Bruk en midlertidig engangs-e-postadresse for å registrere deg for sosiale nettverk (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram ...)

11/29/2022
Bruk en midlertidig engangs-e-postadresse for å registrere deg for sosiale nettverk (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram ...)

Hver gang du vil opprette en konto på et forum eller sosiale medier som Facebook, må du skrive inn informasjon om e-postboksen din for å få en aktiveringslenke. Dessverre, etter at du har registrert deg, vil dette sosiale mediet sende deg dusinvis av meldinger med ubrukelig informasjon som du ikke er interessert i. Vanligvis kan du registrere kontoer på mer enn ett sosialt medium, hver med sine fordeler. For eksempel er Facebook mer praktisk for uformell kommunikasjon, LinkedIn - er for profesjonell kommunikasjon, og Instagram er for mediedeling.

Selv om dette sosiale mediet bare sender 2-3 meldinger daglig, vil innboksen din være full av hundre ubrukelige meldinger innen slutten av uken. Så hvis du vil eliminere all denne spammen, kan du bruke midlertidig e-post når du oppretter kontoer på sosiale medier.

Mange tror at inntrengere bare bruker korte meldinger til kriminelle formål eller av spammere for å sende annonser og virus. Dette er imidlertid ikke tilfelle. Midlertidig post er et utmerket verktøy i kampen mot spam. For eksempel kan du bruke en ekte postkasse utelukkende for personlig eller forretningskorrespondanse og en midlertidig postkasse - for resten av innlegget og registrering i sosiale nettverk eller ulike fora. Så du avslører ikke den virkelige e-posten din, og du kaster ikke, så du trenger ikke å bruke mye tid på å sortere e-post og søke etter viktige e-poster i søppelpost.

Engangsposttjenesten er enkel å bruke og krever ikke registrering. Bare åpne den https://tmailor.com nettsiden i en nettleser på datamaskinen eller mobilenheten, og du kan få tilgang til den midlertidige postkassen du nettopp genererte.

Siden brukeren kan få tilgang til den midlertidige postkassen uten å legge inn noen registreringsinformasjon, kan han beskytte seg mot utlevering av personopplysninger. Dermed beskytter brukerne seg mot uønskede informasjonsmeldinger fra sosiale nettverk og mulige angrep fra inntrengere. Identitetstyveri er så vanlig i disse dager at det er nødvendig å streve for maksimal anonymitet på internett. Ellers risikerer du å miste enhetens personlige data og penger fra e-lommebøker eller kredittkort.

Bruk temp mail fra https://tmailor.com, så er du så beskyttet som mulig!