Använd en tillfällig e-postadress för engångsbruk för att registrera dig för sociala nätverk (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram...)

11/29/2022
Använd en tillfällig e-postadress för engångsbruk för att registrera dig för sociala nätverk (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram...)

Varje gång du vill skapa ett konto på något forum eller sociala medier som Facebook måste du ange information om din e-postlåda för att få en aktiveringslänk. Tyvärr, efter att du har registrerat dig, kommer dessa sociala medier att skicka dig dussintals meddelanden med värdelös information som du inte är intresserad av. Vanligtvis kan du registrera konton på mer än ett socialt medium, var och en med sina fördelar. Till exempel är Facebook bekvämare för informell kommunikation, LinkedIn - är för professionell kommunikation och Instagram är för mediedelning.

Även om dessa sociala medier bara skickar 2-3 meddelanden dagligen, kommer din inkorg i slutet av veckan att vara full av hundra värdelösa meddelanden. Så om du vill eliminera all denna skräppost kan du använda tillfällig e-post när du skapar dina sociala mediekonton.

Många tror att inkräktare bara använder korta meddelanden i kriminella syften eller av spammare för att skicka annonser och virus. Det är det dock inte. Tillfällig e-post är ett utmärkt verktyg i kampen mot skräppost. Du kan till exempel använda en riktig brevlåda uteslutande för personlig korrespondens eller affärskorrespondens och en tillfällig brevlåda - för resten av posten och registreringen i sociala nätverk eller olika forum. Så du avslöjar inte din riktiga post, och du skräpar inte ner, så du behöver inte spendera mycket tid på att sortera post och söka efter viktiga e-postmeddelanden i skräppost.

Engångsposttjänsten är enkel att använda och kräver ingen registrering. Öppna bara https://tmailor.com webbsida i en webbläsare på din dator eller mobila enhet så kan du komma åt den tillfälliga brevlådan som du just skapade.

Eftersom användaren kan komma åt den tillfälliga brevlådan utan att ange någon registreringsinformation kan han skydda sig mot avslöjande av personuppgifter. På så sätt skyddar sig användarna mot oönskade informationsmeddelanden från sociala nätverk och eventuella attacker från inkräktare. Identitetsstöld är så vanligt nuförtiden att det är nödvändigt att sträva efter maximal anonymitet på internet. Annars riskerar du att förlora din enhets personuppgifter och pengar från dina e-plånböcker eller kreditkort.

Använd tillfällig e-post från https://tmailor.com, så är du så skyddad som möjligt!