Όροι Παροχής Υπηρεσιών

11/29/2022
Όροι Παροχής Υπηρεσιών

Οι Όροι Χρήσης είναι μια συμφωνία μεταξύ ενός χρήστη ("εσείς") και tmailor.com υπηρεσίας (η "Υπηρεσία", "εμείς") που περιγράφει τους όρους και τις προϋποθέσεις της Υπηρεσίας. Διαβάστε προσεκτικά τη συμφωνία, καθώς χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία, συμφωνείτε με τους ακόλουθους όρους.

Quick access
├── ΓΕΝΙΚΆ
├── ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
├── ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΧΡΗΣΗ
├── ΑΠΟΠΟΙΉΣΕΙΣ
├── ΑΠΟΖΗΜΊΩΣΗ
├── Η ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ
├── ΑΛΛΑΓΈΣ
├── ΕΠΑΦΈΣ

ΓΕΝΙΚΆ

Δεν παρέχουμε καμία εγγύηση καταλληλότητας ή αξιοπιστίας για οποιονδήποτε σκοπό. Οι ιδιοκτήτες διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν τη διαθεσιμότητα ή την ύπαρξή του ανά πάσα στιγμή. Οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποστέλλεται μέσω της Υπηρεσίας μπορεί να είναι ή να μην είναι διαθέσιμο για προβολή, μπορεί να αλλάξει και μπορεί να προβληθεί αμέσως από ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ χρήστη του συστήματος. Συμφωνείτε να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα της Υπηρεσίας μόνο μέσω του ιστότοπου της Υπηρεσίας.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Η Υπηρεσία είναι δωρεάν και σας επιτρέπει:

  • Αποκτήστε πρόσβαση στη λίστα δωρεάν τομέων.
  • Δημιουργήστε μια νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αμέσως.
  • Καταργήστε και δημιουργήστε μοναδικές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Αλλάξτε τα ονόματα των διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Λάβετε αυτόματα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συνημμένα.
  • Διαβάστε εισερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και επεκτάσεις.
  • Πηγές λήψης (. EML), καθώς και συνημμένα αρχεία.
  • Αντιγράψτε στο πρόχειρο ή χρησιμοποιήστε κωδικό QR.

ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΧΡΗΣΗ

Αναλαμβάνετε να μην χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία άμεσα ή έμμεσα για οποιονδήποτε παράνομο σκοπό. Συμφωνείτε ότι οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποστέλλεται στην Υπηρεσία ή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ενθαρρύνετε άλλους να στείλουν θα γίνει δημόσιος τομέας μόλις βρεθεί στο σύστημα της Υπηρεσίας, χωρίς καμία προσδοκία για το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να είναι σίγουρο.

Δεν χρησιμοποιείτε το δημόσιο σύστημα της Υπηρεσίας για να λαμβάνετε, να αποθηκεύετε ή να προβάλλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχουν εμπιστευτικές ή ιδιωτικές πληροφορίες. Αναγνωρίζετε ότι η Υπηρεσία δεν έχει κανέναν έλεγχο στο περιεχόμενο που τοποθετείται σε γραμματοκιβώτια.

Αναλαμβάνετε να διατηρήσετε την Υπηρεσία αβλαβή από τυχόν ζημιές που προκαλούνται από την απώλεια μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, περιεχομένου email ή ζημιάς στη συσκευή σας λόγω προβολής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά από άμεση ή έμμεση χρήση της Υπηρεσίας.

Κατανοείτε και συμφωνείτε ότι δεν μπορείτε να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την Υπηρεσία. Μόνο λάβετε. Επιπλέον, καθώς η Υπηρεσία είναι δωρεάν, χειρίζεται εκατομμύρια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά ώρα. Έτσι, κατανοείτε και συμφωνείτε ότι η μέγιστη περίοδος αποθήκευσης για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να είναι 1-2 ώρες, γεγονός που μπορεί να αλλάξει τους τομείς.

Αναλαμβάνετε να μην χρησιμοποιείτε προσωρινά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την εγγραφή σημαντικών λογαριασμών ή για τη λήψη ευαίσθητων δεδομένων. Η Υπηρεσία δεν θα μπορεί να επαναφέρει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τομείς μετά την κατάργησή τους.

ΑΠΟΠΟΙΉΣΕΙΣ

Η Υπηρεσία παρέχεται «ως έχει», χωρίς κανενός είδους εγγύηση. Δεν εγγυόμαστε ότι η Υπηρεσία θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες σας ή ότι θα είναι πάντα διαθέσιμη, χωρίς σφάλματα, αδιάλειπτη και ασφαλής. Δεν παρέχουμε καμία εγγύηση σχετικά με την παρουσία συγκεκριμένων ονομάτων ή διευθύνσεων τομέων στην Υπηρεσία και την αποθήκευση email ήδη ληφθέντων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

ΑΠΟΖΗΜΊΩΣΗ

Θα απαλλάξετε και θα αποζημιώσετε την Υπηρεσία, καθώς και τους διευθυντές, τα στελέχη, τους υπαλλήλους, τους συνεργάτες και τους αντιπροσώπους της, από και έναντι οποιωνδήποτε υποχρεώσεων, διαφορών, αξιώσεων, ζημιών, απωλειών, απαιτήσεων, ζημιών, εξόδων και εξόδων, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, κατάλληλων λογιστικών και νομικών εξόδων, που ενδέχεται να προκύψουν από ή με οποιονδήποτε τρόπο σχετίζονται με την πρόσβασή σας ή τη χρήση της Υπηρεσίας ή την παραβίαση αυτών των Όρων Χρήσης.

Η ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

Συναινείτε στους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία μας.

ΑΛΛΑΓΈΣ

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε τους Όρους ανά πάσα στιγμή. Οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ μόλις αναρτηθούν σε αυτή τη σελίδα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας συνιστούμε να ελέγχετε τακτικά τους Όρους για ενημερώσεις.

ΕΠΑΦΈΣ

Εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτούς τους Όρους Χρήσης, επικοινωνήστε μαζί μας στο tmailor.com@gmail.com.