Privremena e-pošta za jednokratnu upotrebu već ima namjensku mobilnu aplikaciju za pametne telefone

11/29/2022
Privremena e-pošta za jednokratnu upotrebu već ima namjensku mobilnu aplikaciju za pametne telefone

Većina web stranica zahtijeva registraciju prije nego što odobri potpuni pristup korisnicima, a detalji zatraženi u obrascu za registraciju uključuju e-mail adrese i još mnogo toga. Korisnici rizikuju da dobiju spam tako što ostave stvarnu e-mail adresu na malo poznatom sajtu. Temp Mail servis, sada dostupan za Android uređaje, može pomoći.

Quick access
├── Privremena pošta na Androidu
├── Prednosti anonimnih email servisa
├── Razlozi za korištenje jednokratnih e-mail adresa
├── VPN + privremena e-pošta = potpuna anonimnost

Privremena pošta na Androidu

Temp Mail programeri su pokrenuli aplikaciju kompatibilnu sa Androidom kako bi mobilno iskustvo bilo još pristupačnije.

Link na Google Play stranicu sa zvaničnom aplikacijom koja se može preuzeti:

Aplikacija Temp mail na Google Play Storeu

Korisniku se prilikom registracije dodjeljuje privremena e-mail adresa.

Ovaj email možete promeniti u bilo kom trenutku klikom na dugme "Promeni" iznad adrese.

Privremena pošta na Androidu

Aplikacija je dostupna na više jezika, uključujući (ali ne ograničavajući se na) engleski, španski, ruski, njemački, francuski, holandski, italijanski, poljski, ukrajinski, japanski... Podrazumevani jezik aplikacije se bira prema jeziku uređaja korisnika.

Aplikacija je dostupna na više jezika, uključujući (ali ne ograničavajući se na) engleski, španski, ruski, njemački, francuski, holandski, italijanski, poljski, ukrajinski, japanski... Podrazumevani jezik aplikacije se bira prema jeziku uređaja korisnika.

Elektronska pošta se čuva 24 sata. Nakon toga, oni će biti izbrisani i ne mogu biti vraćeni. Dakle, usluga je korisna kada se korisnik registruje na web stranici.

Aplikacija Temp Mail održava anonimnost korisnika prilikom kreiranja naloga na veb lokaciji, omogućavajući im da sakriju svoju IP adresu i nikada ne šalju lične e-mailove.

Prednosti anonimnih email servisa

  1. Lični podaci nisu potrebni za dobijanje privremene e-mail adrese. Korisnici moraju preuzeti i instalirati aplikaciju na Android, i to je to.
  2. Promenite adresu sa samo jednim klikom.
  3. Privremene e-mail adrese nikada nisu povezane sa drugim korisničkim nalozima.
  4. Postoje različita redovno ažurirana imena domena (@tmailor.com, @coffeejadore.com, itd.)
  5. Korisnici mogu da izbrišu svoje email adrese u bilo kom trenutku. Svi podaci, uključujući IP adrese, takođe će biti izbrisani.
  6. Korisnici mogu odabrati bilo koje korisničko ime za e-mail adresu, kao što su aztomo@coffeejadore.com, io19guvy@pingddns.com itd.

Napomena: Mogućnost slanja poruka putem aplikacije ili usluga zasnovanih na pregledniku onemogućena je kako bi se spriječile prevare. Softver može primati samo notifikacije.

Razlozi za korištenje jednokratnih e-mail adresa

Postoji mnogo situacija u kojima korisnici mogu trebati privremene usluge pošte:

  • Anonimna e-pošta štiti korisnike od spama. Adresa e-pošte korisnika ostaje nepoznata spamerima i prevarantima koji se bave phishingom.
  • Usluga je savršena kada se korisnici prijave iz bilo kojeg razloga i posjećuju upitne web stranice.
  • Preuzmite e-knjige i softver dostupan za preuzimanje, ali zahtijevajte od korisnika da ostave svoje e-mail adrese.
  • Svaki put kada korisnik treba da dobije odgovor od nekoga, ali ne želi da otkrije svoju stvarnu e-mail adresu.
  • Mnoge druge situacije.

Napomena: E-mailovi za jednokratnu upotrebu štite anonimnost korisnika i štede vrijeme. Registracija lažnih naloga za privremenu upotrebu na popularnim sajtovima postaje sve teža. Korisnici su primorani da popune više polja u formularu za registraciju. U mnogim servisima (kao što je Google), korisnici moraju da navedu svoj broj mobilnog telefona da bi potvrdili registraciju. Privremena pošta ne zahteva ništa od navedenog. Registracija se vrši automatski ili sa samo jednim klikom.

VPN + privremena e-pošta = potpuna anonimnost

Garantovana anonimnost na mreži nije problem ako se privremena usluga pošte kombinuje sa VPN-om, omogućavajući korisnicima da sakriju svoju IP adresu. Ova usluga je dostupna u Cloudflare WARP. Programeri su dali sve od sebe da usluga bude jednostavna i laka za korišćenje, bez dosadnih oglasa i velike brzine veze. Pored toga, VPN iz cloudflare WARP će deblokirati sve blokirane web stranice, šifrirati saobraćaj i zaštititi vaš računar ili ručni rad od upada i zlonamjernog softvera.