Što je AdGuard privremena e-pošta? Kako mogu koristiti AdGuard privremenu poštu?

10/04/2024
Što je AdGuard privremena e-pošta? Kako mogu koristiti AdGuard privremenu poštu?
Quick access
├── Pregled privremenih usluga e-pošte
├── Što je AdGuard privremena e-pošta?
├── Tmailor.com usluga? Snažnije rješenje za privremenu e-poštu
├── Kako koristiti AdGuard Temp Mail
├── Upute za korištenje privremenih adresa e-pošte koje pruža tmailor.com
├── Tablica usporedbe između AdGuarda i Tmailor.com
├── Zašto odabrati tmailor.com umjesto AdGuard Temp Mail?
├── Zaključiti

Pregled privremenih usluga e-pošte

Korištenje osobne adrese e-pošte za prijavu na online uslugu u digitalnom dobu može dovesti do raznih problema s privatnošću i sigurnošću. Upravo zato privremene usluge e-pošte postaju sve popularnije. Privremena e-pošta, poznata i kao jednokratna e-pošta, korisnicima pruža kratkoročnu adresu e-pošte koja ne zahtijeva registraciju osobnih podataka. Primarna funkcija privremene e-pošte je primanje e-pošte na određeno vrijeme, obično od nekoliko minuta do 24 sata, nakon čega će adresa biti izbrisana zajedno s primljenim porukama.

Privremene usluge e-pošte pomažu korisnicima da izbjegnu rizike kao što su:

  • Spam: Ograničite primarnu ulaznu poštu od preplavljenosti neželjenim promotivnim porukama s web-lokacija ili mrežnih usluga za koje su se registrirali.
  • Praćenje: Spriječite pružatelje internetskih usluga da prate aktivnost korisnika pomoću osobnih adresa e-pošte.
  • Zaštita privatnosti: Korištenje privremene e-pošte znači da korisnici ne moraju brinuti da će njihova osobna adresa e-pošte biti prodana trećim stranama ili korištena u komercijalne svrhe.

Osim toga, privremene e-poruke pomažu korisnicima uštedjeti vrijeme prilikom prijave za mrežne usluge bez pružanja stvarnih informacija. Također su korisni u slučaju da samo želite testirati uslugu ili dobiti aktivacijski kod, a da vas kasnije ne želite gnjaviti. Neke od istaknutih privremenih usluga e-pošte danas uključuju AdGuard Temp Mail i Temp Mail koje pruža Tmailor.com, a obje nude vrhunsko rješenje za zaštitu privatnosti.

Privremene usluge e-pošte postaju sve potrebnije jer se korisnici interneta suočavaju s mnogim rizicima informacijske sigurnosti, kao i eksplozijom neželjene pošte i internetskog oglašavanja.

Što je AdGuard privremena e-pošta?

AdGuard privremena e-pošta (AdGuard Temp Mail) je privremena usluga e-pošte rođena kako bi zaštitila privatnost i pomogla korisnicima da izbjegnu neželjenu poštu prilikom sudjelovanja u mrežnim aktivnostima. Razvijena od strane AdGuarda, poznate tvrtke koja blokira oglase i štiti privatnost, ova usluga korisnicima pruža kratkoročne adrese e-pošte bez registracije.

Neki od vrhunaca AdGuard privremene e-pošte uključuju:

  • Kratak vijek trajanja: Adresa e-pošte bit će izbrisana nakon 7 dana ako joj ne pristupite.
  • Jednostavan za korištenje: Korisnici ne moraju registrirati račun; Oni mogu odmah pristupiti i primiti privremenu adresu e-pošte. Ovo je vrlo zgodno kada vam je potrebna brza e-pošta za primanje kodova za provjeru autentičnosti ili informacija od nepouzdanih mrežnih usluga.
  • Zaštitite osobne podatke: Ugrađene sigurnosne tehnologije pomažu u blokiranju praćenja e-pošte i provjeravaju veze kako bi zaštitile korisnike od napada krađe identiteta.
  • Ograničenja značajki: Usluga podržava samo primanje e-pošte i ne dopušta korisnicima slanje e-pošte s privremene adrese, što pomaže ograničiti zlouporabu usluge za slanje neželjene pošte.

Iako nudi mnoge korisne sigurnosne značajke, AdGuard privremena e-pošta još uvijek ima neka ograničenja, kao što je samo nekoliko domena za korištenje i nedopuštanje slanja e-pošte, što može biti nezgodno u nekim situacijama. Međutim, s primarnim ciljem zaštite privatnosti, ova je opcija i dalje prikladna za korisnike kojima je potrebna sigurnost i praktičnost.

Tmailor.com usluga? Snažnije rješenje za privremenu e-poštu

Tmailor.com je napredna privremena usluga e-pošte koja nudi niz istaknutih uslužnih programa i značajki, što je čini superiornim izborom u odnosu na druge usluge poput AdGuarda. Tailor je siguran i pruža fleksibilnost za korištenje privremenih e-poruka. Njegova je misija zaštititi privatnost i pružiti korisnicima prikladno sredstvo za izbjegavanje neželjene pošte.

Izvanredne značajke Tmailor.com:

  • Podržava više od 500 domena: To je jedna od Tmailorovih prednosti. S više od 500 različitih domena, korisnici mogu jednostavno odabrati prikladnu adresu e-pošte. To pomaže smanjiti šanse da vas web usluge blokiraju, što je problem s kojim se mogu susresti druge privremene usluge e-pošte poput AdGuarda zbog ograničenog broja domena.
  • Nije potrebna registracija, a jednostavan je za korištenje. Kao i druge privremene usluge e-pošte, Tmailor ne zahtijeva od korisnika da kreiraju račun ili daju osobne podatke. Sa samo nekoliko klikova možete napraviti privremenu adresu e-pošte za brzo i jednostavno primanje informacija.
  • Dohvaćanje e-pošte s pristupnim kodom: Istaknuta značajka Tmailora je mogućnost dohvaćanja e-pošte s jedinstvenim pristupnim kodom. Pretpostavimo da slučajno zatvorite preglednik ili se vratite kasnije. U tom slučaju i dalje možete pristupiti privremenom poštanskom sandučiću u roku od 24 sata pomoću pristupnog koda. Ovo nudi pogodnost koju AdGuard ne podržava.
  • Izbrišite e-poštu nakon 24 sata: Kako bismo zaštitili vašu privatnost i osigurali da se osobni podaci ne pohranjuju predugo, sve dolazne e-poruke na Tmailor automatski će se izbrisati nakon 24 sata. Ovo je važna značajka koja pomaže korisnicima da se osjećaju sigurno.

Sa svojim fleksibilnim značajkama i jednostavnošću korištenja, Tmailor.com nadmašuje AdGuard u mnogim aspektima, posebno u raznolikosti domena i dohvaćanju e-pošte. Ova usluga pomaže korisnicima da izbjegnu neželjenu poštu i pruža glatko i sigurnije iskustvo. Za one koji trebaju redovito i praktično koristiti privremenu e-poštu, Tmailor.com je definitivno optimalan izbor.

Kako koristiti AdGuard Temp Mail

AdGuard Temp Mail je privremena usluga e-pošte koja pomaže u zaštiti vaše privatnosti prilikom obavljanja mrežnih transakcija. Evo osnovnih koraka za korištenje ove usluge:

Kako koristiti AdGuard Temp Mail
  1. Posjetite web stranicu: Otvorite preglednik i posjetite službenu web stranicu AdGuard Temp Mail. https://adguard.com/
  2. Nabavite privremenu adresu e-pošte: Čim posjetite, morate potvrditi captcha kako biste potvrdili da niste robot. Ako je provjera autentičnosti uspješna, primit ćete adresu e-pošte.
  3. Koristite e-poštu: Kopirajte ovu adresu e-pošte da biste se registrirali za račun, primili kod za potvrdu ili bilo koju uslugu koja zahtijeva e-poštu. Primljena e-pošta pojavit će se izravno na sučelju web stranice.
  4. Provjerite svoj poštanski sandučić: U pristigloj pošti prikazat će se poruke koje primate. Ovdje možete odabrati čitanje ili brisanje e-pošte.

Upute za korištenje privremenih adresa e-pošte koje pruža tmailor.com

Upute za korištenje privremenih adresa e-pošte koje pruža tmailor.com

Evo jednostavnih koraka kako biste Tmailor.com mogli koristiti brzo i učinkovito:

  1. Pristup tmailor.com: Morate otvoriti preglednik i otići na službenu web stranicu Tmailora. Temp Mail: besplatni privremeni i jednokratni generator e-pošte (tmailor.com)
  2. Izradite privremenu adresu e-pošte: Čim unesete web stranicu, primit ćete privremenu adresu e-pošte koja je odmah dostupna.
  3. Koristite e-poštu za registraciju ili primanje informacija: Koristite ovu adresu e-pošte za prijavu za račun ili primanje aktivacijskih kodova s mrežnih usluga. To pomaže u zaštiti vaše osobne adrese e-pošte.
  4. Ponovno posjetite e-poštu: E-mail adresu možete ponovno upotrijebiti svaki put kada primite novu privremenu e-mail adresu pomoću pristupnog koda navedenog u odjeljku za dijeljenje.

Tablica usporedbe između AdGuarda i Tmailor.com

Osobina AdGuard privremena pošta Privremena pošta (Tmailor.com)

Privremeni vijek trajanja adrese e-pošte  

7 dana bez pristupa

Trajna uporaba

Pošalji e-poštu  

Nije moguće poslati

Nije moguće poslati

Korištena domena  

Mali broj domena lako se blokira

Više od 500 domena, a svaki mjesec dodaje se više

Proxyji slike  

Imati

Imati

Provjera veze (krađa identiteta)  

Imati

Imati

Ponovna upotreba privremene e-mail adrese

Ne (nakon nekog vremena nije moguće ponovno posjetiti e-poštu)

Da (koristite pristupne kodove za ponovnu upotrebu adresa e-pošte nakon dužeg vremena)

Izbrišite dolaznu e-poštu nakon 24 sata  

Imati

Imati

Nije potrebna registracija  

Mora potvrditi captcha

Imati

Zaštita privatnosti  

Dobar

Dobro, s pristupnim kodovima i preko 500+ domena

Visoko svjetlo:

  • AdGuard Temp Mail nudi provjeru proxyja i poveznica za zaštitu korisnika od phishing napada. Ova usluga osigurava da je IP adresa korisnika skrivena od usluga praćenja putem proxyja.
  • Tmailor.com također podržava slikovne proxyje koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. S više od 500 različitih domena, Tmailor nudi robusnije rješenje za zaobilaženje web usluga koje mogu privremeno blokirati e-poštu.

S izvanrednim sigurnosnim značajkama i visokom fleksibilnošću, Tmailor.com nudi bolje iskustvo korištenja privremene e-pošte, posebno kada morate izbjeći blokiranje od strane zahtjevnih web stranica.

Zašto odabrati tmailor.com umjesto AdGuard Temp Mail?

Tmailor.com se izdvaja od AdGuard Temp Maila zbog svojih izvanrednih značajki koje korisnicima pružaju više pogodnosti kada im je potrebna privremena usluga e-pošte. Evo razloga zašto biste trebali odabrati Tmailor.com umjesto AdGuard Temp Maila:

  • Raznolikost domena: Jedna od najvećih prednosti Tmailora je podrška za više od 500 domena. To pomaže korisnicima da smanje rizik od blokiranja od strane izbirljivih web stranica ili mrežnih usluga, koje AdGuard, s manje domena, ne može zadovoljiti. Uz Tmailor možete odabrati pravu domenu bez brige o ograničenjima, pružajući veću fleksibilnost.
  • Jednostavno dohvaćanje e-pošte: Za razliku od AdGuarda, Tmailor.com omogućuje korisnicima korištenje pristupnog koda za povratak u privremenu pristiglu poštu u roku od 24 sata. To nudi vrhunsku praktičnost jer ga možete ponovno posjetiti bilo kada bez brige o gubitku važnih e-poruka. AdGuard ne pruža ovu značajku, pa će e-pošta u potpunosti nestati ako zatvorite preglednik.
  • Praktičnije upravljanje e-poštom: S Tmailorom se možete vratiti u svoju pristiglu poštu do 24 sata. To pomaže korisnicima da još jednom provjere e-poštu ako je potrebno, učinkovito upravljajući e-poštom bez brige o gubitku važnih informacija odmah nakon što ih prime. AdGuard, u međuvremenu, ne podržava odbijanje u vašu pristiglu poštu ako ste napustili stranicu.

Sve u svemu, Tmailor.com pomaže korisnicima da izbjegnu neželjenu poštu i zaštite svoju privatnost te nudi veću fleksibilnost i praktičnost od AdGuard Temp Maila. Za one kojima je potrebna moćna, svestrana i neograničena usluga po broju domena, Tmailor.com je savršen izbor.

Zaključiti

AdGuard privremena usluga e-pošte dobar je izbor ako trebate brzo i jednostavno rješenje. Međutim, s izvanrednim značajkama kao što su raznoliko upravljanje domenama, mogućnost dohvaćanja e-pošte kodom i praktičnost upravljanja poštanskim sandučićem, Tmailor.com je mnogo fleksibilnije i sigurnije rješenje. Ako tražite sveobuhvatnu i učinkovitu privremenu uslugu e-pošte, Tmailor.com će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Posjetite tmailor.com sada kako biste iskusili ovu moćnu i sigurnu privremenu uslugu e-pošte!