Használjon eldobható ideiglenes e-mail címet a közösségi hálózatokra való regisztrációhoz (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram ...)

11/29/2022
Használjon eldobható ideiglenes e-mail címet a közösségi hálózatokra való regisztrációhoz (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram ...)

Minden alkalommal, amikor fiókot szeretne létrehozni valamilyen fórumon vagy közösségi médiában, például a Facebookon, meg kell adnia az e-mail fiók adatait, hogy aktiválási linket kapjon. Sajnos a regisztráció után ez a közösségi média több tucat üzenetet küld Önnek haszontalan információkkal, amelyek nem érdeklik. Általában egynél több közösségi médiában is regisztrálhat fiókokat, mindegyiknek megvannak a maga előnyei. Például a Facebook kényelmesebb az informális kommunikációhoz, a LinkedIn - a professzionális kommunikációhoz, az Instagram pedig a médiamegosztáshoz.

Még akkor is, ha ez a közösségi média csak napi 2-3 üzenetet küld, a hét végére a postaládája száz haszontalan üzenettel lesz tele. Tehát, ha el akarja távolítani ezt a spamet, használhat ideiglenes leveleket a közösségi média fiókjainak létrehozásakor.

Sokan úgy vélik, hogy a betolakodók csak rövid üzeneteket használnak bűncselekmények céljaira, vagy spammerek által hirdetések és vírusok küldésére. Ez azonban nem így van. Az ideiglenes levél kiváló eszköz a spam elleni küzdelemben. Például valódi postafiókot használhat kizárólag személyes vagy üzleti levelezéshez és ideiglenes postafiókhoz - a többi bejegyzéshez és regisztrációhoz a szociális hálózatokban vagy különböző fórumokon. Így nem fedi fel valódi leveleit, és nem szemetel, így nem kell sok időt töltenie a levelek rendezésével és az alapvető e-mailek keresésével a levélszemétben.

Az eldobható postai szolgáltatás könnyen használható és nem igényel regisztrációt. Csak nyissa meg a https://tmailor.com weblapot számítógépe vagy mobileszköze böngészőjében, és hozzáférhet az imént létrehozott ideiglenes postafiókhoz.

Mivel a felhasználó regisztrációs adatok megadása nélkül hozzáférhet az ideiglenes postafiókhoz, megvédheti magát a személyes adatok nyilvánosságra hozatalától. Így a felhasználók megvédik magukat a közösségi hálózatokból származó nem kívánt információs üzenetektől és a behatolók esetleges támadásaitól. A személyazonosság-lopás manapság annyira gyakori, hogy az interneten a maximális anonimitásra kell törekedni. Ellenkező esetben fennáll annak a kockázata, hogy elveszíti eszköze személyes adatait és pénzét az e-pénztárcákból vagy hitelkártyákból.

Használja a https://tmailor.com ideiglenes leveleit, és a lehető legnagyobb védelmet élvezi!