Як створити тимчасову адресу електронної пошти на мобільному телефоні?

01/09/2023
Як створити тимчасову адресу електронної пошти на мобільному телефоні?

Служби тимчасової генерації адрес електронної пошти зараз цікавлять багатьох користувачів, щоб обмежити можливість злому основної електронної пошти. Інтернет-сайти безкоштовно створюють віртуальну підтримку електронної пошти та створюють кілька тимчасових електронних листів одночасно.

Tmailor.com - це програма, яка генерує випадкові віртуальні електронні листи на Android та iOS. Адреси електронної пошти різні і не перекриваються, скільки б разів їх не створювали. Користувачам потрібно вибрати будь-який електронний лист для використання. Temp Mail надасть його негайно, щоб ми могли скопіювати його в буфер обміну. У наступній статті мова піде про те, як користуватися Temp Mail на Android і iOS.

Quick access
├── Як створити віртуальну електронну пошту на Temp Mail за допомогою tmailor.com
├── Крім того, програма TEMP MAIL by Tmailor.com також має інші функції, такі як:

Як створити віртуальну електронну пошту на Temp Mail за допомогою tmailor.com

Крок 1: Користувачі натискають на посилання нижче, щоб встановити додаток Temp Mail на Android і iOS (Iphone - Ipad).

  1. Отримайте Android Temp Mail за допомогою tmailor.com програми.
  2. Завантажте Temp Mail за допомогою програми tmailor.com iOS (iPhone - Ipad)..

Крок 2:

  • Відкрийте програму, і користувача запитають, чи хоче він отримувати сповіщення на Temp Mail. Натисніть кнопку Дозволити отримувати новини, коли новий електронний лист надходить негайно. .
  • Allow notifications
  • Тоді ми побачимо адресу електронної пошти, випадково надану з постійно мінливими символами. Якщо потрібно переключитися на іншу адресу електронної пошти, натисніть кнопку Змінити. Вам відразу ж дадуть нову адресу електронної пошти.

Крок 3:

Щоб скопіювати адресу електронної пошти до буфера обміну, натисніть на відображення тимчасової адреси електронної пошти. Ми побачимо повідомлення про те, що адреса була скопійована. Тепер ви можете використовувати цю адресу електронної пошти для реєстрації електронних листів, не використовуючи оригінальну електронну пошту.

Get temp mail address

Крок 4:

Коли віртуальна адреса електронної пошти отримує вхідну пошту, вона відображає кількість нових вхідних повідомлень пошти. Коли ви торкнетеся меню папки "Вхідні", відобразиться список отриманих повідомлень електронної пошти. Щоб прочитати вміст, вам потрібно натиснути на заголовок отриманих електронних листів, щоб побачити вміст електронного листа.

Inbox temp email

Крім того, програма TEMP MAIL by Tmailor.com також має інші функції, такі як:

  1. Керуйте створеними тимчасовими адресами електронної пошти.
  2. Використовуйте створені тимчасові адреси електронної пошти.
  3. Відскануйте спільний QR-код або введіть токен, щоб отримати доступ до адреси електронної пошти, створеної з іншого пристрою або у веб-браузері.
  4. Створіть резервну копію та відновіть список адрес електронної пошти на пристрої, щоб його можна було використовувати при видаленні або встановленні нових програм на іншому пристрої.

Програма Temp mail підтримує понад 100+ мов у всьому світі. За допомогою цієї програми користувачі негайно матимуть випадкові віртуальні електронні листи, щоб підписатися на послуги, як зазвичай на телефоні. Крім того, ми отримаємо кількість нових електронних листів прямо в інтерфейсі програми.