Pokyny, jak vytvořit a používat dočasnou poštovní adresu poskytnutou společností Tmailor.com

10/10/2024
Pokyny, jak vytvořit a používat dočasnou poštovní adresu poskytnutou společností Tmailor.com
Quick access
├── Představit
├── Co je Temp Mail a proč byste jej měli používat?
├── Přehled Tmailor.com a jeho významných výhod
├── Jak vytvořit dočasnou e-mailovou adresu na Tmailor.com
├── Používejte Tmailor.com v systémech Android a iOS.
├── Pokyny pro obnovení dočasné e-mailové adresy s tokenem na Tmailor.com
├── Jak používat dočasnou poštu pro online aktivity
├── Unikátní vlastnosti Temp Mail na Tmailor.com
├── Jak spravovat příchozí notifikace a e-maily
├── Funkce zabezpečení dočasné pošty, kterou Tmailor.com nabízí
├── Výhody používání Tmailor.com ve srovnání s jinými službami Temp Mail
├── Jak vám Tmailor.com pomůže vyhnout se spamu?
├── Časté dotazy týkající se používání Tmailor.com
├── Uzavřít

Představit

Na rostoucím internetu se potřeba zabezpečit osobní údaje a vyhnout se obtěžování spamem stala extrémně naléhavou. Každý den registrujeme účty na webových stránkách, online službách, sociálních sítích nebo fórech, aniž bychom věděli, zda jsou informace, které poskytujeme, důvěrné nebo ne. Používání osobní e-mailové adresy na nedůvěryhodných platformách může vést k obdržení hromady nevyžádaných propagačních e-mailů a v horším případě ke sdílení osobních údajů bez povolení.

Zde se dočasné e-mailové služby stávají dokonalým řešením tohoto problému. Tmailor.com je jedním z nejrychlejších, nejdostupnějších a nejspolehlivějších poskytovatelů dočasných e-mailových služeb. Během několika sekund od přístupu na web můžete okamžitě vlastnit dočasnou e-mailovou adresu bez poskytnutí osobních údajů. Díky tomu je možné použít tento e-mail k registraci účtu nebo přijímání e-mailů bez obav ze spamu nebo ztráty soukromí.

Kromě toho, že je zdarma a snadno se používá, nabízí Tmailor.com mnoho vynikajících výhod, jako je schopnost chránit soukromí uživatelů, automaticky mazat e-maily po 24 hodinách a zejména využívat síť serverů Google k urychlení přijímání e-mailů po celém světě. Všechny tyto funkce pomáhají uživatelům nejen zachovat soukromí při používání internetu, ale také se vyhnout tomu, aby jejich osobní poštovní schránky byly plné nevyžádaných e-mailů.

Tmailor.com je tedy optimální volbou pro ty, kteří chtějí mít své osobní údaje v bezpečí a vyhnout se spamu.

Co je Temp Mail a proč byste jej měli používat?

Definice dočasné pošty

Dočasná pošta, známá také jako dočasný e-mail, je typ e-mailové adresy používaný na krátkou dobu, obvykle pro konkrétní účel, jako je registrace účtu, přijetí potvrzovacího kódu nebo stažení dokumentu z webové stránky. Po dokončení úkolu vyprší platnost této e-mailové adresy nebo bude po určité době automaticky smazána, což uživatelům pomůže vyhnout se obtěžování propagačními e-maily nebo spamem.

Jednou ze základních funkcí Temp Mail je, že při vytváření účtu nemusíte poskytovat žádné osobní údaje. To vám pomůže zůstat v anonymitě a vyhnout se zveřejnění osobních údajů na webových stránkách, kterým nedůvěřujete.

Proč používat dočasnou poštu?

  1. Chraňte osobní e-mailové adresy před spamem: Když poskytnete osobní e-mailové adresy webovým stránkám nebo online službám, existuje značné riziko, že vaše informace budou sdíleny s třetími stranami, což povede k hromadným nevyžádaným propagačním e-mailům. Používání dočasné pošty pomáhá chránit váš primární e-mail před těmito riziky.
  2. Zůstaňte v anonymitě online: Temp Mail vám umožní uchovat vaši identitu v tajnosti při účasti na online aktivitách. Svůj dočasný e-mail můžete použít k registraci účtu na fórech, sociálních médiích nebo online službách, aniž byste museli poskytovat přesné informace.
  3. Vyhněte se sdílení osobních údajů s nedůvěryhodnými webovými stránkami: Mnoho webových stránek vyžaduje, abyste poskytli e-mailovou adresu, abyste měli přístup k jejich obsahu nebo mohli používat jejich služby. Ne každý web má však dobré zásady ochrany osobních údajů. Používání Temp Mail vám pomůže vyhnout se sdílení vašich osobních údajů s nedůvěryhodnými platformami.

Přehled Tmailor.com a jeho významných výhod

Tmailor.com se od ostatních pomíjivých e-mailových služeb odlišuje mnoha vynikajícími funkcemi:

  • Nejsou vyžadovány žádné osobní údaje: Abyste mohli Tmailor.com používat, nemusíte se registrovat ani zadávat osobní údaje. Navštivte webovou stránku a budete mít připravenou dočasnou e-mailovou adresu.
  • Použití tokenů pro opětovný přístup k e-mailům: Tmailor.com poskytuje token, který vám pomůže obnovit pouze dříve použité e-maily, na rozdíl od jiných služeb, které e-maily obvykle mažou ihned po použití.
  • Používejte síť serverů Google: To zrychluje globální příjem e-mailů a zajišťuje, že e-maily budou doručeny rychle a bez zpoždění.
  • Automaticky mazat e-maily po 24 hodinách: Z důvodu ochrany vašeho soukromí budou e-maily, které obdržíte, automaticky smazány po 24 hodinách.
  • Více než 500 e-mailových domén: Tmailor.com nabízí širokou škálu e-mailových domén a každý měsíc přidává nové domény, což uživatelům dává více možností při vytváření e-mailů.

Díky těmto funkcím se Tmailor.com stal perfektní volbou pro každého, kdo chce chránit své soukromí a vyhnout se obtěžování spamem při online aktivitách.

Jak vytvořit dočasnou e-mailovou adresu na Tmailor.com

The interface for receiving a temporary email address on the https://tmailor.com website

Rozhraní pro příjem dočasné e-mailové adresy na webových stránkách https://tmailor.com

Krok 1: Přejděte na webovou stránku Tmailor.com

Nejprve navštivte webovou stránku dočasného Tmailor.com pošty. Toto je hlavní webová stránka, která nabízí dočasné e-mailové služby bez žádosti o osobní údaje.

Krok 2: Okamžitě obdržíte dočasnou e-mailovou adresu

Když vstoupíte na domovskou stránku Tmailor.com, systém vám okamžitě vygeneruje dočasnou e-mailovou adresu, aniž byste se museli registrovat. Tuto e-mailovou adresu můžete okamžitě použít k přijímání potvrzovacích e-mailů nebo registračních informací z webových stránek a online služeb.

Krok 3: Přejděte do dočasné poštovní schránky

Můžete přistupovat ke své dočasné schránce na webu a číst nové e-maily. Tato poštovní schránka se automaticky aktualizuje a zobrazuje e-maily odeslané na vámi vytvořenou dočasnou adresu.

Krok 4: Uložte token pro pozdější opětovný přístup k e-mailové adrese

Díky tokenu je jedinečnou vlastností Tmailor.com to, že můžete znovu přistupovat ke své staré e-mailové adrese. Tento token vám bude poskytnut při obdržení nového e-mailu a uložen v sekci "Sdílet". Pokud budete chtít tuto e-mailovou adresu znovu použít po opuštění webu, uložte si token, abyste k ní mohli později znovu přistupovat.

Receive a token to recover a temporary email address for future use in the share section.

Získejte token pro obnovení dočasné e-mailové adresy pro budoucí použití v sekci sdílení.

Používejte Tmailor.com v systémech Android a iOS.

Přehled aplikace

Tmailor.com podporuje uživatele prostřednictvím prohlížeče a má aplikaci pro dočasnou poštu pro Android a iOS. Tato aplikace usnadňuje uživatelům správu a používání dočasných e-mailů kdykoli a kdekoli. Poskytuje plynulé a pohodlné prostředí pro uživatele, kteří chtějí přijímat a spravovat dočasné e-maily na svých mobilních zařízeních.

Jak stáhnout a používat aplikaci

Stáhněte si aplikaci Temp mail by tmailor.com:

Temp mail app available on the Apple App Store.

Dočasná poštovní aplikace je k dispozici v obchodě Apple App Store.

Poznámka:

Otevřete aplikaci a začněte používat:

Spravujte dočasnou poštu na mobilu.

  • Aplikace "Dočasná pošta" vám umožňuje přijímat okamžitá upozornění, když jsou k dispozici nové e-maily, takže vám neuniknou žádné kritické potvrzovací zprávy nebo oznámení.
  • Aplikace vám pomůže spravovat všechny vytvořené dočasné e-mailové adresy; vytvořené dočasné e-mailové adresy můžete rychle obnovit
  • Aplikace vám umožňuje prohlížet, ukládat a spravovat e-maily a v případě potřeby je mazat. To je užitečné zejména při rychlé kontrole informací nebo registraci účtu na jiných platformách.

Pokyny pro obnovení dočasné e-mailové adresy s tokenem na Tmailor.com

Krok 1: Získání tokenu, když obdržíte nový e-mail

Když obdržíte nový e-mail prostřednictvím dočasné e-mailové adresy na webu dočasné pošty "Tmailor.com", bude vám poskytnut token. Tento token se nachází v sekci "Sdílení" ve vaší doručené poště. Je to klíč k opětovnému získání přístupu k dočasné e-mailové adrese, která byla vydána.

Uložte si tento token, který lze zkopírovat a uložit na bezpečném místě (např. uložit do osobního dokumentu, primárního e-mailu nebo telefonního oznámení). Tento token je nezbytný pro obnovení vaší e-mailové adresy po zavření vašeho webu nebo relace.

Krok 2: Znovu přejděte na Tmailor.com

Pokud se po opuštění webu nebo po chvíli budete chtít vrátit k použité dočasné e-mailové adrese, musíte se vrátit na domovskou stránku Tmailor.com.

Krok 3: Zadejte token pro obnovení dočasné poštovní adresy

  1. Na domovské stránce Tmailor.com vyhledejte tlačítko "Obnovit e-mail". Nebo přejděte přímo na následující adresu URL: Obnovení dočasných e-mailových adres pomocí přístupového tokenu (tmailor.com)
  2. Do pole žádosti zadejte token, který jste si dříve uložili.
  3. Ověřte, že nejste robot.
  4. Stiskněte tlačítko "Potvrdit", aby systém získal vaši starou e-mailovou adresu a poštovní schránku.

Krok 4: Znovu použijte obnovenou dočasnou e-mailovou adresu

Jakmile je token potvrzen, systém obnoví dočasnou e-mailovou adresu a všechny e-maily, které jste obdrželi. Tuto e-mailovou adresu můžete nadále používat k přijímání dalších zpráv nebo ke kontrole předchozích zpráv, dokud nebudou e-mail a doručená pošta po 24 hodinách automaticky odstraněny.

Interface for entering a temporary email address recovery token.

Rozhraní pro zadání dočasného tokenu pro obnovení e-mailové adresy.

Poznámka:

  • Tokeny jsou nezbytné pro obnovu e-mailových adres, takže pokud k nim potřebujete znovu přistupovat, trvale je uložte.
  • Pokud token není uložen, nemůžete po opuštění webu obnovit svou dočasnou e-mailovou adresu.
  • Po 24 hodinách, i když máte token, bude celý e-mail automaticky odstraněn z důvodu zabezpečení a poštovní schránka nebude obnovena.

Díky funkci tokenu nabízí Tmailor.com větší flexibilitu a pohodlí než jiné dočasné e-mailové služby. Umožňuje uživatelům pokračovat v používání jejich staré e-mailové adresy, aniž by byli omezeni na jednu návštěvu.

Jak používat dočasnou poštu pro online aktivity

Vytvářet účty na webových stránkách.

Temp Mail je cenný nástroj pro vytvoření účtu na webových stránkách a online službách, aniž byste chtěli používat osobní e-mailovou adresu. Službu Temp Mail můžete použít k přihlášení k odběru:

  • Newslettery: Nechte se informovat bez obav, že budete později spamováni.
  • Fóra: Připojte se k online komunitám anonymně, aniž byste odhalili svůj skutečný e-mail.
  • Online služby: Zaregistrujte se k online službám a aplikacím rychle a bezpečně.

Obdržení potvrzovacího e-mailu

Temp Mail vám umožňuje obdržet potvrzovací e-mail pro dokončení procesu registrace nebo ověření vašeho účtu:

  • Potvrzovací e-mail bude zaslán do vaší dočasné schránky, když si vytvoříte účet na webu.
  • Chcete-li zobrazit potvrzovací odkaz a kliknout na něj, musíte přejít na Tmailor.com, aniž byste se museli obávat, že bude e-mail uložen po dlouhou dobu.

Zkontrolujte funkčnost aplikace nebo webu.

Temp Mail je užitečný pro vývojáře nebo testery, kteří chtějí otestovat funkce odesílání a přijímání e-mailů v aplikaci nebo na webu:

  • Můžete vytvořit několik dočasných e-mailových adres pro testování hromadného odesílání e-mailů, přijímání potvrzovacích kódů nebo testování jiných funkcí souvisejících s e-mailem.

Další případy použití:

  • Dočasné předplatné bezplatných zkušebních služeb: Temp Mail vám umožňuje zaregistrovat se ke zkušebním službám bez sdílení vašeho primárního e-mailu.
  • Anonymní e-mailové transakce: Pomocí dočasné pošty si můžete vyměňovat e-maily, aniž byste odhalili svou identitu.
  • Jednorázové stažení nebo přístup k obsahu: Pomocí služby Temp Mail můžete získat odkaz ke stažení nebo aktivační kód, aniž byste se museli starat o dlouhodobé ukládání e-mailů.

Unikátní vlastnosti Temp Mail na Tmailor.com

Trvale používat vygenerovanou dočasnou e-mailovou adresu s tokenem

Jednou z výjimečných funkcí Tmailor.com je možnost znovu získat přístup ke starým e-mailovým adresám prostřednictvím tokenů:

  • Systém tokenů: Když obdržíte e-mail, Tmailor.com vám poskytne token, který vám pomůže tuto e-mailovou adresu uložit a znovu navštívit po opuštění webové stránky.
  • Manuál tokenu: Chcete-li obnovit starý e-mail, zadejte token na domovskou stránku Tmailor.com a systém automaticky obnoví e-mailovou adresu a všechny přijaté zprávy.

Vytváření rychlých e-mailů bez osobních údajů

Jednou z velkých výhod Tmailor.com je rychlé vytváření e-mailů bez nutnosti poskytovat jakékoli osobní údaje:

  • Není nutná žádná registrace. Stačí přejít na webovou stránku a okamžitě budete mít dočasnou e-mailovou adresu připravenou k použití.
  • Zabezpečení a soukromí: Tím, že nežádáte o osobní údaje, jste zcela anonymní a vaše soukromí je při používání služby chráněno.

Globální rychlosti se serverovým systémem Google

Tmailor.com využívá globální síť serverů Google k zajištění vysoké rychlosti a spolehlivosti:

  • Vysoká rychlost přijímání e-mailů: Díky robustní serverové infrastruktuře společnosti Google jsou e-maily přijímány a zpracovávány téměř okamžitě, takže vám neuniknou žádné informace.
  • Vysoká spolehlivost: Systém Google zajišťuje, že budete dostávat e-maily rychle a konzistentně bez ohledu na to, kde na světě se nacházíte.

Automaticky mažte e-maily po 24 hodinách.

Tmailor.com vestavěným automatickým mazáním všech e-mailů po 24 hodinách, což chrání vaše soukromí:

  • Automatické mazání: E-maily přijaté déle než 24 hodin budou automaticky smazány, takže žádné informace nebudou mít dlouhého trvání.
  • Maximální zabezpečení: Automatické mazání e-mailů eliminuje riziko úniku nebo zneužití e-mailů.

Díky těmto vynikajícím funkcím přináší Tmailor.com nejen pohodlí uživatelům, ale také zajišťuje bezpečnost a efektivitu při používání dočasných e-mailů.

Jak spravovat příchozí notifikace a e-maily

Dostávejte oznámení s e-maily odeslanými na dočasné e-mailové adresy.

Tmailor.com nabízí okamžitá upozornění, jakmile dorazí nový e-mail, což uživatelům pomáhá nezmeškat žádnou důležitou zprávu:

  • Jak oznámení fungují: Jakmile je na vaši dočasnou adresu odeslán e-mail, systém Tmailor.com vás upozorní prostřednictvím vašeho prohlížeče nebo mobilní aplikace (pokud jste ji nainstalovali).
  • Widget pro oznámení: To je užitečné zejména v případě, že čekáte na potvrzovací kód nebo důležitý e-mail od online služeb.

Chcete-li používat funkci oznámení, když navštívíte webovou stránku nebo použijete aplikaci, musíte souhlasit s přijímáním oznámení, když budete požádáni o povolení v oznamovacím okně vašeho prohlížeče nebo mobilní aplikace.

Jak zkontrolovat svou poštovní schránku

Tmailor.com umožňuje uživatelům snadný přístup k jejich schránkám na jakémkoli zařízení:

  • Na počítači: Přejděte na web Tmailor.com a vaše dočasná e-mailová adresa a poštovní schránka se zobrazí na domovské stránce.
  • Na mobilním zařízení: Pokud používáte telefon, můžete na web přistupovat prostřednictvím prohlížeče nebo pomocí mobilní aplikace pro Android nebo iOS a rychle a pohodlně zkontrolovat e-maily.
  • V aplikaci pro Android/iOS má Tmailor.com intuitivní a snadno použitelné rozhraní, které vám umožní spravovat dočasné e-maily a přijímat okamžitá upozornění, když budou k dispozici nové e-maily.

Správa důležitých e-mailů

S automatickým mazáním e-mailů po 24 hodinách musíte mít na paměti základní e-maily:

  • Uložte důležité e-maily: Pokud obdržíte důležitý e-mail, který si chcete ponechat, stáhněte si nebo zkopírujte obsah e-mailu, než bude automaticky smazán.
  • Export e-mailů: Abyste zajistili, že se informace neztratí, můžete si e-maily zálohovat nebo exportovat obsah e-mailu do samostatného dokumentu.

Funkce zabezpečení dočasné pošty, kterou Tmailor.com nabízí

Obrazové proxy

Jednou z jedinečných bezpečnostních funkcí Tmailor.com je proxy pro obrázky, který blokuje sledovací obrázky v e-mailech:

  • Blokové sledovací pixely: Mnoho služeb a reklamních společností používá malé obrázky o velikosti 1 px ke sledování aktivity uživatelů při otevření e-mailu. Tmailor.com používá obrazové proxy k odstranění těchto sledovacích obrázků a chrání vaše soukromí.
  • Zabraňte únikům informací: Díky obrazovým proxy nedochází k úniku informací o vaší aktivitě třetím stranám prostřednictvím e-mailu.

Odstranění sledovacího JavaScriptu

Tmailor.com také odstraní veškerý sledovací kód JavaScript vložený do e-mailů:

  • Proč je JavaScript v e-mailu nebezpečný? JavaScript může sledovat uživatele, zaznamenávat jejich akce nebo dokonce otevírat bezpečnostní chyby. Tmailor.com tyto fragmenty z e-mailu před jejich zobrazením zcela odstraní.
  • Maximální zabezpečení: Odstraněním JavaScriptu zvýšíte bezpečnost svých e-mailů a zajistíte, že nebude aktivní žádný škodlivý kód ani sledovací nástroje.

Nejsou vyžadovány žádné osobní údaje

Jednou ze silných stránek Tmailor.com je, že při používání služby nepožaduje žádné osobní údaje:

  • Úplná anonymita: Uživatelé mohou vytvářet a používat dočasné e-maily bez poskytnutí jakýchkoli informací, jako je jejich jméno, primární e-mailová adresa nebo přihlašovací údaje.
  • Bezpečnost informací: Tím je zajištěno, že jste zcela anonymní a nemusíte se starat o shromažďování osobních údajů při používání služby.

K dispozici je více než 500 domén.

Tmailor.com nabízí více než 500 různých doménových jmen, která můžete použít pro svou dočasnou e-mailovou adresu:

  • Používání různých názvů domén vám dává více možností při vytváření dočasných e-mailů. Snižuje riziko odhalení pomocí dočasných e-mailů.
  • Přidávání nových domén každý měsíc: Tmailor.com neustále přidává nové domény, čímž uživatelům poskytuje více možností a vyhýbá se blokování online službami.

Výhody používání Tmailor.com ve srovnání s jinými službami Temp Mail

Nemažte vytvořenou dočasnou e-mailovou adresu.

Na rozdíl od mnoha jiných služeb Temp Mail, které mažou e-mailové adresy ihned po použití, vám Tmailor.com umožňuje znovu použít vygenerovanou e-mailovou adresu s tokenem:

  • Snadné opakované použití: Můžete ukládat tokeny a znovu používat svou starou e-mailovou adresu, kdykoli je potřeba, což uživatelům vytváří flexibilitu.

Globální síť serverů

Tmailor.com využívá globální síť serverů Google, aby zajistila rychlý a spolehlivý příjem e-mailů:

  • Vysoká rychlost: Díky robustní infrastruktuře společnosti Google přicházejí e-maily okamžitě a bez zpoždění.
  • Vysoká spolehlivost: Tento globální serverový systém vám pomůže přijímat stabilní a bezpečné e-maily, ať jste kdekoli.

Podpora více jazyků

Tmailor.com podporuje více než 99 jazyků, díky čemuž je služba přístupná globálním uživatelům:

  • Mezinárodní přístup: Uživatelé z jakékoli země mohou snadno používat tuto službu Temp Mail.
  • Různé jazyky: Rozhraní Tmailor.com je přeloženo do více jazyků, takže si jej uživatelé po celém světě mohou snadno vyzkoušet.

Díky svým vynikajícím funkcím a bezpečnostním výhodám je Tmailor.com nejlepší volbou pro každého, kdo hledá bezpečnou a pohodlnou dočasnou e-mailovou službu.

Jak vám Tmailor.com pomůže vyhnout se spamu?

Proč se spam objevuje?

Spam se často objevuje, když je vaše e-mailová adresa prodána nebo sdílena s třetími stranami bez vašeho vědomí. Mnoho webových stránek, primárně komerčních nebo marketingově náročných, shromažďuje a sdílí e-mailové adresy uživatelů s inzerenty nebo jinými poskytovateli služeb. To má za následek, že vaše osobní schránka je plná nevyžádaných zpráv, včetně reklam, produktového marketingu a dokonce i škodlivých nebo phishingových e-mailů.

Zabraňte spamu pomocí Temp Mail.

Použití dočasného e-mailu od Tmailor.com je skvělý způsob, jak se vyhnout spamu, když si potřebujete zaregistrovat účet na nedůvěryhodných webových stránkách nebo pravděpodobně pošlete mnoho propagačních e-mailů. Místo osobního e-mailu můžete použít dočasnou e-mailovou adresu k:

  • Zaregistrujte se k demo účtu: Tyto stránky často žádají o e-mail, ale po registraci pošlou mnoho propagačních e-mailů.
  • Účastnit se průzkumů nebo získat materiály zdarma: Tato místa často shromažďují e-maily pro marketingové účely.

Jak Tmailor.com dočasná poštovní schránka chrání vaše soukromí

Tmailor.com poskytuje silné záruky pro zajištění soukromí uživatelů:

  • Smazat e-maily po 24 hodinách: Všechny e-maily ve vaší doručené poště budou automaticky smazány po 24 hodinách, aby v systému nezůstaly dlouho nevyžádané e-maily.
  • Zabezpečení poštovní schránky: Díky automatickému mazání e-mailů se uživatelé nemusí obávat, že by jim spam nebo reklamy zabíraly místo ve schránce. Po 24 hodinách systém bezpečně odstraní všechny e-maily, což pomůže ochránit vaši osobní schránku před budoucími nepříjemnostmi.

Časté dotazy týkající se používání Tmailor.com

Je dočasná pošta poháněná Tmailor.com zdarma?

Tmailor.com je služba zcela zdarma. Můžete vytvářet dočasné e-maily a ihned je používat, aniž byste museli cokoli platit. Tato služba je uživatelům vždy k dispozici bez nutnosti registrace nebo osobních údajů.

Mohu znovu použít adresu dočasné pošty?

Tmailor.com umožňuje znovu použít dočasnou e-mailovou adresu uložením tokenu. Když obdržíte nový e-mail, systém vám poskytne tento token, abyste mohli po opuštění webu znovu získat přístup k e-mailové adrese.

Jak dlouho zůstane můj e-mail ve schránce?

Všechny e-maily ve vaší dočasné schránce budou automaticky smazány po 24 hodinách. To pomáhá chránit vaše soukromí a zabraňuje archivaci nepotřebných e-mailů.

Mohu odesílat e-maily z Tmailor.com?

Ne, Tmailor.com je určen pouze pro příjem e-mailů a nepodporuje odesílání e-mailů. Tato služba slouží především k bezpečnostním účelům a prevenci spamu a neměla by být používána pro výměnu e-mailů.

Je moje adresa Temp Mail bezpečná?

Ano, Tmailor.com používá pokročilá bezpečnostní opatření, jako jsou:

  • Globální síť serverů společnosti Google zajišťuje rychlý a bezpečný příjem e-mailů.
  • Proxy obrázek a odstranění sledovacího JavaScriptu v e-mailech vás chrání před neoprávněnými sledovacími praktikami reklamních společností.

Mohu si zaregistrovat účet na Facebooku, Instagramu, TikToku nebo Twitteru (X) s dočasnou e-mailovou adresou?

Ano, k registraci na výše uvedených sociálních sítích můžete použít dočasnou e-mailovou adresu poskytnutou tmailor.com. Můžete si prohlédnout několik pokynů pro vytvoření účtu s dočasnou e-mailovou adresou následovně:

Uzavřít

Používání Tmailor.com nabízí pohodlí a vysokou bezpečnost pro ty, kteří potřebují dočasnou e-mailovou adresu. Pomáhá vám vyhnout se spamu a zajišťuje maximální soukromí díky bezpečnostním funkcím, jako je 24hodinové mazání e-mailů, proxy obrazů a globální síť serverů.

Pokud hledáte bezpečný, rychlý a bezplatný způsob, jak si zaregistrovat účet nebo vyzkoušet službu bez obav ze sledování nebo spamu, je ideální Tmailor.com.

Vyzkoušejte to ještě dnes tím, že navštívíte Tmailor.com a vytvoříte si dočasnou e-mailovou adresu během několika sekund!