El correu electrònic temporal d'un sol ús ja té una aplicació mòbil dedicada per a telèfons intel·ligents

11/29/2022
El correu electrònic temporal d'un sol ús ja té una aplicació mòbil dedicada per a telèfons intel·ligents

La majoria dels llocs web requereixen registre abans de concedir accés complet als usuaris, i els detalls sol·licitats en el formulari de registre inclouen adreces de correu electrònic i molt més. Els usuaris s'arrisquen a rebre correu brossa deixant una adreça de correu electrònic real en un lloc web poc conegut. El servei Temp Mail, ja disponible per a dispositius Android, us pot ajudar.

Quick access
├── Correu temporal a Android
├── Avantatges dels serveis de correu electrònic anònim
├── Raons per utilitzar adreces de correu electrònic d'un sol ús
├── VPN + Correu electrònic temporal = Anonimat complet

Correu temporal a Android

Els desenvolupadors de Temp Mail han llançat una aplicació compatible amb Android per fer que l'experiència mòbil sigui encara més accessible.

Enllaça a la pàgina de Google Play amb l'aplicació oficial que es pot baixar:

Aplicació de correu temporal a Google Play Store

A l'usuari se li assigna una adreça de correu electrònic temporal en registrar-se.

Podeu canviar aquest correu electrònic en qualsevol moment fent clic al botó "Canvia" que hi ha a sobre de l'adreça.

Correu temporal a Android

L'aplicació està disponible en diversos idiomes, incloent (però no limitat a) anglès, espanyol, rus, alemany, francès, holandès, italià, polonès, ucraïnès, japonès ... L'idioma predeterminat de l'aplicació se selecciona segons l'idioma del dispositiu de l'usuari.

L'aplicació està disponible en diversos idiomes, incloent (però no limitat a) anglès, espanyol, rus, alemany, francès, holandès, italià, polonès, ucraïnès, japonès ... L'idioma predeterminat de l'aplicació se selecciona segons l'idioma del dispositiu de l'usuari.

Els correus electrònics s'emmagatzemen durant 24 hores. Després, s'eliminaran i no es podran restaurar. Per tant, el servei és útil quan un usuari es registra al lloc web.

L'aplicació Temp Mail manté l'anonimat de l'usuari en crear un compte al lloc web, cosa que li permet ocultar la seva adreça IP i mai enviar correus electrònics personals.

Avantatges dels serveis de correu electrònic anònim

  1. No es requereixen dades personals per rebre una adreça de correu electrònic temporal. Els usuaris han de descarregar i instal·lar l'aplicació a Android, i ja està.
  2. Canvia les adreces amb un sol clic.
  3. Les adreces electròniques temporals mai no s'enllacen als altres comptes de l'usuari.
  4. Hi ha diversos noms de domini actualitzats regularment (@tmailor.com, @coffeejadore.com, etc.).
  5. Els usuaris poden eliminar les seves adreces de correu electrònic en qualsevol moment. Totes les dades, incloses les adreces IP, també s'esborraran.
  6. Els usuaris poden triar qualsevol nom d'usuari per a l'adreça de correu electrònic, com ara aztomo@coffeejadore.com, io19guvy@pingddns.com, etc. Malauradament, aquesta funció només està disponible a la versió web.

Nota: S'ha desactivat la possibilitat d'enviar missatges a través de l'aplicació o dels serveis basats en navegadors per evitar estafes. El programari només pot rebre notificacions.

Raons per utilitzar adreces de correu electrònic d'un sol ús

Hi ha moltes situacions en què els usuaris poden necessitar serveis de correu temporal:

  • El correu electrònic anònim manté els usuaris fora de perill del correu brossa. L'adreça electrònica de l'usuari continua sent desconeguda per als emissors de correu brossa i els estafadors que practiquen pesca.
  • El servei és perfecte quan els usuaris es registren per qualsevol motiu i visiten llocs web qüestionables.
  • Descarregueu llibres electrònics i programari disponibles per descarregar, però requereixen que els usuaris deixin les seves adreces de correu electrònic.
  • Cada vegada que un usuari necessita rebre una resposta d'algú però no vol revelar la seva adreça electrònica real.
  • Moltes altres situacions.

Nota: Els correus electrònics d'un sol ús protegeixen l'anonimat de l'usuari i estalvien temps. El registre de comptes falsos per a ús temporal en llocs web populars és cada vegada més difícil. Els usuaris estan obligats a omplir diversos camps en el formulari de registre. En molts serveis (com Google), els usuaris han d'especificar el seu número de telèfon mòbil per confirmar el registre. El correu temporal no requereix cap dels anteriors. El registre es realitza de forma automàtica o amb un sol clic.

VPN + Correu electrònic temporal = Anonimat complet

L'anonimat en línia garantit no és un problema si es combina un servei de correu temporal amb una VPN, cosa que permet als usuaris amagar la seva adreça IP. Aquest servei és accessible a cloudflare WARP. Els desenvolupadors han fet tot el possible perquè el servei sigui senzill i fàcil d'utilitzar, sense anuncis molestos i altes velocitats de connexió. A més, una VPN de cloudflare WARP desbloquejarà qualsevol lloc web bloquejat, xifrarà el trànsit i protegirà el vostre PC o portàtil d'intrusions i programari maliciós.