K registraci na sociálních sítích použijte jednorázovou dočasnou e-mailovou adresu (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram...)

11/29/2022
K registraci na sociálních sítích použijte jednorázovou dočasnou e-mailovou adresu (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram...)

Pokaždé, když si chcete vytvořit účet na nějakém fóru nebo sociálních médiích, jako je Facebook, musíte zadat informace o své e-mailové schránce, abyste získali aktivační odkaz. Bohužel po registraci vám tato sociální síť pošle desítky zpráv se zbytečnými informacemi, které vás nezajímají. Obvykle si můžete zaregistrovat účty na více než jednom sociálním médiu, z nichž každé má své výhody. Například Facebook je vhodnější pro neformální komunikaci, LinkedIn - je pro profesionální komunikaci a Instagram je pro sdílení médií.

I když tato sociální síť posílá pouze 2-3 zprávy denně, do konce týdne bude vaše e-mailová schránka zaneřáděna stovkami zbytečných zpráv. Pokud tedy chcete veškerý tento spam eliminovat, můžete při vytváření účtů na sociálních sítích použít dočasnou poštu.

Mnoho lidí se domnívá, že vetřelci používají pouze krátké zprávy pro kriminální účely nebo spammery k odesílání reklam a virů. To však není pravda. Dočasná pošta je vynikajícím nástrojem v boji proti spamu. Například reálnou schránku můžete využít výhradně pro osobní nebo obchodní korespondenci a dočasnou schránku - pro zbytek pošty a registraci na sociálních sítích nebo různých fórech. Neprozradíte tedy svou skutečnou poštu a nevyhazujete odpadky, takže nemusíte trávit spoustu času tříděním pošty a hledáním důležitých e-mailů v nevyžádané poště.

Jednorázová poštovní služba se snadno používá a nevyžaduje registraci. Stačí otevřít webovou stránku https://tmailor.com v prohlížeči na počítači nebo mobilním zařízení a máte přístup k dočasné poštovní schránce, kterou jste právě vygenerovali.

Vzhledem k tomu, že uživatel má přístup k dočasné poštovní schránce, aniž by zadával jakékoli registrační údaje, může se chránit před zveřejněním osobních údajů. Uživatelé se tak chrání před nevyžádanými informačními zprávami ze sociálních sítí a možnými útoky vetřelců. Krádeže identity jsou v dnešní době tak běžné, že je nutné usilovat o maximální anonymitu na internetu. V opačném případě riskujete ztrátu osobních údajů zařízení a peněz z elektronických peněženek nebo kreditních karet.

Použijte dočasnou poštu od https://tmailor.com a budete co nejvíce chráněni!