Què és el correu electrònic temporal d'AdGuard? Com puc utilitzar el correu temporal d'AdGuard?

10/04/2024
Què és el correu electrònic temporal d'AdGuard? Com puc utilitzar el correu temporal d'AdGuard?
Quick access
├── Visió general dels serveis de correu electrònic temporal
├── Què és el correu electrònic temporal d'AdGuard?
├── Tmailor.com servei? Una solució de correu electrònic temporal més potent
├── Com s'utilitza AdGuard Temp Mail
├── Instruccions per utilitzar adreces de correu temporal proporcionades per tmailor.com
├── Taula comparativa entre AdGuard i Tmailor.com
├── Per què triar tmailor.com en lloc d'AdGuard Temp Mail?
├── Concloure

Visió general dels serveis de correu electrònic temporal

L'ús d'una adreça de correu electrònic personal per registrar-se a un servei en línia en l'era digital pot comportar diversos problemes de privadesa i seguretat. És precisament per això que els serveis de correu electrònic temporal són cada vegada més populars. Els correus electrònics temporals, també coneguts com a correus electrònics d'un sol ús, proporcionen als usuaris una adreça de correu electrònic a curt termini que no requereix el registre d'informació personal. La funció principal dels correus electrònics temporals és rebre correus electrònics durant un temps específic, normalment d'uns minuts a 24 hores, després del qual s'eliminarà l'adreça juntament amb els missatges rebuts.

Els serveis de correu electrònic temporal ajuden els usuaris a evitar riscos com ara:

  • Correu brossa: Limiteu que la safata d'entrada principal no s'inundi de missatges promocionals no desitjats de llocs web o serveis en línia als quals s'han registrat.
  • Seguiment: Eviteu que els proveïdors de serveis en línia facin un seguiment de l'activitat dels usuaris mitjançant adreces de correu electrònic personals.
  • Protecció de la privadesa: L'ús del correu electrònic temporal significa que els usuaris no s'han de preocupar que la seva adreça de correu electrònic personal es vengui a tercers o s'utilitzi amb finalitats comercials.

A més, els correus electrònics temporals ajuden els usuaris a estalviar temps a l'hora de registrar-se en serveis en línia sense proporcionar informació real. També són útils en cas que només vulgueu provar un servei o obtenir un codi d'activació sense voler ser molestat més endavant. Alguns dels serveis de correu electrònic temporals destacats avui en dia inclouen AdGuard Temp Mail i Temp Mail proporcionats per Tmailor.com, tots dos ofereixen la solució definitiva de protecció de la privadesa.

Els serveis de correu electrònic temporals són cada vegada més necessaris, ja que els usuaris d'Internet s'enfronten a molts riscos de seguretat de la informació, així com a una explosió de correu brossa i publicitat en línia.

Què és el correu electrònic temporal d'AdGuard?

El correu electrònic temporal d'AdGuard (AdGuard Temp Mail) és un servei de correu electrònic temporal nascut per protegir la privadesa i ajudar els usuaris a evitar el correu brossa quan participen en activitats en línia. Desenvolupat per AdGuard, una coneguda empresa que bloqueja anuncis i protegeix la privadesa, aquest servei proporciona als usuaris adreces de correu electrònic a curt termini sense registre.

Alguns dels aspectes més destacats d'AdGuard Temporary Email inclouen:

  • Vida curta: L'adreça de correu electrònic s'eliminarà al cap de 7 dies si no hi accediu.
  • Senzill d'utilitzar: Els usuaris no necessiten registrar un compte; Poden accedir i rebre una adreça de correu electrònic temporal immediatament. Això és molt convenient quan necessiteu un correu electrònic ràpid per rebre codis d'autenticació o informació de serveis en línia que no són de confiança.
  • Protegir la informació personal: Les tecnologies de seguretat integrades ajuden a bloquejar el seguiment del correu electrònic i comprovar els enllaços per protegir els usuaris dels atacs de pesca.
  • Limitacions de les funcions: El servei només admet la recepció de correus electrònics i no permet als usuaris enviar correus electrònics des d'una adreça temporal, cosa que ajuda a limitar l'abús del servei per enviar correu brossa.

Tot i que ofereix moltes funcions de seguretat útils, AdGuard Temporary Email encara té algunes limitacions, com ara només uns quants dominis per utilitzar i no permetre l'enviament de correus electrònics, cosa que pot ser inconvenient en algunes situacions. Tanmateix, amb l'objectiu principal de protegir la privadesa, aquesta opció encara és adequada per als usuaris que necessiten seguretat i comoditat.

Tmailor.com servei? Una solució de correu electrònic temporal més potent

Tmailor.com és un servei de correu electrònic temporal avançat que ofereix una varietat d'utilitats i funcions destacades, la qual cosa el converteix en una opció superior a altres serveis com AdGuard. Tailor és segur i ofereix la flexibilitat d'utilitzar correus electrònics temporals. La seva missió és protegir la privadesa i proporcionar un mitjà convenient perquè els usuaris evitin el correu brossa.

Característiques destacades de Tmailor.com:

  • Admet més de 500 dominis: Aquest és un dels punts forts de Tmailor. Amb més de 500 dominis diferents, els usuaris poden triar fàcilment una adreça de correu electrònic adequada. Això ajuda a reduir les possibilitats de ser bloquejat pels serveis web, un problema que poden experimentar altres serveis de correu electrònic temporals com AdGuard a causa del nombre limitat de dominis.
  • No cal registrar-se i és senzill d'utilitzar. Com altres serveis de correu electrònic temporals, Tmailor no requereix que els usuaris creïn un compte ni proporcionin informació personal. Amb només uns quants clics, podeu crear una adreça de correu electrònic temporal per rebre informació de manera ràpida i senzilla.
  • Recuperació de correu electrònic amb codi d'accés: Una característica destacada de Tmailor és la capacitat de recuperar correus electrònics amb un codi d'accés únic. Suposem que tanqueu accidentalment el navegador o torneu més tard. En aquest cas, encara podeu accedir a la bústia temporal en un termini de 24 hores mitjançant un codi d'accés. Això ofereix una comoditat que AdGuard no admet.
  • Suprimir correus electrònics després de 24 hores: Per protegir la vostra privadesa i assegurar-vos que no s'emmagatzemi informació personal massa temps, tots els correus electrònics entrants a Tmailor s'eliminaran automàticament després de 24 hores. Aquesta és una característica important que ajuda els usuaris a sentir-se segurs.

Amb les seves funcions flexibles i facilitat d'ús, Tmailor.com supera AdGuard en molts aspectes, especialment la diversitat de dominis i la recuperació de correu electrònic. Aquest servei ajuda els usuaris a evitar el correu brossa i proporciona una experiència més fluida i segura. Per a aquells que necessiten utilitzar el correu electrònic temporal de manera regular i pràctica, Tmailor.com és sens dubte l'opció òptima.

Com s'utilitza AdGuard Temp Mail

AdGuard Temp Mail és un servei de correu electrònic temporal que ajuda a protegir la vostra privadesa quan feu transaccions en línia. Aquests són els passos bàsics per utilitzar aquest servei:

Com s'utilitza AdGuard Temp Mail
  1. Visita el lloc web: Obriu un navegador i visiteu el lloc web oficial d'AdGuard Temp Mail. https://adguard.com/
  2. Obtén una adreça electrònica temporal: Tan bon punt visiteu, heu de validar el captcha per confirmar que no sou un robot. Si l'autenticació és correcta, rebràs una adreça de correu electrònic.
  3. Utilitzeu el correu electrònic: Copieu aquesta adreça electrònica per registrar-vos per obtenir un compte, rebre un codi de confirmació o qualsevol servei que requereixi un correu electrònic. El correu electrònic rebut apareixerà directament a la interfície del lloc web.
  4. Revisa la teva bústia: La safata d'entrada mostrarà els missatges que rebeu. Podeu triar llegir o suprimir correus electrònics aquí mateix.

Instruccions per utilitzar adreces de correu temporal proporcionades per tmailor.com

Instruccions per utilitzar adreces de correu temporal proporcionades per tmailor.com

Aquests són els senzills passos perquè pugueu utilitzar Tmailor.com de manera ràpida i eficaç:

  1. Accés a tmailor.com: Heu d'obrir el navegador i anar al lloc web oficial de Tmailor. Temp Mail: generador de correu electrònic temporal i d'un sol ús gratuït (tmailor.com)
  2. Crea una adreça electrònica temporal: Tan bon punt entreu al lloc web, rebreu una adreça de correu electrònic temporal que estarà disponible immediatament.
  3. Utilitzeu el correu electrònic per registrar-vos o rebre informació: Utilitzeu aquesta adreça electrònica per registrar-vos per obtenir un compte o rebre codis d'activació dels serveis en línia. Això ajuda a protegir la vostra adreça electrònica personal.
  4. Revisa el correu electrònic: Podeu tornar a utilitzar una adreça electrònica cada vegada que rebeu una adreça electrònica temporal nova mitjançant el codi d'accés proporcionat a la secció Compartir.

Taula comparativa entre AdGuard i Tmailor.com

Tret Correu temporal d'AdGuard Correu temporal (Tmailor.com)

Adreça de correu electrònic temporal de tota la vida  

7 dies sense accés

Ús permanent

Enviar correu electrònic  

No es pot enviar

No es pot enviar

Domini utilitzat  

Un nombre reduït de dominis es bloquegen fàcilment

Més de 500 dominis, i més afegits cada mes

Proxies d'imatge  

Tenir

Tenir

Comprovació d'enllaços (phishing)  

Tenir

Tenir

Reutilitzar una adreça electrònica temporal

No (no es pot tornar a visitar el correu electrònic al cap d'un temps)

Sí (utilitzeu codis d'accés per reutilitzar adreces de correu electrònic després de molt de temps)

Suprimir els correus electrònics entrants després de 24 hores  

Tenir

Tenir

No cal inscripció  

Cal validar el captcha

Tenir

Protecció de la privacitat  

Bo

Bo, amb codis d'accés i més de 500+ dominis

Destacar:

  • AdGuard Temp Mail ofereix proxy d'imatge i comprovació d'enllaços per protegir els usuaris dels atacs de pesca. Aquest servei garanteix que l'adreça IP de l'usuari s'oculti als serveis de seguiment mitjançant servidors intermediaris.
  • Tmailor.com també admet proxies d'imatge, que ajuden a protegir la privadesa de l'usuari. Amb més de 500 dominis diferents, Tmailor ofereix una solució més robusta per evitar els serveis web que poden bloquejar temporalment els correus electrònics.

Amb excel·lents funcions de seguretat i alta flexibilitat, Tmailor.com ofereix una millor experiència d'ús del correu electrònic temporal, especialment quan heu d'evitar ser bloquejat per llocs web exigents.

Per què triar tmailor.com en lloc d'AdGuard Temp Mail?

Tmailor.com destaca d'AdGuard Temp Mail per les seves característiques destacades, que proporcionen més avantatges als usuaris quan necessiten un servei de correu electrònic temporal. Aquests són els motius pels quals hauríeu de triar Tmailor.com en lloc d'AdGuard Temp Mail:

  • Diversitat de dominis: Una de les fortaleses més grans de Tmailor és el seu suport a més de 500 dominis. Això ajuda els usuaris a reduir el risc de ser bloquejats per llocs web o serveis en línia exigents, que AdGuard, amb menys dominis, no pot complir. Amb Tmailor, podeu triar el domini adequat sense preocupar-vos per les limitacions, proporcionant més flexibilitat.
  • Fàcil recuperació de correu electrònic: A diferència d'AdGuard, Tmailor.com permet als usuaris utilitzar un codi d'accés per tornar a la seva safata d'entrada de correu electrònic temporal en un termini de 24 hores. Això ofereix una comoditat superior, ja que podeu tornar-lo a visitar en qualsevol moment sense preocupar-vos de perdre correus electrònics importants. AdGuard no proporciona aquesta funció, de manera que el correu electrònic desapareixerà completament si tanqueu el navegador.
  • Gestió de correu electrònic més còmoda: amb Tmailor, podeu tornar a la vostra safata d'entrada fins a 24 hores. Això ajuda els usuaris a comprovar els correus electrònics si cal, gestionant els correus electrònics de manera eficient sense preocupar-se de perdre informació important immediatament després de rebre'ls. AdGuard, per la seva banda, no admet un rebot a la safata d'entrada si heu sortit del lloc.

En general, Tmailor.com ajuda els usuaris a evitar el correu brossa i protegir la seva privadesa i ofereix més flexibilitat i comoditat que AdGuard Temp Mail. Per a aquells que necessiten un servei potent, versàtil i il·limitat pel nombre de dominis, Tmailor.com és l'opció perfecta.

Concloure

El servei de correu electrònic temporal d'AdGuard és una bona opció si necessiteu una solució ràpida i senzilla. Tanmateix, amb característiques destacades com la gestió de dominis diversos, la capacitat de recuperar correus electrònics per codi i la comoditat de la gestió de la bústia de correu, Tmailor.com és una solució molt més flexible i segura. Si busqueu un servei de correu electrònic temporal complet i eficient, Tmailor.com satisfarà totes les vostres necessitats.

Visiteu tmailor.com ara per experimentar aquest servei de correu electrònic temporal potent i segur!