kurti vienkartinius el. pašto adresus nepateikiant asmeninės informacijos. Partizanų paštas, žinomas dėl savo absoliutaus anonimiškumo, idealiai tinka tiems, kurie nori apsaugoti savo privatumą, kai jiems reikia laikino el. Pašto.

Pagrindinės savybės:
  1. Laikinas el. paštas: "Guerrilla Mail" suteikia laikiną el. pašto adresą, idealiai tinkantį trumpalaikėms operacijoms ar prenumeratoms.
  2. Nereikia jokios asmeninės informacijos: Vartotojai, naudodamiesi paslauga, negali pateikti telefono numerio ar asmeninės informacijos.
  3. Save naikinantys el. laiškai: Laikini el. laiškai automatiškai nustos galioti po trumpo laikotarpio, todėl naudotojai galės išlikti anonimiški ir išvengti saugumo pavojų.
  4. Apsauga nuo šlamšto: "Guerrilla Mail" neleidžia gauti šlamšto registruojantis nepatikimose svetainėse.
  5. Laikinas ekspedijavimas: Paslauga leidžia naudoti laikinus el. laiškus, bet vis tiek trumpą laiką gauti el. laiškus, kad patikrintumėte ir patvirtintumėte informaciją.

Temp-mail.org

Temp-mail.org yra gerai žinoma laikina el. pašto paslauga, leidžianti vartotojams akimirksniu sukurti vienkartinius el. pašto adresus be asmeninės informacijos. Tai vienas populiariausių anoniminio el. pašto sprendimų, padedantis vartotojams išvengti šlamšto ar apsaugoti savo privatumą lankantis nepatikimose svetainėse.

Pagrindinės savybės:
  1. Greitas el. pašto kūrimas: Temp-mail.org leidžia akimirksniu sukurti laikinus el. laiškus vos vienu paspaudimu. Nereikia jokios registracijos ar asmeninės informacijos.
  2. Telefono numerio nereikia: Naudodamiesi paslauga negalite pateikti telefono numerio ar asmeninės informacijos.
  3. Mobilioji programėlė: Paslauga turi mobiliąją programą, leidžiančią vartotojams kurti ir tvarkyti laikinus el. laiškus savo telefonuose.
  4. Ši paslauga idealiai tinka laikinam ar trumpalaikiam naudojimui, kai reikia patvirtinti paskyrą arba užsiregistruoti svetainėse, bet norite, kad pagrindinis el. paštas būtų privatus.



Žingsnis po žingsnio el. laiškų kūrimo be telefono numerio vadovas

"Tmailor Temp" pašto naudojimas

"Temp mail by Tmailor.com" suteikia greitą ir saugų būdą sukurti laikiną el. pašto adresą, idealiai tinkantį privatumui išlaikyti ir išvengti šlamšto.

  1. Apsilankykite svetainėje: Nemokamas laikinasis pašto adresas, kurį pateikė https://tmailor.com
  2. Gaukite laikiną el. pašto adresą: laikinasis automatiškai sugeneruojamas, kai lankotės svetainėje.
  3. Nereikia jokios registracijos ar asmeninės informacijos.
  4. Galite nukopijuoti el. pašto adresą ir iškart pradėti juo naudotis.
  5. Galite išsaugoti prieigos kodą, kad galėtumėte visam laikui naudoti gautą el. pašto adresą.

"ProtonMail" naudojimas

  1. Apsilankykite svetainėje: https://protonmail.com/
  2. Bakstelėkite mygtuką Prisiregistruoti viršutiniame kampe.
  3. Pasirinkite nemokamą paskyros planą ir spustelėkite Pasirinkti nemokamą planą.
  4. Įveskite vartotojo vardą ir sukurkite slaptažodį.
  5. Įveskite atkūrimo el. pašto adresą (pasirenkama) arba praleiskite šį veiksmą.
  6. Spustelėkite Sukurti paskyrą, kad užbaigtumėte.

Tutanota naudojimas

  1. Apsilankykite svetainėje: https://tuta.com/
  2. Bakstelėkite mygtuką Prisiregistruoti.
  3. Pasirinkite Nemokamas paskyros planas ir paspauskite Kitas.
  4. Įveskite naudotojo vardą ir pasirinkite el. pašto domeną (pvz., @tutanota.com).
  5. Sukurkite slaptažodį ir patvirtinkite slaptažodį.
  6. Spustelėkite Kitas, kad baigtumėte ir pradėtumėte naudoti el. paštą.

Mailfence naudojimas

  1. Apsilankykite svetainėje: https://mailfence.com/
  2. Viršutiniame kampe palieskite "Sign Up Up" (prisiregistruoti).
  3. Pasirinkite nemokamą paskyros planą ir spustelėkite Sukurti paskyrą.
  4. Įveskite naudotojo vardą, el. pašto adresą ir slaptažodį.
  5. Telefono numerio nereikia; Šį veiksmą galite praleisti.
  6. Spustelėkite Sukurti mano paskyrą, kad užbaigtumėte registraciją.

GMX naudojimas

  1. Apsilankykite svetainėje: https://www.gmx.com/
  2. Pagrindiniame puslapyje spustelėkite Prisiregistruoti.
  3. Įveskite pagrindinę informaciją, pvz., vardą, vartotojo vardą, slaptažodį ir gimimo datą.
  4. Praleiskite telefono numerio įvedimą (pasirinktinai).
  5. Spustelėkite Sukurti paskyrą, kad užbaigtumėte.

Partizanų pašto naudojimas

  1. Apsilankykite svetainėje: https://www.guerrillamail.com/
  2. Laikina el. pašto paskyra bus automatiškai sukurta, kai apsilankysite svetainėje.
  3. Nereikia pildyti informacijos ar registruotis.
  4. Nukopijuokite laikiną el. pašto adresą ir nedelsdami jį naudokite.

Laikino pašto naudojimas

  1. Apsilankykite svetainėje: https://temp-mail.org/
  2. Laikina el. pašto paskyra sukuriama automatiškai, kai apsilankote svetainėje.



Išlaikykite saugumą ir privatumą.

Šiuolaikiniame skaitmeniniame amžiuje el. pašto paskyrų apsauga yra nepaprastai svarbi. El. paštas yra pagrindinė ryšio priemonė ir vartai į internetines paslaugas, finansus ir kitą asmeninę veiklą. Nesvarbu, ar kuriate el. laišką, kuriam nereikia telefono numerio, kad padidintumėte privatumą, ar naudojate standartinę el. pašto paslaugą, labai svarbu įdiegti veiksmingas saugos priemones. Štai keletas naudingų patarimų, kaip apsaugoti savo el. pašto paskyrą:

1. Naudokite sudėtingus slaptažodžius

  • Kurkite ilgus slaptažodžius, įskaitant didžiąsias, mažąsias, skaičius ir specialiuosius simbolius.
  • Venkite naudoti lengvai atspėjamą informaciją, pvz., vardus, gimtadienius ar įprastus žodžius.
  • Nenaudokite senų slaptažodžių ar slaptažodžių, naudojamų kitose paskyrose.

2. Įjunkite dviejų veiksnių autentifikavimą (2FA)

  • Įgalinkite dviejų veiksnių autentifikavimą (2FA), kad pridėtumėte papildomą paskyros saugumo lygį.
  • Įvedę slaptažodį, 2FA reikalauja pateikti patvirtinimo kodą iš antro įrenginio, paprastai telefono.
  • Naudokite autentifikavimo programą, pvz., "Google Authenticator" arba "Authy", kad gautumėte 2FA kodus, o ne gautumėte juos SMS žinute, išvengiant rizikos, kad pranešimai bus perimti ar pavogti.

3. Patikrinkite ir atnaujinkite paskyros privatumą

  • Reguliariai tikrinkite saugos ir privatumo nustatymus savo el. pašto paskyroje.
  • Išjunkite nereikalingas sekimo ar duomenų rinkimo funkcijas, kad asmeninė informacija būtų saugesnė.
  • Patikrinkite ir apribokite trečiųjų šalių programų prieigą prie el. pašto paskyrų.

4. Naudokite šifruoto el. pašto paslaugą

  • Pasirinkite el. pašto paslaugas, kurios siūlo visišką šifravimą, pvz., "ProtonMail" arba "Tutanota", kad apsaugotumėte el. pašto turinį nuo sekimo ir kompromisų.
  • Jūsų duomenys bus saugūs net įsilaužimo metu, nes tik gavėjas gali iššifruoti turinį.

5. Saugokitės sukčiavimo el. laiškų

  • Neatidarykite el. laiškų ir neatsisiųskite priedų iš nežinomų siuntėjų.
  • Būkite atsargūs su nuorodomis el. laiškuose, ypač jei el. laiške prašoma pateikti asmeninę informaciją.
  • Naudokite pašto šiukšlių filtravimą ir sukčiavimo apsimetant įspėjimus, integruotus į jūsų el. pašto paslaugą.

6. Naudokite VPN, kai pasiekiate el. paštą viešuosiuose tinkluose

  • Prisijungdami prie viešojo "Wi-Fi", naudokite VPN, kad užšifruotumėte ryšį ir neleistumėte pavogti asmeninės informacijos ir el. Pašto.
  • VPN padeda apsaugoti tinklu perduodamus duomenis nuo kibernetinių užpuolikų.

7. Atsijunkite nuo savo paskyros, kai nenaudojate

  • Panaudoję būtinai atsijunkite nuo el. pašto paskyros viešuosiuose arba neapsaugotuose įrenginiuose.
  • Venkite išsaugoti prisijungimus viešosiose naršyklėse ar bendrinamuose įrenginiuose.

8. Stebėkite prisijungimo veiklą

  • Reguliariai tikrinkite savo prisijungimo istoriją, ar nėra įtartinos veiklos.
  • Jei matote įrenginį ar vietą, kurios neatpažįstate, nedelsdami pakeiskite slaptažodį ir apsvarstykite kitas saugos priemones.

Atlikę anksčiau nurodytus veiksmus, galėsite apsaugoti savo el. pašto paskyras ir užtikrinti privatumą vis sudėtingesnėje kibernetinėje erdvėje.

Reguliaraus slaptažodžių atnaujinimo svarba

Periodiškas slaptažodžio atnaujinimas yra paprastas, bet labai efektyvus būdas padidinti el. pašto paskyros saugumą. Štai priežastys, kodėl tai svarbu:

Sumažinkite kredencialų pažeidimo riziką.

Tarkime, kad jūsų slaptažodis buvo atskleistas pažeidus duomenis. Tokiu atveju reguliariai ją keisdami sumažinsite neteisėtos prieigos prie jūsų Paskyros riziką. Net jei jūsų informacija nutekės, naujas slaptažodis padės apsaugoti jūsų paskyrą.

    Brutalios jėgos atakų efektyvumo mažinimas

    Reguliarus slaptažodžio keitimas gali užkirsti kelią kibernetiniams nusikaltėliams bandyti atspėti ar nulaužti jūsų slaptažodį naudojant žiaurios jėgos atakos metodus. Nuolatinis slaptažodžių atnaujinimas apsunkins užpuolikų pastangas.

      Apsisaugokite nuo vidinių grėsmių.

      Aplinkose, kuriose keli žmonės gali pasiekti jūsų įrenginį (pvz., viešą kompiuterį arba bendrinamą įrenginį), reguliarus slaptažodžio atnaujinimas užtikrina, kad tik įgaliotieji vartotojai galės pasiekti jūsų asmeninę informaciją.

         

        Informuotumas apie sukčiavimo apsimetant ir sukčiavimo el. laiškus

        Sukčiavimo ir sukčiavimo el. laiškai yra įprasta taktika, kurią kibernetiniai nusikaltėliai naudoja norėdami pavogti asmeninę informaciją ar platinti kenkėjiškas programas. Norint išlaikyti el. laiškų saugumą, labai svarbu išlikti budriems ir žinoti apie šias grėsmes.

        Identifikuokite sukčiavimo el. laiškus

        Būkite atsargūs dėl el. laiškų iš nežinomų siuntėjų ar asmeninės informacijos, slaptažodžių ar finansinės informacijos užklausų. Ieškokite sukčiavimo požymių, pvz., bendro pobūdžio sveikinimų, prastos gramatikos ir skubių užklausų.

          Patikrinkite el. laiško autentiškumą

          Prieš spustelėdami nuorodą ar atsisiųsdami priedą, patikrinkite siuntėjo el. pašto adresą ir ieškokite neįprastų neatitikimų. Jei gaunate įtartiną el. laišką iš organizacijos, susisiekite su jais tiesiogiai oficialiais kanalais, kad patikrintumėte jų autentiškumą.

            Pranešimas apie sukčiavimo apsimetant bandymus

            Dauguma el. pašto tarnybų siūlo sukčiavimo apsimetant ir apsimetant el. laiškų ataskaitų teikimo mechanizmą. Naudokite šiuos įrankius, kad apsaugotumėte save ir kitus nuo grėsmių ir padėtumėte išlaikyti saugesnę el. pašto aplinką.

              Išvada

              El. pašto paskyros kūrimas be telefono numerio idealiai tinka tiems, kurie vertina privatumą ir nori išvengti šlamšto skambučių bei telerinkodaros. "ProtonMail", "Mail.com" ir "Tutanota" siūlo saugias ir patogias naudoti platformas, leidžiančias praleisti mobiliojo telefono numerio patvirtinimo veiksmą, tuo pačiu užtikrinant patikimas funkcijas ir griežtas saugumo priemones.

              Vykdydami nuoseklias instrukcijas, galite lengvai nustatyti el. pašto paskyrą, atitinkančią jūsų saugos parinktis. Nesvarbu, ar nerimaujate dėl savo asmeninės informacijos apsaugos, ar nenorite bendrinti savo mobiliojo telefono numerio, šios alternatyvos užtikrina, kad galėsite išlaikyti buvimą internete nepakenkdami asmeniniam saugumui. Naudokitės šiomis paslaugomis norėdami laisvai, saugiai ir privačiai bendrauti internetu!