Cum se creează o adresă de e-mail temporară pe telefonul mobil?

01/09/2023
Cum se creează o adresă de e-mail temporară pe telefonul mobil?

Serviciile temporare de generare a adreselor de e-mail sunt acum de interes pentru mulți utilizatori pentru a limita capacitatea de a hack e-mailul principal. Site-urile web online creează suport virtual prin e-mail gratuit și creează mai multe e-mailuri temporare simultan.

Tmailor.com este o aplicație care generează e-mailuri virtuale aleatorii pe Android și iOS. Adresele de e-mail sunt diferite și nu se suprapun, indiferent de câte ori le creează. Utilizatorii trebuie să selecteze orice e-mail de utilizat. Temp Mail ne va oferi imediat posibilitatea de a copia în Clipboard. Următorul articol va ghida modul de utilizare a Temp Mail pe Android și iOS.

Quick access
├── Cum se creează un e-mail virtual pe Temp Mail de tmailor.com
├── În plus, aplicația TEMP MAIL by Tmailor.com are și alte funcții, cum ar fi:

Cum se creează un e-mail virtual pe Temp Mail de tmailor.com

Pasul 1: Utilizatorii fac clic pe linkul de mai jos pentru a instala aplicația Temp Mail pe Android și iOS (Iphone - Ipad).

  1. Obțineți Android Temp Mail de tmailor.com aplicație..
  2. Descărcați Temp Mail tmailor.com aplicația iOS (iPhone - Ipad)..

Pasul 2:

  • Deschideți aplicația, iar utilizatorul va fi întrebat dacă dorește să primească notificări pe Temp Mail. Faceți clic pe Se permite să primiți știri atunci când un e-mail nou sosește imediat. .
  • Allow notifications
  • Apoi vom vedea adresa de e-mail furnizată aleatoriu cu caractere în continuă schimbare. Dacă doriți să comutați la o altă adresă de e-mail, faceți clic pe butonul Modificare. Vi se va da imediat o nouă adresă de e-mail.

Pasul 3:

Pentru a copia adresa de e-mail în Clipboard, vă rugăm să faceți clic pe adresa de e-mail temporară afișată. Vom vedea un mesaj că adresa a fost copiată. Acum puteți utiliza această adresă de e-mail pentru a vă înscrie pentru e-mailuri fără a utiliza e-mailul original.

Get temp mail address

Pasul 4:

Când adresa de e-mail virtuală primește e-mailuri primite, aceasta afișează numărul de mesaje de poștă electronică noi primite. Când atingeți meniul inbox, veți vedea o listă de e-mailuri care au fost primite. Pentru a citi conținutul, trebuie să faceți clic pe antetul e-mailurilor primite pentru a vedea conținutul e-mailului.

Inbox temp email

În plus, aplicația TEMP MAIL by Tmailor.com are și alte funcții, cum ar fi:

  1. Gestionați adresele de e-mail temporare care au fost create.
  2. Utilizați adresele de e-mail temporare create.
  3. Scanați codul QR partajat sau introduceți simbolul pentru a accesa o adresă de e-mail creată de pe un alt dispozitiv sau dintr-un browser web.
  4. Faceți backup și restaurați lista de adrese de e-mail pe dispozitiv, astfel încât să poată fi utilizată la ștergerea sau instalarea de aplicații noi pe un alt dispozitiv.

Aplicația temp mail acceptă mai mult de 100 + limbi din întreaga lume. Cu această aplicație, utilizatorii vor avea imediat e-mailuri virtuale aleatorii pentru a se abona la servicii ca de obicei la telefon. Mai mult decât atât, vom primi numărul de e-mailuri noi chiar la interfața aplicației.