Privremena e-pošta za jednokratnu upotrebu već ima namjensku mobilnu aplikaciju za pametne telefone

11/29/2022
Privremena e-pošta za jednokratnu upotrebu već ima namjensku mobilnu aplikaciju za pametne telefone

Većina web stranica zahtijeva registraciju prije nego što odobri potpuni pristup korisnicima, a detalji zatraženi u obrascu za registraciju uključuju adrese e-pošte i još mnogo toga. Korisnici riskiraju primanje neželjene pošte ostavljanjem stvarne adrese e-pošte na malo poznatoj web stranici. Usluga Temp Mail, koja je sada dostupna za Android uređaje, može vam pomoći.

Quick access
├── Privremena pošta na Androidu
├── Prednosti anonimnih usluga e-pošte
├── Razlozi za korištenje jednokratnih adresa e-pošte
├── VPN + privremena e-pošta = potpuna anonimnost

Privremena pošta na Androidu

Razvojni programeri Temp Maila pokrenuli su aplikaciju kompatibilnu s Androidom kako bi mobilno iskustvo učinili još pristupačnijim.

Veza na stranicu Google Playa pomoću službene aplikacije koja se može preuzeti:

Aplikacija Temp Mail u Trgovini Google Play

Korisniku se prilikom registracije dodjeljuje privremena adresa e-pošte.

Ovu e-poštu možete promijeniti u bilo kojem trenutku klikom na gumb "Promijeni" iznad adrese.

Privremena pošta na Androidu

Aplikacija je dostupna na više jezika , uključujući (ali ne ograničavajući se na) engleski, španjolski, ruski, njemački, francuski, nizozemski, talijanski, poljski, ukrajinski, japanski ... Zadani jezik aplikacije odabire se prema jeziku uređaja korisnika.

Aplikacija je dostupna na više jezika , uključujući (ali ne ograničavajući se na) engleski, španjolski, ruski, njemački, francuski, nizozemski, talijanski, poljski, ukrajinski, japanski ... Zadani jezik aplikacije odabire se prema jeziku uređaja korisnika.

E-poruke se pohranjuju 24 sata. Nakon toga bit će izbrisani i ne mogu se vratiti. Dakle, usluga dobro dođe kada se korisnik registrira na web mjestu.

Aplikacija Temp Mail zadržava anonimnost korisnika prilikom izrade računa na web mjestu, omogućujući im da sakriju svoju IP adresu i nikada ne šalju osobne e-poruke.

Prednosti anonimnih usluga e-pošte

  1. Za primanje privremene adrese e-pošte nisu potrebni osobni podaci. Korisnici moraju preuzeti i instalirati aplikaciju na Android i to je to.
  2. Promijenite adrese samo jednim klikom.
  3. Privremene adrese e-pošte nikada nisu povezane s drugim računima korisnika.
  4. Postoje različiti nazivi domena koji se redovito ažuriraju (@tmailor.com, @coffeejadore.com itd.).
  5. Korisnici mogu izbrisati svoje adrese e-pošte u bilo kojem trenutku. Svi podaci, uključujući IP adrese, također će se izbrisati.
  6. Korisnici mogu odabrati bilo koje korisničko ime za adresu e-pošte, kao što su aztomo@coffeejadore.com, io19guvy@pingddns.com itd. Nažalost, ova je značajka dostupna samo u web verziji.

Bilješka: Mogućnost slanja poruka putem aplikacije ili usluga temeljenih na pregledniku onemogućena je kako bi se spriječile prevare. Softver može primati samo obavijesti.

Razlozi za korištenje jednokratnih adresa e-pošte

Mnogo je situacija u kojima će korisnicima možda trebati privremene usluge pošte:

  • Anonimna e-pošta štiti korisnike od neželjene pošte. Adresa e-pošte korisnika ostaje nepoznata pošiljateljima neželjene pošte i prevarantima koji se bave krađom identiteta.
  • Usluga je savršena kada se korisnici prijave iz bilo kojeg razloga i posjete upitne web stranice.
  • Preuzmite e-knjige i softver dostupan za preuzimanje, ali zatražite od korisnika da ostave svoje adrese e-pošte.
  • Svaki put kada korisnik treba dobiti odgovor od nekoga, ali ne želi otkriti svoju stvarnu adresu e-pošte.
  • Mnoge druge situacije.

Bilješka: Jednokratne e-poruke štite anonimnost korisnika i štede vrijeme. Registracija lažnih računa za privremenu upotrebu na popularnim web stranicama postaje sve teža. Korisnici su prisiljeni ispuniti više polja u obrascu za registraciju. U mnogim uslugama (kao što je Google) korisnici moraju navesti svoj broj mobilnog telefona kako bi potvrdili registraciju. Privremena pošta ne zahtijeva ništa od navedenog. Registracija se vrši automatski ili samo jednim klikom.

VPN + privremena e-pošta = potpuna anonimnost

Zajamčena anonimnost na mreži nije problem ako se privremena poštanska usluga kombinira s VPN-om, omogućujući korisnicima da sakriju svoju IP adresu. Ova je usluga dostupna na cloudflare WARP-u. Programeri su se potrudili učiniti uslugu jednostavnom i jednostavnom za upotrebu, bez dosadnih oglasa i velikih brzina veze. Osim toga, VPN tvrtke cloudflare WARP deblokirat će sve blokirane web stranice, šifrirati promet i zaštititi vaše računalo ili ručni softver od upada i zlonamjernog softvera.