Veelgestelde vragen

11/29/2022
Veelgestelde vragen

Een tijdelijke anonieme e-mailservice is speciaal ontworpen om uw privacy te beschermen. Deze service is relatief recent verschenen. Antwoorden op veelgestelde vragen zullen u helpen om de aangeboden service te verduidelijken en onmiddellijk volledig gebruik te maken van onze handige en volledig veilige service.

Quick access
├── Wat is tijdelijke/wegwerp/anonieme/nepmail?
├── Waarom heb je een tijdelijk e-mailadres nodig?
├── Wat is het verschil tussen wegwerppost en de gebruikelijke e-mail?
├── Hoe de levensduur van het e-mailadres te verlengen?
├── Hoe stuur ik een e-mail?
├── Hoe verwijder ik een tijdelijke e-mail?
├── Kan ik de ontvangen e-mails controleren?
├── Kan ik een e-mailadres dat al in gebruik is opnieuw gebruiken?

Wat is tijdelijke/wegwerp/anonieme/nepmail?

Een wegwerp-e-mail is een tijdelijk en anoniem e-mailadres met een vooraf bepaalde levensduur waarvoor geen registratie vereist is.

Waarom heb je een tijdelijk e-mailadres nodig?

Om u te registreren op dubieuze sites, maakt en verzendt u anonieme correspondentie. Het is gunstig voor alle situaties waarin uw privacy voorop staat, d.w.z. forums, sweepstakes en instant messaging.

Wat is het verschil tussen wegwerppost en de gebruikelijke e-mail?

Het vereist geen registratie.

Het is volledig anoniem. Al uw gegevens, adres en IP-adres worden verwijderd nadat de periode van postvakgebruik voorbij is.

Er wordt automatisch een e-mailadres gegenereerd. Klaar om inkomende e-mails onmiddellijk te ontvangen. Mailbox is volledig beveiligd tegen spam, hacking en exploits.

Hoe de levensduur van het e-mailadres te verlengen?

Het e-mailadres is geldig totdat u het verwijdert of totdat de service de domeinlijst wijzigt. Daarom is verlenging van de tijd niet nodig.

Hoe stuur ik een e-mail?

Het verzenden van een e-mail is volledig uitgeschakeld en we zullen deze niet implementeren vanwege fraude en spamproblemen.

Hoe verwijder ik een tijdelijke e-mail?

Druk op de toets 'Verwijderen' op de startpagina

Kan ik de ontvangen e-mails controleren?

Ja, ze worden weergegeven onder de naam van uw postvak. Bovendien kunt u tegelijkertijd de afzender, het onderwerp en de tekst van de brief zien. Als uw verwachte inkomende e-mails niet in de lijst worden weergegeven, drukt u op de knop Vernieuwen.

Kan ik een e-mailadres dat al in gebruik is opnieuw gebruiken?

Als u al een toegangstoken hebt, is het mogelijk om toestemming te krijgen om het gegenereerde tijdelijke e-mailadres opnieuw te gebruiken. Lees dit artikel: Snel gebruik van tijdelijke wegwerp-e-mailadressen.