Hvordan opretter man en e-mail uden et telefonnummer?

09/29/2024
Hvordan opretter man en e-mail uden et telefonnummer?

E-mail-konti er blevet et uundværligt værktøj i den digitale tidsalder, afgørende i personlig og arbejdsmæssig kommunikation. Med e-mail kan brugere sende og modtage beskeder, dele dokumenter og få adgang til mange onlinetjenester såsom sociale medier, banktjenester eller online shopping. Desuden bruges e-mail ofte til at autentificere konti og gendanne adgangskoder, hvilket gør det vigtigt at vedligeholde og beskytte brugernes onlineidentiteter.

Quick access
├── Hvad er fordelene ved at oprette en e-mail uden et telefonnummer?
├── Populære e-mailtjenester, der ikke kræver et telefonnummer
├── En trin-for-trin guide til oprettelse af e-mails uden et telefonnummer
├── Oprethold sikkerhed og privatliv.
├── Vigtigheden af at opdatere adgangskoder regelmæssigt
├── Kendskab til phishing- og phishing-e-mails
├── Konklusion

Hvad er fordelene ved at oprette en e-mail uden et telefonnummer?

Selvom det er nemt at oprette en e-mail-konto, kræver mange tjenesteudbydere, at brugerne angiver et telefonnummer under registreringen. Der er dog et par grunde til, at nogle brugere foretrækker at oprette en e-mail-konto uden et telefonnummer:

  • Beskyttelse af privatlivets fred: Et telefonnummer kan give anledning til bekymringer om privatlivets fred, da dine personlige oplysninger er direkte knyttet til en e-mail-konto. Brugere er bekymrede for, at deres telefonnumre kan bruges til reklameformål, sælges til tredjeparter eller udsættes for databrud. Ikke at skulle angive et telefonnummer hjælper brugerne med bedre at beskytte deres personlige oplysninger og forblive anonyme online.
  • Reducer risikoen for bekræftelse af telefonnummer: Telefonnumre bruges ofte til former for godkendelse såsom to-faktor-godkendelse (2FA). Antag, at en elendig fyr kaprer dit telefonnummer. I så fald kan de bruge det til at omgå sikkerhedsforanstaltninger og få adgang til din konto ved at blokere SMS-beskeder, der indeholder 2FA-koder eller gendannelseslinks.
  • Undgå uønsket kommunikation: Deling af et telefonnummer kan føre til salgsfremmende opkald og spam-beskeder. Hvis du ikke knytter et telefonnummer til en e-mail, hjælper det med at undgå denne uønskede kommunikation.
  • Bevar privatlivets fred: Mange mennesker ønsker ikke at dele deres telefonnumre af personlige årsager. De ønsker at holde deres telefonnumre private og kun give dem til betroede personer eller tjenester.
  • Tilgængelighed: Ikke alle har en mobiltelefon eller nem adgang til denne enhed, især i fjerntliggende områder eller mennesker med økonomiske vanskeligheder. Hvis du ikke kræver et telefonnummer, bliver e-mail mere tilgængelig for alle målgrupper.
  • Opret en midlertidig eller sekundær konto: Når en sekundær eller midlertidig e-mail-konto er nødvendig for at tilmelde sig en tjeneste eller modtage et nyhedsbrev, ønsker brugerne normalt at linke den til noget andet end deres primære telefonnummer. Dette hjælper med at adskille vigtige personlige oplysninger fra forskellige onlineaktiviteter.

Populære e-mailtjenester, der ikke kræver et telefonnummer

Med mange brugere, der er bekymrede for privatlivets fred og sikkerhed, er det en vigtig prioritet at oprette en e-mail-konto uden at angive et telefonnummer. Heldigvis giver flere velrenommerede e-mail-tjenester brugere mulighed for at tilmelde sig uden telefonbekræftelse. Her er nogle populære e-mail-tjenester, der er højt anset for deres engagement i sikkerhed og beskyttelse af privatlivets fred, og som hjælper dig med at bevare kontrollen over dine personlige oplysninger:

 

TMAILOR Midlertidig mail

Tmailor.com Temp Mail er en midlertidig e-mailadressetjeneste, der giver brugerne mulighed for hurtigt at oprette en midlertidig e-mailadresse med blot et enkelt klik. Denne service er fordelagtig for at tilmelde dig websteder og tjenester uden at afsløre din e-mailadresse. Det er nemt at bruge og kræver ingen personlige oplysninger for at komme i gang.

Vigtigste funktioner:
  1. Der kræves ingen personlige oplysninger.
  2. Opret e-mailadresser hurtigt.
  3. Det er muligt at bruge en permanent e-mailadresse uden at blive slettet.
  4. Den bruger Googles globale serversystem til at levere den hurtigste e-mail-modtagelseshastighed af enhver tilgængelig midlertidig mailtjeneste.
  5. HTML-indholdet vises, hvilket eliminerer den vedhæftede sporingskode.
  6. Det er helt gratis uden brugergebyrer.

ProtonMail

ProtonMail er en sikker e-mail-tjeneste udviklet af forskere ved CERN, Schweiz. ProtonMail blev lanceret i 2014 og er hurtigt blevet populært for dem, der er bekymrede for online privatliv og sikkerhed. ProtonMail er kendetegnet ved end-to-end-kryptering, som sikrer, at kun afsender og modtager kan læse e-mail-indholdet.

Vigtigste funktioner:
  1. End-to-end-kryptering: Alle e-mails, der sendes via ProtonMail, er krypteret, hvilket sikrer, at ingen, inklusive ProtonMail, kan få adgang til e-mailindholdet.
  2. Intet telefonnummer påkrævet: Brugere kan oprette en konto uden at angive et telefonnummer, hvilket giver maksimal beskyttelse af privatlivets fred.
  3. Beskyttelse af identitet: ProtonMail logger ikke IP-adresser og beder ikke om personlige oplysninger ved registrering.
  4. Mobil- og desktop-apps: ProtonMail understøtter apps til Android-, iOS- og webversioner, hvilket gør det nemt for brugere at få adgang til fra enhver enhed.
  5. Understøttelse af 2FA (to-faktor-godkendelse): To-faktor-godkendelse forbedrer sikkerheden og gør din konto mere sikker mod angreb.
  6. Servere placeret i Schweiz: Dataene opbevares i Schweiz, et land med strenge regler for beskyttelse af personlige oplysninger, der hjælper med at beskytte dem mod overvågning og indblanding udefra.

ProtonMail er det ideelle valg for dem, der har brug for en sikker e-mail-tjeneste, der ikke kræver personlige oplysninger og prioriterer privatlivets fred.

Tutanota

Tutanota er en kraftfuld krypteret e-mail-tjeneste fra Tyskland. Det blev født for at bringe absolut privatliv til brugerne. Tutanota er kendt for sin evne til at levere et end-to-end-krypteringsalternativ til e-mail, kalendere og kontakter, som alle er beskyttet mod brud.

Vigtigste funktioner:
  1. Omfattende kryptering: Brugernes e-mails, kontakter og kalendere krypteres automatisk; selv ukrypterede e-mails kan sendes gennem Tutanota med end-to-end-kryptering.
  2. Intet telefonnummer påkrævet: Konti kan oprettes uden et telefonnummer eller personlige oplysninger, hvilket giver maksimal beskyttelse af privatlivets fred.
  3. Open source-platform: Tutanota udvikler open source-kode, der giver fællesskabet mulighed for at teste og sikre tjenestens sikkerhed.
  4. Ingen annoncer: Tutanota bruger ikke brugerdata til at vise annoncer, hvilket sikrer et rent og sikkert e-mail-miljø.
  5. 2FA og biometrisk autentificering: Tutanota understøtter to-faktor og biometrisk autentificering for at forbedre kontosikkerheden.

 

Mailfence

Mailfence er en sikker e-mail-tjeneste fra Belgien, der skiller sig ud for sit fokus på avanceret privatliv og sikkerhed. Mere end blot en e-mail-platform, Mailfence tilbyder andre værktøjer såsom kalender, dokumentlagring og arbejdsgrupper, der hjælper brugerne med at være mere produktive i et sikkert miljø.

Vigtigste funktioner:
  1. Indbygget PGP-kryptering: Mailfence understøtter PGP-kryptering, hvilket gør det nemt at sende ende-til-ende-krypterede e-mails uden kompliceret konfiguration.
  2. Intet telefonnummer påkrævet: Du kan oprette en konto uden at angive et telefonnummer, hvilket beskytter dit privatliv.
  3. Online værktøjskasse til kontorer: Mailfence integrerer kalendere, noter og dokumenter, hvilket hjælper med at administrere arbejds- og personlige oplysninger på en enkelt platform.
  4. Opbevaring i Belgien: Brugerdata opbevares i Belgien med strenge regler om beskyttelse af personlige oplysninger.
  5. Digital signatur: Mailfence har en digital signaturfunktion for at sikre ægtheden og integriteten af udgående e-mails.

GMX

GMX (Global Mail eXchange) er en gratis e-mail-tjeneste udviklet i Tyskland i 1997. Med millioner af brugere verden over tilbyder GMX en pålidelig e-mail-løsning og kræver ikke et telefonnummer, når du tilmelder dig, hvilket gør den velegnet til dem, der ønsker at holde deres privatliv privat.

Vigtigste funktioner:
  1. Nem registrering: GMX kræver ikke et telefonnummer for at oprette en konto, hvilket gør registreringen hurtigere og mere sikker.
  2. Ubegrænset e-mail-lagring: GMX tilbyder ubegrænset lagerplads, så brugerne kan gemme e-mails og dokumenter komfortabelt.
  3. Beskyttelse mod spam: GMX har kraftfulde spamfiltreringsværktøjer, der hjælper med at beskytte brugere mod uønskede e-mails.
  4. Gratis cloud storage: GMX tilbyder sine brugere gratis cloud storage, hvilket gør det nemt at administrere og dele filer.
  5. Mobilapp: GMX tilbyder en gratis mobilapp til iOS og Android, der hjælper brugere med at få adgang til deres e-mail når som helst og hvor som helst.

Guerrilla Mail

Guerrilla Mail er en gratis midlertidig e-mail-tjeneste, der giver brugerne mulighed for at oprette engangs-e-mailadresser uden at give personlige oplysninger. Guerrilla Mail er kendt for sin absolutte anonymitet og er ideel til dem, der ønsker at beskytte deres privatliv, når de har brug for en midlertidig e-mail.

Vigtigste funktioner:
  1. Midlertidig e-mail: Guerrilla Mail giver en midlertidig e-mailadresse, ideel til kortsigtede transaktioner eller abonnementer.
  2. Der kræves ingen personlige oplysninger: Brugere må ikke oplyse et telefonnummer eller personlige oplysninger, når de bruger tjenesten.
  3. Selvdestruktive e-mails: Midlertidige e-mails udløber automatisk efter en kort periode, hvilket hjælper brugerne med at forblive anonyme og undgå sikkerhedsrisici.
  4. Anti-spam: Guerrilla Mail forhindrer dig i at modtage spam, når du registrerer dig på upålidelige websteder.
  5. Midlertidig videresendelse: Tjenesten giver dig mulighed for at bruge midlertidige e-mails, men stadig modtage e-mails i en kort periode for at kontrollere og verificere oplysninger.

Temp-mail.org

Temp-mail.org er en velkendt midlertidig e-mail-tjeneste, der giver brugerne mulighed for at oprette engangs-e-mailadresser med det samme uden personlige oplysninger. Det er en af de mest populære løsninger til anonym e-mail, der hjælper brugere med at undgå spam eller beskytte deres privatliv, når de besøger upålidelige websteder.

Vigtigste funktioner:
  1. Hurtig oprettelse af e-mails: Temp-mail.org giver dig mulighed for at oprette midlertidige e-mails med det samme med et enkelt klik. Ingen registrering eller personlige oplysninger er påkrævet.
  2. Intet telefonnummer påkrævet: Du må ikke angive et telefonnummer eller personlige oplysninger, når du bruger tjenesten.
  3. Mobilapp: Tjenesten har en mobilapp, der giver brugerne mulighed for at oprette og administrere midlertidige e-mails på deres telefoner.
  4. Denne tjeneste er ideel til midlertidig eller kortvarig brug, når du har brug for at bekræfte din konto eller registrere dig på websteder, men ønsker at holde din primære e-mail privat.



En trin-for-trin guide til oprettelse af e-mails uden et telefonnummer

Brug af Tmailor Temp mail

Temp mail by Tmailor.com giver en hurtig og sikker måde at oprette en midlertidig e-mailadresse på, ideel til at bevare privatlivets fred og undgå spam.

  1. Besøg hjemmeside: Gratis midlertidig e-mailadresse leveret af https://tmailor.com
  2. Få en midlertidig e-mailadresse: Der genereres automatisk en midlertidig e-mailadresse, når du besøger et website.
  3. Ingen registrering eller personlige oplysninger er påkrævet.
  4. Du kan kopiere e-mailadressen og begynde at bruge den med det samme.
  5. Du kan gemme adgangskoden for at bruge den e-mailadresse, du modtager permanent.

Brug af ProtonMail

  1. Besøg hjemmeside: https://protonmail.com/
  2. Tryk på knappen Tilmeld dig i øverste hjørne.
  3. Vælg den gratis kontoplan, og klik på Vælg gratis plan.
  4. Udfyld brugernavnet og opret en adgangskode.
  5. Angiv e-mailadressen til gendannelse (valgfrit), eller spring dette trin over.
  6. Klik på Opret konto for at afslutte.

Brug af Tutanota

  1. Besøg hjemmeside: https://tuta.com/
  2. Tryk på knappen Tilmeld dig.
  3. Vælg den gratis kontoplan, og tryk på Næste.
  4. Indtast et brugernavn, og vælg et e-maildomæne (f.eks. @tutanota.com).
  5. Opret en adgangskode og bekræft adgangskoden.
  6. Klik på Næste for at afslutte og begynde at bruge e-mail.

Brug af Mailfence

  1. Besøg hjemmeside: https://mailfence.com/
  2. Tryk på Tilmeld dig i øverste hjørne.
  3. Vælg et gratis kontoabonnement, og klik på Opret konto.
  4. Udfyld dit brugernavn, din e-mailadresse og din adgangskode.
  5. Der kræves ikke noget telefonnummer; Du kan springe dette trin over.
  6. Klik på Opret min konto for at fuldføre registreringen.

Brug af GMX

  1. Besøg hjemmeside: https://www.gmx.com/
  2. Klik på Tilmeld dig på startsiden.
  3. Udfyld grundlæggende oplysninger såsom navn, brugernavn, adgangskode og fødselsdato.
  4. Spring indtastningen af telefonnummeret over (valgfrit).
  5. Klik på Opret konto for at afslutte.

Brug af Guerrilla Mail

  1. Besøg hjemmeside: https://www.guerrillamail.com/
  2. En midlertidig e-mail-konto oprettes automatisk, når du besøger hjemmesiden.
  3. Det er ikke nødvendigt at udfylde oplysninger eller registrere sig.
  4. Kopier den midlertidige e-mailadresse og brug den med det samme.

Brug af Temp-mail

  1. Besøg hjemmeside: https://temp-mail.org/
  2. Der oprettes automatisk en midlertidig e-mail-konto, når du besøger webstedet.



Oprethold sikkerhed og privatliv.

I dagens digitale tidsalder er det ekstremt vigtigt at beskytte e-mail-konti. E-mail er det primære kommunikationsmiddel og en indgang til onlinetjenester, økonomi og andre personlige aktiviteter. Uanset om du opretter en e-mail, der ikke kræver et telefonnummer for at øge privatlivets fred, eller bruger en standard e-mail-tjeneste, er det vigtigt at implementere effektive sikkerhedsforanstaltninger. Her er nogle nyttige tips til at beskytte din e-mail-konto:

1. Brug stærke adgangskoder

  • Opret lange adgangskoder, herunder store bogstaver, små bogstaver, tal og specialtegn.
  • Undgå at bruge oplysninger, der er nemme at gætte, såsom navne, fødselsdage eller almindelige ord.
  • Genbrug ikke gamle adgangskoder eller adgangskoder, der bruges på andre konti.

2. Aktiver to-faktor-godkendelse (2FA)

  • Aktiver to-faktor-godkendelse (2FA) for at tilføje et ekstra lag af sikkerhed til din konto.
  • Efter at have indtastet en adgangskode, kræver 2FA, at du angiver en bekræftelseskode fra en anden enhed, normalt en telefon.
  • Brug en autentificeringsapp som Google Authenticator eller Authy til at modtage 2FA-koder i stedet for at modtage dem via SMS, så du undgår risikoen for, at beskeder bliver opsnappet eller stjålet.

3. Tjek og opdater kontoens privatliv

  • Tjek regelmæssigt sikkerheds- og privatlivsindstillingerne på din e-mailkonto.
  • Slå unødvendige sporings- eller dataindsamlingsfunktioner fra for at holde personlige oplysninger mere sikre.
  • Tjek og begræns tredjepartsapps' adgang til e-mailkonti.

4. Brug en krypteret e-mail-tjeneste

  • Vælg e-mail-tjenester, der tilbyder end-to-end-kryptering, som ProtonMail eller Tutanota, for at beskytte e-mailindhold mod sporing og kompromittering.
  • Dine data vil være sikre, selv under et hack, da kun modtageren kan dekryptere indholdet.

5. Pas på phishing-e-mails

  • Åbn ikke e-mails eller download bilag fra ukendte afsendere.
  • Vær forsigtig med links i e-mails, især hvis e-mailen beder dig om at give personlige oplysninger.
  • Brug spamfiltrering og phishing-advarsler, der er indbygget i din e-mail-tjeneste.

6. Brug en VPN, når du får adgang til e-mail på offentlige netværk

  • Når du opretter forbindelse til offentlig Wi-Fi, skal du bruge en VPN til at kryptere din forbindelse, så du forhindrer, at dine personlige oplysninger og e-mail bliver stjålet.
  • En VPN hjælper med at beskytte data, der overføres over netværket, mod cyberangribere.

7. Log ud af din konto, når den ikke er i brug

  • Sørg for at logge ud af din e-mail-konto på offentlige eller usikrede enheder efter brug.
  • Undgå at gemme logins på offentlige browsere eller delte enheder.

8. Spor login-aktivitet

  • Tjek regelmæssigt din loginhistorik for mistænkelig aktivitet.
  • Hvis du ser en enhed eller placering, du ikke genkender, skal du straks ændre din adgangskode og overveje andre sikkerhedsforanstaltninger.

Ved at tage ovenstående trin kan du holde dine e-mail-konti sikre og sikre privatlivets fred i et stadig mere komplekst cyberspace.

Vigtigheden af at opdatere adgangskoder regelmæssigt

Opdatering af din adgangskode med jævne mellemrum er en enkel, men meget effektiv metode til at øge sikkerheden på din e-mail-konto. Her er grundene til, at dette er vigtigt:

Reducer risikoen for kompromittering af legitimationsoplysninger.

Antag, at din adgangskode er blevet afsløret i et databrud. I så fald vil regelmæssig ændring af den minimere risikoen for uautoriseret adgang til din konto. Selvom dine oplysninger lækkes, vil en ny adgangskode hjælpe med at beskytte din konto.

    Reduktion af effektiviteten af brute force-angreb

    Hvis du ændrer din adgangskode regelmæssigt, kan du forhindre cyberkriminelle i at forsøge at gætte eller knække din adgangskode ved hjælp af brute force-angrebsmetoder. Konstant opdatering af adgangskoder vil gøre denne indsats sværere for angribere.

      Beskyt mod insidertrusler.

      I miljøer, hvor flere personer kan få adgang til din enhed (f.eks. en offentlig computer eller en delt enhed), sikrer regelmæssig opdatering af din adgangskode, at kun autoriserede brugere kan få adgang til dine personlige oplysninger.

         

        Kendskab til phishing- og phishing-e-mails

        Phishing- og phishing-e-mails er almindelige taktikker, som cyberkriminelle bruger til at stjæle personlige oplysninger eller sprede malware. Det er afgørende at være på vagt og opmærksom på disse trusler for at opretholde sikkerheden i dine e-mails.

        Identificer phishing-e-mails

        Vær på vagt over for e-mails fra ukendte afsendere eller anmodninger om personlige oplysninger, adgangskoder eller økonomiske oplysninger. Se efter tegn på svindel, såsom generiske hilsner, dårlig grammatik og presserende anmodninger.

          Bekræft ægtheden af e-mailen

          Før du klikker på et link eller downloader en vedhæftet fil, skal du tjekke afsenderens e-mailadresse og se efter usædvanlige uoverensstemmelser. Hvis du modtager en mistænkelig e-mail fra en organisation, skal du kontakte dem direkte via officielle kanaler for at bekræfte deres ægthed.

            Rapportér phishingforsøg

            De fleste e-mail-tjenester tilbyder en rapporteringsmekanisme for phishing- og phishing-e-mails. Brug disse værktøjer til at beskytte dig selv og andre mod trusler og hjælpe med at opretholde et mere sikkert e-mail-miljø.

              Konklusion

              Oprettelse af en e-mail-konto uden et telefonnummer er ideel for dem, der værdsætter privatlivets fred og ønsker at undgå spamopkald og telemarketing. ProtonMail, Mail.com og Tutanota tilbyder sikre og brugervenlige platforme, så du kan springe mobilnummerbekræftelsestrinnet over, samtidig med at du sikrer robuste funktioner og strenge sikkerhedsforanstaltninger.

              Ved at følge trin-for-trin instruktionerne kan du nemt oprette en e-mail-konto, der matcher dine sikkerhedsindstillinger. Uanset om du er bekymret for at beskytte dine personlige oplysninger eller ikke ønsker at dele dit mobilnummer, sikrer disse alternativer, at du kan opretholde en online tilstedeværelse uden at gå på kompromis med den personlige sikkerhed. Brug disse tjenester til at kommunikere frit, sikkert og privat online!