Tmailor.com antud juhised ajutise e-posti aadressi loomiseks ja kasutamiseks

10/10/2024
Tmailor.com antud juhised ajutise e-posti aadressi loomiseks ja kasutamiseks
Quick access
├── Tutvustada
├── Mis on Temp Mail ja miks peaksite seda kasutama?
├── Ülevaade Tmailor.com ja selle silmapaistvatest eelistest
├── Kuidas luua ajutine e-posti aadress Tmailor.com
├── Kasutage Tmailor.com Androidis ja iOS-is.
├── Juhised ajutise e-posti aadressi taastamiseks, kui märk on Tmailor.com
├── Kuidas kasutada ajutist e-posti võrgutegevuste jaoks
├── Temp Maili ainulaadsed omadused Tmailor.com
├── Kuidas hallata sissetulevaid teatisi ja e-kirju?
├── Temp mail turvafunktsioon, mida Tmailor.com pakub
├── Tmailor.com kasutamise eelised võrreldes teiste Temp Maili teenustega
├── Kuidas Tmailor.com aitab teil rämpsposti vältida?
├── Korduma kippuvad küsimused Tmailor.com kasutamise kohta
├── Sõlmida

Tutvustada

Kasvavas internetis on vajadus kaitsta isikuandmeid ja vältida rämpsposti häirimist muutunud äärmiselt pakiliseks. Iga päev registreerime kontosid veebisaitidel, veebiteenustes, sotsiaalvõrgustikes või foorumites, teadmata, kas meie pakutav teave on konfidentsiaalne või mitte. Isikliku e-posti aadressi kasutamine ebausaldusväärsetel platvormidel võib viia hulga soovimatute reklaammeilide saamiseni ja, mis veelgi hullem, isikliku teabe loata jagamiseni.

Siin saavad ajutised e-posti teenused selle probleemi ideaalseks lahenduseks. Tmailor.com on üks kiiremaid, kättesaadavamaid ja usaldusväärsemaid ajutise e-posti teenuse pakkujaid. Vaid mõne sekundi jooksul pärast veebisaidile pääsemist saate kohe omada ajutist e-posti aadressi ilma isikuandmeid esitamata. See võimaldab seda e-posti aadressi kasutada konto registreerimiseks või e-kirjade vastuvõtmiseks, muretsemata rämpsposti pärast või kaotamata privaatsust.

Lisaks sellele, et Tmailor.com on tasuta ja hõlpsasti kasutatav, pakub see palju silmapaistvaid eeliseid, näiteks võimalust kaitsta kasutajate privaatsust, kustutada e-kirju automaatselt 24 tunni pärast ja eriti kasutada Google'i serverivõrku, et kiirendada e-kirjade vastuvõtmist kogu maailmas. Kõik need funktsioonid aitavad kasutajatel mitte ainult säilitada privaatsust Interneti kasutamisel, vaid ka vältida oma isiklike postkastide täitmist soovimatute meilidega.

Seega on Tmailor.com optimaalne valik neile, kes soovivad hoida oma isikuandmeid turvaliselt ja vältida rämpsposti.

Mis on Temp Mail ja miks peaksite seda kasutama?

Temp Maili määratlus

Temp Mail, tuntud ka kui ajutine e-post, on teatud tüüpi e-posti aadress, mida kasutatakse lühikese aja jooksul, tavaliselt konkreetsel eesmärgil, näiteks konto registreerimiseks, kinnituskoodi saamiseks või dokumendi allalaadimiseks veebisaidilt. Kui ülesanne on lõpule viidud, aegub või kustutatakse see e-posti aadress teatud aja möödudes automaatselt, aidates kasutajatel vältida reklaammeilide või rämpsposti häirimist.

Temp Maili üks olulisi omadusi on see, et konto loomisel ei pea te isikuandmeid esitama. See aitab teil jääda anonüümseks ja vältida isikliku teabe avaldamist veebisaitidel, mida te ei usalda.

Miks kasutada temp maili?

  1. Kaitske isiklikke e-posti aadresse rämpsposti eest: kui edastate veebisaitidele või võrguteenustele isiklikke e-posti aadresse, on märkimisväärne oht, et teie teavet jagatakse kolmandate osapooltega, mille tulemuseks on massilised soovimatud reklaammeilid. Temp Maili kasutamine aitab kaitsta teie esmast meili nende ohtude eest.
  2. Jääge veebis anonüümseks: Temp Mail võimaldab teil veebitegevustes osaledes oma identiteeti privaatsena hoida. Võite kasutada oma ajutist e-posti aadressi, et registreerida konto foorumites, sotsiaalmeedias või veebiteenustes ilma täpset teavet esitamata.
  3. Vältige isikuandmete jagamist ebausaldusväärsete veebisaitidega: paljud veebisaidid nõuavad, et annaksite nende sisule juurdepääsemiseks või nende teenuste kasutamiseks e-posti aadressi. Kuid mitte igal veebisaidil pole head privaatsuspoliitikat. Temp Maili kasutamine aitab teil vältida oma isikuandmete jagamist ebausaldusväärsete platvormidega.

Ülevaade Tmailor.com ja selle silmapaistvatest eelistest

Tmailor.com eristub teistest lühiajalistest e-posti teenustest tänu oma paljudele suurepärastele funktsioonidele:

  • Isikuandmeid pole vaja: Tmailor.com kasutamiseks ei pea te registreeruma ega sisestama isikuandmeid. Külastage veebisaiti ja teil on ajutine e-posti aadress valmis.
  • Kasutage e-kirjadele uuesti juurdepääsuks märke: Tmailor.com pakub luba, mis aitab teil taastada ainult varem kasutatud e-kirju, erinevalt teistest teenustest, mis tavaliselt kustutavad e-kirjad kohe pärast kasutamist.
  • Kasutage Google'i serverivõrku: see kiirendab ülemaailmset e-posti vastuvõttu ja tagab, et e-kirjad edastatakse kiiresti ja viivitusteta.
  • Kustutage e-kirjad automaatselt 24 tunni pärast: teie privaatsuse kaitsmiseks kustutatakse saadud e-kirjad automaatselt 24 tunni pärast.
  • Rohkem kui 500 e-posti domeeni: Tmailor.com pakub laia valikut e-posti domeene ja lisab igakuiselt uusi domeene, andes kasutajatele e-kirjade loomisel rohkem võimalusi.

Tänu nendele funktsioonidele on Tmailor.com muutunud ideaalseks valikuks kõigile, kes soovivad kaitsta oma privaatsust ja vältida rämpsposti häirimist veebitegevustes.

Kuidas luua ajutine e-posti aadress Tmailor.com

The interface for receiving a temporary email address on the https://tmailor.com website

Liides ajutise e-posti aadressi vastuvõtmiseks https://tmailor.com veebisaidil

1. samm: minge veebisaidile Tmailor.com

Esiteks külastage temp mail Tmailor.com veebisaiti. See on peamine veebisait, mis pakub ajutisi e-posti teenuseid ilma isikuandmeid küsimata.

2. samm: saate kohe ajutise e-posti aadressi

Kui sisenete Tmailor.com avalehele, genereerib süsteem teile kohe ajutise e-posti aadressi, ilma et peaksite registreeruma. Selle e-posti aadressi saate kohe kasutada veebisaitidelt ja veebiteenustelt kinnitusmeilide või registreerimisteabe saamiseks.

3. toiming: minge oma ajutisse postkasti

Uute meilide lugemiseks pääsete juurde oma ajutisele postkastile veebisaidil. See postkast värskendab ja kuvab automaatselt teie loodud ajutisele aadressile saadetud meilisõnumeid.

4. samm: salvestage luba, et hiljem e-posti aadressile uuesti juurde pääseda

Tänu loale on Tmailor.com ainulaadne omadus see, et saate oma vanale e-posti aadressile uuesti juurde pääseda. See luba antakse siis, kui saate uue e-kirja ja salvestatakse jaotisse "Jaga". Kui soovite seda e-posti aadressi pärast veebisaidilt lahkumist uuesti kasutada, salvestage luba, et saaksite sellele hiljem uuesti juurde pääseda.

Receive a token to recover a temporary email address for future use in the share section.

Saage luba ajutise e-posti aadressi taastamiseks edaspidiseks kasutamiseks jagamise jaotises.

Kasutage Tmailor.com Androidis ja iOS-is.

Rakenduse ülevaade

Tmailor.com toetab kasutajaid brauseri kaudu ning tal on Androidi ja iOS-i jaoks ajutine meilirakendus. See rakendus muudab kasutajate jaoks ajutiste e-kirjade haldamise ja kasutamise lihtsaks igal ajal ja igal pool. See pakub sujuvat ja mugavat kogemust kasutajatele, kes soovivad oma mobiilseadmetes ajutisi e-kirju vastu võtta ja hallata.

Rakenduse allalaadimine ja kasutamine

Laadige alla Temp mail by tmailor.com äpp:

Temp mail app available on the Apple App Store.

Ajutine meilirakendus on saadaval Apple App Store'is.

Märkus:

Avage rakendus ja hakake kasutama:

Hallake Temp Maili mobiilseadmetes.

  • Rakendus "Temp mail" võimaldab teil saada koheseid märguandeid, kui uued e-kirjad on saadaval, nii et te ei jäta ühtegi kriitilist kinnitussõnumit ega märguannet vahele.
  • Rakendus aitab teil hallata kõiki loodud ajutisi e-posti aadresse; Loodud ajutised e-posti aadressid saate kiiresti taastada
  • Rakendus võimaldab teil e-kirju vaadata, salvestada ja hallata ning vajadusel neid kustutada. See on eriti kasulik teabe kiirel kontrollimisel või konto registreerimisel teistel platvormidel.

Juhised ajutise e-posti aadressi taastamiseks, kui märk on Tmailor.com

1. samm: hankige uue e-kirja saamisel märk

Kui saate uue e-kirja ajutise e-posti aadressi kaudu ajutise e-posti veebisaidil "Tmailor.com", antakse märk. See luba asub teie postkasti jaotises "Jagamine". See on võti väljastatud ajutisele e-posti aadressile juurdepääsu taastamiseks.

Salvestage see luba, mida saab kopeerida ja salvestada turvalisse kohta (nt salvestada isiklikku dokumenti, esmasesse e-posti või telefonimärkmesse). See luba on hädavajalik teie e-posti aadressi taastamiseks pärast veebisaidi või seansi sulgemist.

2. toiming: pääsete Tmailor.com uuesti juurde

Pärast veebisaidilt väljumist või mõne aja pärast, kui soovite kasutatud ajutist e-posti aadressi uuesti külastada, peate naasma Tmailor.com avalehele.

Samm 3: sisestage ajutise e-posti aadressi taastamiseks luba

  1. Otsige Tmailor.com avalehel nuppu "Taasta e-post". Või minge otse järgmisele URL-ile: Taastage ajutised e-posti aadressid pääsuloaga (tmailor.com)
  2. Sisestage päringuväljale varem salvestatud luba.
  3. Autentige, et te pole robot.
  4. Vajutage nuppu "Kinnita", et süsteem saaks teie vana e-posti aadressi ja postkasti kätte.

4. toiming: taaskasutage taastatud ajutist e-posti aadressi uuesti

Kui luba on kinnitatud, taastab süsteem ajutise e-posti aadressi ja kõik saadud e-kirjad. Saate jätkata selle e-posti aadressi kasutamist rohkemate sõnumite vastuvõtmiseks või eelmiste sõnumite uuesti otsimiseks, kuni meilid ja sisendkaust kustutatakse automaatselt 24 tunni pärast.

Interface for entering a temporary email address recovery token.

Liides ajutise e-posti aadressi taastemärgi sisestamiseks.

Märkus:

  • Märgid on e-posti aadresside taastamiseks hädavajalikud, nii et salvestage need jäädavalt, kui peate neile uuesti juurde pääsema.
  • Kui tõendit ei salvestata, ei saa te pärast veebisaidilt väljumist oma ajutist e-posti aadressi taastada.
  • 24 tunni pärast, isegi kui teil on luba, kustutatakse kogu e-kiri turvalisuse huvides automaatselt ja postkasti ei taastata.

Sümboolse funktsiooniga pakub Tmailor.com suuremat paindlikkust ja mugavust kui muud ajutised e-posti teenused. See võimaldab kasutajatel jätkata oma vana e-posti aadressi kasutamist, ilma et see piirduks ühe külastusega.

Kuidas kasutada ajutist e-posti võrgutegevuste jaoks

Looge veebisaitidel kontosid.

Temp Mail on väärtuslik tööriist konto loomiseks veebisaitidel ja võrguteenustes, soovimata kasutada isiklikku e-posti aadressi. Temp Maili abil saate tellida:

  • Uudiskirjad: saage teavet, muretsemata hiljem rämpsposti saamise pärast.
  • Foorumid: liituge veebikogukondadega anonüümselt, avaldamata oma tegelikku e-posti aadressi.
  • Veebiteenused: registreeruge võrguteenuste ja -rakenduste kasutajaks kiiresti ja turvaliselt.

Kinnitusmeili saamine

Temp Mail võimaldab teil saada kinnitusmeili registreerimisprotsessi lõpuleviimiseks või konto kinnitamiseks:

  • Kinnitusmeil saadetakse teie ajutisele postkastile, kui loote veebisaidil konto.
  • Vaatamiseks peate minema Tmailor.com ja klõpsama kinnituslingil, muretsemata selle pärast, et e-kiri on pikka aega salvestatud.

Kontrollige oma rakenduse või veebisaidi funktsioone.

Temp Mail on kasulik arendajatele või testijatele, kes soovivad testida rakenduse või veebisaidi meilide saatmise ja vastuvõtmise funktsionaalsust.

  • Saate luua mitu ajutist e-posti aadressi, et testida e-kirjade hulgisaatmist, saada kinnituskoode või testida muid meiliga seotud funktsioone.

Täiendavad kasutusjuhud:

  • Tasuta prooviteenuste ajutine tellimus: Temp Mail võimaldab teil registreeruda prooviteenuste kasutajaks ilma oma peamist meili jagamata.
  • Anonüümsed e-posti tehingud: Temp Maili abil saate e-kirju vahetada ilma oma isikut avaldamata.
  • Ühekordne sisu allalaadimine või juurdepääs: kasutage temp maili allalaadimislingi või aktiveerimiskoodi saamiseks, muretsemata e-posti pikaajalise salvestusruumi pärast.

Temp Maili ainulaadsed omadused Tmailor.com

Kasutage genereeritud temp-e-posti aadressi püsivalt tõendiga

Üks Tmailor.com silmapaistvaid omadusi on võimalus taastada juurdepääs vanadele e-posti aadressidele märkide kaudu:

  • Märgisüsteem: kui saate e-kirja, annab Tmailor.com loa, mis aitab teil seda e-posti aadressi pärast veebisaidilt väljumist salvestada ja uuesti külastada.
  • Token Manual: Vana e-kirja taastamiseks sisestage märk Tmailor.com avalehele ja süsteem taastab automaatselt e-posti aadressi ja kõik vastuvõetud sõnumid.

Looge vahetuid e-kirju ilma isikuandmeteta

Üks Tmailor.com suurtest eelistest on e-kirjade kiire loomine ilma isikuandmeid esitamata:

  • Registreerimine pole vajalik. Peate lihtsalt veebisaidile minema ja teil on kohe ajutine e-posti aadress kasutamiseks valmis.
  • Turvalisus ja privaatsus: Kui te ei küsi isiklikke andmeid, olete täiesti anonüümne ja teie privaatsus on teenuse kasutamisel kaitstud.

Globaalsed kiirused Google'i serverisüsteemiga

Tmailor.com kasutab Google'i globaalset serverivõrku suure kiiruse ja töökindluse tagamiseks:

  • Kiire e-kirjade vastuvõtmise kiirus: Tänu Google'i tugevale serveriinfrastruktuurile võetakse e-kirju vastu ja töödeldakse peaaegu koheselt, tagades, et te ei jää ilma ühestki teabest.
  • Kõrge töökindlus: Google'i süsteem tagab, et saate e-kirju kiiresti ja järjepidevalt, olenemata sellest, kus te maailmas asute.

Kustutage e-kirjad automaatselt 24 tunni pärast.

Tmailor.com sisseehitatud automaatselt kustutada kõik e-kirjad 24 tunni pärast, mis kaitseb teie privaatsust:

  • Automaatne kustutamine: üle 24 tunni jooksul saadud e-kirjad kustutatakse automaatselt, tagades, et ükski teave ei kesta kaua.
  • Maksimaalne turvalisus: e-kirjade automaatne kustutamine välistab e-kirjade lekkimise või väärkasutuse ohu.

Tänu nendele suurepärastele funktsioonidele ei paku Tmailor.com mitte ainult kasutajatele mugavust, vaid tagab ka turvalisuse ja tõhususe ajutiste e-kirjade kasutamisel.

Kuidas hallata sissetulevaid teatisi ja e-kirju?

Saate märguandeid meilidega, mis on saadetud ajutistele e-posti aadressidele.

Tmailor.com pakub koheseid märguandeid kohe, kui saabub uus e-kiri, aidates kasutajatel mitte ühtegi olulist sõnumit vahele jätta:

  • Kuidas märguanded toimivad: niipea kui teie ajutisele aadressile saadetakse e-kiri, teavitab Tmailor.com süsteem teid brauseri või mobiilirakenduse kaudu (kui olete selle installinud).
  • Märguannete vidin: see on eriti kasulik, kui ootate kinnituskoodi või olulist e-kirja võrguteenustest.

Teavitusfunktsiooni kasutamiseks peate veebisaidi külastamisel või rakenduse kasutamisel nõustuma märguannete saamisega, kui teilt brauseri või mobiilirakenduse teavitusaknas luba küsitakse.

Kuidas postkasti kontrollida?

Tmailor.com võimaldab kasutajatel hõlpsasti oma postkastidele juurde pääseda mis tahes seadmes.

  • Töölaual: minge Tmailor.com veebisaidile ning teie ajutine meiliaadress ja postkast kuvatakse avalehel.
  • Mobiilseadmes: kui kasutate telefoni, pääsete veebisaidile juurde brauseri kaudu või saate oma e-posti kiireks ja mugavaks kontrollimiseks kasutada Androidi või iOS-i mobiilirakendust.
  • Androidi/iOS-i rakenduses on Tmailor.com intuitiivne ja hõlpsasti kasutatav liides, mis võimaldab teil hallata oma ajutisi e-kirju ja saada koheseid märguandeid, kui uued e-kirjad muutuvad kättesaadavaks.

Oluliste meilisõnumite haldamine

E-kirjade automaatse kustutamisega 24 tunni pärast peate oluliste e-kirjade puhul meeles pidama:

  • Salvestage olulised e-kirjad: kui saate olulise e-kirja, mille soovite alles jätta, laadige alla või kopeerige meilisõnumi sisu enne, kui see automaatselt kustutatakse.
  • Ekspordi e-kirju: tagamaks, et teave ei lähe kaotsi, saate oma meilisõnumid varundada või eksportida meilisõnumite sisu eraldi dokumenti.

Temp mail turvafunktsioon, mida Tmailor.com pakub

Pildi puhverserverid

Üks Tmailor.com ainulaadseid turvafunktsioone on pildi puhverserver, mis blokeerib piltide jälgimise e-kirjades:

  • Blokeeri jälgimispikslid: Paljud teenused ja reklaamiettevõtted kasutavad e-kirja avamisel kasutaja tegevuse jälgimiseks väikeseid 1px pilte. Tmailor.com kasutab piltide puhverservereid nende jälgimispiltide kõrvaldamiseks, kaitstes teie privaatsust.
  • Teabelekete vältimine: tänu pildi puhverserveritele ei lekita teie tegevuse kohta teavet kolmandatele osapooltele e-posti teel.

JavaScripti jälgimise eemaldamine

Tmailor.com eemaldab ka kõik e-kirjadesse manustatud JavaScripti jälgimiskoodid:

  • Miks on JavaScript meilis ohtlik? JavaScript saab jälgida kasutajaid, salvestada nende toiminguid või isegi avada turvaauke. Tmailor.com eemaldab need katkendid enne kuvamist meilist täielikult.
  • Maksimaalne turvalisus: JavaScripti eemaldamine muudab teie e-kirjad turvalisemaks, tagades, et ükski pahatahtlik kood ega jälgimistööriistad pole aktiivsed.

Isikuandmeid pole vaja

Üks Tmailor.com tugevusi on see, et see ei küsi teenuse kasutamisel isikuandmeid:

  • Täielik anonüümsus: kasutajad saavad luua ja kasutada ajutisi e-kirju ilma teavet (nt oma nime, esmast e-posti aadressi või sisselogimismandaati) esitamata.
  • Infoturve: see tagab, et olete täiesti anonüümne ja ei muretse teenuse kasutamisel isikuandmete kogumise pärast.

Saadaval on üle 500 domeeni.

Tmailor.com pakub üle 500 erineva domeeninime, mida saate kasutada oma ajutise e-posti aadressi jaoks:

  • Erinevate domeeninimede kasutamine annab teile ajutiste meilide loomisel rohkem valikuid. See vähendab ajutiste e-kirjade abil tuvastamise ohtu.
  • Uute domeenide lisamine iga kuu: Tmailor.com lisab pidevalt uusi domeene, andes kasutajatele rohkem võimalusi ja vältides võrguteenuste blokeerimist.

Tmailor.com kasutamise eelised võrreldes teiste Temp Maili teenustega

Ärge kustutage loodud ajutist meiliaadressi.

Erinevalt paljudest teistest Temp Maili teenustest, mis kustutavad e-posti aadressid kohe pärast kasutamist, võimaldab Tmailor.com teil loodud e-posti aadressi uuesti kasutada märgiga:

  • Lihtne taaskasutamine: saate salvestada märke ja vajadusel oma vana e-posti aadressi uuesti kasutada, luues kasutajatele paindlikkuse.

Globaalne serverivõrk

Tmailor.com kasutab Google'i ülemaailmset serverivõrku, et tagada e-kirjade kiire ja usaldusväärne vastuvõtmine:

  • Kiire kiirus: Tänu Google'i tugevale infrastruktuurile saabuvad e-kirjad koheselt ja viivitamata.
  • Kõrge töökindlus: See globaalne serverisüsteem aitab teil saada stabiilseid ja turvalisi e-kirju kõikjal, kus viibite.

Mitme keele tugi

Tmailor.com toetab enam kui 99 keelt, muutes teenuse globaalsetele kasutajatele kättesaadavaks:

  • Rahvusvaheline juurdepääs: mis tahes riigi kasutajad saavad seda Temp Maili teenust hõlpsasti kasutada.
  • Mitmekesised keeled: Tmailor.com liides on tõlgitud mitmesse keelde, mis muudab selle kogemise kogu maailmas kasutajatele lihtsaks.

Oma silmapaistvate funktsioonide ja turvaeelistega on Tmailor.com parim valik kõigile, kes otsivad turvalist ja mugavat ajutist e-posti teenust.

Kuidas Tmailor.com aitab teil rämpsposti vältida?

Miks ilmub rämpspost?

Rämpspost tekib sageli siis, kui teie e-posti aadressi müüakse või jagatakse kolmandate osapooltega ilma teie teadmata. Paljud veebisaidid, peamiselt kaubanduslikud või turundusmahukad, koguvad ja jagavad kasutajate e-posti aadresse reklaamijate või muude teenusepakkujatega. Selle tulemusena täidetakse teie isiklik postkast soovimatute sõnumitega, sealhulgas reklaamide, tooteturunduse ja isegi pahatahtlike või andmepüügimeilidega.

Vältige rämpsposti Temp Mailiga.

Tmailor.com ajutise e-kirja kasutamine on suurepärane viis rämpsposti vältimiseks, kui peate registreerima konto ebausaldusväärsetel veebisaitidel või saatma tõenäoliselt palju reklaammeile. Isikliku e-posti kasutamise asemel saate kasutada ajutist e-posti aadressi, et:

  • Registreerige demokonto: Need saidid küsivad sageli e-posti, kuid saadavad pärast registreerumist palju reklaammeile.
  • Tehke küsitlusi või hankige tasuta materjale: Need kohad koguvad turunduseesmärkidel sageli e-kirju.

Kuidas Tmailor.com ajutine postkast teie privaatsust kaitseb?

Tmailor.com pakub tugevaid kaitsemeetmeid, et tagada kasutajate privaatsus:

  • Kustutage e-kirjad 24 tunni pärast: kõik teie postkastis olevad e-kirjad kustutatakse automaatselt 24 tunni pärast, tagades, et soovimatud e-kirjad pole süsteemis pikaajalised.
  • Postkasti turvalisus: meilide automaatse kustutamise korral ei pea kasutajad muretsema selle pärast, et rämpspost või reklaamid võtavad nende postkastis ruumi. 24 tunni pärast kustutab süsteem turvaliselt kõik e-kirjad, aidates kaitsta teie isiklikku postkasti tulevaste pahanduste eest.

Korduma kippuvad küsimused Tmailor.com kasutamise kohta

Kas Temp mail töötab Tmailor.com tasuta?

Tmailor.com on täiesti tasuta teenus. Saate luua ajutisi e-kirju ja kasutada neid kohe ilma midagi maksmata. See teenus on kasutajatele alati saadaval, ilma et oleks vaja registreerimist või isikuandmeid.

Kas ma saan Temp Maili aadressi uuesti kasutada?

Tmailor.com võimaldab teil ajutist e-posti aadressi uuesti kasutada, salvestades loa. Kui saate uue e-kirja, annab süsteem selle tõendi, et saaksite pärast veebisaidilt lahkumist e-posti aadressile uuesti juurde pääseda.

Kui kaua mu meilisõnumid postkasti jäävad?

Kõik teie ajutises postkastis olevad e-kirjad kustutatakse automaatselt 24 tunni pärast. See aitab kaitsta teie privaatsust ja takistab tarbetute e-kirjade arhiveerimist.

Kas ma saan Tmailor.com-st e-kirju saata?

Ei, Tmailor.com on mõeldud ainult meilide vastuvõtmiseks ega toeta meilide saatmist. See teenus on mõeldud peamiselt turvalisuse ja rämpsposti ennetamiseks ning seda ei tohiks kasutada meilivahetustegevusteks.

Kas minu Temp Maili aadress on turvaline?

Jah, Tmailor.com kasutab täiustatud turvameetmeid, näiteks:

  • Google'i globaalne serverivõrk tagab e-posti kiire ja turvalise vastuvõtu.
  • Pildi puhverserver ja jälgimise JavaScripti eemaldamine e-kirjadest kaitseb teid volitamata reklaamiettevõtete jälgimistavade eest.

Kas ma saan registreerida Facebookis, Instagramis, TikTokis või Twitteris (X) konto ajutise e-posti aadressiga?

Jah, ülaltoodud sotsiaalsete võrgustike registreerumiseks võite kasutada tmailor.com antud ajutist e-posti aadressi. Näete mõningaid juhiseid ajutise e-posti aadressiga konto loomiseks järgmiselt:

Sõlmida

Tmailor.com kasutamine pakub mugavust ja kõrget turvalisust neile, kes vajavad ajutist e-posti aadressi. See aitab teil vältida rämpsposti ja tagab maksimaalse privaatsuse turvafunktsioonidega, nagu 24-tunnine e-posti kustutamine, piltide puhverserverid ja ülemaailmne serverite võrk.

Kui otsite turvalist, kiiret ja tasuta viisi konto registreerimiseks või teenuse vaatamiseks, muretsemata jälgimise või rämpsposti pärast, on Tmailor.com ideaalne.

Proovige seda juba täna, külastades Tmailor.com ja luues sekunditega ajutise e-posti aadressi!