Hvordan oppretter du midlertidig e-postadresse på mobiltelefon?

01/09/2023
Hvordan oppretter du midlertidig e-postadresse på mobiltelefon?

Midlertidige tjenester for generering av e-postadresser er nå av interesse for mange brukere for å begrense muligheten til å hacke den primære e-posten. Nettsteder på nettet oppretter gratis virtuell e-poststøtte og oppretter flere midlertidige e-poster samtidig.

Tmailor.com er et program som genererer tilfeldige virtuelle e-poster på Android og iOS. E-postadresser er forskjellige og overlapper ikke, uansett hvor mange ganger du oppretter dem. Brukere må velge hvilken som helst e-post som skal brukes. Temp Mail vil gi det umiddelbart for oss å kopiere til utklippstavlen. Følgende artikkel vil veilede hvordan du bruker Temp Mail på Android og iOS.

Quick access
├── Hvordan lage en virtuell e-post på Temp Mail av tmailor.com
├── I tillegg har TEMP MAIL by Tmailor.com-applikasjonen også andre funksjoner, for eksempel:

Hvordan lage en virtuell e-post på Temp Mail av tmailor.com

Trinn 1: Brukere klikker på lenken nedenfor for å installere Temp Mail-applikasjonen på Android og iOS (Iphone - Ipad).

  1. Få Android Temp Mail av tmailor.com app..
  2. Last ned Temp Mail av tmailor.com iOS-app (iPhone - Ipad)..

Trinn 2:

  • Åpne appen, og brukeren vil bli spurt om de vil motta varsler på Temp Mail. Klikk Tillat for å motta nyheter når du mottar en ny e-postmelding umiddelbart. .
  • Allow notifications
  • Da vil vi se e-postadressen tilfeldig utstyrt med stadig skiftende tegn. Hvis du vil bytte til en annen e-postadresse, klikker du på Endre-knappen. Du vil umiddelbart få en ny e-postadresse.

Trinn 3:

For å kopiere e-postadressen til utklippstavlen, vennligst klikk på den midlertidige e-postadressen som vises. Vi vil se en melding om at adressen er kopiert. Du kan nå bruke denne e-postadressen til å registrere deg for e-post uten å bruke den opprinnelige e-posten.

Get temp mail address

Trinn 4:

Når den virtuelle e-postadressen mottar innkommende e-post, viser den antall nye innkommende e-postmeldinger. Når du trykker på innboksmenyen, ser du en liste over e-postmeldinger som er mottatt. For å lese innholdet, må du klikke på overskriften til de mottatte e-postene for å se e-postens innhold.

Inbox temp email

I tillegg har TEMP MAIL by Tmailor.com-applikasjonen også andre funksjoner, for eksempel:

  1. Administrer de midlertidige e-postadressene som er opprettet.
  2. Bruk opprettede midlertidige e-postadresser.
  3. Skann den delte QR-koden eller skriv inn tokenet for å få tilgang til en e-postadresse opprettet fra en annen enhet eller i en nettleser.
  4. Sikkerhetskopier og gjenopprett listen over e-postadresser til enheten, slik at den kan brukes når du sletter eller installerer nye applikasjoner på en annen enhet.

Temp-e-postprogrammet støtter mer enn 100+ språk over hele verden. Med denne applikasjonen vil brukerne umiddelbart ha tilfeldige virtuelle e-poster for å abonnere på tjenester som vanlig på telefonen. Videre vil vi motta antall nye e-poster rett ved applikasjonens grensesnitt.