Питання, що часто ставляться

11/29/2022
Питання, що часто ставляться

Служба тимчасової анонімної електронної пошти спеціально розроблена для захисту вашої конфіденційності. Даний сервіс з'явився порівняно недавно. Відповіді на часті питання допоможуть Вам уточнити пропонований сервіс і відразу ж в повній мірі скористатися нашим зручним і повністю безпечним сервісом.

Quick access
├── Що таке тимчасова / одноразова / анонімна / підроблена пошта?
├── Навіщо потрібна тимчасова адреса електронної пошти?
├── Чим відрізняється одноразова пошта від звичайної?
├── Як продовжити термін служби адреси електронної пошти?
├── Як відправити електронний лист?
├── Як видалити тимчасову електронну пошту?
├── Чи можу я перевірити отримані електронні листи?
├── Чи можна повторно використовувати адресу електронної пошти, яка вже використовується?

Що таке тимчасова / одноразова / анонімна / підроблена пошта?

Одноразова електронна пошта - це тимчасова та анонімна адреса електронної пошти із заздалегідь визначеним терміном дії, яка не вимагає реєстрації.

Навіщо потрібна тимчасова адреса електронної пошти?

Для реєстрації на сумнівних сайтах створюйте і відправляйте анонімну кореспонденцію. Це корисно для всіх ситуацій, коли ваша конфіденційність має першорядне значення, наприклад, форуми, розіграші та обмін миттєвими повідомленнями.

Чим відрізняється одноразова пошта від звичайної?

Він не вимагає реєстрації.

Це повністю анонімно. Усі ваші дані, адреса та IP-адреса видаляються після закінчення періоду використання поштової скриньки.

Адреса електронної пошти генерується автоматично. Готовий негайно отримувати вхідні електронні листи. Поштова скринька повністю захищена від спаму, злому та експлойтів.

Як продовжити термін служби адреси електронної пошти?

Адреса електронної пошти дійсна, доки ви її не видалите або поки служба не змінить список доменів. Тому продовжувати час не потрібно.

Як відправити електронний лист?

Надсилання електронного листа повністю вимкнено, і ми не будемо впроваджувати його через шахрайство та проблеми зі спамом.

Як видалити тимчасову електронну пошту?

Натисніть клавішу "Видалити" на домашній сторінці

Чи можу я перевірити отримані електронні листи?

Так, вони відображаються під назвою вашої поштової скриньки. Крім того, ви можете одночасно побачити відправника, тему та текст листа. Якщо ваші очікувані вхідні електронні листи не відображаються у списку, натисніть кнопку Оновити.

Чи можна повторно використовувати адресу електронної пошти, яка вже використовується?

Якщо у вас вже є токен доступу, можливе отримання дозволу на повторне використання згенерованої тимчасової адреси електронної пошти. Будь ласка, прочитайте цю статтю: Швидке використання одноразових тимчасових адрес електронної пошти.