Jak vytvořit dočasnou e-mailovou adresu na mobilním telefonu?

01/09/2023
Jak vytvořit dočasnou e-mailovou adresu na mobilním telefonu?

Služby dočasného generování e-mailových adres jsou nyní zajímavé pro mnoho uživatelů, aby omezily schopnost hacknout primární e-mail. Online webové stránky vytvářejí virtuální e-mailovou podporu zdarma a vytvářejí více dočasných e-mailů současně.

Tmailor.com je aplikace, která generuje náhodné virtuální e-maily na Android a iOS. E-mailové adresy jsou různé a nepřekrývají se, bez ohledu na to, kolikrát je vytvoří. Uživatelé musí vybrat libovolný e-mail, který chtějí použít. Temp Mail nám ji okamžitě poskytne ke zkopírování do schránky. Následující článek vám pomůže používat Temp Mail v systémech Android a iOS.

Quick access
├── Jak vytvořit virtuální e-mail na Temp Mail tmailor.com
├── Kromě toho má aplikace TEMP MAIL by Tmailor.com také další funkce, jako například:

Jak vytvořit virtuální e-mail na Temp Mail tmailor.com

Krok 1: Uživatelé kliknutím na níže uvedený odkaz nainstalují aplikaci Temp Mail na Android a iOS (iPhone - iPad).

  1. Získejte Android Temp Mail by tmailor.com aplikace..
  2. Stáhněte si aplikaci Temp Mail od tmailor.com iOS (iPhone - iPad)..

Krok 2:

  • Otevřete aplikaci a uživatel bude dotázán, zda chce dostávat oznámení o dočasném e-mailu. Kliknutím na Povolit budete dostávat novinky, když okamžitě dorazí nový e-mail. .
  • Allow notifications
  • Poté uvidíme e-mailovou adresu náhodně poskytnutou neustále se měnícími znaky. Chcete-li přepnout na jinou e-mailovou adresu, klikněte na tlačítko Změnit. Okamžitě obdržíte novou e-mailovou adresu.

Krok 3:

Chcete-li zkopírovat e-mailovou adresu do schránky, klikněte na zobrazenou dočasnou e-mailovou adresu. Uvidíme zprávu, že adresa byla zkopírována. Nyní můžete tuto e-mailovou adresu použít k přihlášení k odběru e-mailů bez použití původního e-mailu.

Get temp mail address

Krok 4:

Když virtuální e-mailová adresa přijímá příchozí poštu, zobrazí počet nových příchozích e-mailových zpráv. Když klepnete na nabídku doručené pošty, zobrazí se seznam přijatých e-mailů. Chcete-li si přečíst obsah, musíte kliknout na záhlaví přijatých e-mailů, abyste viděli obsah e-mailu.

Inbox temp email

Kromě toho má aplikace TEMP MAIL by Tmailor.com také další funkce, jako například:

  1. Spravujte dočasné e-mailové adresy, které byly vytvořeny.
  2. Použijte vytvořené dočasné e-mailové adresy.
  3. Naskenujte sdílený QR kód nebo zadejte token pro přístup k e-mailové adrese vytvořené z jiného zařízení nebo ve webovém prohlížeči.
  4. Zálohujte a obnovte seznam e-mailových adres v zařízení, aby jej bylo možné použít při odstraňování nebo instalaci nových aplikací do jiného zařízení.

Aplikace Temp mail podporuje více než 100+ jazyků po celém světě. S touto aplikací budou mít uživatelé okamžitě náhodné virtuální e-maily, aby se mohli přihlásit k odběru služeb jako obvykle v telefonu. Kromě toho obdržíme počet nových e-mailů přímo na rozhraní aplikace.