Întrebări frecvente

11/29/2022
Întrebări frecvente

Un serviciu de e-mail anonim temporar este special conceput pentru a vă proteja confidențialitatea. Acest serviciu a apărut relativ recent. Răspunsurile la întrebările frecvente vă vor ajuta să clarificați serviciul oferit și să utilizați imediat pe deplin serviciul nostru convenabil și complet sigur.

Quick access
├── Ce este poșta temporară/de unică folosință/anonimă/falsă?
├── De ce aveți nevoie de o adresă de e-mail temporară?
├── Care este diferența dintre poșta de unică folosință din e-mailul obișnuit?
├── Cum să prelungiți durata de viață a adresei de e-mail?
├── Cum să trimiteți un e-mail?
├── Cum să ștergeți un e-mail temporar?
├── Pot verifica e-mailurile primite?
├── Pot reutiliza o adresă de e-mail care este deja utilizată?

Ce este poșta temporară/de unică folosință/anonimă/falsă?

Un e-mail de unică folosință este o adresă de e-mail temporară și anonimă cu o durată de viață predeterminată care nu necesită înregistrare.

De ce aveți nevoie de o adresă de e-mail temporară?

Pentru a vă înregistra pe site-uri dubioase, creați și trimiteți corespondență anonimă. Este benefic pentru toate situațiile în care confidențialitatea ta este primordială, adică forumuri, tombole și mesagerie instant.

Care este diferența dintre poșta de unică folosință din e-mailul obișnuit?

Nu necesită înregistrare.

Este complet anonim. Toate detaliile, adresa și adresa IP sunt eliminate după terminarea perioadei de utilizare a cutiei poștale.

O adresă de e-mail este generată automat. Gata să primească imediat e-mailurile primite. Cutia poștală este complet protejată de spam, hacking și exploatări.

Cum să prelungiți durata de viață a adresei de e-mail?

Adresa de e-mail este valabilă până când o ștergeți sau până când serviciul modifică lista de domenii. Prin urmare, prelungirea timpului nu este necesară.

Cum să trimiteți un e-mail?

Trimiterea unui e-mail este dezactivată în întregime și nu o vom implementa din cauza fraudei și a problemelor legate de spam.

Cum să ștergeți un e-mail temporar?

Apăsați tasta "Ștergeți" de pe pagina de pornire

Pot verifica e-mailurile primite?

Da, acestea sunt afișate sub numele cutiei poștale. În plus, puteți vedea simultan expeditorul, subiectul și textul scrisorii. Dacă e-mailurile primite așteptate nu apar în listă, apăsați butonul Reîmprospătare.

Pot reutiliza o adresă de e-mail care este deja utilizată?

Dacă aveți deja un simbol de acces, este posibilă obținerea permisiunii de reutilizare a adresei de e-mail temporare generate. Vă rugăm să citiți acest articol: Utilizarea rapidă a adreselor de e-mail temporare de unică folosință.