Com es crea una adreça de correu electrònic temporal al telèfon mòbil?

01/09/2023
Com es crea una adreça de correu electrònic temporal al telèfon mòbil?

Els serveis temporals de generació d'adreces de correu electrònic ara són d'interès per a molts usuaris per limitar la possibilitat de piratejar el correu electrònic principal. Els llocs web en línia creen assistència de correu electrònic virtual de forma gratuïta i creen diversos correus electrònics temporals simultàniament.

Tmailor.com és una aplicació que genera correus electrònics virtuals aleatoris a Android i iOS. Les adreces de correu electrònic són diferents i no se superposen, per molt que les creïn moltes vegades. Els usuaris han de seleccionar qualsevol correu electrònic que vulgueu utilitzar. Temp Mail ens el proporcionarà immediatament perquè el copiem al porta-retalls. El següent article guiarà com utilitzar el correu temporal a Android i iOS.

Quick access
├── Com crear un correu electrònic virtual a Temp Mail per tmailor.com
├── A més, l'aplicació TEMP MAIL by Tmailor.com també té altres funcions, com ara:

Com crear un correu electrònic virtual a Temp Mail per tmailor.com

Pas 1: Els usuaris fan clic a l'enllaç següent per instal·lar l'aplicació Temp Mail a Android i iOS (Iphone - Ipad).

  1. Obteniu l'aplicació Android Temp Mail tmailor.com.
  2. Descarregueu Temp Mail per tmailor.com aplicació per a iOS (iPhone - Ipad)..

Pas 2:

  • Obriu l'aplicació i es preguntarà a l'usuari si vol rebre notificacions a Temp Mail. Feu clic a Permet rebre notícies quan arribi immediatament un correu electrònic nou. .
  • Allow notifications
  • A continuació, veurem l'adreça de correu electrònic proporcionada aleatòriament amb caràcters en constant canvi. Si voleu canviar a una altra adreça electrònica, feu clic al botó Canvia. Immediatament se us proporcionarà una nova adreça de correu electrònic.

Pas 3:

Per copiar l'adreça de correu electrònic al porta-retalls, feu clic a l'adreça de correu electrònic temporal que es mostra. Veurem un missatge que indica que s'ha copiat l'adreça. Ara podeu utilitzar aquesta adreça electrònica per registrar-vos per rebre correus electrònics sense utilitzar el correu electrònic original.

Get temp mail address

Pas 4:

Quan l'adreça de correu electrònic virtual rep el correu entrant, mostra el nombre de missatges de correu entrants nous. Quan toqueu el menú safata d'entrada, veureu una llista dels correus electrònics que s'han rebut. Per llegir el contingut, heu de fer clic a la capçalera dels correus electrònics rebuts per veure el contingut del correu electrònic.

Inbox temp email

A més, l'aplicació TEMP MAIL by Tmailor.com també té altres funcions, com ara:

  1. Gestioneu les adreces electròniques temporals que s'han creat.
  2. Utilitzeu les adreces electròniques temporals creades.
  3. Escaneja el codi QR compartit o introdueix el testimoni per accedir a una adreça de correu electrònic creada des d'un altre dispositiu o en un navegador web.
  4. Feu una còpia de seguretat i restaureu la llista d'adreces de correu electrònic al dispositiu perquè es pugui utilitzar quan se suprimeixin o instal·lin noves aplicacions en un altre dispositiu.

L'aplicació de correu temp admet més de 100 idiomes a tot el món. Amb aquesta aplicació, els usuaris tindran immediatament correus electrònics virtuals aleatoris per subscriure's als serveis com és habitual al telèfon. A més, rebrem el nombre de correus electrònics nous directament a la interfície de l'aplicació.