Pokyny na vytvorenie a používanie dočasnej e-mailovej adresy poskytnutej spoločnosťou Tmailor.com

10/10/2024
Pokyny na vytvorenie a používanie dočasnej e-mailovej adresy poskytnutej spoločnosťou Tmailor.com
Quick access
├── Zavádzať
├── Čo je Temp Mail a prečo by ste ho mali používať?
├── Prehľad Tmailor.com a jeho vynikajúcich výhod
├── Ako vytvoriť dočasnú e-mailovú adresu na Tmailor.com
├── Používajte Tmailor.com v systémoch Android a iOS.
├── Pokyny na obnovenie dočasnej e-mailovej adresy s tokenom na Tmailor.com
├── Ako používať dočasnú poštu na online aktivity
├── Jedinečné vlastnosti dočasnej pošty na Tmailor.com
├── Ako spravovať prichádzajúce upozornenia a e-maily
├── Funkcia zabezpečenia dočasnej pošty, ktorú Tmailor.com ponúka
├── Výhody používania Tmailor.com v porovnaní s inými službami Temp Mail
├── Ako vám Tmailor.com pomôže vyhnúť sa spamu?
├── Často kladené otázky o používaní Tmailor.com
├── Uzatvoriť

Zavádzať

Na rastúcom internete sa potreba zabezpečiť osobné údaje a vyhnúť sa obťažovaniu spamom stala mimoriadne naliehavou. Každý deň registrujeme účty na webových stránkach, online službách, sociálnych sieťach alebo fórach bez toho, aby sme vedeli, či sú informácie, ktoré poskytujeme, dôverné alebo nie. Používanie osobnej e-mailovej adresy na nedôveryhodných platformách môže viesť k prijatiu množstva nechcených propagačných e-mailov a čo je horšie, k zdieľaniu osobných údajov bez povolenia.

Tu sa dočasné e-mailové služby stávajú dokonalým riešením tohto problému. Tmailor.com je jedným z najrýchlejších, najdostupnejších a najspoľahlivejších poskytovateľov dočasných e-mailových služieb. Už po niekoľkých sekundách od prístupu na webovú stránku môžete okamžite vlastniť dočasnú e-mailovú adresu bez poskytnutia osobných údajov. Vďaka tomu je možné použiť tento e-mail na registráciu účtu alebo prijímanie pošty bez obáv zo spamu alebo straty súkromia.

Okrem toho, že je Tmailor.com bezplatný a ľahko použiteľný, ponúka mnoho vynikajúcich výhod, ako je možnosť chrániť súkromie používateľov, automaticky mazať e-maily po 24 hodinách a najmä využívať sieť serverov Google na urýchlenie prijímania e-mailov na celom svete. Všetky tieto funkcie pomáhajú používateľom nielen zachovať súkromie pri používaní internetu, ale tiež sa vyhnúť tomu, aby ich osobné poštové schránky boli plné nechcených e-mailov.

Tmailor.com je teda optimálnou voľbou pre tých, ktorí chcú mať svoje osobné údaje v bezpečí a vyhnúť sa spamu.

Čo je Temp Mail a prečo by ste ho mali používať?

Definícia dočasnej pošty

Dočasná pošta, známa aj ako dočasný e-mail, je typ e-mailovej adresy používanej na krátke obdobie, zvyčajne na konkrétny účel, ako je registrácia účtu, prijatie potvrdzovacieho kódu alebo stiahnutie dokumentu z webovej stránky. Po dokončení úlohy platnosť tejto e-mailovej adresy vyprší alebo sa po určitom čase automaticky vymaže, čo používateľom pomôže vyhnúť sa obťažovaniu propagačnými e-mailami alebo spamom.

Jednou zo základných funkcií Temp Mail je, že pri vytváraní účtu nemusíte uvádzať žiadne osobné údaje. To vám pomôže zostať v anonymite a vyhnúť sa zverejneniu osobných údajov na webových stránkach, ktorým nedôverujete.

Prečo používať dočasnú poštu?

  1. Chráňte osobné e-mailové adresy pred spamom: Keď poskytnete osobné e-mailové adresy webovým stránkam alebo online službám, existuje značné riziko, že vaše informácie budú zdieľané s tretími stranami, čo bude mať za následok hromadné nechcené propagačné e-maily. Používanie dočasnej pošty pomáha chrániť váš primárny e-mail pred týmito rizikami.
  2. Zostaňte v anonymite online: Dočasná pošta vám umožňuje zachovať súkromie vašej identity pri účasti na online aktivitách. Dočasný e-mail môžete použiť na registráciu účtu na fórach, sociálnych sieťach alebo online službách bez poskytnutia presných informácií.
  3. Vyhnite sa zdieľaniu osobných údajov s nedôveryhodnými webmi: Mnohé webové stránky vyžadujú poskytnutie e-mailovej adresy na prístup k ich obsahu alebo používanie ich služieb. Nie každá webová stránka má však dobré zásady ochrany osobných údajov. Používanie dočasnej pošty vám pomôže vyhnúť sa zdieľaniu vašich osobných údajov s nedôveryhodnými platformami.

Prehľad Tmailor.com a jeho vynikajúcich výhod

Tmailor.com sa odlišuje od ostatných efemérnych e-mailových služieb vďaka mnohým vynikajúcim funkciám:

  • Nevyžadujú sa žiadne osobné údaje: Ak chcete používať Tmailor.com, nemusíte sa registrovať ani zadávať osobné údaje. Navštívte webovú stránku a budete mať pripravenú dočasnú e-mailovú adresu.
  • Používanie tokenov na opätovný prístup k e-mailom: Tmailor.com poskytuje token, ktorý vám pomôže obnoviť iba predtým použité e-maily, na rozdiel od iných služieb, ktoré zvyčajne odstránia e-maily ihneď po použití.
  • Použite sieť serverov Google: To urýchľuje globálny príjem e-mailov a zaisťuje rýchle doručenie e-mailov bez oneskorenia.
  • Automaticky odstrániť e-maily po 24 hodinách: Z dôvodu ochrany vášho súkromia sa prijaté e-maily automaticky odstránia po 24 hodinách.
  • Viac ako 500 e-mailových domén: Tmailor.com ponúka širokú škálu e-mailových domén a mesačne pridáva nové domény, čo používateľom poskytuje viac možností pri vytváraní e-mailov.

Vďaka týmto funkciám sa Tmailor.com stala ideálnou voľbou pre každého, kto chce chrániť svoje súkromie a vyhnúť sa obťažovaniu spamom pri online aktivitách.

Ako vytvoriť dočasnú e-mailovú adresu na Tmailor.com

The interface for receiving a temporary email address on the https://tmailor.com website

Rozhranie na prijímanie dočasnej e-mailovej adresy na webovej stránke https://tmailor.com

1. krok: prejdite na webovú stránku Tmailor.com

Najprv navštívte webovú stránku dočasnej pošty Tmailor.com. Toto je hlavná webová stránka, ktorá ponúka dočasné e-mailové služby bez toho, aby sa vyžadovali osobné údaje.

Krok 2: Okamžite získajte dočasnú e-mailovú adresu

Keď vstúpite na domovskú stránku Tmailor.com, systém vám okamžite vygeneruje dočasnú e-mailovú adresu bez toho, aby ste sa museli registrovať. Túto e-mailovú adresu môžete okamžite použiť na prijímanie potvrdzovacích e-mailov alebo registračných informácií z webových stránok a online služieb.

Krok 3: Prechod do dočasnej poštovej schránky

Na webovej stránke môžete získať prístup k dočasnej doručenej pošte a čítať nové e-maily. Táto poštová schránka sa automaticky aktualizuje a zobrazuje e-maily odoslané na vami vytvorenú dočasnú adresu.

Krok 4: Uložte token a neskôr znova získajte prístup k e-mailovej adrese

Vďaka tokenu je jedinečnou vlastnosťou Tmailor.com to, že môžete znovu získať prístup k svojej starej e-mailovej adrese. Tento token bude poskytnutý, keď dostanete nový e-mail, a uloží sa do sekcie "Zdieľať". Ak chcete túto e-mailovú adresu po opustení webovej lokality znova použiť, uložte si token, aby ste k nej mohli neskôr znova pristupovať.

Receive a token to recover a temporary email address for future use in the share section.

Získajte token na obnovenie dočasnej e-mailovej adresy na budúce použitie v sekcii zdieľania.

Používajte Tmailor.com v systémoch Android a iOS.

Prehľad aplikácie

Tmailor.com podporuje používateľov prostredníctvom prehliadača a má aplikáciu dočasnej pošty pre Android a iOS. Táto aplikácia používateľom uľahčuje správu a používanie dočasných e-mailov kedykoľvek a kdekoľvek. Poskytuje plynulé a pohodlné prostredie pre používateľov, ktorí chcú prijímať a spravovať dočasné e-maily na svojich mobilných zariadeniach.

Ako stiahnuť a používať aplikáciu

Stiahnite si aplikáciu Temp mail by tmailor.com:

Temp mail app available on the Apple App Store.

Aplikácia Dočasná pošta je k dispozícii v obchode Apple App Store.

Nota:

Otvorte aplikáciu a začnite používať:

Spravujte dočasnú poštu na mobile.

  • Aplikácia "Dočasná pošta" vám umožňuje dostávať okamžité upozornenia, keď sú k dispozícii nové e-maily, takže vám neuniknú žiadne kritické potvrdzovacie správy alebo upozornenia.
  • Aplikácia vám pomôže spravovať všetky vytvorené dočasné e-mailové adresy; Vytvorené dočasné e-mailové adresy môžete rýchlo obnoviť
  • Aplikácia vám umožňuje prezerať, ukladať a spravovať e-maily a v prípade potreby ich odstraňovať. To je užitočné najmä pri rýchlej kontrole informácií alebo registrácii účtu na iných platformách.

Pokyny na obnovenie dočasnej e-mailovej adresy s tokenom na Tmailor.com

1. krok: získanie tokenu po prijatí nového e-mailu

Keď dostanete nový e-mail prostredníctvom dočasnej e-mailovej adresy na webovej stránke dočasnej pošty "Tmailor.com", bude vám poskytnutý token. Tento token sa nachádza v sekcii "Zdieľanie" vo vašej doručenej pošte. Je to kľúč k opätovnému získaniu prístupu k dočasnej e-mailovej adrese, ktorá bola vydaná.

Uložte tento token, ktorý je možné skopírovať a uložiť na bezpečné miesto (napr. uložiť do osobného dokumentu, primárneho e-mailu alebo telefónnej poznámky). Tento token je nevyhnutný na obnovenie vašej e-mailovej adresy po zatvorení webovej stránky alebo relácie.

Krok 2: Opätovný prístup k Tmailor.com

Po opustení webovej stránky alebo po chvíli, ak sa chcete vrátiť k dočasnej e-mailovej adrese, ktorú ste použili, musíte sa vrátiť na domovskú stránku Tmailor.com.

Krok 3: Zadajte token na obnovenie dočasnej e-mailovej adresy

  1. Na domovskej stránke Tmailor.com vyhľadajte tlačidlo "Obnoviť e-mail". Alebo prejdite priamo na nasledujúcu URL adresu: Obnovenie dočasných e-mailových adries pomocou prístupového tokenu (tmailor.com)
  2. Zadajte token, ktorý ste predtým uložili do poľa požiadavky.
  3. Overte si, že nie ste robot.
  4. Stlačením tlačidla "Potvrdiť" systém načíta vašu starú e-mailovú adresu a poštovú schránku.

4. krok: opätovné použitie obnovenej dočasnej e-mailovej adresy

Po potvrdení tokenu systém obnoví dočasnú e-mailovú adresu a všetky prijaté e-maily. Túto e-mailovú adresu môžete naďalej používať na prijímanie ďalších správ alebo skontrolovať predchádzajúce správy, kým sa e-mail a doručená pošta po 24 hodinách automaticky nevymažú.

Interface for entering a temporary email address recovery token.

Rozhranie pre zadanie dočasného tokenu na obnovenie e-mailovej adresy.

Nota:

  • Tokeny sú nevyhnutné na obnovenie e-mailových adries, preto si ich natrvalo uložte, ak k nim potrebujete znova pristupovať.
  • Ak token nie je uložený, po opustení webovej stránky nemôžete obnoviť svoju dočasnú e-mailovú adresu.
  • Po 24 hodinách, aj keď token máte, sa z bezpečnostných dôvodov automaticky odstráni celý e-mail a poštová schránka sa neobnoví.

Vďaka funkcii tokenu ponúka Tmailor.com väčšiu flexibilitu a pohodlie ako iné dočasné e-mailové služby. Umožňuje používateľom pokračovať v používaní svojej starej e-mailovej adresy bez obmedzenia na jednu návštevu.

Ako používať dočasnú poštu na online aktivity

Vytvorte si účty na webových stránkach.

Dočasná pošta je cenným nástrojom na vytvorenie účtu na webových stránkach a online službách bez toho, aby ste chceli používať osobnú e-mailovú adresu. Dočasnú poštu môžete použiť na prihlásenie na odber:

  • Bulletiny: Získajte informácie bez obáv, že vás neskôr spamujú.
  • Fóra: Pripojte sa k online komunitám anonymne bez toho, aby ste prezradili svoj skutočný e-mail.
  • Online služby: Rýchlo a bezpečne sa zaregistrujte na odber online služieb a aplikácií.

Prijatie potvrdzujúceho e-mailu

Dočasná pošta vám umožňuje dostať potvrdzujúci e-mail na dokončenie procesu registrácie alebo overenie vášho účtu:

  • Pri vytváraní účtu na webovej stránke vám bude do dočasnej doručenej pošty zaslaný potvrdzovací e-mail.
  • Musíte prejsť na Tmailor.com zobraziť a kliknúť na potvrdzovací odkaz bez obáv, že e-mail bude uložený dlhší čas.

Skontrolujte funkčnosť svojej aplikácie alebo webu.

Dočasná pošta je užitočná pre vývojárov alebo testerov, ktorí chcú otestovať funkciu odosielania a prijímania e-mailov aplikácie alebo webovej stránky:

  • Môžete vytvoriť viacero dočasných e-mailových adries na testovanie hromadného odosielania e-mailov, prijímanie potvrdzovacích kódov alebo testovanie iných funkcií súvisiacich s e-mailom.

Ďalšie prípady použitia:

  • Dočasné predplatné bezplatných skúšobných služieb: Dočasná pošta vám umožňuje zaregistrovať sa do skúšobných služieb bez zdieľania primárneho e-mailu.
  • Anonymné e-mailové transakcie: Pomocou služby Temp Mail si môžete vymieňať e-maily bez toho, aby ste odhalili svoju identitu.
  • Jednorazové stiahnutie obsahu alebo prístup k nemu: Pomocou aplikácie Dočasná pošta získate odkaz na stiahnutie alebo aktivačný kód bez obáv o dlhodobé ukladanie e-mailov.

Jedinečné vlastnosti dočasnej pošty na Tmailor.com

Natrvalo používať vygenerovanú dočasnú e-mailovú adresu s tokenom

Jednou z výnimočných funkcií Tmailor.com je možnosť opätovného získania prístupu k starým e-mailovým adresám prostredníctvom tokenov:

  • Systém tokenov: Keď dostanete e-mail, Tmailor.com vám poskytne token, ktorý vám pomôže uložiť a znova navštíviť túto e-mailovú adresu po opustení webovej stránky.
  • Manuál tokenu: Ak chcete obnoviť starý e-mail, zadajte token na domovskú stránku Tmailor.com a systém automaticky obnoví e-mailovú adresu a všetky prijaté správy.

Vytváranie okamžitých e-mailov bez osobných údajov

Jednou z veľkých výhod Tmailor.com je rýchla tvorba e-mailov bez nutnosti poskytnutia akýchkoľvek osobných údajov:

  • Nie je potrebná žiadna registrácia. Stačí prejsť na webovú stránku a okamžite budete mať dočasnú e-mailovú adresu pripravenú na použitie.
  • Bezpečnosť a súkromie: Tým, že nepožadujete osobné údaje, ste úplne anonymní a vaše súkromie je chránené pri používaní služby.

Globálne rýchlosti so serverovým systémom Google

Tmailor.com využíva globálnu sieť serverov Googlu na zabezpečenie vysokej rýchlosti a spoľahlivosti:

  • Vysoká rýchlosť prijímania e-mailov: Vďaka robustnej serverovej infraštruktúre Google sú e-maily prijímané a spracovávané takmer okamžite, čo zaisťuje, že vám neuniknú žiadne informácie.
  • Vysoká spoľahlivosť: Systém Google zaisťuje, že e-maily budete dostávať rýchlo a konzistentne bez ohľadu na to, kde na svete sa nachádzate.

Automaticky odstráňte e-maily po 24 hodinách.

Tmailor.com vstavané automatické odstraňovanie všetkých e-mailov po 24 hodinách, čo chráni vaše súkromie:

  • Automatické vymazanie: E-maily prijaté dlhšie ako 24 hodín sa automaticky odstránia, čím sa zabezpečí, že žiadne informácie nevydržia dlho.
  • Maximálna bezpečnosť: Automatické mazanie e-mailov eliminuje riziko úniku alebo zneužitia e-mailov.

Vďaka týmto vynikajúcim funkciám prináša Tmailor.com používateľom nielen pohodlie, ale zaisťuje aj bezpečnosť a efektivitu pri používaní dočasných e-mailov.

Ako spravovať prichádzajúce upozornenia a e-maily

Dostávajte upozornenia s e-mailmi odoslanými na okamžité dočasné e-mailové adresy.

Tmailor.com ponúka okamžité upozornenia hneď po príchode nového e-mailu, čo pomáha používateľom nezmeškať žiadne dôležité správy:

  • Ako fungujú upozornenia: Hneď ako vám na dočasnú adresu odošle e-mail, systém Tmailor.com vás upozorní prostredníctvom prehliadača alebo mobilnej aplikácie (ak ste si ju nainštalovali).
  • Miniaplikácia upozornení: Je to užitočné najmä vtedy, ak čakáte na potvrdzovací kód alebo dôležitý e-mail z online služieb.

Ak chcete používať funkciu upozornení, keď navštívite webovú stránku alebo použijete aplikáciu, musíte súhlasiť s prijímaním upozornení, keď budete požiadaní o povolenie v okne upozornení vášho prehliadača alebo mobilnej aplikácie.

Ako skontrolovať poštovú schránku

Tmailor.com umožňuje používateľom jednoduchý prístup k poštovým schránkam na akomkoľvek zariadení:

  • Na počítači: Prejdite na webovú stránku Tmailor.com a vaša dočasná e-mailová adresa a poštová schránka sa zobrazia na domovskej stránke.
  • Na mobilnom zariadení: Ak používate telefón, môžete na webovú stránku pristupovať prostredníctvom prehliadača alebo pomocou mobilnej aplikácie v systéme Android alebo iOS rýchlo a pohodlne skontrolovať e-maily.
  • V aplikácii pre Android/iOS má Tmailor.com intuitívne a ľahko použiteľné rozhranie, ktoré vám umožňuje spravovať dočasné e-maily a dostávať okamžité upozornenia, keď budú k dispozícii nové e-maily.

Správa dôležitých e-mailov

Pri automatickom odstraňovaní e-mailov po 24 hodinách musíte mať na pamäti základné e-maily:

  • Uložte si dôležité e-maily: Ak dostanete dôležitý e-mail, ktorý si chcete ponechať, stiahnite si alebo skopírujte obsah e-mailu pred jeho automatickým odstránením.
  • Exportovanie emailov: Ak chcete zabezpečiť, aby sa informácie nestratili, môžete si e-maily zálohovať alebo exportovať obsah e-mailu do samostatného dokumentu.

Funkcia zabezpečenia dočasnej pošty, ktorú Tmailor.com ponúka

Zástupcovia obrázkov

Jednou z jedinečných bezpečnostných funkcií Tmailor.com je obrazový proxy, ktorý blokuje sledovanie obrázkov v e-mailoch:

  • Blokovanie sledovacích pixelov: Mnoho služieb a reklamných spoločností používa malé obrázky s rozlíšením 1px na sledovanie aktivity používateľov pri otvorení e-mailu. Tmailor.com používa obrazové proxy na odstránenie týchto sledovacích obrázkov, čím chráni vaše súkromie.
  • Zabráňte úniku informácií: Vďaka obrazovým proxy serverom neuniknú žiadne informácie o vašej aktivite tretím stranám prostredníctvom e-mailu.

Odstránenie sledovacieho JavaScriptu

Tmailor.com tiež odstráni všetok sledovací kód JavaScript vložený do e-mailov:

  • Prečo je JavaScript v e-maile nebezpečný? JavaScript môže sledovať používateľov, zaznamenávať ich akcie alebo dokonca otvárať bezpečnostné zraniteľnosti. Tmailor.com tieto úryvky úplne odstráni z e-mailu pred ich zobrazením.
  • Maximálna bezpečnosť: Odstránenie JavaScriptu zvyšuje bezpečnosť vašich e-mailov a zaisťuje, že nebudú aktívny žiadny škodlivý kód ani nástroje na sledovanie.

Nie sú potrebné žiadne osobné údaje

Jednou zo silných stránok Tmailor.com je, že pri používaní služby nepožaduje žiadne osobné údaje:

  • Úplná anonymita: Používatelia môžu vytvárať a používať dočasné e-maily bez poskytnutia akýchkoľvek informácií, ako je meno, primárna e-mailová adresa alebo prihlasovacie údaje.
  • Bezpečnosť informácií: To zaisťuje, že ste úplne anonymní a nemusíte sa obávať zhromažďovania osobných údajov pri používaní služby.

K dispozícii je viac ako 500 domén.

Tmailor.com ponúka viac ako 500 rôznych názvov domén, ktoré môžete použiť pre svoju dočasnú e-mailovú adresu:

  • Používanie rôznych názvov domén vám dáva viac možností pri vytváraní dočasných e-mailov. Znižuje riziko odhalenia pomocou dočasných e-mailov.
  • Pridávanie nových domén každý mesiac: Tmailor.com neustále pridáva nové domény, čím používateľom poskytuje viac možností a zabraňuje blokovaniu online službami.

Výhody používania Tmailor.com v porovnaní s inými službami Temp Mail

Nemažte vytvorenú dočasnú e-mailovú adresu.

Na rozdiel od mnohých iných služieb dočasnej pošty, ktoré vymažú e-mailové adresy ihneď po použití, vám Tmailor.com umožňuje opätovne použiť vygenerovanú e-mailovú adresu s tokenom:

  • Jednoduché opätovné použitie: Tokeny môžete uložiť a znova použiť svoju starú e-mailovú adresu, kedykoľvek je to potrebné, čím sa používateľom vytvorí flexibilita.

Globálna sieť serverov

Tmailor.com využíva globálnu sieť serverov Googlu na zabezpečenie rýchleho a spoľahlivého prijímania správ:

  • Vysoká rýchlosť: Vďaka robustnej infraštruktúre Google prichádzajú e-maily okamžite a bez oneskorenia.
  • Vysoká spoľahlivosť: Tento globálny serverový systém vám pomôže prijímať stabilné a bezpečné e-maily, nech ste kdekoľvek.

Podpora viacerých jazykov

Tmailor.com podporuje viac ako 99 jazykov, vďaka čomu je služba prístupná globálnym používateľom:

  • Medzinárodný prístup: Používatelia z ktorejkoľvek krajiny môžu túto službu Temp Mail jednoducho používať.
  • Rôzne jazyky: Rozhranie Tmailor.com je preložené do viacerých jazykov, čo uľahčuje používateľom na celom svete.

Vďaka svojim vynikajúcim funkciám a bezpečnostným výhodám je Tmailor.com najlepšou voľbou pre každého, kto hľadá bezpečnú a pohodlnú dočasnú e-mailovú službu.

Ako vám Tmailor.com pomôže vyhnúť sa spamu?

Prečo sa spam objavuje?

Spam sa často vyskytuje, keď sa vaša e-mailová adresa predáva alebo zdieľa s tretími stranami bez vášho vedomia. Mnohé webové stránky, predovšetkým komerčné alebo marketingové, zhromažďujú a zdieľajú e-mailové adresy používateľov s inzerentmi alebo inými poskytovateľmi služieb. To má za následok, že vaša osobná doručená pošta je plná nevyžiadaných správ vrátane reklám, marketingu produktov a dokonca aj škodlivých alebo phishingových e-mailov.

Zabráňte spamu pomocou dočasnej pošty.

Použitie dočasného e-mailu od Tmailor.com je skvelý spôsob, ako sa vyhnúť spamu, keď si potrebujete zaregistrovať účet na nedôveryhodných webových stránkach alebo pravdepodobne budete posielať veľa propagačných e-mailov. Namiesto používania osobného e-mailu môžete dočasnú e-mailovú adresu použiť na:

  • Zaregistrujte si demo účet: Tieto stránky často požadujú e-maily, ale po registrácii posielajú veľa propagačných e-mailov.
  • Urobte si prieskumy alebo získajte bezplatné materiály: Tieto miesta často zhromažďujú e-maily na marketingové účely.

Ako Tmailor.com dočasná poštová schránka chráni vaše súkromie

Tmailor.com poskytuje silné záruky na zabezpečenie súkromia používateľov:

  • Odstránenie e-mailov po 24 hodinách: Všetky e-maily v doručenej pošte sa automaticky odstránia po 24 hodinách, čím sa zabezpečí, že v systéme nebudú žiadne nechcené e-maily dlho trvať.
  • Zabezpečenie poštovej schránky: Vďaka automatickému odstraňovaniu e-mailov sa používatelia nemusia obávať, že spam alebo reklamy zaberú miesto v ich doručenej pošte. Po 24 hodinách systém bezpečne vymaže všetky e-maily, čím pomôže chrániť vašu osobnú schránku pred budúcimi nepríjemnosťami.

Často kladené otázky o používaní Tmailor.com

Je dočasná pošta poháňaná Tmailor.com bezplatná?

Tmailor.com je úplne bezplatná služba. Môžete vytvárať dočasné e-maily a používať ich ihneď bez toho, aby ste čokoľvek platili. Táto služba je vždy dostupná používateľom bez potreby registrácie alebo osobných údajov.

Môžem znova použiť dočasnú poštovú adresu?

Tmailor.com umožňuje opätovné použitie dočasnej e-mailovej adresy uložením tokenu. Keď dostanete nový e-mail, systém vám poskytne tento token, aby ste po opustení webovej stránky mohli znova získať prístup k e-mailovej adrese.

Ako dlho zostane môj e-mail v poštovej schránke?

Všetky e-maily vo vašej dočasnej doručenej pošte sa automaticky odstránia po 24 hodinách. Pomáha to chrániť vaše súkromie a zabraňuje archivácii nepotrebných e-mailov.

Môžem posielať e-maily od Tmailor.com?

Nie, Tmailor.com je určený len na prijímanie e-mailov a nepodporuje odosielanie e-mailov. Táto služba slúži predovšetkým na účely zabezpečenia a prevencie spamu a nemala by sa používať na výmenu e-mailov.

Je moja dočasná poštová adresa bezpečná?

Áno, Tmailor.com používa pokročilé bezpečnostné opatrenia, ako napríklad:

  • Globálna sieť serverov Google zaisťuje rýchly a bezpečný príjem e-mailov.
  • Proxy obrázkov a odstránenie sledovacieho JavaScriptu v e-mailoch vás chránia pred neoprávnenými praktikami sledovania reklamných spoločností.

Môžem si zaregistrovať účet na Facebooku, Instagrame, TikToku alebo Twitteri (X) pomocou dočasnej e-mailovej adresy?

Áno, na registráciu na vyššie uvedených sociálnych sieťach môžete použiť dočasnú e-mailovú adresu, ktorú tmailor.com poskytla. Niekoľko pokynov na vytvorenie účtu s dočasnou e-mailovou adresou si môžete pozrieť nasledovne:

Uzatvoriť

Používanie Tmailor.com ponúka pohodlie a vysokú bezpečnosť pre tých, ktorí potrebujú dočasnú e-mailovú adresu. Pomáha vám vyhnúť sa spamu a zaisťuje maximálne súkromie pomocou bezpečnostných funkcií, ako je 24-hodinové mazanie e-mailov, proxy obrázkov a globálna sieť serverov.

Ak hľadáte bezpečný, rýchly a bezplatný spôsob, ako si zaregistrovať účet alebo vyskúšať službu bez obáv, že vás budú sledovať alebo spamovať, Tmailor.com je ideálny.

Vyskúšajte to ešte dnes tak, že navštívite Tmailor.com a v priebehu niekoľkých sekúnd si vytvoríte dočasnú e-mailovú adresu!