Οδηγίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας και χρήσης μιας προσωρινής διεύθυνσης αλληλογραφίας που παρέχονται από Tmailor.com

10/10/2024
Οδηγίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας και χρήσης μιας προσωρινής διεύθυνσης αλληλογραφίας που παρέχονται από Tmailor.com
Quick access
├── Εισάγω
├── Τι είναι το Temp Mail και γιατί πρέπει να το χρησιμοποιήσετε;
├── Επισκόπηση της Tmailor.com και των εξαιρετικών πλεονεκτημάτων της
├── Πώς να δημιουργήσετε μια προσωρινή διεύθυνση αλληλογραφίας στο Tmailor.com
├── Χρησιμοποιήστε Tmailor.com σε Android και iOS.
├── Οδηγίες για την ανάκτηση μιας προσωρινής διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με διακριτικό στο Tmailor.com
├── Πώς να χρησιμοποιήσετε το Temp Mail για διαδικτυακές δραστηριότητες
├── Μοναδικά χαρακτηριστικά του Temp Mail στο Tmailor.com
├── Πώς να διαχειριστείτε τις εισερχόμενες ειδοποιήσεις και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
├── Η δυνατότητα ασφαλείας προσωρινής αλληλογραφίας που προσφέρει Tmailor.com
├── Οφέλη από τη χρήση Tmailor.com σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες Temp Mail
├── Πώς σας βοηθά Tmailor.com να αποφύγετε το spam;
├── Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση του Tmailor.com
├── Τελειώνω

Εισάγω

Στο αναπτυσσόμενο διαδίκτυο, η ανάγκη διασφάλισης των προσωπικών πληροφοριών και αποφυγής της ενόχλησης από ανεπιθύμητα μηνύματα έχει γίνει εξαιρετικά επείγουσα. Κάθε μέρα, καταχωρούμε λογαριασμούς σε ιστότοπους, ηλεκτρονικές υπηρεσίες, κοινωνικά δίκτυα ή φόρουμ χωρίς να γνωρίζουμε εάν οι πληροφορίες που παρέχουμε είναι εμπιστευτικές ή όχι. Η χρήση μιας προσωπικής διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μη αξιόπιστες πλατφόρμες μπορεί να οδηγήσει στη λήψη πολλών ανεπιθύμητων διαφημιστικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και, χειρότερα, στην κοινή χρήση προσωπικών πληροφοριών χωρίς άδεια.

Εδώ είναι που οι προσωρινές υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γίνονται η τέλεια λύση σε αυτό το πρόβλημα. Tmailor.com είναι ένας από τους ταχύτερους, πιο προσβάσιμους και πιο αξιόπιστους παρόχους υπηρεσιών προσωρινής αλληλογραφίας. Με λίγα δευτερόλεπτα πρόσβασης στον ιστότοπο, μπορείτε να αποκτήσετε αμέσως μια προσωρινή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς να παρέχετε προσωπικές πληροφορίες. Αυτό καθιστά δυνατή τη χρήση αυτού του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να εγγραφείτε για λογαριασμό ή να λάβετε αλληλογραφία χωρίς να ανησυχείτε για ανεπιθύμητα μηνύματα ή απώλεια απορρήτου.

Εκτός από το ότι είναι δωρεάν και εύκολο στη χρήση, Tmailor.com προσφέρει πολλά εξαιρετικά πλεονεκτήματα, όπως η δυνατότητα προστασίας του απορρήτου των χρηστών, η αυτόματη διαγραφή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά από 24 ώρες και ειδικά η χρήση του δικτύου διακομιστών της Google για την επιτάχυνση της λήψης μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παγκοσμίως. Όλες αυτές οι δυνατότητες βοηθούν τους χρήστες όχι μόνο να διατηρούν το απόρρητο όταν χρησιμοποιούν το διαδίκτυο, αλλά και να αποφεύγουν να γεμίζουν τα προσωπικά τους γραμματοκιβώτια με ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Έτσι, Tmailor.com είναι η βέλτιστη επιλογή για όσους θέλουν να διατηρήσουν τα προσωπικά τους στοιχεία ασφαλή και να αποφύγουν το spam.

Τι είναι το Temp Mail και γιατί πρέπει να το χρησιμοποιήσετε;

Ορισμός του Temp Mail

Το Temp Mail, γνωστό και ως προσωρινό email, είναι ένας τύπος διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείται για σύντομο χρονικό διάστημα, συνήθως για συγκεκριμένο σκοπό, όπως η εγγραφή ενός λογαριασμού, η λήψη ενός κωδικού επιβεβαίωσης ή η λήψη ενός εγγράφου από έναν ιστότοπο. Μόλις ολοκληρωθεί η εργασία, αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα λήξει ή θα διαγραφεί αυτόματα μετά από μια ορισμένη περίοδο, βοηθώντας τους χρήστες να αποφύγουν να ενοχλούνται από διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ανεπιθύμητα μηνύματα.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Temp Mail είναι ότι δεν χρειάζεται να παρέχετε προσωπικές πληροφορίες κατά τη δημιουργία λογαριασμού. Αυτό σας βοηθά να παραμείνετε ανώνυμοι και να αποφύγετε την έκθεση προσωπικών πληροφοριών σε ιστότοπους που δεν εμπιστεύεστε.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Temp Mail;

  1. Προστασία προσωπικών διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από ανεπιθύμητη αλληλογραφία: Όταν παρέχετε προσωπικές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ιστότοπους ή ηλεκτρονικές υπηρεσίες, υπάρχει σημαντικός κίνδυνος οι πληροφορίες σας να κοινοποιηθούν σε τρίτους, με αποτέλεσμα μαζικά ανεπιθύμητα διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η χρήση του Temp Mail συμβάλλει στην προστασία του κύριου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας από αυτούς τους κινδύνους.
  2. Μείνετε ανώνυμοι στο διαδίκτυο: Το Temp Mail σάς επιτρέπει να διατηρείτε την ταυτότητά σας ιδιωτική όταν συμμετέχετε σε διαδικτυακές δραστηριότητες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προσωρινό email σας για να εγγραφείτε για λογαριασμό σε φόρουμ, μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή ηλεκτρονικές υπηρεσίες χωρίς να παρέχετε ακριβείς πληροφορίες.
  3. Αποφύγετε την κοινή χρήση προσωπικών δεδομένων με μη αξιόπιστους ιστότοπους: Πολλοί ιστότοποι απαιτούν από εσάς να παρέχετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενό τους ή να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες τους. Ωστόσο, δεν έχει κάθε ιστότοπος καλή πολιτική απορρήτου. Η χρήση του Temp Mail σας βοηθά να αποφύγετε την κοινή χρήση των προσωπικών σας δεδομένων με μη αξιόπιστες πλατφόρμες.

Επισκόπηση της Tmailor.com και των εξαιρετικών πλεονεκτημάτων της

Tmailor.com ξεχωρίζει από άλλες εφήμερες υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χάρη στα πολλά ανώτερα χαρακτηριστικά του:

  • Δεν απαιτούνται προσωπικές πληροφορίες: Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε ή να εισαγάγετε προσωπικές πληροφορίες για να χρησιμοποιήσετε Tmailor.com. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο και θα έχετε έτοιμη μια προσωρινή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Χρησιμοποιήστε διακριτικά για να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Tmailor.com παρέχει ένα διακριτικό που σας βοηθά να ανακτήσετε μόνο μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιήσατε προηγουμένως, σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες, οι οποίες συνήθως διαγράφουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αμέσως μετά τη χρήση.
  • Χρησιμοποιήστε το δίκτυο διακομιστών της Google: Αυτό επιταχύνει την παγκόσμια λήψη email και διασφαλίζει ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παραδίδονται γρήγορα χωρίς καθυστερήσεις.
  • Αυτόματη διαγραφή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά από 24 ώρες: Για την προστασία του απορρήτου σας, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε θα διαγραφούν αυτόματα μετά από 24 ώρες.
  • Περισσότεροι από 500 τομείς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Tmailor.com προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τομέων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και προσθέτει νέους τομείς μηνιαίως, δίνοντας στους χρήστες περισσότερες επιλογές κατά τη δημιουργία μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά, το Tmailor.com έχει γίνει μια τέλεια επιλογή για όποιον θέλει να προστατεύσει το απόρρητό του και να αποφύγει την ενόχληση του spam όταν συμμετέχει σε διαδικτυακές δραστηριότητες.

Πώς να δημιουργήσετε μια προσωρινή διεύθυνση αλληλογραφίας στο Tmailor.com

The interface for receiving a temporary email address on the https://tmailor.com website

Η διεπαφή για τη λήψη μιας προσωρινής διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον ιστότοπο https://tmailor.com

Βήμα 1: Μεταβείτε στον ιστότοπο Tmailor.com

Αρχικά, επισκεφθείτε τον ιστότοπο Tmailor.com προσωρινής αλληλογραφίας. Αυτός είναι ο κύριος ιστότοπος που προσφέρει προσωρινές υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς να ζητά προσωπικά στοιχεία.

Βήμα 2: Λάβετε αμέσως μια προσωρινή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Όταν εισέρχεστε στην αρχική σελίδα του Tmailor.com, το σύστημα δημιουργεί αμέσως μια προσωρινή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για εσάς χωρίς να χρειάζεται να εγγραφείτε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αμέσως για να λάβετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης ή πληροφορίες εγγραφής από ιστότοπους και ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

Βήμα 3: Μεταβείτε στο προσωρινό γραμματοκιβώτιό σας

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα προσωρινά εισερχόμενά σας στον ιστότοπο για να διαβάσετε νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό το γραμματοκιβώτιο θα ενημερώσει αυτόματα και θα εμφανίσει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται στην προσωρινή διεύθυνση που δημιουργήσατε.

Βήμα 4: Αποθηκεύστε το διακριτικό για να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αργότερα

Χάρη στο διακριτικό, ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του Tmailor.com είναι ότι μπορείτε να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στην παλιά σας διεύθυνση email. Αυτό το διακριτικό θα παρέχεται όταν λάβετε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα αποθηκευτεί στην ενότητα "Κοινή χρήση". Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ξανά αυτήν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά την έξοδό σας από τον ιστότοπο, αποθηκεύστε το διακριτικό, ώστε να έχετε ξανά πρόσβαση σε αυτό αργότερα.

Receive a token to recover a temporary email address for future use in the share section.

Λάβετε ένα διακριτικό για να ανακτήσετε μια προσωρινή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για μελλοντική χρήση στην ενότητα κοινής χρήσης.

Χρησιμοποιήστε Tmailor.com σε Android και iOS.

Επισκόπηση εφαρμογής

Tmailor.com υποστηρίζει χρήστες μέσω προγράμματος περιήγησης και διαθέτει εφαρμογή προσωρινής αλληλογραφίας για Android και iOS. Αυτή η εφαρμογή διευκολύνει τους χρήστες να διαχειρίζονται και να χρησιμοποιούν προσωρινά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε. Παρέχει μια ομαλή και βολική εμπειρία για χρήστες που θέλουν να λαμβάνουν και να διαχειρίζονται προσωρινά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις κινητές συσκευές τους.

Πώς να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή

Κατεβάστε την εφαρμογή Temp mail by tmailor.com:

Temp mail app available on the Apple App Store.

Η εφαρμογή Temp mail είναι διαθέσιμη στο Apple App Store.

Σημείωση:

Ανοίξτε την εφαρμογή και αρχίστε να χρησιμοποιείτε:

Διαχειριστείτε το Temp Mail στο κινητό.

  • Η εφαρμογή "Temp mail" σάς επιτρέπει να λαμβάνετε άμεσες ειδοποιήσεις όταν είναι διαθέσιμα νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να μην χάνετε κρίσιμα μηνύματα επιβεβαίωσης ή ειδοποιήσεις.
  • Η εφαρμογή σάς βοηθά να διαχειριστείτε όλες τις δημιουργημένες προσωρινές διευθύνσεις email. Μπορείτε να επαναφέρετε γρήγορα τις δημιουργημένες προσωρινές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να βλέπετε, να αποθηκεύετε και να διαχειρίζεστε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να τα διαγράφετε εάν είναι απαραίτητο. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν ελέγχετε γρήγορα πληροφορίες ή εγγράφεστε για λογαριασμό σε άλλες πλατφόρμες.

Οδηγίες για την ανάκτηση μιας προσωρινής διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με διακριτικό στο Tmailor.com

Βήμα 1: Λάβετε ένα διακριτικό όταν λαμβάνετε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Όταν λαμβάνετε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω μιας προσωρινής διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον ιστότοπο προσωρινής αλληλογραφίας "Tmailor.com", θα παρέχεται ένα διακριτικό. Αυτό το διακριτικό βρίσκεται στην ενότητα "Κοινή χρήση" των εισερχομένων σας. Είναι το κλειδί για την ανάκτηση πρόσβασης στην προσωρινή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει εκδοθεί.

Αποθηκεύστε αυτό το διακριτικό, το οποίο μπορεί να αντιγραφεί και να αποθηκευτεί σε ασφαλές μέρος (π.χ. αποθηκευμένο σε προσωπικό έγγραφο, κύριο email ή σημείωση τηλεφώνου). Αυτό το διακριτικό είναι απαραίτητο για την ανάκτηση της διεύθυνσης email σας μετά το κλείσιμο του ιστότοπου ή της περιόδου λειτουργίας σας.

Βήμα 2: Αποκτήστε ξανά πρόσβαση στο Tmailor.com

Μετά την έξοδο από τον ιστότοπο ή μετά από λίγο, εάν θέλετε να επισκεφθείτε ξανά την προσωρινή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιήσατε, πρέπει να επιστρέψετε στην αρχική σελίδα Tmailor.com.

Βήμα 3: Εισαγάγετε το διακριτικό για να ανακτήσετε τη διεύθυνση προσωρινής αλληλογραφίας

  1. Στην αρχική σελίδα του Tmailor.com, αναζητήστε το κουμπί "Ανάκτηση email". Εναλλακτικά, μεταβείτε απευθείας στην ακόλουθη διεύθυνση URL: Ανάκτηση προσωρινών διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το διακριτικό πρόσβασης (tmailor.com)
  2. Πληκτρολογήστε το διακριτικό που αποθηκεύσατε νωρίτερα στο πλαίσιο αίτησης.
  3. Πιστοποιήστε ότι δεν είστε ρομπότ.
  4. Πατήστε το κουμπί "Επιβεβαίωση" για να ανακτήσει το σύστημα την παλιά σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το γραμματοκιβώτιό σας.

Βήμα 4: Επαναχρησιμοποιήστε την προσωρινή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει αποκατασταθεί

Μόλις επιβεβαιωθεί το διακριτικό, το σύστημα θα επαναφέρει την προσωρινή διεύθυνση email και όλα τα email που λάβατε. Μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να λαμβάνετε περισσότερα μηνύματα ή να ελέγχετε ξανά για προηγούμενα μηνύματα έως ότου τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα εισερχόμενα διαγραφούν αυτόματα μετά από 24 ώρες.

Interface for entering a temporary email address recovery token.

Διεπαφή για την εισαγωγή προσωρινού διακριτικού ανάκτησης διεύθυνσης email.

Σημείωση:

  • Τα διακριτικά είναι απαραίτητα για την ανάκτηση διευθύνσεων email, επομένως αποθηκεύστε τα μόνιμα εάν χρειαστεί να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση σε αυτά.
  • Εάν το διακριτικό δεν αποθηκευτεί, δεν μπορείτε να ανακτήσετε την προσωρινή διεύθυνση email σας μετά την έξοδο από τον ιστότοπο.
  • Μετά από 24 ώρες, ακόμα κι αν έχετε το διακριτικό, ολόκληρο το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα διαγραφεί αυτόματα για ασφάλεια και το γραμματοκιβώτιο δεν θα ανακτηθεί.

Με τη δυνατότητα διακριτικού, Tmailor.com προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και ευκολία από άλλες προσωρινές υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιτρέπει στους χρήστες να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την παλιά τους διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς να περιορίζονται σε μία μόνο επίσκεψη.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Temp Mail για διαδικτυακές δραστηριότητες

Δημιουργήστε λογαριασμούς σε ιστότοπους.

Το Temp Mail είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για τη δημιουργία λογαριασμού σε ιστοσελίδες και ηλεκτρονικές υπηρεσίες χωρίς να θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια προσωπική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Temp Mail για να εγγραφείτε:

  • Ενημερωτικά δελτία: Ενημερωθείτε χωρίς να ανησυχείτε για ανεπιθύμητη αλληλογραφία αργότερα.
  • Φόρουμ: Γίνετε μέλος διαδικτυακών κοινοτήτων ανώνυμα χωρίς να αποκαλύψετε το πραγματικό σας email.
  • Online υπηρεσίες: Εγγραφείτε σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες και εφαρμογές γρήγορα και με ασφάλεια.

Λάβετε ένα email επιβεβαίωσης

Το Temp Mail σας επιτρέπει να λάβετε ένα email επιβεβαίωσης για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής ή να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας:

  • Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης θα σταλεί στα προσωρινά εισερχόμενά σας όταν δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στον ιστότοπο.
  • Πρέπει να μεταβείτε στο Tmailor.com για να δείτε και να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο επιβεβαίωσης χωρίς να ανησυχείτε για την αποθήκευση του email για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ελέγξτε τη λειτουργικότητα της εφαρμογής ή του ιστότοπού σας.

Το Temp Mail είναι χρήσιμο για προγραμματιστές ή δοκιμαστές που θέλουν να δοκιμάσουν τη λειτουργικότητα αποστολής και λήψης email μιας εφαρμογής ή ιστότοπου:

  • Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλές προσωρινές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να δοκιμάσετε τη μαζική αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να λάβετε κωδικούς επιβεβαίωσης ή να δοκιμάσετε άλλες λειτουργίες που σχετίζονται με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πρόσθετες περιπτώσεις χρήσης:

  • Προσωρινή συνδρομή για δωρεάν δοκιμαστικές υπηρεσίες: Το Temp Mail σάς επιτρέπει να εγγραφείτε σε δοκιμαστικές υπηρεσίες χωρίς να μοιραστείτε το κύριο email σας.
  • Ανώνυμες συναλλαγές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Μπορείτε να ανταλλάξετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς να αποκαλύψετε την ταυτότητά σας χρησιμοποιώντας το Temp Mail.
  • Εφάπαξ λήψη περιεχομένου ή πρόσβαση: Χρησιμοποιήστε το Temp Mail για να λάβετε έναν σύνδεσμο λήψης ή έναν κωδικό ενεργοποίησης χωρίς να ανησυχείτε για τον μακροπρόθεσμο χώρο αποθήκευσης email.

Μοναδικά χαρακτηριστικά του Temp Mail στο Tmailor.com

Χρησιμοποιήστε μόνιμα τη διεύθυνση προσωρινής αλληλογραφίας που δημιουργήθηκε με το διακριτικό

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του Tmailor.com είναι η δυνατότητα ανάκτησης πρόσβασης σε παλιές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω διακριτικών:

  • Σύστημα διακριτικών: Όταν λαμβάνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Tmailor.com θα παρέχει ένα διακριτικό που θα σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε και να επισκεφθείτε ξανά αυτήν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά την έξοδο από τον ιστότοπο.
  • Εγχειρίδιο διακριτικού: Για να ανακτήσετε ένα παλιό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εισαγάγετε το διακριτικό στην αρχική σελίδα του Tmailor.com και το σύστημα θα ανακτήσει αυτόματα τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και όλα τα ληφθέντα μηνύματα.

Δημιουργήστε άμεσα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς προσωπικά στοιχεία

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του Tmailor.com είναι η γρήγορη δημιουργία μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς να χρειάζεται να παρέχετε προσωπικές πληροφορίες:

  • Δεν απαιτείται εγγραφή. Απλά πρέπει να μεταβείτε στον ιστότοπο και θα έχετε αμέσως μια προσωρινή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έτοιμη για χρήση.
  • Ασφάλεια και απόρρητο: Με το να μην ζητάτε προσωπικές πληροφορίες, είστε εντελώς ανώνυμοι και το απόρρητό σας προστατεύεται κατά τη χρήση της υπηρεσίας.

Παγκόσμιες ταχύτητες με το σύστημα διακομιστών της Google

Tmailor.com χρησιμοποιεί το παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών της Google για να εξασφαλίσει υψηλή ταχύτητα και αξιοπιστία:

  • Γρήγορη ταχύτητα λήψης email: Χάρη στην ισχυρή υποδομή διακομιστών της Google, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λαμβάνονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία σχεδόν αμέσως, διασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσετε καμία πληροφορία.
  • Υψηλή αξιοπιστία: Το σύστημα της Google διασφαλίζει ότι λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γρήγορα και με συνέπεια, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στον κόσμο.

Διαγράψτε αυτόματα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά από 24 ώρες.

Tmailor.com ενσωματωμένη αυτόματη διαγραφή όλων των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά από 24 ώρες, η οποία προστατεύει το απόρρητό σας:

  • Αυτόματη διαγραφή: Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνονται για περισσότερες από 24 ώρες θα διαγράφονται αυτόματα, διασφαλίζοντας ότι καμία πληροφορία δεν διαρκεί πολύ.
  • Μέγιστη ασφάλεια: Η αυτόματη διαγραφή email εξαλείφει τον κίνδυνο διαρροής email ή κακής χρήσης.

Χάρη σε αυτά τα ανώτερα χαρακτηριστικά, Tmailor.com όχι μόνο προσφέρει ευκολία στους χρήστες, αλλά διασφαλίζει επίσης την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα στη χρήση προσωρινών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πώς να διαχειριστείτε τις εισερχόμενες ειδοποιήσεις και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Λάβετε ειδοποιήσεις με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται σε άμεσες προσωρινές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Tmailor.com προσφέρει άμεσες ειδοποιήσεις μόλις φτάσει ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, βοηθώντας τους χρήστες να μην χάσουν σημαντικά μηνύματα:

  • Πώς λειτουργούν οι ειδοποιήσεις: Μόλις σταλεί ένα email στην προσωρινή διεύθυνσή σας, το σύστημα της Tmailor.com θα σας ειδοποιήσει μέσω του προγράμματος περιήγησης ή της εφαρμογής για κινητά (εάν το έχετε εγκαταστήσει).
  • Widget ειδοποιήσεων: Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν περιμένετε έναν κωδικό επιβεβαίωσης ή ένα σημαντικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ειδοποίησης, όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο ή χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, πρέπει να συναινέσετε στη λήψη ειδοποιήσεων όταν σας ζητηθεί άδεια στο παράθυρο ειδοποιήσεων του προγράμματος περιήγησης ή της εφαρμογής σας για κινητά.

Πώς να ελέγξετε το γραμματοκιβώτιό σας

Tmailor.com επιτρέπει στους χρήστες να έχουν εύκολη πρόσβαση στα γραμματοκιβώτιά τους από οποιαδήποτε συσκευή:

  • Σε υπολογιστή: Μεταβείτε στον ιστότοπο Tmailor.com και η προσωρινή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το γραμματοκιβώτιό σας θα εμφανιστούν στην αρχική σελίδα.
  • Σε κινητή συσκευή: Εάν χρησιμοποιείτε τηλέφωνο, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο μέσω προγράμματος περιήγησης ή να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για κινητά σε Android ή iOS για να ελέγξετε το email σας γρήγορα και εύκολα.
  • Στην εφαρμογή Android / iOS, Tmailor.com διαθέτει μια διαισθητική, εύχρηστη διεπαφή που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τα προσωρινά email σας και να λαμβάνετε άμεσες ειδοποιήσεις όταν γίνονται διαθέσιμα νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Διαχείριση σημαντικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Με την αυτόματη διαγραφή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά από 24 ώρες, πρέπει να έχετε κατά νου τα βασικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

  • Αποθήκευση βασικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Εάν λάβετε ένα σημαντικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να διατηρήσετε, κατεβάστε ή αντιγράψτε τα περιεχόμενα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προτού διαγραφεί αυτόματα.
  • Εξαγωγή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Για να διασφαλίσετε ότι οι πληροφορίες δεν θα χαθούν, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ή να εξαγάγετε το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ξεχωριστό έγγραφο.

Η δυνατότητα ασφαλείας προσωρινής αλληλογραφίας που προσφέρει Tmailor.com

Διακομιστές μεσολάβησης εικόνας

Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά ασφαλείας του Tmailor.com είναι ένας διακομιστής μεσολάβησης εικόνας, ο οποίος αποκλείει την παρακολούθηση εικόνων σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

  • Αποκλεισμός εικονοστοιχείων παρακολούθησης: Πολλές υπηρεσίες και διαφημιστικές εταιρείες χρησιμοποιούν μικρές εικόνες 1px για να παρακολουθούν τη δραστηριότητα των χρηστών όταν ανοίγουν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Tmailor.com χρησιμοποιεί διακομιστές μεσολάβησης εικόνας για να εξαλείψει αυτές τις εικόνες παρακολούθησης, προστατεύοντας το απόρρητό σας.
  • Αποτρέψτε διαρροές πληροφοριών: Χάρη στους διακομιστές μεσολάβησης εικόνας, καμία πληροφορία σχετικά με τη δραστηριότητά σας δεν διαρρέει σε τρίτους μέσω email.

Κατάργηση της παρακολούθησης JavaScript

Tmailor.com καταργεί επίσης όλο τον κώδικα JavaScript παρακολούθησης που είναι ενσωματωμένος στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

  • Γιατί είναι επικίνδυνο το JavaScript στο email; Η JavaScript μπορεί να παρακολουθεί τους χρήστες, να καταγράφει τις ενέργειές τους ή ακόμα και να ανοίγει ευπάθειες ασφαλείας. Tmailor.com καταργεί εντελώς αυτά τα αποσπάσματα από το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πριν τα εμφανίσει.
  • Μέγιστη ασφάλεια: Η κατάργηση της JavaScript κάνει τα email σας πιο ασφαλή, διασφαλίζοντας ότι δεν είναι ενεργός κακόβουλος κώδικας ή εργαλεία παρακολούθησης.

Δεν απαιτούνται προσωπικές πληροφορίες

Ένα από τα πλεονεκτήματα της Tmailor.com είναι ότι δεν ζητά προσωπικές πληροφορίες όταν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία:

  • Πλήρης ανωνυμία: Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν και να χρησιμοποιήσουν προσωρινά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς να παρέχουν πληροφορίες, όπως το όνομά τους, την κύρια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τα διαπιστευτήρια σύνδεσης.
  • Ασφάλεια πληροφοριών: Αυτό διασφαλίζει ότι είστε εντελώς ανώνυμοι και δεν ανησυχείτε για τη συλλογή προσωπικών δεδομένων κατά τη χρήση της υπηρεσίας.

Περισσότεροι από 500 τομείς είναι διαθέσιμοι.

Tmailor.com προσφέρει πάνω από 500 διαφορετικά ονόματα τομέα για να χρησιμοποιήσετε για την προσωρινή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας:

  • Η χρήση μιας ποικιλίας ονομάτων τομέα σάς δίνει περισσότερες επιλογές κατά τη δημιουργία προσωρινών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μειώνει τον κίνδυνο εντοπισμού χρησιμοποιώντας προσωρινά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Προσθήκη νέων τομέων κάθε μήνα: Tmailor.com προσθέτει συνεχώς νέους τομείς, δίνοντας στους χρήστες περισσότερες επιλογές και αποφεύγοντας τον αποκλεισμό από διαδικτυακές υπηρεσίες.

Οφέλη από τη χρήση Tmailor.com σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες Temp Mail

Μην διαγράψετε μια προσωρινή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δημιουργήθηκε.

Σε αντίθεση με πολλές άλλες υπηρεσίες Temp Mail που διαγράφουν διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αμέσως μετά τη χρήση, Tmailor.com σας επιτρέπει να επαναχρησιμοποιήσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δημιουργήθηκε με ένα διακριτικό:

  • Εύκολη επαναχρησιμοποίηση: Μπορείτε να αποθηκεύσετε διακριτικά και να επαναχρησιμοποιήσετε την παλιά σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όποτε χρειάζεται, δημιουργώντας ευελιξία για τους χρήστες.

Παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών

Tmailor.com χρησιμοποιεί το παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών της Google για να διασφαλίσει ότι η λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι γρήγορη και αξιόπιστη:

  • Γρήγορη ταχύτητα: Χάρη στην ισχυρή υποδομή της Google, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου φτάνουν άμεσα χωρίς καθυστέρηση.
  • Υψηλή αξιοπιστία: Αυτό το παγκόσμιο σύστημα διακομιστών σάς βοηθά να λαμβάνετε σταθερά και ασφαλή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπου κι αν βρίσκεστε.

Πολυγλωσσική υποστήριξη

Tmailor.com υποστηρίζει περισσότερες από 99 γλώσσες, καθιστώντας την υπηρεσία προσβάσιμη σε παγκόσμιους χρήστες:

  • Διεθνής πρόσβαση: Χρήστες από οποιαδήποτε χώρα μπορούν εύκολα να χρησιμοποιήσουν αυτήν την υπηρεσία Temp Mail.
  • Διαφορετικές γλώσσες: Η διεπαφή του Tmailor.com μεταφράζεται σε πολλές γλώσσες, διευκολύνοντας τους χρήστες σε όλο τον κόσμο να το βιώσουν.

Με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα ασφαλείας, το Tmailor.com είναι μια κορυφαία επιλογή για όσους αναζητούν μια ασφαλή και βολική προσωρινή υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πώς σας βοηθά Tmailor.com να αποφύγετε το spam;

Γιατί εμφανίζεται το spam;

Το ανεπιθύμητο περιεχόμενο συμβαίνει συχνά όταν η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας πωλείται ή κοινοποιείται σε τρίτους χωρίς να το γνωρίζετε. Πολλοί ιστότοποι, κυρίως εμπορικοί ή εμπορικοί, συλλέγουν και μοιράζονται τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των χρηστών με διαφημιστές ή άλλους παρόχους υπηρεσιών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα προσωπικά σας εισερχόμενα να γεμίζουν με ανεπιθύμητα μηνύματα, συμπεριλαμβανομένων διαφημίσεων, μάρκετινγκ προϊόντων, ακόμη και κακόβουλων μηνυμάτων ηλεκτρονικού "ψαρέματος" ή ηλεκτρονικού ψαρέματος.

Αποτρέψτε την ανεπιθύμητη αλληλογραφία με το Temp Mail.

Η χρήση ενός προσωρινού μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από Tmailor.com είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποφύγετε την ανεπιθύμητη αλληλογραφία όταν πρέπει να εγγραφείτε για λογαριασμό σε αναξιόπιστους ιστότοπους ή είναι πιθανό να στείλετε πολλά διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αντί να χρησιμοποιήσετε ένα προσωπικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια προσωρινή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για:

  • Εγγραφείτε για έναν δοκιμαστικό λογαριασμό: Αυτοί οι ιστότοποι συχνά ζητούν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά στέλνουν πολλά διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά την εγγραφή σας.
  • Λάβετε μέρος σε έρευνες ή λάβετε δωρεάν υλικό: Αυτά τα μέρη συχνά συλλέγουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για σκοπούς μάρκετινγκ.

Πώς Tmailor.com το προσωρινό γραμματοκιβώτιο προστατεύει το απόρρητό σας

Tmailor.com παρέχει ισχυρές διασφαλίσεις για τη διασφάλιση του απορρήτου των χρηστών:

  • Διαγραφή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά από 24 ώρες: Όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα εισερχόμενά σας θα διαγραφούν αυτόματα μετά από 24 ώρες, διασφαλίζοντας ότι δεν υπάρχουν ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μακράς διαρκείας στο σύστημα.
  • Ασφάλεια γραμματοκιβωτίου: Με την αυτόματη διαγραφή email, οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για ανεπιθύμητα μηνύματα ή διαφημίσεις που καταλαμβάνουν χώρο στα εισερχόμενά τους. Μετά από 24 ώρες, το σύστημα θα διαγράψει με ασφάλεια όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμβάλλοντας στην προστασία των προσωπικών σας εισερχομένων από μελλοντικές ενοχλήσεις.

Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση του Tmailor.com

Το Temp mail τροφοδοτείται από Tmailor.com δωρεάν;

Tmailor.com είναι μια εντελώς δωρεάν υπηρεσία. Μπορείτε να δημιουργήσετε προσωρινά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να τα χρησιμοποιήσετε αμέσως χωρίς να πληρώσετε τίποτα. Αυτή η υπηρεσία είναι πάντα διαθέσιμη στους χρήστες χωρίς να απαιτείται εγγραφή ή προσωπικά στοιχεία.

Μπορώ να επαναχρησιμοποιήσω μια διεύθυνση Temp Mail;

Tmailor.com σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ξανά μια προσωρινή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποθηκεύοντας το διακριτικό. Όταν λάβετε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το σύστημα θα παρέχει αυτό το διακριτικό, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά την έξοδο από τον ιστότοπο.

Πόσο καιρό θα παραμείνει το email μου στο γραμματοκιβώτιο;

Όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα προσωρινά εισερχόμενά σας θα διαγραφούν αυτόματα μετά από 24 ώρες. Αυτό βοηθά στην προστασία του απορρήτου σας και αποτρέπει την αρχειοθέτηση περιττών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μπορώ να στείλω email από Tmailor.com;

Όχι, Tmailor.com έχει σχεδιαστεί για να λαμβάνει μόνο μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δεν υποστηρίζει την αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτή η υπηρεσία προορίζεται κυρίως για σκοπούς ασφάλειας και πρόληψης ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για δραστηριότητες ανταλλαγής email.

Είναι ασφαλής η διεύθυνση Temp Mail μου;

Ναι, Tmailor.com χρησιμοποιεί προηγμένα μέτρα ασφαλείας, όπως:

  • Το παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών της Google εξασφαλίζει γρήγορη και ασφαλή λήψη email.
  • Ο διακομιστής μεσολάβησης εικόνας και η κατάργηση της JavaScript παρακολούθησης στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σάς προστατεύουν από τις πρακτικές παρακολούθησης μη εξουσιοδοτημένων διαφημιστικών εταιρειών.

Μπορώ να καταχωρήσω λογαριασμό στο Facebook, το Instagram, το TikTok ή το Twitter (X) με προσωρινή διεύθυνση email;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προσωρινή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχεται από tmailor.com για να εγγραφείτε στα παραπάνω κοινωνικά δίκτυα. Μπορείτε να δείτε ορισμένες οδηγίες για τη δημιουργία λογαριασμού με προσωρινή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως εξής:

Τελειώνω

Η χρήση Tmailor.com προσφέρει ευκολία και υψηλή ασφάλεια για όσους χρειάζονται μια προσωρινή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σας βοηθά να αποφύγετε τα ανεπιθύμητα μηνύματα και εξασφαλίζει μέγιστο απόρρητο με λειτουργίες ασφαλείας, όπως 24ωρη διαγραφή email, διακομιστές μεσολάβησης εικόνας και ένα παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών.

Αν ψάχνετε για έναν ασφαλή, γρήγορο και δωρεάν τρόπο για να εγγραφείτε για λογαριασμό ή να ελέγξετε την υπηρεσία χωρίς να ανησυχείτε για παρακολούθηση ή ανεπιθύμητη αλληλογραφία, Tmailor.com είναι ιδανικό.

Δοκιμάστε το σήμερα επισκεπτόμενοι το Tmailor.com και δημιουργώντας μια προσωρινή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε δευτερόλεπτα!