Χρησιμοποιήστε μια προσωρινή διεύθυνση email μιας χρήσης για να εγγραφείτε σε κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram ...)

11/29/2022
Χρησιμοποιήστε μια προσωρινή διεύθυνση email μιας χρήσης για να εγγραφείτε σε κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram ...)

Κάθε φορά που θέλετε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό σε κάποιο φόρουμ ή κοινωνικά μέσα όπως το Facebook, πρέπει να εισαγάγετε πληροφορίες σχετικά με το email σας για να λάβετε έναν σύνδεσμο ενεργοποίησης. Δυστυχώς, μετά την εγγραφή, αυτό το κοινωνικό μέσο θα σας στείλει δεκάδες μηνύματα με άχρηστες πληροφορίες που δεν σας ενδιαφέρουν. Συνήθως, μπορείτε να καταχωρίσετε λογαριασμούς σε περισσότερα από ένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το καθένα με τα πλεονεκτήματά του. Για παράδειγμα, το Facebook είναι πιο βολικό για ανεπίσημη επικοινωνία, το LinkedIn - είναι για επαγγελματική επικοινωνία και το Instagram είναι για κοινή χρήση πολυμέσων.

Ακόμα κι αν αυτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης στέλνει μόνο 2-3 μηνύματα καθημερινά, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, τα εισερχόμενά σας θα γεμίσουν με εκατό άχρηστα μηνύματα. Έτσι, εάν θέλετε να εξαλείψετε όλα αυτά τα ανεπιθύμητα μηνύματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προσωρινή αλληλογραφία κατά τη δημιουργία των λογαριασμών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι εισβολείς χρησιμοποιούν μόνο σύντομα μηνύματα για εγκληματικούς σκοπούς ή από spammers για να στείλουν διαφημίσεις και ιούς. Ωστόσο, δεν είναι. Η προσωρινή αλληλογραφία είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την καταπολέμηση των ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πραγματικό γραμματοκιβώτιο αποκλειστικά για προσωπική ή επαγγελματική αλληλογραφία και ένα προσωρινό γραμματοκιβώτιο - για το υπόλοιπο της ανάρτησης και της εγγραφής σε κοινωνικά δίκτυα ή διάφορα φόρουμ. Έτσι, δεν αποκαλύπτετε την πραγματική αλληλογραφία σας και δεν απορρίπτετε, οπότε δεν χρειάζεται να ξοδεύετε πολύ χρόνο ταξινομώντας την αλληλογραφία και αναζητώντας βασικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία.

Η υπηρεσία αλληλογραφίας μιας χρήσης είναι εύκολη στη χρήση και δεν απαιτεί εγγραφή. Απλώς ανοίξτε την ιστοσελίδα https://tmailor.com σε ένα πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας και μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο προσωρινό γραμματοκιβώτιο που μόλις δημιουργήσατε.

Δεδομένου ότι ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση στο προσωρινό γραμματοκιβώτιο χωρίς να εισάγει πληροφορίες εγγραφής, μπορεί να προστατευθεί από την αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων. Έτσι, οι χρήστες προστατεύονται από ανεπιθύμητα μηνύματα πληροφοριών από κοινωνικά δίκτυα και πιθανές επιθέσεις από εισβολείς. Η κλοπή ταυτότητας είναι τόσο συνηθισμένη αυτές τις μέρες που είναι απαραίτητη η προσπάθεια για μέγιστη ανωνυμία στο διαδίκτυο. Διαφορετικά, κινδυνεύετε να χάσετε τα προσωπικά δεδομένα της συσκευής σας και τα χρήματα από τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια ή τις πιστωτικές σας κάρτες.

Χρησιμοποιήστε προσωρινή αλληλογραφία από https://tmailor.com και θα είστε όσο το δυνατόν πιο προστατευμένοι!