Instruktioner om hur du skapar och använder en tillfällig e-postadress som tillhandahålls av Tmailor.com

10/10/2024
Instruktioner om hur du skapar och använder en tillfällig e-postadress som tillhandahålls av Tmailor.com
Quick access
├── Introducera
├── Vad är Temp Mail och varför ska du använda det?
├── Översikt över Tmailor.com och dess enastående fördelar
├── Hur man skapar en tillfällig e-postadress på Tmailor.com
├── Använd Tmailor.com på Android och iOS.
├── Instruktioner för att återställa en tillfällig e-postadress med en token på Tmailor.com
├── Hur man använder Temp Mail för onlineaktiviteter
├── Unika egenskaper hos Temp Mail på Tmailor.com
├── Så här hanterar du inkommande aviseringar och e-postmeddelanden
├── Den tillfälliga e-postsäkerhetsfunktionen som Tmailor.com erbjuder
├── Fördelar med att använda Tmailor.com jämfört med andra Temp Mail-tjänster
├── Hur hjälper Tmailor.com dig att undvika skräppost?
├── Vanliga frågor och svar om att använda Tmailor.com
├── Avsluta

Introducera

I det växande internet har behovet av att säkra personlig information och undvika att bli störd av skräppost blivit extremt angeläget. Varje dag registrerar vi konton på webbplatser, onlinetjänster, sociala nätverk eller forum utan att veta om informationen vi tillhandahåller är konfidentiell eller inte. Att använda en personlig e-postadress på opålitliga plattformar kan leda till att du får en massa oönskade reklammeddelanden och, ännu värre, delar personlig information utan tillstånd.

Det är här tillfälliga e-posttjänster blir den perfekta lösningen på detta problem. Tmailor.com är en av de snabbaste, mest tillgängliga och mest pålitliga leverantörerna av tillfälliga e-posttjänster. Med bara några sekunder efter att du har kommit åt webbplatsen kan du omedelbart äga en tillfällig e-postadress utan att lämna personlig information. Detta gör det möjligt att använda den här e-postadressen för att registrera sig för ett konto eller ta emot e-post utan att oroa sig för skräppost eller förlora integritet.

Förutom att det är gratis och lätt att använda erbjuder Tmailor.com många enastående fördelar, till exempel möjligheten att skydda användarnas integritet, automatiskt radera e-postmeddelanden efter 24 timmar och särskilt använda Googles servernätverk för att påskynda mottagningen av e-postmeddelanden globalt. Alla dessa funktioner hjälper användare att inte bara upprätthålla integriteten när de använder internet utan också undvika att deras personliga brevlådor fylls med oönskade e-postmeddelanden.

Således är Tmailor.com det optimala valet för dem som vill hålla sin personliga information säker och undvika skräppost.

Vad är Temp Mail och varför ska du använda det?

Definition av temporär e-post

Temp Mail, även känd som tillfällig e-post, är en typ av e-postadress som används under en kort period, vanligtvis för ett specifikt ändamål, som att registrera ett konto, ta emot en bekräftelsekod eller ladda ner ett dokument från en webbplats. När uppgiften är klar kommer den här e-postadressen att upphöra att gälla eller raderas automatiskt efter en viss period, vilket hjälper användarna att undvika att bli störda av reklammeddelanden eller skräppost.

En av de viktigaste funktionerna i Temp Mail är att du inte behöver ange någon personlig information när du skapar ett konto. Detta hjälper dig att vara anonym och undvika att exponera personlig information på webbplatser du inte litar på.

Varför använda Temp Mail?

  1. Skydda personliga e-postadresser från skräppost: När du tillhandahåller personliga e-postadresser till webbplatser eller onlinetjänster finns det en betydande risk att din information kommer att delas med tredje part, vilket resulterar i oönskade reklammeddelanden. Genom att använda Temp Mail kan du skydda din primära e-post från dessa risker.
  2. Var anonym online: Med Temp Mail kan du hålla din identitet privat när du deltar i onlineaktiviteter. Du kan använda din tillfälliga e-postadress för att registrera dig för ett konto på forum, sociala medier eller onlinetjänster utan att lämna korrekt information.
  3. Undvik att dela personuppgifter med webbplatser som inte är betrodda: Många webbplatser kräver att du anger en e-postadress för att få tillgång till deras innehåll eller använda deras tjänster. Det är dock inte alla webbplatser som har en bra integritetspolicy. Att använda Temp Mail hjälper dig att undvika att dela dina personuppgifter med opålitliga plattformar.

Översikt över Tmailor.com och dess enastående fördelar

Tmailor.com skiljer sig från andra tillfälliga e-posttjänster tack vare sina många överlägsna funktioner:

  • Ingen personlig information krävs: Du behöver inte registrera dig eller ange personlig information för att använda Tmailor.com. Besök webbplatsen så har du en tillfällig e-postadress redo.
  • Använd token för att komma åt e-postmeddelanden igen: Tmailor.com tillhandahåller en token som hjälper dig att endast återställa tidigare använda e-postmeddelanden, till skillnad från andra tjänster, som vanligtvis raderar e-postmeddelanden omedelbart efter användning.
  • Använd Googles servernätverk: Detta påskyndar den globala e-postmottagningen och säkerställer att e-postmeddelanden levereras snabbt utan förseningar.
  • Radera e-postmeddelanden automatiskt efter 24 timmar: För att skydda din integritet raderas de e-postmeddelanden du får automatiskt efter 24 timmar.
  • Mer än 500 e-postdomäner: Tmailor.com erbjuder ett brett utbud av e-postdomäner och lägger till nya domäner varje månad, vilket ger användarna fler alternativ när de skapar e-postmeddelanden.

Tack vare dessa funktioner har Tmailor.com blivit ett perfekt val för alla som vill skydda sin integritet och undvika besväret med skräppost när de ägnar sig åt onlineaktiviteter.

Hur man skapar en tillfällig e-postadress på Tmailor.com

The interface for receiving a temporary email address on the https://tmailor.com website

Gränssnittet för att ta emot en tillfällig e-postadress på https://tmailor.com webbplats

Steg 1: Gå till Tmailor.com webbplats

Besök först webbplatsen för tillfällig e-post Tmailor.com. Detta är den huvudsakliga webbplatsen som erbjuder tillfälliga e-posttjänster utan att be om personlig information.

Steg 2: Få en tillfällig e-postadress omedelbart

När du går in på Tmailor.com hemsida genererar systemet omedelbart en tillfällig e-postadress åt dig utan att du behöver registrera dig. Du kan använda den här e-postadressen omedelbart för att få bekräftelser via e-post eller registreringsinformation från webbplatser och onlinetjänster.

Steg 3: Gå till din tillfälliga brevlåda

Du kan komma åt din tillfälliga inkorg på webbplatsen för att läsa nya e-postmeddelanden. Den här brevlådan uppdateras automatiskt och visar e-postmeddelanden som skickas till din skapade tillfälliga adress.

Steg 4: Spara token för att komma åt e-postadressen igen senare

Tack vare token är en unik egenskap hos Tmailor.com att du kan komma åt din gamla e-postadress igen. Denna token tillhandahålls när du får ett nytt e-postmeddelande och sparas i avsnittet "Dela". Om du vill återanvända den här e-postadressen när du har lämnat webbplatsen sparar du token så att du kan komma åt den igen senare.

Receive a token to recover a temporary email address for future use in the share section.

Få en token för att återställa en tillfällig e-postadress för framtida användning i delningsavsnittet.

Använd Tmailor.com på Android och iOS.

Översikt över appen

Tmailor.com stöder användare via en webbläsare och har en tillfällig e-postapp för Android och iOS. Den här appen gör det enkelt för användare att hantera och använda tillfälliga e-postmeddelanden när som helst och var som helst. Det ger en smidig och bekväm upplevelse för användare som vill ta emot och hantera tillfälliga e-postmeddelanden på sina mobila enheter.

Så här laddar du ner och använder appen

Ladda ner appen Temp-e-post via tmailor.com:

Temp mail app available on the Apple App Store.

Tillfällig e-postapp tillgänglig på Apple App Store.

Not:

Öppna appen och börja använda:

Hantera tillfällig e-post på mobilen.

  • Med appen "Temp mail" kan du få omedelbara aviseringar när nya e-postmeddelanden är tillgängliga, så att du inte missar några viktiga bekräftelsemeddelanden eller aviseringar.
  • Appen hjälper dig att hantera alla skapade tillfälliga e-postadresser; Du kan snabbt återställa de skapade tillfälliga e-postadresserna
  • Appen låter dig visa, spara och hantera e-postmeddelanden och radera dem vid behov. Detta är särskilt användbart när du snabbt kontrollerar information eller registrerar dig för ett konto på andra plattformar.

Instruktioner för att återställa en tillfällig e-postadress med en token på Tmailor.com

Steg 1: Hämta en token när du får ett nytt e-postmeddelande

När du får ett nytt e-postmeddelande via en tillfällig e-postadress på den tillfälliga e-postwebbplatsen "Tmailor.com" kommer en token att tillhandahållas. Denna token finns i avsnittet "Delning" i din inkorg. Det är nyckeln till att återfå åtkomst till den tillfälliga e-postadressen som har utfärdats.

Spara denna token, som kan kopieras och lagras på en säker plats (t.ex. sparas i ett personligt dokument, ett primärt e-postmeddelande eller en telefonanteckning). Denna token är viktig för att återställa din e-postadress efter att du har stängt din webbplats eller session.

Steg 2: Öppna Tmailor.com igen

När du har lämnat webbplatsen eller efter ett tag, om du vill gå tillbaka till den tillfälliga e-postadressen du använde, måste du gå tillbaka till Tmailor.com hemsida.

Steg 3: Ange token för att återställa den tillfälliga e-postadressen

  1. På Tmailor.com:s hemsida letar du efter knappen "Återställ e-post". Eller gå direkt till följande URL: Återställ tillfälliga e-postadresser med åtkomsttoken (tmailor.com)
  2. Ange den token som du sparade tidigare i rutan för begäran.
  3. Autentisera att du inte är en robot.
  4. Tryck på knappen "Bekräfta" för att systemet ska hämta din gamla e-postadress och brevlåda.

Steg 4: Återanvänd den återställda tillfälliga e-postadressen

När token har bekräftats kommer systemet att återställa den tillfälliga e-postadressen och alla e-postmeddelanden du fått. Du kan fortsätta att använda den här e-postadressen för att få fler meddelanden eller kontrollera om det finns tidigare meddelanden tills e-postmeddelandet och inkorgen raderas automatiskt efter 24 timmar.

Interface for entering a temporary email address recovery token.

Gränssnitt för att ange en tillfällig återställningstoken för e-postadresser.

Not:

  • Token är viktiga för att återställa e-postadresser, så spara dem permanent om du behöver komma åt dem igen.
  • Om token inte sparas kan du inte återställa din tillfälliga e-postadress efter att du har lämnat webbplatsen.
  • Efter 24 timmar, även om du har token, raderas hela e-postmeddelandet automatiskt av säkerhetsskäl och postlådan kommer inte att återställas.

Med token-funktionen erbjuder Tmailor.com mer flexibilitet och bekvämlighet än andra tillfälliga e-posttjänster. Det gör det möjligt för användare att fortsätta använda sin gamla e-postadress utan att vara begränsade till ett enda besök.

Hur man använder Temp Mail för onlineaktiviteter

Skapa konton på webbplatser.

Temp Mail är ett värdefullt verktyg för att skapa ett konto på webbplatser och onlinetjänster utan att behöva använda en personlig e-postadress. Du kan använda Temp Mail för att prenumerera:

  • Nyhetsbrev: Håll dig informerad utan att behöva oroa dig för att bli spammad senare.
  • Forum: Gå med i onlinegrupper anonymt utan att avslöja din faktiska e-postadress.
  • Onlinetjänster: Registrera dig för onlinetjänster och applikationer snabbt och säkert.

Få en bekräftelse via e-post

Med Temp Mail kan du få en bekräftelse via e-post för att slutföra registreringsprocessen eller verifiera ditt konto:

  • Ett bekräftelsemail kommer att skickas till din tillfälliga inkorg när du skapar ett konto på webbplatsen.
  • Du måste gå till Tmailor.com för att se och klicka på bekräftelselänken utan att oroa dig för att e-postmeddelandet lagras under lång tid.

Kontrollera att din app eller webbplats fungerar.

Temp Mail är användbart för utvecklare eller testare som vill testa funktionen för att skicka och ta emot e-post i en app eller på en webbplats:

  • Du kan skapa flera tillfälliga e-postadresser för att testa att skicka e-post i bulk, ta emot bekräftelsekoder eller testa andra e-postrelaterade funktioner.

Ytterligare användningsområden:

  • Tillfällig prenumeration på kostnadsfria provtjänster: Med Temp Mail kan du registrera dig för provtjänster utan att dela din primära e-postadress.
  • Anonyma e-posttransaktioner: Du kan utbyta e-postmeddelanden utan att avslöja din identitet med hjälp av Temp Mail.
  • Engångsnedladdning eller åtkomst till innehåll: Använd Temp Mail för att få en nedladdningslänk eller aktiveringskod utan att behöva oroa dig för långsiktig e-postlagring.

Unika egenskaper hos Temp Mail på Tmailor.com

Använd den genererade temporära e-postadressen permanent med token

En av de utmärkande funktionerna i Tmailor.com är möjligheten att återfå åtkomst till gamla e-postadresser genom tokens:

  • Tokensystem: När du får ett e-postmeddelande kommer Tmailor.com att tillhandahålla en token som hjälper dig att lagra och återbesöka den här e-postadressen efter att du har lämnat webbplatsen.
  • Tokenmanual: För att återställa ett gammalt e-postmeddelande, ange token på Tmailor.com hemsida, och systemet kommer automatiskt att återställa e-postadressen och alla mottagna meddelanden.

Skapa omedelbara e-postmeddelanden utan personlig information

En av de stora fördelarna med Tmailor.com är att du snabbt kan skapa e-postmeddelanden utan att behöva lämna någon personlig information:

  • Ingen föranmälan krävs. Du behöver bara gå till webbplatsen så har du omedelbart en tillfällig e-postadress redo att användas.
  • Säkerhet och integritet: Genom att inte be om personlig information är du helt anonym och din integritet skyddas när du använder tjänsten.

Globala hastigheter med Googles serversystem

Tmailor.com använder Googles globala servernätverk för att säkerställa hög hastighet och tillförlitlighet:

  • Snabb hastighet för att ta emot e-post: Tack vare Googles robusta serverinfrastruktur tas e-postmeddelanden emot och bearbetas nästan omedelbart, vilket säkerställer att du inte missar någon information.
  • Hög tillförlitlighet: Googles system ser till att du får e-postmeddelanden snabbt och konsekvent oavsett var du befinner dig i världen.

Radera e-postmeddelanden automatiskt efter 24 timmar.

Tmailor.com inbyggda automatiska radering av alla e-postmeddelanden efter 24 timmar, vilket skyddar din integritet:

  • Automatisk radering: E-postmeddelanden som tas emot i mer än 24 timmar kommer automatiskt att raderas, vilket säkerställer att ingen information varar länge.
  • Maximal säkerhet: Automatisk radering av e-post eliminerar risken för e-postläckage eller missbruk.

Tack vare dessa överlägsna funktioner ger Tmailor.com inte bara bekvämlighet för användarna utan säkerställer också säkerhet och effektivitet vid användning av tillfälliga e-postmeddelanden.

Så här hanterar du inkommande aviseringar och e-postmeddelanden

Ta emot aviseringar med e-postmeddelanden som skickas till tillfälliga e-postadresser direkt.

Tmailor.com erbjuder omedelbara aviseringar så snart ett nytt e-postmeddelande anländer, vilket hjälper användare att inte missa några viktiga meddelanden:

  • Så här fungerar aviseringar: Så snart ett e-postmeddelande skickas till din tillfälliga adress kommer Tmailor.com:s system att meddela dig via din webbläsare eller mobilapp (om du har installerat den).
  • Aviseringswidget: Detta är särskilt användbart om du väntar på en bekräftelsekod eller ett viktigt e-postmeddelande från onlinetjänster.

För att använda meddelandefunktionen måste du samtycka till att ta emot meddelanden när du blir tillfrågad om tillstånd när du besöker webbplatsen eller använder applikationen.

Så här kontrollerar du din brevlåda

Tmailor.com gör det möjligt för användare att enkelt komma åt sina brevlådor på vilken enhet som helst:

  • På skrivbordet: Gå till Tmailor.com webbplats så visas din tillfälliga e-postadress och brevlåda på startsidan.
  • På en mobil enhet: Om du använder en telefon kan du komma åt webbplatsen via en webbläsare eller använda mobilappen på Android eller iOS för att kontrollera din e-post snabbt och bekvämt.
  • På Android/iOS-appen har Tmailor.com ett intuitivt, lättanvänt gränssnitt som låter dig hantera dina tillfälliga e-postmeddelanden och få omedelbara meddelanden när nya e-postmeddelanden blir tillgängliga.

Hantera viktiga e-postmeddelanden

Med automatisk radering av e-postmeddelanden efter 24 timmar måste du tänka på viktiga e-postmeddelanden:

  • Spara viktiga e-postmeddelanden: Om du får ett viktigt e-postmeddelande som du vill behålla, ladda ner eller kopiera innehållet i e-postmeddelandet innan det raderas automatiskt.
  • Exportera e-postmeddelanden: För att säkerställa att informationen inte går förlorad kan du säkerhetskopiera dina e-postmeddelanden eller exportera e-postinnehållet till ett separat dokument.

Den tillfälliga e-postsäkerhetsfunktionen som Tmailor.com erbjuder

Proxyservrar för bilder

En av Tmailor.com:s unika säkerhetsfunktioner är en bildproxy som blockerar spårningsbilder i e-postmeddelanden:

  • Blockera spårningspixlar: Många tjänster och reklamföretag använder små 1px-bilder för att spåra användaraktivitet när de öppnar ett e-postmeddelande. Tmailor.com använder bildproxyer för att eliminera dessa spårningsbilder, vilket skyddar din integritet.
  • Förhindra informationsläckor: Tack vare bildproxyer läcker ingen information om din aktivitet ut till tredje part via e-post.

Borttagning av spårnings-JavaScript

Tmailor.com tar också bort all JavaScript-spårningskod som är inbäddad i e-postmeddelanden:

  • Varför är JavaScript i e-post farligt? JavaScript kan spåra användare, registrera deras handlingar eller till och med öppna säkerhetsbrister. Tmailor.com tar bort dessa utdrag från e-postmeddelandet helt och hållet innan de visas.
  • Maximal säkerhet: Att ta bort JavaScript gör dina e-postmeddelanden säkrare, vilket säkerställer att ingen skadlig kod eller spårningsverktyg är aktiva.

Ingen personlig information krävs

En av styrkorna med Tmailor.com är att den inte ber om någon personlig information när du använder tjänsten:

  • Fullständig anonymitet: Användare kan skapa och använda tillfälliga e-postmeddelanden utan att tillhandahålla någon information, såsom deras namn, primära e-postadress eller inloggningsuppgifter.
  • Informationssäkerhet: Detta säkerställer att du är helt anonym och inte oroar dig för att personuppgifter samlas in när du använder tjänsten.

Mer än 500 domäner är tillgängliga.

Tmailor.com erbjuder över 500 olika domännamn som du kan använda för din tillfälliga e-postadress:

  • Att använda en mängd olika domännamn ger dig fler valmöjligheter när du skapar tillfälliga e-postmeddelanden. Det minskar risken för att bli upptäckt med hjälp av tillfälliga e-postmeddelanden.
  • Lägga till nya domäner varje månad: Tmailor.com lägger ständigt till nya domäner, vilket ger användarna fler alternativ och undviker att blockeras av onlinetjänster.

Fördelar med att använda Tmailor.com jämfört med andra Temp Mail-tjänster

Ta inte bort en skapad tillfällig e-postadress.

Till skillnad från många andra Temp Mail-tjänster som tar bort e-postadresser omedelbart efter användning, låter Tmailor.com dig återanvända en genererad e-postadress med en token:

  • Enkel återanvändning: Du kan spara tokens och återanvända din gamla e-postadress när det behövs, vilket skapar flexibilitet för användarna.

Globalt servernätverk

Tmailor.com använder Googles globala nätverk av servrar för att se till att det går snabbt och tillförlitligt att ta emot e-post:

  • Snabb hastighet: Tack vare Googles robusta infrastruktur kommer e-postmeddelanden direkt utan dröjsmål.
  • Hög tillförlitlighet: Detta globala serversystem hjälper dig att ta emot stabila och säkra e-postmeddelanden var du än är.

Stöd för flera språk

Tmailor.com stöder mer än 99 språk, vilket gör tjänsten tillgänglig för globala användare:

  • Internationell åtkomst: Användare från vilket land som helst kan enkelt använda denna Temp Mail-tjänst.
  • Olika språk: Tmailor.com:s gränssnitt är översatt till flera språk, vilket gör det enkelt för användare över hela världen att uppleva det.

Med sina enastående funktioner och säkerhetsfördelar är Tmailor.com ett toppval för alla som letar efter en säker och bekväm tillfällig e-posttjänst.

Hur hjälper Tmailor.com dig att undvika skräppost?

Varför visas skräppost?

Skräppost uppstår ofta när din e-postadress säljs eller delas med tredje part utan din vetskap. Många webbplatser, främst kommersiella eller marknadsföringstunga, samlar in och delar användarnas e-postadresser med annonsörer eller andra tjänsteleverantörer. Detta resulterar i att din personliga inkorg fylls med oönskade meddelanden, inklusive annonser, produktmarknadsföring och till och med skadliga e-postmeddelanden eller phishing-e-postmeddelanden.

Förhindra skräppost med Temp Mail.

Att använda ett tillfälligt e-postmeddelande från Tmailor.com är ett bra sätt att undvika skräppost när du behöver registrera dig för ett konto på opålitliga webbplatser eller sannolikt kommer att skicka många reklammeddelanden. Istället för att använda en personlig e-postadress kan du använda en tillfällig e-postadress för att:

  • Registrera dig för ett demokonto: Dessa webbplatser ber ofta om e-post men skickar många reklammeddelanden efter att du har registrerat dig.
  • Delta i undersökningar eller få gratis material: Dessa platser samlar ofta in e-postmeddelanden i marknadsföringssyfte.

Hur Tmailor.com tillfälliga brevlåda skyddar din integritet

Tmailor.com ger starka skyddsåtgärder för att säkerställa användarnas integritet:

  • Radera e-postmeddelanden efter 24 timmar: Alla e-postmeddelanden i din inkorg raderas automatiskt efter 24 timmar, vilket säkerställer att inga oönskade e-postmeddelanden blir långvariga i systemet.
  • Brevlådesäkerhet: Med automatisk radering av e-post behöver användare inte oroa sig för skräppost eller annonser som tar upp plats i deras inkorg. Efter 24 timmar kommer systemet att radera alla e-postmeddelanden på ett säkert sätt, vilket hjälper till att skydda din personliga inkorg från framtida irritationer.

Vanliga frågor och svar om att använda Tmailor.com

Är Temp mail powered by Tmailor.com gratis?

Tmailor.com är en helt gratis tjänst. Du kan skapa tillfälliga e-postmeddelanden och använda dem direkt utan att betala något. Denna tjänst är alltid tillgänglig för användare utan att kräva registrering eller personlig information.

Kan jag återanvända en tillfällig e-postadress?

Tmailor.com kan du återanvända en tillfällig e-postadress genom att spara token. När du får ett nytt e-postmeddelande kommer systemet att tillhandahålla denna token så att du kan komma åt e-postadressen igen efter att du har lämnat webbplatsen.

Hur länge kommer min e-post att finnas kvar i brevlådan?

Alla e-postmeddelanden i din tillfälliga inkorg raderas automatiskt efter 24 timmar. Detta hjälper till att skydda din integritet och förhindrar arkivering av onödiga e-postmeddelanden.

Kan jag skicka e-post från Tmailor.com?

Nej, Tmailor.com är utformat för att endast ta emot e-post och har inte stöd för att skicka e-post. Den här tjänsten är i första hand till för säkerhet och förebyggande av skräppost och bör inte användas för e-postutbyte.

Är min tillfälliga e-postadress säker?

Ja, Tmailor.com använder avancerade säkerhetsåtgärder som:

  • Googles globala servernätverk garanterar snabb och säker e-postmottagning.
  • Bildproxy och borttagning av spårnings-JavaScript i e-postmeddelanden skyddar dig från obehöriga reklamföretags spårningsmetoder.

Kan jag registrera ett konto på Facebook, Instagram, TikTok eller Twitter (X) med en tillfällig e-postadress?

Ja, du kan använda den tillfälliga e-postadressen som du har fått av tmailor.com för att registrera dig på ovanstående sociala nätverk. Du kan se några instruktioner för att skapa ett konto med en tillfällig e-postadress enligt följande:

Avsluta

Att använda Tmailor.com erbjuder bekvämlighet och hög säkerhet för dem som behöver en tillfällig e-postadress. Det hjälper dig att undvika skräppost och garanterar maximal integritet med säkerhetsfunktioner som 24-timmars radering av e-post, bildproxyer och ett globalt nätverk av servrar.

Om du letar efter ett säkert, snabbt och gratis sätt att registrera dig för ett konto eller kolla in tjänsten utan att oroa dig för att bli spårad eller spammad, är Tmailor.com idealiskt.

Prova det idag genom att besöka Tmailor.com och skapa en tillfällig e-postadress på några sekunder!