Vad är en tillfällig e-posttjänst? Vad är engångs-e-post?

11/26/2022
Vad är en tillfällig e-posttjänst? Vad är engångs-e-post?

Hej allihopa! Vi är skaparna av tmailor.com webbplats. Detta är vår första artikel i den här bloggen. Vi är en tillfällig e-posttjänst för engångsbruk. Först vill vi berätta hur tillfällig e-post fungerar. Låt oss komma igång.

Quick access
├── Vad är ett tillfälligt e-postmeddelande?
├── Varför behöver jag ett tillfälligt e-postmeddelande istället för min e-postadress?
├── Hur väljer jag en tillfällig engångsleverantör av e-postadresser?
├── Avsluta

Vad är ett tillfälligt e-postmeddelande?

Det här är till exempel din tillfälliga e-post som vi tillhandahåller, till exempel mrx2022@tmailor.com, och du kan använda den överallt: registrera dig på webbplatser och sociala nätverk, ta emot länkar till olika arkiv, ta emot roliga memes, ta emot e-postinnehåll som andra skickar dig ...

Efter en tid (vanligtvis över 24 timmar) raderas e-postmeddelanden som tas emot på mrx2022@tmailor.com adress automatiskt från vår webbplats.

Vad är ett tillfälligt e-postmeddelande?

Till skillnad från andra tillfälliga e-posttjänster som temp-mail, 10minutemail ... Istället för att använda en separat e-postserver (Kontrollera och upptäck enkelt tillfälliga e-postserveradresser). Vår teknik använder MX-poster via Microsoft, Google ... Så vår tillfälliga e-postadress är anonym och kan undvika upptäckt som en tillfällig. Visa exempel

Varför behöver jag ett tillfälligt e-postmeddelande istället för min e-postadress?

Varför behöver jag ett tillfälligt e-postmeddelande istället för min e-postadress?

Här är några goda skäl att använda tillfälliga engångsadresser:

  1. Bli av med skräppost. Engångs-e-postadresser är ett praktiskt verktyg mot skräppost. I synnerhet för användare som ständigt besöker webbformulär, forum och diskussionsgrupper kan du begränsa skräppost till ett absolut minimum med en tillfällig engångsadress.
  2. Anonym. Hackare kan inte få riktiga e-postadresser, riktiga namn ... din. Detta är ett bra sätt att förbättra din säkerhet på internet.
  3. Registrera dig för ett andra konto. Du kan använda ett tillfälligt e-postmeddelande för att registrera ett socialt nätverkskonto som stöder Twitter, Facebook, Tiktok ... utan att behöva skapa en ny Gmail-adress, Hotmail separat. Ett nytt konto behöver ett annat meddelande än ditt standardkonto. Om du vill utesluta hantering av en ny e-postinkorg skaffar du en ny engångs-e-postadress på tmailor.com.

Hur väljer jag en tillfällig engångsleverantör av e-postadresser?

Hur väljer jag en tillfällig engångsleverantör av e-postadresser?

Leverantörer av tillfälliga e-postadresser bör ha följande villkor:

  • Tillåter användare att skapa tillfälliga e-postadresser med ett klick på en knapp..
  • Det finns inget behov av att registrera eller begära identifierande information om användare.
  • Tillfälliga e-postadresser måste vara anonyma.
  • Ange mer än en e-postadress (så många du vill).
  • Mottagna e-postmeddelanden behöver inte lagras för länge på servern.
  • Enkel och funktionell design för att få ett tillfälligt e-postmeddelande direkt.
  • Slumpmässiga och icke-duplicerade tillfälliga e-postadressleverantörer har skapats.

Avsluta

Tillfällig e-postadress, engångs-e-post: är en gratis e-posttjänst som gör det möjligt att ta emot e-postmeddelanden till en tillfällig e-postadress och självförstörande efter att en viss tid har gått. Många forum, Wi-Fi-ägare, webbplatser och bloggar kräver att besökare registrerar sig med en e-postadress innan de tittar på innehåll, publicerar kommentarer eller laddar ner något. tmailor.com är den mest avancerade tillfälliga e-posttjänsten som hjälper dig att undvika skräppost och vara säker.