Kako kreirati privremenu email adresu na mobilnom telefonu?

01/09/2023
Kako kreirati privremenu email adresu na mobilnom telefonu?

Usluge privremenog generisanja e-mail adresa sada su od interesa za mnoge korisnike da ograniče mogućnost hakovanja primarne e-pošte. Online web stranice besplatno kreiraju podršku za virtualnu e-poštu i kreiraju više privremenih e-mailova istovremeno.

Tmailor.com je aplikacija koja generiše nasumične virtuelne e-poruke na Androidu i iOS-u. E-mail adrese su različite i ne preklapaju se, bez obzira na to koliko puta ih kreirate. Korisnici moraju da odaberu bilo koji email za korišćenje. Temp Mail će nam odmah dostaviti da kopiramo u Međuspremnik. Sledeći članak će voditi kako da koristite Temp Mail na Androidu i iOS-u.

Quick access
├── Kako kreirati virtuelnu e-poštu na Temp Mail by tmailor.com
├── Pored toga, aplikacija TEMP MAIL by Tmailor.com ima i druge funkcije, kao što su:

Kako kreirati virtuelnu e-poštu na Temp Mail by tmailor.com

Korak 1: Korisnici kliknu na link ispod da instaliraju Temp Mail aplikaciju na Android i iOS (iPhone - iPad).

  1. Preuzmite Android Temp Mail putem aplikacije tmailor.com
  2. Download Temp Mail by tmailor.com iOS app (iPhone - Ipad)..

Korak 2:

  • Otvorite aplikaciju i korisnik će biti upitan da li želi da prima obaveštenja na Temp Mail-u. Kliknite na dugme Dozvoli da primate vesti kada novi e-mail stigne odmah. .
  • Allow notifications
  • Onda ćemo vidjeti e-mail adresu nasumično dostavljenu sa stalno mijenjanjem karaktera. Ako želite da se prebacite na drugu e-mail adresu, kliknite na dugme Promeni. Odmah dobijate novu email adresu.

Korak 3:

Da biste kopirali e-mail adresu u Međuspremnik, molimo kliknite na privremenu e-mail adresu koja se prikazuje. Vidjet ćemo poruku da je adresa kopirana. Sada možete koristiti ovu e-mail adresu za prijavljivanje na e-mail bez korištenja originalnog e-maila.

Get temp mail address

Step 4:

Kada virtuelna adresa e-pošte primi dolaznu poštu, ona prikazuje broj novih dolaznih poruka. Kada kliknete na inbox meni, videćete listu primljenih e-mailova. Da biste pročitali sadržaj, potrebno je da kliknete na zaglavlje primljenih e-mailova da biste videli sadržaj e-pošte.

Inbox temp email

Pored toga, aplikacija TEMP MAIL by Tmailor.com ima i druge funkcije, kao što su:

  1. Upravljajte privremenim e-mail adresama koje su kreirane.
  2. Koristite kreirane privremene e-mail adrese.
  3. Skenirajte dijeljeni QR kod ili unesite token kako biste pristupili adresi e-pošte kreiranoj s drugog uređaja ili na web pregledniku.
  4. Napravite rezervnu kopiju i vratite spisak adresa e-pošte na uređaj tako da se može koristiti prilikom brisanja ili instaliranja novih aplikacija na drugom uređaju.

Temp mail aplikacija podržava više od 100+ jezika širom sveta. Sa ovom aplikacijom, korisnici će odmah imati nasumične virtuelne e-mailove za pretplatu na usluge kao i obično na telefonu. Pored toga, broj novih e-mailova ćemo dobiti direktno na interfejsu aplikacije.