Kas ir pagaidu e-pasta pakalpojums? Kas ir vienreizējais e-pasts?

11/26/2022
Kas ir pagaidu e-pasta pakalpojums? Kas ir vienreizējais e-pasts?

Sveiki visiem! Mēs esam tmailor.com vietnes veidotāji. Šis ir mūsu pirmais raksts šajā emuārā. Mēs esam vienreizējs pagaidu e-pasta pakalpojums. Pirmkārt, mēs vēlamies jums pastāstīt, kā darbojas pagaidu e-pasts. Sāksim.

Quick access
├── Kas ir pagaidu e-pasta ziņojums?
├── Kāpēc e-pasta adreses vietā ir nepieciešams pagaidu e-pasta ziņojums?
├── Kā izvēlēties vienreizēju pagaidu e-pasta adreses nodrošinātāju?
├── Beigt

Kas ir pagaidu e-pasta ziņojums?

Piemēram, tas ir jūsu pagaidu e-pasts, ko mēs nodrošinām, piemēram, mrx2022@tmailor.com, un jūs varat to izmantot visur: reģistrējieties tīmekļa vietnēs un sociālajos tīklos, saņemiet saites uz dažādiem arhīviem, saņemiet smieklīgas mēmes, saņemiet e-pasta saturu, ko citi jums sūta ...

Pēc kāda laika (parasti vairāk nekā 24 stundas) e-pasta ziņojumi, kas saņemti mrx2022@tmailor.com adresē, tiks automātiski izdzēsti no mūsu vietnes.

Kas ir pagaidu e-pasta ziņojums?

Atšķirībā no citiem pagaidu e-pasta pakalpojumiem, piemēram, temp-mail, 10minutemail ... Tā vietā, lai izmantotu atsevišķu e-pasta serveri (Viegli pārbaudiet un atklājiet pagaidu e-pasta servera adreses). Mūsu tehnoloģija izmanto MX ierakstus, izmantojot Microsoft, Google... Tātad mūsu pagaidu e-pasta adrese ir anonīma un var izvairīties no atklāšanas kā pagaidu adrese. Skatīt paraugu

Kāpēc e-pasta adreses vietā ir nepieciešams pagaidu e-pasta ziņojums?

Kāpēc e-pasta adreses vietā ir nepieciešams pagaidu e-pasta ziņojums?

Šeit ir daži labi iemesli, kāpēc izmantot vienreizējās pagaidu e-pasta adreses:

  1. Atbrīvojieties no surogātpasta. Vienreizējās e-pasta adreses ir ērts rīks pret surogātpastu. Jo īpaši lietotājiem, kuri pastāvīgi apmeklē tīmekļa veidlapas, forumus un diskusiju grupas, varat ierobežot surogātpastu līdz absolūtam minimumam, izmantojot vienreizēju pagaidu e-pasta adresi.
  2. Anonīmu. Hakeri nevar iegūt reālas e-pasta adreses, īstos vārdus ... tavējais. Tas ir labs veids, kā uzlabot savu drošību internetā.
  3. Reģistrējieties jebkuram otrajam kontam. Varat izmantot pagaidu e-pastu, lai reģistrētu vienu sociālā tīkla kontu, kas atbalsta Twitter, Facebook, Tiktok ... bez nepieciešamības izveidot vienu jaunu Gmail adresi, Hotmail atsevišķi. Jaunam kontam ir nepieciešams cits ziņojums, nevis noklusējuma konts. Lai izslēgtu jaunas e-pasta iesūtnes pārvaldību, iegūstiet jaunu vienreiz lietojamu e-pasta adresi vietnē tmailor.com.

Kā izvēlēties vienreizēju pagaidu e-pasta adreses nodrošinātāju?

Kā izvēlēties vienreizēju pagaidu e-pasta adreses nodrošinātāju?

Pagaidu e-pasta adrešu nodrošinātājiem jābūt šādiem nosacījumiem:

  • Ļauj lietotājiem izveidot pagaidu e-pasta adreses, noklikšķinot uz pogas..
  • Nav nepieciešams reģistrēties vai pieprasīt identificējošu informāciju par lietotājiem.
  • Pagaidu e-pasta adresēm jābūt anonīmām.
  • Norādiet vairākas e-pasta adreses (tik daudzas, cik vēlaties).
  • Saņemtie e-pasta ziņojumi serverī nav jāglabā pārāk ilgi.
  • Vienkāršs un funkcionāls dizains, lai uzreiz saņemtu pagaidu e-pastu.
  • Ir izveidoti nejauši un nedublēti pagaidu e-pasta adrešu nodrošinātāji.

Beigt

Pagaidu e-pasta adrese, vienreizējs e-pasts: ir bezmaksas e-pasta pakalpojums, kas ļauj saņemt e-pastus uz pagaidu e-pasta adresi un pašiznīcināties pēc noteikta laika. Daudzi forumi, Wi-Fi īpašnieki, vietnes un emuāri pieprasa apmeklētājiem reģistrēties ar e-pasta adresi, pirms skatāties saturu, publicējat komentārus vai lejupielādējat kaut ko. tmailor.com ir vismodernākais pagaidu e-pasta pakalpojums, kas palīdz izvairīties no surogātpasta un saglabāt drošību.