Podmínky služby

11/29/2022
Podmínky služby

Podmínky použití jsou smlouvou mezi uživatelem ("vy") a tmailor.com službou ("Služba", "my"), která nastiňuje podmínky Služby. Přečtěte si prosím pozorně smlouvu, protože používáním Služby souhlasíte s následujícími podmínkami.

Quick access
├── OBECNÉ
├── POPIS SLUŽBY
├── PŘIJATELNÉ POUŽITÍ
├── ZŘEKNUTÍ
├── ODŠKODNĚNÍ
├── VÁŠ SOUHLAS
├── ZMĚNY
├── KONTAKTY

OBECNÉ

Neposkytujeme žádnou záruku vhodnosti nebo spolehlivosti pro jakýkoli účel. Majitelé si vyhrazují právo kdykoli odstranit jeho dostupnost nebo existenci. Jakýkoli e-mail odeslaný prostřednictvím Služby může nebo nemusí být k dispozici pro prohlížení, může být změněn a může být okamžitě zobrazen KTERÝMKOLI uživatelem systému. Souhlasíte s tím, že budete přistupovat k údajům služby pouze prostřednictvím webových stránek služby.

POPIS SLUŽBY

Služba je zdarma a umožňuje:

  • Přístup k seznamu bezplatných domén.
  • Ihned vygenerujte novou e-mailovou adresu.
  • Odeberte a vygenerujte jedinečné e-mailové adresy.
  • Změňte názvy e-mailových adres.
  • Automaticky dostávat e-maily a přílohy.
  • Přečtěte si příchozí e-maily i rozšíření.
  • Zdroje ke stažení (. EML), stejně jako přílohy souborů.
  • Zkopírujte do schránky nebo použijte QR kód.

PŘIJATELNÉ POUŽITÍ

Zavazujete se, že nebudete službu používat přímo ani nepřímo k žádným nezákonným účelům. Souhlasíte s tím, že jakýkoli e-mail odeslaný do Služby nebo e-maily, k jejichž odeslání vyzve ostatní, se stanou veřejnou doménou, jakmile bude v systému Služby, aniž byste očekávali, že obsah e-mailu bude jistý.

Nepoužíváte veřejný systém služby k získávání, ukládání nebo prohlížení e-mailů obsahujících důvěrné nebo soukromé informace. Berete na vědomí, že Služba nemá žádnou kontrolu nad obsahem vloženým do poštovních schránek.

Zavazujete se, že Službu ochráníte před jakýmikoli škodami způsobenými ztrátou e-mailů, obsahu e-mailů nebo poškozením vašeho zařízení v důsledku prohlížení e-mailů po přímém nebo nepřímém použití Služby.

Berete na vědomí a souhlasíte s tím, že se Službou nemůžete posílat e-maily. Pouze přijímat. Kromě toho, protože služba je zdarma, zpracovává miliony e-mailů za hodinu. Berete tedy na vědomí a souhlasíte s tím, že maximální doba uložení e-mailů může být 1-2 hodiny, což může změnit domény.

Zavazujete se, že nebudete používat dočasné e-maily k registraci důležitých účtů nebo k přijímání citlivých údajů. Služba nebude moci obnovit e-maily nebo domény, jakmile budou odstraněny.

ZŘEKNUTÍ

Služba je poskytována "tak, jak je", bez záruky jakéhokoli druhu. Nezaručujeme, že služba splní vaše požadavky a očekávání nebo že bude vždy dostupná, bezchybná, nepřerušovaná a bezpečná. Neposkytujeme žádnou záruku týkající se přítomnosti konkrétních jmen nebo adres domén ve Službě a ukládání e-mailů již přijatých e-mailů.

ODŠKODNĚNÍ

Službu a její ředitele, úředníky, zaměstnance, partnery a zástupce zbavíte odpovědnosti a odškodníte je před jakoukoli odpovědností, spory, nároky, škodami, ztrátami, požadavky, škodami, výdaji a náklady, mimo jiné včetně řádných účetních a právních poplatků, které mohou vzniknout z vašeho přístupu nebo používání Služby nebo vašeho porušení těchto Podmínek použití.

VÁŠ SOUHLAS

Používáním naší služby souhlasíte s našimi Podmínkami použití a Zásadami ochrany osobních údajů.

ZMĚNY

Vyhrazujeme si právo Podmínky kdykoli změnit. Změny vstoupí v platnost, jakmile budou zveřejněny na této stránce. Proto vám doporučujeme, abyste pravidelně kontrolovali podmínky aktualizací.

KONTAKTY

Máte-li jakékoli dotazy týkající se těchto Podmínek používání, kontaktujte nás na adrese tmailor.com@gmail.com.