Användarvillkor

11/29/2022
Användarvillkor

Användarvillkor är ett avtal mellan en användare ("du") och tmailor.com tjänst ("Tjänsten", "vi") som beskriver villkoren för Tjänsten. Läs avtalet noggrant, eftersom du genom att använda tjänsten godkänner följande villkor.

Quick access
├── ALLMÄNT
├── BESKRIVNING AV TJÄNSTEN
├── GODTAGBAR ANVÄNDNING
├── FRISKRIVNINGSKLAUSULER
├── SKADESTÅND
├── DITT SAMTYCKE
├── ÄNDRINGAR
├── KONTAKTER

ALLMÄNT

Vi ger ingen garanti för lämplighet eller tillförlitlighet för något ändamål. Ägarna förbehåller sig rätten att när som helst ta bort dess tillgänglighet eller existens. Alla e-postmeddelanden som skickas via tjänsten kan eller kanske inte är tillgängliga för visning, kan ändras och kan omedelbart ses av alla användare av systemet. Du samtycker till att endast få tillgång till tjänstens data via tjänstens webbplats.

BESKRIVNING AV TJÄNSTEN

Tjänsten är gratis och låter dig:

  • Gå till listan över gratis domäner.
  • Skapa en ny e-postadress direkt.
  • Ta bort och generera unika e-postadresser.
  • Ändra namnen på e-postadresserna.
  • Få automatiskt e-postmeddelanden och bilagor.
  • Läs inkommande e-postmeddelanden samt tillägg.
  • Ladda ner källor (. EML), samt filbilagor.
  • Kopiera till Urklipp eller använd QR-kod.

GODTAGBAR ANVÄNDNING

Du förbinder dig att inte använda Tjänsten direkt eller indirekt för något olagligt ändamål. Du samtycker till att alla e-postmeddelanden som skickas till tjänsten eller e-postmeddelanden som du uppmuntrar andra att skicka kommer att bli allmän egendom så snart de finns i servicesystemet, utan förväntningar på att e-postinnehållet ska vara säkert.

Du använder inte tjänstens offentliga system för att ta emot, lagra eller visa e-postmeddelanden som innehåller konfidentiell eller privat information. Du bekräftar att tjänsten inte har någon kontroll över innehåll som läggs i brevlådor.

Du åtar dig att hålla tjänsten skadeslös från eventuella skador som orsakas av förlust av e-postmeddelanden, e-postinnehåll eller skador på din enhet på grund av visning av e-postmeddelanden efter direkt eller indirekt användning av tjänsten.

Du förstår och samtycker till att du inte kan skicka e-post med Tjänsten. Ta bara emot. Dessutom, eftersom tjänsten är gratis, hanterar den miljontals e-postmeddelanden per timme. Således förstår du och samtycker till att den maximala lagringsperioden för e-postmeddelanden kan vara 1-2 timmar, vilket kan ändra domänerna.

Du förbinder dig att inte använda tillfälliga e-postmeddelanden för att registrera viktiga konton eller för att ta emot känslig information. Tjänsten kommer inte att kunna återställa e-postmeddelanden eller domäner när de har tagits bort.

FRISKRIVNINGSKLAUSULER

Tjänsten tillhandahålls "i befintligt skick", utan garanti av något slag. Vi garanterar inte att Tjänsten kommer att uppfylla dina krav och förväntningar eller att den alltid kommer att vara tillgänglig, felfri, oavbruten och säker. Vi lämnar inga garantier avseende förekomsten av särskilda namn eller adresser på domäner i Tjänsten och e-postlagring av redan mottagna e-postmeddelanden.

SKADESTÅND

Du kommer att hålla tjänsten skadeslös och ersätta tjänsten, liksom dess direktörer, tjänstemän, anställda, partners och agenter, från och mot alla skulder, tvister, anspråk, skador, förluster, krav, skador, utgifter och kostnader, inklusive, utan begränsning, korrekt redovisning och juridiska avgifter, som kan uppstå på grund av eller på något sätt relaterade till din åtkomst eller användning av tjänsten eller ditt brott mot dessa användarvillkor.

DITT SAMTYCKE

Du samtycker till våra användarvillkor och sekretesspolicy genom att använda vår tjänst.

ÄNDRINGAR

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra villkoren. Ändringarna träder i kraft så snart de publiceras på den här sidan. Det är därför vi uppmuntrar dig att kontrollera villkoren för uppdateringar regelbundet.

KONTAKTER

Om det finns några frågor angående dessa användarvillkor, kontakta oss på tmailor.com@gmail.com.