Kuinka luoda väliaikainen sähköpostiosoite matkapuhelimeen?

01/09/2023
Kuinka luoda väliaikainen sähköpostiosoite matkapuhelimeen?

Väliaikaiset sähköpostiosoitteiden luontipalvelut kiinnostavat nyt monia käyttäjiä rajoittamaan mahdollisuutta hakkeroida ensisijainen sähköposti. Online-verkkosivustot luovat virtuaalisen sähköpostituen ilmaiseksi ja luovat useita väliaikaisia sähköposteja samanaikaisesti.

Tmailor.com on sovellus, joka luo satunnaisia virtuaalisia sähköposteja Androidissa ja iOS: ssä. Sähköpostiosoitteet ovat erilaisia eivätkä ole päällekkäisiä riippumatta siitä, kuinka monta kertaa ne luodaan. Käyttäjien on valittava mikä tahansa käytettävä sähköposti. Temp Mail toimittaa sen välittömästi, jotta voimme kopioida leikepöydälle. Seuraava artikkeli opastaa Temp Mailin käyttöä Androidissa ja iOS: ssä.

Quick access
├── Kuinka luoda virtuaalinen sähköposti Temp Mailiin tmailor.com
├── Lisäksi TEMP MAIL by Tmailor.com sovelluksella on myös muita toimintoja, kuten:

Kuinka luoda virtuaalinen sähköposti Temp Mailiin tmailor.com

Vaihe 1: Käyttäjät napsauttavat alla olevaa linkkiä asentaakseen Temp Mail -sovelluksen Androidiin ja iOS: ään (Iphone - Ipad).

  1. Hanki Android Temp Mail by tmailor.com -sovelluksella.
  2. Lataa Temp Mail iOS tmailor.com sovelluksella (iPhone - Ipad)..

Vaihe 2:

  • Avaa sovellus, niin käyttäjältä kysytään, haluaako hän saada ilmoituksia Temp Mailissa. Napsauta Salli saadaksesi uutisia, kun uusi sähköposti saapuu heti. .
  • Allow notifications
  • Sitten näemme sähköpostiosoitteen, joka on satunnaisesti varustettu jatkuvasti muuttuvilla merkeillä. Jos haluat vaihtaa toiseen sähköpostiosoitteeseen, napsauta Muuta-painiketta. Saat heti uuden sähköpostiosoitteen.

Vaihe 3:

Jos haluat kopioida sähköpostiosoitteen leikepöydälle, napsauta näkyviin tulevaa väliaikaista sähköpostiosoitetta. Näemme viestin, että osoite on kopioitu. Voit nyt käyttää tätä sähköpostiosoitetta sähköpostien tilaamiseen käyttämättä alkuperäistä sähköpostiosoitettasi.

Get temp mail address

Vaihe 4:

Kun virtuaalinen sähköpostiosoite vastaanottaa saapuvaa postia, se näyttää uusien saapuvien sähköpostiviestien määrän. Kun napautat Saapuneet-kansion valikkoa, näet luettelon vastaanotetuista sähköposteista. Jos haluat lukea sisällön, sinun on napsautettava vastaanotettujen sähköpostien otsikkoa nähdäksesi sähköpostin sisällön.

Inbox temp email

Lisäksi TEMP MAIL by Tmailor.com sovelluksella on myös muita toimintoja, kuten:

  1. Hallitse luotuja väliaikaisia sähköpostiosoitteita.
  2. Käytä luotuja väliaikaisia sähköpostiosoitteita.
  3. Skannaa jaettu QR-koodi tai anna tunnus, jotta voit käyttää toisella laitteella tai verkkoselaimella luotua sähköpostiosoitetta.
  4. Varmuuskopioi ja palauta sähköpostiosoiteluettelo laitteeseen, jotta sitä voidaan käyttää, kun poistat tai asennat uusia sovelluksia toiseen laitteeseen.

Temp mail -sovellus tukee yli 100+ kieltä maailmanlaajuisesti. Tämän sovelluksen avulla käyttäjillä on heti satunnaisia virtuaalisia sähköposteja tilata palveluita tavalliseen tapaan puhelimessa. Lisäksi saamme määrän uusia sähköposteja suoraan sovelluksen käyttöliittymään.