Ühekordselt kasutataval ajutisel e-postil on juba spetsiaalne mobiilirakendus nutitelefonidele

11/29/2022
Ühekordselt kasutataval ajutisel e-postil on juba spetsiaalne mobiilirakendus nutitelefonidele

Enamik veebisaite nõuab enne kasutajatele täieliku juurdepääsu andmist registreerimist ning registreerimisvormis nõutavad üksikasjad sisaldavad e-posti aadresse ja palju muud. Kasutajad riskivad rämpsposti saamisega, jättes tegeliku e-posti aadressi vähetuntud veebisaidile. Temp Maili teenus, mis on nüüd saadaval Android-seadmetele, võib aidata.

Quick access
├── Ajutine e-post Androidis
├── Anonüümsete e-posti teenuste eelised
├── Ühekordsete e-posti aadresside kasutamise põhjused
├── VPN + ajutine e-post = täielik anonüümsus

Ajutine e-post Androidis

Temp Maili arendajad on käivitanud Androidiga ühilduva rakenduse, et muuta mobiilikogemus veelgi kättesaadavamaks.

Link Google Play lehele allalaaditava ametliku rakendusega:

Ajutine meilirakendus Google Play poes

Kasutajale määratakse registreerimisel ajutine e-posti aadress.

Seda e-posti aadressi saate igal ajal muuta, klõpsates aadressi kohal olevat nuppu "Muuda".

Ajutine e-post Androidis

Rakendus on saadaval mitmes keeles, sealhulgas (kuid mitte ainult) inglise, hispaania, vene, saksa, prantsuse, hollandi, itaalia, poola, ukraina, jaapani... Rakenduse vaikekeel valitakse vastavalt kasutaja seadme keelele.

Rakendus on saadaval mitmes keeles, sealhulgas (kuid mitte ainult) inglise, hispaania, vene, saksa, prantsuse, hollandi, itaalia, poola, ukraina, jaapani... Rakenduse vaikekeel valitakse vastavalt kasutaja seadme keelele.

E-kirju säilitatakse 24 tundi. Pärast seda need kustutatakse ja neid ei saa taastada. Niisiis, teenus on kasulik, kui kasutaja registreerub veebisaidil.

Temp Maili rakendus säilitab veebisaidil konto loomisel kasutaja anonüümsuse, võimaldades neil varjata oma IP-aadressi ja mitte kunagi isiklikke e-kirju saata.

Anonüümsete e-posti teenuste eelised

  1. Ajutise e-posti aadressi saamiseks ei ole vaja isikuandmeid. Kasutajad peavad rakenduse Androidi alla laadima ja installima ning ongi kõik.
  2. Muutke aadresse vaid ühe klõpsuga.
  3. Ajutisi e-posti aadresse ei lingita kunagi kasutaja teiste kontodega.
  4. Olemas on erinevad regulaarselt uuendatavad domeeninimed (@tmailor.com, @coffeejadore.com jne).
  5. Kasutajad saavad oma e-posti aadressid igal ajal kustutada. Samuti kustutatakse kõik andmed, sealhulgas IP-aadressid.
  6. Kasutajad saavad e-posti aadressi jaoks valida mis tahes kasutajanime, näiteks aztomo@coffeejadore.com, io19guvy@pingddns.com jne. Kahjuks on see funktsioon saadaval ainult veebiversioonis.

Märkus: Võimalus saata sõnumeid rakenduse või brauseripõhiste teenuste kaudu on pettuste vältimiseks keelatud. Tarkvara saab vastu võtta ainult teatisi.

Ühekordsete e-posti aadresside kasutamise põhjused

On palju olukordi, kus kasutajad võivad vajada ajutisi postiteenuseid:

  • Anonüümne e-post kaitseb kasutajaid rämpsposti eest. Kasutaja e-posti aadress jääb andmepüügiga tegelevatele rämpspostitajatele ja petturitele teadmata.
  • Teenus on täiuslik, kui kasutajad registreeruvad mingil põhjusel ja külastavad küsitavaid veebisaite.
  • Laadige alla e-raamatud ja tarkvara, mis on allalaadimiseks saadaval, kuid nõuavad, et kasutajad jätaksid oma e-posti aadressid.
  • Iga kord, kui kasutaja peab kelleltki vastuse saama, kuid ei soovi oma tegelikku e-posti aadressi avaldada.
  • Paljud muud olukorrad.

Märkus: Ühekordselt kasutatavad e-kirjad kaitsevad kasutaja anonüümsust ja säästavad aega. Libakontode registreerimine ajutiseks kasutamiseks populaarsetel veebisaitidel muutub üha raskemaks. Kasutajad on sunnitud registreerimisvormil täitma mitu välja. Paljudes teenustes (nt Google) peavad kasutajad registreerimise kinnitamiseks määrama oma mobiiltelefoni numbri. Ajutine post ei vaja ühtegi ülaltoodust. Registreerimine toimub automaatselt või vaid ühe klõpsuga.

VPN + ajutine e-post = täielik anonüümsus

Garanteeritud veebianonüümsus ei ole probleem, kui ajutine postiteenus on kombineeritud VPN-iga, mis võimaldab kasutajatel oma IP-aadressi varjata. See teenus on kättesaadav aadressil cloudflare WARP. Arendajad on püüdnud oma parima, et muuta teenus lihtsaks ja kasutajasõbralikuks, ilma tüütute reklaamideta ja suure ühenduskiirusega. Lisaks vabastab cloudflare WARP-i VPN blokeeritud veebisaitide blokeeringu, krüpteerib liikluse ja kaitseb teie arvutit või pihuarvutit sissetungide ja pahavara eest.