Com crear diverses adreces de correu electrònic des d'un Gmail: una solució eficaç per a la gestió temporal de correu electrònic

10/02/2024
Com crear diverses adreces de correu electrònic des d'un Gmail: una solució eficaç per a la gestió temporal de correu electrònic
Quick access
├── Per què crear diverses adreces de correu electrònic?
├── Què és l'adreça temporal de Gmail?
├── Adreça temporal de Gmail ? Avantatges i inconvenients
├── Quan i quan no s'ha d'utilitzar Gmail temp:
├── Serveis alternatius temporals de Gmail:
├── Correu temporal: l'alternativa definitiva
├── Servei de correu temporal a Tmailor.com: la millor opció
├── Aplicabilitat del correu temporal a la vida diària
├── Gmail temporal vs correu temporal? Quina és la millor opció?
├── Preguntes freqüents (FAQ)
├── Conclusió i consells finals

Per què crear diverses adreces de correu electrònic?

En el món digital actual, l'ús de múltiples adreces de correu electrònic ofereix molts avantatges, significativament a l'hora de diferenciar entre diferents usos. És possible que necessiteu un correu electrònic per a la feina, un per a la vostra família i algun altre correu electrònic per registrar-vos als serveis en línia. Això facilita la gestió de la vostra informació personal, evitant que la safata d'entrada principal es sobrecarregui amb missatges promocionals o correu brossa.

Una manera senzilla i eficaç de fer-ho és utilitzar Gmail temp, creant diverses adreces electròniques temporals des del vostre compte principal de Gmail. Tanmateix, a més de Gmail temps, també hi ha una solució més còmoda per als correus electrònics temporals: el correu temporal proporcionat per serveis com Tmailor.com.

Què és l'adreça temporal de Gmail?

El concepte de "Gmail temporal".

Temp Gmail utilitza el vostre compte principal de Gmail per crear adreces electròniques secundàries, cosa que facilita la gestió de diversos correus electrònics des d'una sola safata d'entrada. Podeu crear una plantilla afegint un punt (.) o un signe més (+) al nom del vostre compte de correu electrònic sense canviar l'adreça principal. Per exemple, si la vostra adreça principal és example@gmail.com, podeu registrar-vos per a altres comptes amb e.xample@gmail.com o example+work@gmail.com i tots els missatges es lliuraran a la bústia principal.

Com crear diverses adreces electròniques des d'un compte de Gmail

  1. Períodes d'ús (.): Gmail ignora els punts de les adreces electròniques. Per tant, example@gmail.com, e.xample@gmail.com i exa.mple@gmail.com són la mateixa adreça.
  2. Utilitzeu el signe més (+): Podeu afegir qualsevol cadena de caràcters després del signe més per crear una adreça nova, com ara example+work@gmail.com, example+shopping@gmail.com, etc.

Aquest mètode pot ser útil quan voleu registrar diversos comptes a la mateixa plataforma sense crear diverses adreces de correu electrònic noves.

Adreça temporal de Gmail ? Avantatges i inconvenients

Avantatges d'utilitzar Temp Gmail:

L'ús de Gmail temporal ofereix molts avantatges, especialment aquells que volen protegir la seva informació personal en línia. Aquests són alguns dels avantatges típics:

  • Origen: Quan utilitzeu aquestes variacions per registrar-vos per obtenir un compte, tots els correus electrònics que s'enviïn a aquestes variacions continuaran tornant a la safata d'entrada principal. Això facilita la gestió dels correus electrònics i la identificació del seu origen.
  • Suprimir o bloquejar variacions: Si rebeu massa correu brossa o ja no necessiteu utilitzar-lo, podeu bloquejar o suprimir fàcilment el correu electrònic sense afectar el vostre compte principal.
  • Evita el correu brossa: Temp Gmail us ajuda a evitar correus electrònics promocionals no desitjats.
  • Seguretat de la informació personal: L'ús d'un correu electrònic temporal ajuda a evitar que serveis de mala reputació accedeixin a la vostra informació personal.
  • Estalvi de temps: No cal configurar un compte formal, que es pot crear a l'instant.
  • Minimitzeu el risc de pirateria: L'ús d'una adreça de correu electrònic temporal minimitza el risc de piratejar informació personal crucial.

Limitacions de Temp Gmail:

  • Funciona Temp Gmail? Tot i que Gmail Temp és convenient, no és una solució perfecta. Les plataformes intel·ligents són cada vegada més conscients de les variants de correu electrònic i poden rebutjar-les. L'ús d'una adreça temporal de Gmail no resol del tot el problema del correu brossa, ja que aquestes variacions encara estan associades al vostre compte principal de Gmail. Això pot fer que la vostra bústia principal sigui vulnerable a veure's desbordada amb missatges no desitjats.
  • Possibilitat de bloqueig del compte quan utilitzeu l'adreça temporal de Gmail: Google té mesures per detectar i restringir l'ús de múltiples variacions del mateix correu electrònic per registrar comptes de manera massiva. Si es detecta, és possible que el compte estigui bloquejat temporalment o permanentment.

Quan i quan no s'ha d'utilitzar Gmail temp:

Temp Gmail és útil en molts casos, però no sempre és la millor opció. Aquí hi ha algunes coses que cal fer i no fer:

Quan s'utilitza la temperatura de Gmail:

  • Quan necessiteu registrar un compte ràpidament sense revelar el vostre correu electrònic.
  • Quan participeu en enquestes o rebeu ofertes de llocs web en què no confieu.
  • Quan vulgueu protegir la vostra informació personal d'anunciants i empreses que no són de confiança.

Quan no s'ha d'utilitzar la temperatura de Gmail:

  • Quan contracteu un compte per a serveis essencials com ara banca, xarxes socials principals (per exemple, Facebook, Instagram) o comptes de treball.
  • Quan necessiteu rebre notificacions a llarg termini o seguretat del compte durant molt de temps.

Serveis alternatius temporals de Gmail:

Si no voleu utilitzar Gmail per al correu electrònic temporal, hi ha moltes altres alternatives que podeu considerar. Algunes opcions populars inclouen:

  • Yahoo Mail: Creeu fàcilment variants de correu electrònic semblants a Gmail mitjançant la funció de correu electrònic d'àlies.
  • ProtonMail: Es tracta d'un servei de correu electrònic segur xifrat d'extrem a extrem que permet la creació de correus electrònics temporals o pseudònims.
  • Zoho Mail: Proporciona diverses opcions perquè els usuaris creïn correus electrònics temporals o àlies.
  • Correu temporal proporcionat per tmailor.com: El servei de correu temporal té la velocitat de creació d'adreces de correu electrònic temporals més ràpida actualment. A diferència d'altres serveis de correu temporal, l'adreça de correu electrònic rebuda no s'elimina al cap de poc temps.

Correu temporal: l'alternativa definitiva

Què és el correu temporal?

Correu temporal és un servei que proporciona una adreça de correu electrònic aleatòria (generador de correu electrònic aleatori) sense requerir diversos passos de registre. A diferència de Gmail temp, el correu temporal no està vinculat a cap compte personal, proporcionant una millor seguretat i una prevenció més eficaç del correu brossa. En funció del servei, aquestes adreces electròniques temporals poden caducar automàticament al cap d'unes hores o dies.

Per què utilitzar Temp Mail en lloc de Temp Gmail?

  • Seguretat: Amb el correu temporal, no us haureu de preocupar d'enllaçar al vostre compte. Això ajuda a protegir millor la vostra privadesa.
  • Evita el correu brossa: Com que les adreces de correu electrònic caducaran automàticament, no us haureu de preocupar de rebre missatges no desitjats en el futur.
  • No cal inscripció: El correu temporal no requereix registre de compte, cosa que us estalvia temps i simplifica el procés de creació de correu electrònic.

Servei de correu temporal a Tmailor.com: la millor opció

Sobre el servei de correu temporal que ofereix Tmailor.com

Tmailor.com és un dels millors serveis de correu temporal disponibles actualment. Proporciona una adreça de correu electrònic temporal de manera ràpida i segura. Amb la seva interfície fàcil d'utilitzar i la seva ràpida velocitat de processament, Tmailor.com ajuda els usuaris a generar correus electrònics aleatoris en qüestió de segons.

Per què Tmailor.com és la millor opció?

En comparació amb altres serveis, com els generadors de correu electrònic aleatoris de Temp-Mail.org o 10minutemail.com, Tmailor.com el proporciona ràpidament amb un sol clic. A més, Tmailor.com permet gestionar correus electrònics temporals fàcilment, amb més seguretat i menys seguiment de tercers. L'adreça electrònica generada no se suprimirà amb el temps. Podeu utilitzar l'adreça electrònica rebuda de manera permanent.

Tmailor.com Manual d'usuari

Per utilitzar Tmailor.com, només has d'anar a la web. Just a la part superior de la pàgina, rebràs una adreça de correu electrònic, que podràs utilitzar per a qualsevol servei al qual vulguis subscriure't. Un cop hàgiu acabat, podeu fer un seguiment dels correus electrònics que rebeu directament a la interfície de Tmailor.com sense iniciar sessió ni compartir la vostra informació personal.

Si voleu una adreça de correu electrònic diferent, feu clic al botó "Canvia el correu electrònic" i el sistema generarà instantàniament una altra adreça de correu temporal aleatòria.

Aplicabilitat del correu temporal a la vida diària

Quan utilitzar el correu temporal?

Recomanem utilitzar el correu temporal en situacions com:

Quan no hauríeu d'utilitzar el correu temporal?

No utilitzeu el correu temporal per a comptes importants com ara banca, feina o qualsevol servei que requereixi alta seguretat i autenticació d'informació personal.

Gmail temporal vs correu temporal? Quina és la millor opció?

Comparar Gmail temporal i Correu temporal

Criteris Gmail temporal Correu temporal (Tmailor.com)

Conveniència

Necessita edició manual d'adreces.

Es genera automàticament amb un sol clic del ratolí.

Seguretat

Google pot fer un seguiment i emmagatzemar-los

El contingut del correu electrònic entrant s'autodestrueix després de 24 hores i no es pot restaurar

Nombre de correus electrònics

Limitar les variacions d'1 compte

Sense límit, crea sense parar

Apte per a

Persones que necessiten poques adreces temporals

Persones que necessiten molts correus electrònics a curt termini

Gmail temporal vs correu temporal: quina solució hauríeu de triar?

L'adreça temporal de Gmail i el correu temporal tenen els seus avantatges, però el correu temporal sol ser una millor opció si voleu una alta seguretat i evitar el risc de correu brossa a llarg termini. En particular, el correu temporal no requereix enllaçar a cap compte, cosa que ajuda a protegir al màxim la vostra privadesa.

Per què hauríeu de triar Tmailor.com per a les vostres necessitats de correu temporal?

Tmailor.com ofereix una millor experiència d'usuari. Genera correus electrònics aleatoris de manera ràpida, sense anuncis i sense requerir informació personal. Això és perfecte si busqueu un servei que ofereixi una adreça de correu electrònic temporal aleatòria gratuïta i fiable.

Tmailor.com ofereix un servei de correu temporal totalment gratuït amb avantatges destacats:

  • Crea correus electrònics ràpidament: No necessiteu operacions manuals com amb Gmail temp. Només cal que visiteu Tmailor.com i rebeu un correu electrònic temporal en qüestió de segons.
  • Millor seguretat: El correu temporal de Tmailor.com no emmagatzema cap informació de manera permanent, cosa que ajuda a protegir la vostra privadesa.
  • Quantitat il·limitada: Podeu crear tants correus electrònics temporals com sigui possible sense preocupar-vos pels límits.
  • No cal registrar un compte: A diferència de Gmail, no cal que creeu un compte ni inicieu sessió per utilitzar el servei de correu temporal.

Per què triar Tmailor.com en lloc d'altres serveis de correu temporal?

Hi ha molts serveis de correu temporal al mercat actualment, però Tmailor.com destaca gràcies a:

  • Servidors globals: Utilitzar la infraestructura de xarxa i els servidors de Google per a la velocitat i la seguretat del correu electrònic.
  • Interfície amigable: fàcil d'utilitzar i intuïtiva. No cal registrar-se complicat.
  • Màxima protecció de la privadesa: tots els correus electrònics entrants es destruiran automàticament al cap d'un curt període de temps (24 hores), ajudant-vos a protegir al màxim la privadesa dels usuaris.
  • Suport multilingüe: Tmailor.com serveix a usuaris globals en molts idiomes diferents, millorant la comoditat per a tothom.

Preguntes freqüents (FAQ)

És segur Temp Gmail?

Temp Gmail us ajuda a crear diverses variacions d'un compte, però només és parcialment segur a mesura que les plataformes les detecten i les rebutgen cada vegada més.

El correu temporal és legal?

El correu temporal és perfectament legal si l'utilitzeu correctament, com ara quan us subscriviu a serveis en línia experimentals o protegiu la privadesa.

He d'utilitzar el correu temporal per als comptes de xarxes socials?

Potser, però hauríeu d'anar amb compte perquè moltes xarxes socials poden requerir l'autenticació de l'adreça de correu electrònic en el futur. (Si utilitzeu el correu temporal proporcionat per tmailor.com, encara podeu rebre correus electrònics sense perdre l'accés a l'adreça de correu temporal.)

Conclusió i consells finals

Temp Gmail és una eina potent per utilitzar el correu electrònic temporal per protegir la vostra privadesa i evitar el correu brossa. Tanmateix, heu d'anar amb compte quan utilitzeu correus electrònics temporals, especialment per a comptes importants. Assegureu-vos que utilitzeu el servei adequat per al propòsit adequat i no utilitzeu mai el correu electrònic temporal per a comptes importants com la banca, les xarxes socials o la feina.

Per optimitzar la seguretat i evitar el correu brossa, el correu temporal és una opció ideal sobre Gmail temp, especialment quan s'utilitza el servei des de Tmailor.com.

Proveu Tmailor.com ara per generar una adreça de correu electrònic aleatòria en qüestió de segons i protegir la vostra privadesa de manera òptima.