Preguntes freqüents

11/29/2022
Preguntes freqüents

Un servei de correu electrònic anònim temporal està dissenyat específicament per protegir la vostra privadesa. Aquest servei ha aparegut fa relativament poc temps. Les respostes a les preguntes més freqüents t'ajudaran a aclarir el servei ofert i a fer un ús immediat del nostre còmode i totalment segur servei.

Quick access
├── Què és el correu temporal/d'un sol ús/anònim/fals?
├── Per què necessiteu una adreça de correu electrònic temporal?
├── Quina diferència hi ha entre el correu d'un sol ús del correu electrònic habitual?
├── Com allargar la vida útil de l'adreça de correu electrònic?
├── Com enviar un correu electrònic?
├── Com esborrar un correu electrònic temporal?
├── Puc consultar els correus electrònics rebuts?
├── Puc reutilitzar una adreça de correu electrònic que ja està en ús?

Què és el correu temporal/d'un sol ús/anònim/fals?

Un correu electrònic d'un sol ús és una adreça de correu electrònic temporal i anònima amb una vida predeterminada que no requereix registre.

Per què necessiteu una adreça de correu electrònic temporal?

Per registrar-se en llocs dubtosos, crear i enviar correspondència anònima. És beneficiós per a totes les situacions en què la vostra privadesa és primordial, és a dir, fòrums, sortejos i missatgeria instantània.

Quina diferència hi ha entre el correu d'un sol ús del correu electrònic habitual?

No requereix registre.

És totalment anònim. Totes les dades, l'adreça i l'adreça IP s'eliminen un cop finalitzat el període d'ús de la bústia de correu.

Automàticament es genera una adreça de correu electrònic. A punt per rebre correus electrònics entrants immediatament. La bústia de correu està totalment protegida contra el correu brossa, la pirateria i les gestes.

Com allargar la vida útil de l'adreça de correu electrònic?

L'adreça de correu electrònic és vàlida fins que l'esborreu o fins que el servei canviï la llista de dominis. Per tant, no cal allargar el temps.

Com enviar un correu electrònic?

L'enviament d'un correu electrònic està totalment desactivat i no l'implementarem a causa de problemes de frau i correu brossa.

Com esborrar un correu electrònic temporal?

Premeu la tecla "Suprimeix" a la pàgina d'inici

Puc consultar els correus electrònics rebuts?

Sí, es mostren sota el nom de la bústia de correu. A més, podeu veure simultàniament l'emissor, l'assumpte i el text de la carta. Si els correus electrònics entrants esperats no apareixen a la llista, premeu el botó Actualitza.

Puc reutilitzar una adreça de correu electrònic que ja està en ús?

Si ja teniu un testimoni d'accés, és possible obtenir permís per reutilitzar l'adreça electrònica temporal generada. Llegiu aquest article: Ús ràpid d'adreces de correu electrònic temporals d'un sol ús.