Kuidas luua mobiiltelefonis ajutist e-posti aadressi?

01/09/2023
Kuidas luua mobiiltelefonis ajutist e-posti aadressi?

Ajutised e-posti aadressi genereerimise teenused pakuvad nüüd huvi paljudele kasutajatele, et piirata esmase e-posti häkkimise võimalust. Veebisaidid loovad tasuta virtuaalse e-posti toe ja loovad samaaegselt mitu ajutist e-kirja.

Tmailor.com on rakendus, mis genereerib Androidis ja iOS-is juhuslikke virtuaalseid e-kirju. E-posti aadressid on erinevad ja ei kattu, olenemata sellest, mitu korda neid luua. Kasutajad peavad valima mis tahes e-kirja, mida kasutada. Temp Mail annab selle meile kohe lõikelauale kopeerimiseks. Järgmine artikkel juhendab, kuidas kasutada Temp Maili Androidis ja iOS-is.

Quick access
├── Kuidas luua Temp Mailis virtuaalset e-posti tmailor.com
├── Lisaks on rakendusel TEMP MAIL by Tmailor.com ka muid funktsioone, näiteks:

Kuidas luua Temp Mailis virtuaalset e-posti tmailor.com

Samm 1: Kasutajad klõpsavad alloleval lingil, et installida Temp Maili rakendus Androidile ja iOS-ile (Iphone - Ipad).

  1. Hankige Android Temp Mail rakenduse tmailor.com kaudu.
  2. Laadige alla Temp Mail tmailor.com iOS-i rakenduse kaudu (iPhone - Ipad)..

Samm 2:

  • Avage rakendus ja kasutajalt küsitakse, kas ta soovib Temp Mailis märguandeid saada. Klõpsake nuppu Luba, et saada uudiseid, kui uus e-kiri saabub kohe. .
  • Allow notifications
  • Siis näeme e-posti aadressi, mis on juhuslikult varustatud pidevalt muutuvate tähemärkidega. Kui soovite lülituda mõnele muule e-posti aadressile, klõpsake nuppu Muuda. Teile antakse kohe uus e-posti aadress.

Samm 3:

E-posti aadressi lõikelauale kopeerimiseks klõpsake kuvataval ajutisel e-posti aadressil. Näeme teadet, et aadress on kopeeritud. Nüüd saate seda e-posti aadressi kasutada e-kirjade saamiseks registreerumiseks ilma oma algset e-posti aadressi kasutamata.

Get temp mail address

Samm 4:

Kui virtuaalne e-posti aadress võtab vastu sissetulevaid kirju, kuvab see uute sissetulevate meilisõnumite arvu. Kui puudutate sisendkausta menüüd, näete vastuvõetud meilisõnumite loendit. Sisu lugemiseks peate e-kirja sisu nägemiseks klõpsama vastuvõetud e-kirjade päisel.

Inbox temp email

Lisaks on rakendusel TEMP MAIL by Tmailor.com ka muid funktsioone, näiteks:

  1. Hallake loodud ajutisi e-posti aadresse.
  2. Kasutage loodud ajutisi meiliaadresse.
  3. Skannige jagatud QR-kood või sisestage luba, et pääseda juurde teisest seadmest või veebibrauserist loodud e-posti aadressile.
  4. Varundage ja taastage seadme e-posti aadresside loend, et seda saaks kasutada uute rakenduste kustutamisel või installimisel teise seadmesse.

Temp e-posti rakendus toetab enam kui 100+ keelt kogu maailmas. Selle rakenduse abil saavad kasutajad kohe juhuslikke virtuaalseid e-kirju, et tellida teenuseid nagu tavaliselt telefonis. Lisaks saame uute e-kirjade arvu otse rakenduse liideses.