Kas yra "AdGuard" laikinasis el. paštas? Kaip naudoti "AdGuard" laikinąjį paštą?

10/04/2024
Kas yra
Quick access
├── Laikinų el. pašto paslaugų apžvalga
├── Kas yra "AdGuard" laikinasis el. paštas?
├── Tmailor.com paslauga ? Galingesnis laikinas el. pašto sprendimas
├── Kaip naudoti "AdGuard Temp Mail".
├── Laikinų pašto adresų, kuriuos pateikė tmailor.com, naudojimo instrukcijos
├── "AdGuard" ir Tmailor.com palyginimo lentelė
├── Kodėl verta rinktis tmailor.com, o ne "AdGuard Temp Mail"?
├── Sudaryti

Laikinų el. pašto paslaugų apžvalga

Naudojant asmeninį el. pašto adresą norint prisiregistruoti gauti internetinę paslaugą skaitmeniniame amžiuje gali kilti įvairių privatumo ir saugumo problemų. Būtent todėl laikinos el. pašto paslaugos tampa vis populiaresnės. Laikini el. laiškai, dar vadinami vienkartiniais el. laiškais, suteikia vartotojams trumpalaikį el. pašto adresą, kuriam nereikia registruoti asmeninės informacijos. Pagrindinė laikinų el. laiškų funkcija yra gauti el. laiškus tam tikrą laiką, paprastai nuo kelių minučių iki 24 valandų, po to adresas bus ištrintas kartu su gautais pranešimais.

Laikinos el. pašto paslaugos padeda naudotojams išvengti tokių pavojų kaip:

  • Šlamštas: Apribokite savo pagrindinius gautuosius, kad jie nebūtų užtvindyti nepageidaujamais reklaminiais pranešimais iš svetainių ar internetinių paslaugų, prie kurių jie prisiregistravo.
  • Stebėjimo: Neleiskite internetinių paslaugų teikėjams sekti vartotojo veiklos naudojant asmeninius el. pašto adresus.
  • Privatumo apsauga: Laikino el. pašto naudojimas reiškia, kad naudotojams nereikia jaudintis, kad jų asmeninis el. pašto adresas bus parduotas trečiosioms šalims arba naudojamas komerciniais tikslais.

Be to, laikini el. laiškai padeda vartotojams sutaupyti laiko prisiregistruojant prie internetinių paslaugų nepateikiant tikros informacijos. Jie taip pat naudingi tuo atveju, jei norite tiesiog išbandyti paslaugą arba gauti aktyvinimo kodą, nenorėdami vėliau jaudintis. Kai kurios žinomos laikinos el. pašto paslaugos šiandien apima "AdGuard Temp Mail" ir "Temp Mail", kurias teikia "Tmailor.com", kurios abi siūlo geriausią privatumo apsaugos sprendimą.

Laikinos el. pašto paslaugos tampa vis reikalingesnės, nes interneto vartotojai susiduria su daugybe informacijos saugumo rizikų, taip pat su brukalų ir internetinės reklamos protrūkiu.

Kas yra "AdGuard" laikinasis el. paštas?

"AdGuard" laikinasis el. paštas ("AdGuard Temp Mail") yra laikina el. pašto paslauga, sukurta siekiant apsaugoti privatumą ir padėti vartotojams išvengti šlamšto dalyvaujant internetinėje veikloje. Ši paslauga, kurią sukūrė "AdGuard", gerai žinoma įmonė, blokuojanti skelbimus ir sauganti privatumą, suteikia vartotojams trumpalaikius el. pašto adresus be registracijos.

Kai kurie svarbiausi "AdGuard" laikinojo el. pašto aspektai yra šie:

  • Trumpas tarnavimo laikas: El. pašto adresas bus ištrintas po 7 dienų, jei jo nepasieksite.
  • Paprasta naudoti: Vartotojams nereikia registruoti paskyros; jie gali nedelsdami pasiekti ir gauti laikiną el. pašto adresą. Tai labai patogu, kai jums reikia greito el. laiško, kad gautumėte autentifikavimo kodus arba informaciją iš nepatikimų internetinių paslaugų.
  • Apsaugokite asmeninę informaciją: Įtaisytosios saugos technologijos padeda blokuoti el. pašto sekimą ir tikrinti saitus, kad apsaugotų vartotojus nuo sukčiavimo apsimetant atakų.
  • Funkcijų apribojimai: Paslauga palaiko tik el. laiškų gavimą ir neleidžia vartotojams siųsti el. laiškų iš laikino adreso, o tai padeda apriboti piktnaudžiavimą paslauga siunčiant šlamštą.

Nors "AdGuard Temporary Email" siūlo daug naudingų saugos funkcijų, jis vis tiek turi tam tikrų apribojimų, pvz., naudoti tik kelis domenus ir neleisti siųsti el. laiškų, o tai kai kuriose situacijose gali būti nepatogu. Tačiau, siekiant pagrindinio tikslo apsaugoti privatumą, ši parinktis vis tiek tinka vartotojams, kuriems reikia saugumo ir patogumo.

Tmailor.com paslauga ? Galingesnis laikinas el. pašto sprendimas

Tmailor.com yra pažangi laikina el. pašto paslauga, siūlanti daugybę išskirtinių paslaugų ir funkcijų, todėl ji yra pranašesnis pasirinkimas nei kitos paslaugos, pvz., "AdGuard". Siuvėjas yra saugus ir suteikia lankstumo naudoti laikinus el. laiškus. Jos misija yra apsaugoti privatumą ir suteikti vartotojams patogią priemonę išvengti šlamšto.

Išskirtinės Tmailor.com savybės:

  • Palaiko daugiau nei 500 domenų: Tai viena iš Tmailoro stipriųjų pusių. Turėdami daugiau nei 500 skirtingų domenų, vartotojai gali lengvai pasirinkti tinkamą el. pašto adresą. Tai padeda sumažinti tikimybę, kad žiniatinklio paslaugos bus užblokuotos – problema, su kuria gali susidurti kitos laikinos el. pašto paslaugos, pvz., "AdGuard", dėl riboto domenų skaičiaus.
  • Registracijos nereikia ir ja paprasta naudotis. Kaip ir kitos laikinos el. pašto paslaugos, "Tmailor" nereikalauja, kad vartotojai susikurtų paskyrą ar pateiktų asmeninę informaciją. Vos keliais paspaudimais galite sukurti laikiną el. pašto adresą, kad gautumėte informaciją greitai ir lengvai.
  • El. laiškų paieška su prieigos kodu: Išskirtinė "Tmailor" savybė yra galimybė gauti el. laiškus su unikaliu prieigos kodu. Tarkime, kad netyčia uždarėte naršyklę arba grįšite vėliau. Tokiu atveju vis tiek galite pasiekti savo laikiną pašto dėžutę per 24 valandas naudodami prieigos kodą. Tai suteikia patogumą, kurio "AdGuard" nepalaiko.
  • Ištrinkite el. laiškus po 24 valandų: Siekiant apsaugoti jūsų privatumą ir užtikrinti, kad jokia asmeninė informacija nebūtų saugoma per ilgai, visi "Tmailor" gaunami el. laiškai bus automatiškai ištrinti po 24 valandų. Tai svarbi funkcija, padedanti vartotojams jaustis saugiai.

Dėl lanksčių funkcijų ir paprasto naudojimo Tmailor.com daugeliu aspektų lenkia "AdGuard", ypač domenų įvairovę ir el. pašto paiešką. Ši paslauga padeda vartotojams išvengti pašto šiukšlių ir užtikrina sklandesnę bei saugesnę patirtį. Tiems, kuriems reikia reguliariai ir praktiškai naudoti laikiną el. paštą, Tmailor.com tikrai yra optimalus pasirinkimas.

Kaip naudoti "AdGuard Temp Mail".

"AdGuard Temp Mail" yra laikina el. pašto paslauga, padedanti apsaugoti jūsų privatumą atliekant operacijas internetu. Štai pagrindiniai žingsniai, kaip naudotis šia paslauga:

Kaip naudoti "AdGuard Temp Mail".
  1. Apsilankykite svetainėje: Atidarykite naršyklę ir apsilankykite oficialioje AdGuard Temp Mail svetainėje. https://adguard.com/
  2. Gaukite laikiną el. pašto adresą: Kai tik apsilankysite, turėsite patvirtinti "captcha", kad patvirtintumėte, jog nesate robotas. Jei autentifikavimas bus sėkmingas, gausite el. Pašto adresą.
  3. Naudokite el. paštą: Nukopijuokite šį el. pašto adresą, kad prisiregistruotumėte gauti paskyrą, gautumėte patvirtinimo kodą ar bet kurią paslaugą, kuriai reikalingas el. Paštas. Gautas el. laiškas bus rodomas tiesiai svetainės sąsajoje.
  4. Patikrinkite savo pašto dėžutę: Jūsų gautuosiuose bus rodomi gauti pranešimai. Galite pasirinkti skaityti arba ištrinti el. laiškus čia.

Laikinų pašto adresų, kuriuos pateikė tmailor.com, naudojimo instrukcijos

Laikinų pašto adresų, kuriuos pateikė tmailor.com, naudojimo instrukcijos

Štai paprasti veiksmai, kad galėtumėte Tmailor.com naudoti greitai ir efektyviai:

  1. Prieiga prie tmailor.com: Turite atidaryti naršyklę ir eiti į oficialią "Tmailor" svetainę. Temp Mail: nemokamas laikinas ir vienkartinis el. pašto generatorius (tmailor.com)
  2. Sukurkite laikiną el. pašto adresą: Kai tik įeisite į svetainę, gausite laikiną el. pašto adresą, kuris bus prieinamas iš karto.
  3. Norėdami prisiregistruoti arba gauti informaciją, naudokite el. paštą: Naudokite šį el. pašto adresą norėdami prisiregistruoti gauti paskyrą arba gauti aktyvinimo kodus iš internetinių paslaugų. Tai padeda apsaugoti jūsų asmeninį el. pašto adresą.
  4. Dar kartą apsilankykite el. laiške: Galite pakartotinai naudoti el. pašto adresą kiekvieną kartą, kai gaunate naują laikiną el. pašto adresą, naudodami prieigos kodą, pateiktą bendrinimo skiltyje.

"AdGuard" ir Tmailor.com palyginimo lentelė

Savybė "AdGuard" laikinasis paštas Laikinasis paštas (Tmailor.com)

Laikino el. pašto adreso galiojimo laikas  

7 dienos be prieigos

Nuolatinis naudojimas

Siųsti el. laišką  

Nepavyko pateikti

Nepavyko pateikti

Naudojamas domenas  

Nedidelis domenų skaičius yra lengvai užblokuojamas

Daugiau nei 500 domenų ir daugiau pridedama kiekvieną mėnesį

Vaizdo tarpiniai serveriai  

Turėti

Turėti

Saito tikrinimas (sukčiavimas metant)  

Turėti

Turėti

Pakartotinis laikino el. pašto adreso naudojimas

Ne (po kurio laiko nepavyksta dar kartą peržiūrėti el. pašto)

Taip (naudokite prieigos kodus, kad po ilgo laiko galėtumėte pakartotinai naudoti el. pašto adresus)

Ištrinkite gaunamus el. laiškus po 24 valandų  

Turėti

Turėti

Registracijos nereikia  

Turi patvirtinti "captcha"

Turėti

Privatumo apsauga  

Geras

Geras, su prieigos kodais ir daugiau nei 500+ domenų

Didelis apšvietimas:

  • "AdGuard Temp Mail" siūlo vaizdo tarpinio serverio ir nuorodų tikrinimą, kad apsaugotų vartotojus nuo sukčiavimo apsimetant atakų. Ši paslauga užtikrina, kad vartotojo IP adresas būtų paslėptas nuo stebėjimo paslaugų per tarpinius serverius.
  • Tmailor.com taip pat palaiko vaizdo tarpinius serverius, kurie padeda apsaugoti vartotojo privatumą. Turėdama daugiau nei 500 skirtingų domenų, "Tmailor" siūlo patikimesnį sprendimą, kaip apeiti žiniatinklio paslaugas, kurios gali laikinai blokuoti el. laiškus.

Dėl išskirtinių saugos funkcijų ir didelio lankstumo Tmailor.com siūlo geresnę patirtį naudojant laikiną el. paštą, ypač kai jūsų neturi blokuoti reiklios svetainės.

Kodėl verta rinktis tmailor.com, o ne "AdGuard Temp Mail"?

Tmailor.com išsiskiria iš "AdGuard Temp Mail" dėl savo išskirtinių funkcijų, kurios suteikia daugiau naudos vartotojams, kai jiems reikia laikinos el. pašto paslaugos. Štai priežastys, kodėl turėtumėte pasirinkti Tmailor.com, o ne "AdGuard Temp Mail":

  • Domenų įvairovė: Viena didžiausių "Tmailor" stiprybių yra daugiau nei 500 domenų palaikymas. Tai padeda vartotojams sumažinti riziką, kad juos užblokuos išrankios svetainės ar internetinės paslaugos, kurių "AdGuard", turinti mažiau domenų, negali patenkinti. Naudodami "Tmailor" galite pasirinkti tinkamą domeną nesijaudindami dėl apribojimų, suteikdami daugiau lankstumo.
  • Lengvas el. laiškų gavimas: skirtingai nei "AdGuard", Tmailor.com leidžia vartotojams naudoti prieigos kodą, kad per 24 valandas grįžtų į laikiną el. pašto dėžutę. Tai suteikia puikų patogumą, nes galite bet kada jį peržiūrėti nesijaudindami, kad prarasite svarbius el. laiškus. "AdGuard" neteikia šios funkcijos, todėl el. laiškas visiškai išnyks, jei uždarysite naršyklę.
  • Patogesnis el. pašto tvarkymas: naudodami "Tmailor" galite grįžti į gautuosius iki 24 valandų. Tai padeda vartotojams dar kartą patikrinti el. laiškus, jei reikia, efektyviai tvarkyti el. laiškus, nesijaudinant, kad iškart po jų gavimo prarasite svarbią informaciją. Tuo tarpu "AdGuard" nepalaiko grąžinimo į gautuosius, jei išėjote iš svetainės.

Apskritai Tmailor.com padeda vartotojams išvengti šlamšto ir apsaugoti jų privatumą bei siūlo didesnį lankstumą ir patogumą nei "AdGuard Temp Mail". Tiems, kuriems reikia galingos, universalios ir neribotos paslaugos pagal domenų skaičių, Tmailor.com yra puikus pasirinkimas.

Sudaryti

"AdGuard Temporary Email" paslauga yra geras pasirinkimas, jei jums reikia greito ir paprasto sprendimo. Tačiau su išskirtinėmis funkcijomis, tokiomis kaip įvairus domenų valdymas, galimybė gauti el. laiškus pagal kodą ir pašto dėžučių valdymo patogumas, Tmailor.com yra daug lankstesnis ir saugesnis sprendimas. Jei ieškote išsamios ir efektyvios laikinos el. pašto paslaugos, Tmailor.com patenkins visus jūsų poreikius.

Apsilankykite tmailor.com dabar, kad galėtumėte išbandyti šią galingą ir saugią laikiną el. pašto paslaugą!