Privaatsuspoliitika

11/29/2022
Privaatsuspoliitika

See privaatsuspoliitika ("poliitika") kirjeldab viise, kuidas me töötleme isikuandmeid ja muid andmeid, mida võime saada oma tmailor.com teenuse ("teenus", "meie") kaudu.

Soovitame teil enne teenuse kasutamise alustamist poliitika hoolikalt läbi lugeda, kuna teenusele juurdepääsul või selle kasutamisel nõustute poliitikaga. Palun lõpetage teenuse kasutamine, kui te ei nõustu poliitika ja kasutustingimustega.

Quick access
├── ISIKUANDMEID
├── KÜPSISED
├── AD SERVEERIMINE
├── VÄLISED LINGID
├── TURVALISUS
├── MUUTUSED
├── KONTAKTID

ISIKUANDMEID

Me ei kogu isikut tuvastavat teavet, nagu teie nimi, e-posti aadress, telefoninumber, geograafiline asukoht või IP-aadress. Teenus töötab täiesti anonüümselt, seega ei pea me logisid ega jälgi teie veebitegevust.

KÜPSISED

Kasutame küpsiseid oma teenuse jõudluse pidevaks parandamiseks. Küpsised aitavad meil teie seadeid meelde jätta, et pakkuda parimat kasutuskogemust. Võite küpsised oma seadme seadetes vabalt keelata, kuid see võib muuta teenuse mõned funktsioonid kättesaamatuks.

Kuna kasutame kolmandate osapoolte analüüsiteenuseid, nagu Firebase ja Google Analytics, peaksite teadma, et ka nemad võivad küpsiseid kasutada. Nende poliitikaid saate lugeda siit: https://policies.google.com/privacy. Lisaks kasutatakse analüüsiteenusest saadud statistikaandmeid viisil, mida ei saa üksikute kasutajatega ühendada.

AD SERVEERIMINE

Teenuse kasutamise ajal võib Google AdSense teile pakkuda üldisi reklaame. Lisateavet selle kohta, milliseid andmeid Google AdSense võib koguda, leiate siit https://policies.google.com/privacy.

VÄLISED LINGID

Kui lahkute meie veebisaidilt pärast linki välisele veebisaidile või teenusele, peaksite tutvuma nende eeskirjade ja tingimustega. Kahjuks ei ole meil kontrolli väliste saitide üle, mida võite külastada, nii et külastate neid omal vastutusel.

TURVALISUS

Kasutame usaldusväärseid haldus- ja tehnilisi turbemeetodeid, et kaitsta teavet, mida võime koguda statistika ja rakenduse täiustamise põhjustel. Meie serverid asuvad andmekeskustes, kus rakendatakse tugevaid turvatavasid. Kuigi anname endast parima, et tagada ohutu ja turvaline teenus, peaksite teadma, et Internetis ei saa ükski andmeturbemeede pakkuda täielikku kaitset.

MUUTUSED

Jätame endale õiguse poliitikat aeg-ajalt muuta ja uuendada, kui teenuse omadustes või funktsionaalsuses tehakse olulisi muudatusi. Seetõttu kontrollige poliitikat regulaarselt, et teada saada, milliseid andmeid võidakse teenuse kasutamise ajal koguda.

KONTAKTID

Kui teil on privaatsuspoliitika kohta küsimusi, võtke meiega ühendust aadressil tmailor.com@gmail.com.