Kertakäyttöisellä väliaikaisella sähköpostilla on jo oma mobiilisovellus älypuhelimille

11/29/2022
Kertakäyttöisellä väliaikaisella sähköpostilla on jo oma mobiilisovellus älypuhelimille

Useimmat verkkosivustot vaativat rekisteröinnin ennen kuin käyttäjille myönnetään täydet käyttöoikeudet, ja rekisteröintilomakkeessa pyydetyt tiedot sisältävät sähköpostiosoitteet ja paljon muuta. Käyttäjät voivat saada roskapostia jättämällä todellisen sähköpostiosoitteen vähän tunnetulle verkkosivustolle. Temp Mail -palvelu, joka on nyt saatavana Android-laitteille, voi auttaa.

Quick access
├── Väliaikainen posti Androidissa
├── Anonyymien sähköpostipalveluiden edut
├── Syitä käyttää kertakäyttöisiä sähköpostiosoitteita
├── VPN + väliaikainen sähköposti = täydellinen nimettömyys

Väliaikainen posti Androidissa

Temp Mail -kehittäjät ovat julkaisseet Android-yhteensopivan sovelluksen, joka tekee mobiilikokemuksesta entistä helpommin saavutettavan.

Linkki Google Play -sivulle, jossa on ladattava virallinen sovellus:

Temp mail -sovellus Google Play -kaupassa

Käyttäjälle annetaan väliaikainen sähköpostiosoite rekisteröitymisen yhteydessä.

Voit muuttaa tätä sähköpostiosoitetta milloin tahansa napsauttamalla osoitteen yläpuolella olevaa "Muuta" -painiketta.

Väliaikainen posti Androidissa

Sovellus on saatavana useilla kielillä, mukaan lukien (mutta ei rajoittuen) englanti, espanja, venäjä, saksa, ranska, hollanti, italia, puola, ukraina, japani... Sovelluksen oletuskieli valitaan käyttäjän laitteen kielen mukaan.

Sovellus on saatavana useilla kielillä, mukaan lukien (mutta ei rajoittuen) englanti, espanja, venäjä, saksa, ranska, hollanti, italia, puola, ukraina, japani... Sovelluksen oletuskieli valitaan käyttäjän laitteen kielen mukaan.

Sähköposteja säilytetään 24 tuntia. Myöhemmin ne poistetaan, eikä niitä voi palauttaa. Joten palvelu on kätevä, kun käyttäjä rekisteröityy verkkosivustolle.

Temp Mail -sovellus ylläpitää käyttäjän nimettömyyttä luodessaan tiliä verkkosivustolle, jolloin he voivat piilottaa IP-osoitteensa eivätkä koskaan lähetä henkilökohtaisia sähköposteja.

Anonyymien sähköpostipalveluiden edut

  1. Väliaikaisen sähköpostiosoitteen saamiseen ei tarvita henkilötietoja. Käyttäjien on ladattava ja asennettava sovellus Androidiin, ja siinä kaikki.
  2. Vaihda osoitteita yhdellä napsautuksella.
  3. Väliaikaisia sähköpostiosoitteita ei koskaan linkitetä käyttäjän muihin tileihin.
  4. On olemassa useita säännöllisesti päivitettäviä verkkotunnuksia (@tmailor.com, @coffeejadore.com jne.).
  5. Käyttäjät voivat poistaa sähköpostiosoitteensa milloin tahansa. Myös kaikki tiedot, mukaan lukien IP-osoitteet, poistetaan.
  6. Käyttäjät voivat valita sähköpostiosoitteelle minkä tahansa käyttäjänimen, kuten aztomo@coffeejadore.com, io19guvy@pingddns.com jne. Valitettavasti tämä ominaisuus on käytettävissä vain verkkoversiossa.

Muistiinpano: Mahdollisuus lähettää viestejä sovelluksen tai selainpohjaisten palveluiden kautta on poistettu käytöstä huijausten estämiseksi. Ohjelmisto voi vastaanottaa vain ilmoituksia.

Syitä käyttää kertakäyttöisiä sähköpostiosoitteita

On monia tilanteita, joissa käyttäjät saattavat tarvita väliaikaisia postipalveluja:

  • Anonyymi sähköposti pitää käyttäjät turvassa roskapostilta. Käyttäjän sähköpostiosoite on tuntematon roskapostittajille ja huijareille, jotka harjoittavat tietojenkalastelua.
  • Palvelu on täydellinen, kun käyttäjät kirjautuvat mistä tahansa syystä ja vierailevat kyseenalaisilla verkkosivustoilla.
  • Lataa ladattavissa olevia e-kirjoja ja ohjelmistoja, mutta vaadi käyttäjiä jättämään sähköpostiosoitteensa.
  • Joka kerta, kun käyttäjän on saatava vastaus joltakulta, mutta hän ei halua paljastaa todellista sähköpostiosoitettaan.
  • Monet muut tilanteet.

Muistiinpano: Kertakäyttöiset sähköpostit suojaavat käyttäjien anonymiteettiä ja säästävät aikaa. Valetilien rekisteröiminen väliaikaiseen käyttöön suosituilla verkkosivustoilla on yhä vaikeampaa. Käyttäjien on täytettävä useita kenttiä rekisteröintilomakkeessa. Monissa palveluissa (kuten Googlessa) käyttäjien on määritettävä matkapuhelinnumeronsa rekisteröinnin vahvistamiseksi. Väliaikainen posti ei edellytä mitään edellä mainituista. Rekisteröinti suoritetaan automaattisesti tai yhdellä napsautuksella.

VPN + väliaikainen sähköposti = täydellinen nimettömyys

Taattu online-nimettömyys ei ole ongelma, jos väliaikainen sähköpostipalvelu yhdistetään VPN: ään, jolloin käyttäjät voivat piilottaa IP-osoitteensa. Tämä palvelu on käytettävissä osoitteessa cloudflare WARP. Kehittäjät ovat yrittäneet parhaansa mukaan tehdä palvelusta yksinkertaisen ja käyttäjäystävällisen, ilman ärsyttäviä mainoksia ja suuria yhteysnopeuksia. Lisäksi cloudflare WARP:n VPN poistaa estetyt verkkosivustot, salaa liikenteen ja suojaa tietokonettasi tai kämmenlaitettasi tunkeutumiselta ja haittaohjelmilta.