Mikä on väliaikainen sähköpostipalvelu? Mikä on kertakäyttöinen sähköposti?

11/26/2022
Mikä on väliaikainen sähköpostipalvelu? Mikä on kertakäyttöinen sähköposti?

Hei kaikki! Olemme tmailor.com verkkosivuston luojia. Tämä on ensimmäinen artikkelimme tässä blogissa. Olemme kertakäyttöinen väliaikainen sähköpostipalvelu. Ensinnäkin haluamme kertoa sinulle, miten väliaikainen sähköposti toimii. Aloitetaan.

Quick access
├── Mikä on väliaikainen sähköposti?
├── Miksi tarvitsen väliaikaisen sähköpostin sähköpostiosoitteeni sijaan?
├── Miten valitsen kertakäyttöisen väliaikaisen sähköpostiosoitteen tarjoajan?
├── Päättyä

Mikä on väliaikainen sähköposti?

Tämä on esimerkiksi tarjoamamme väliaikainen sähköposti, kuten mrx2022@tmailor.com, ja voit käyttää sitä kaikkialla: rekisteröidy verkkosivustoille ja sosiaalisiin verkostoihin, vastaanota linkkejä eri arkistoihin, vastaanota hauskoja meemejä, vastaanota sähköpostisisältöä, jonka muut lähettävät sinulle ...

Jonkin ajan kuluttua (yleensä yli 24 tuntia) osoitteeseen mrx2022@tmailor.com vastaanotetut sähköpostit poistetaan automaattisesti verkkosivustoltamme.

Mikä on väliaikainen sähköposti?

Toisin kuin muut väliaikaiset sähköpostipalvelut, kuten temp-mail, 10minutemail ... Sen sijaan, että käyttäisit erillistä sähköpostipalvelinta (Tarkista ja tunnista väliaikaiset sähköpostipalvelimen osoitteet helposti). Teknologiamme käyttää MX-tietueita Microsoftin, Googlen... Joten väliaikainen sähköpostiosoitteemme on anonyymi ja voi välttää havaitsemisen väliaikaisena. Näytä esimerkki

Miksi tarvitsen väliaikaisen sähköpostin sähköpostiosoitteeni sijaan?

Miksi tarvitsen väliaikaisen sähköpostin sähköpostiosoitteeni sijaan?

Tässä on muutamia hyviä syitä käyttää kertakäyttöisiä väliaikaisia sähköpostiosoitteita:

  1. Päästä eroon roskapostista. Kertakäyttöiset sähköpostiosoitteet ovat kätevä työkalu roskapostia vastaan. Erityisesti käyttäjille, jotka vierailevat jatkuvasti verkkolomakkeissa, foorumeilla ja keskusteluryhmissä, voit rajoittaa roskapostin ehdottomaan minimiin kertakäyttöisellä väliaikaisella sähköpostiosoitteella.
  2. Anonyymi. Hakkerit eivät voi saada oikeita sähköpostiosoitteita, oikeita nimiä ... teidän. Tämä on hyvä tapa parantaa turvallisuuttasi Internetissä.
  3. Rekisteröi mikä tahansa toinen tili. Voit käyttää väliaikaista sähköpostia rekisteröidäksesi yhden sosiaalisen verkoston tilin, joka tukee Twitteriä, Facebookia, Tiktokia ... ilman, että sinun tarvitsee luoda yhtä uutta Gmail-osoitetta, Hotmail erikseen. Uusi tili tarvitsee eri viestin kuin oletustilisi. Jos haluat sulkea pois uuden sähköpostilaatikon hallinnan, hanki uusi kertakäyttöinen sähköpostiosoite osoitteesta tmailor.com.

Miten valitsen kertakäyttöisen väliaikaisen sähköpostiosoitteen tarjoajan?

Miten valitsen kertakäyttöisen väliaikaisen sähköpostiosoitteen tarjoajan?

Väliaikaisilla sähköpostiosoitteiden tarjoajilla tulisi olla seuraavat ehdot:

  • Antaa käyttäjien luoda väliaikaisia sähköpostiosoitteita napin painalluksella..
  • Käyttäjien tunnistetietoja ei tarvitse rekisteröidä tai pyytää.
  • Tilapäisten sähköpostiosoitteiden on oltava anonyymejä.
  • Anna useampi kuin yksi sähköpostiosoite (niin monta kuin haluat).
  • Vastaanotettuja sähköposteja ei tarvitse tallentaa liian kauan palvelimelle.
  • Yksinkertainen ja toimiva muotoilu saadaksesi väliaikaisen sähköpostin välittömästi.
  • Satunnaisia ja ei-päällekkäisiä väliaikaisia sähköpostiosoitteiden tarjoajia on luotu.

Päättyä

Väliaikainen sähköpostiosoite, kertakäyttöinen sähköposti: on ilmainen sähköpostipalvelu, jonka avulla voidaan vastaanottaa sähköposteja väliaikaiseen sähköpostiosoitteeseen ja tuhota itsensä tietyn ajan kuluttua. Monet foorumit, Wi-Fi-omistajat, verkkosivustot ja blogit edellyttävät, että kävijät rekisteröityvät sähköpostiosoitteella ennen sisällön katsomista, kommenttien lähettämistä tai jonkin lataamista. tmailor.com on edistynein väliaikainen sähköpostipalvelu, joka auttaa sinua välttämään roskapostia ja pysymään turvassa.