Condicions del servei

11/29/2022
Condicions del servei

Les condicions d'ús són un acord entre un usuari ("vós") i tmailor.com servei (el "Servei", "nosaltres") que descriu els termes i condicions del Servei. Llegiu atentament l'acord, ja que en utilitzar el Servei, accepteu els termes següents.

Quick access
├── GENERAL
├── DESCRIPCIÓ DEL SERVEI
├── ÚS ACCEPTABLE
├── AVÍS LEGAL
├── INDEMNITZACIÓ
├── EL SEU CONSENTIMENT
├── CANVIS
├── CONTACTES

GENERAL

No fem cap garantia d'idoneïtat ni fiabilitat per a cap propòsit. Els propietaris es reserven el dret de retirar la seva disponibilitat o existència en qualsevol moment. Qualsevol correu electrònic enviat a través del Servei pot estar disponible o no per a la seva visualització, pot ser canviat i pot ser visualitzat immediatament per qualsevol usuari del sistema. Vostè es compromet a accedir únicament a les dades del Servei a través del lloc web del Servei.

DESCRIPCIÓ DEL SERVEI

El Servei és gratuït i permet:

  • Accedeix a la llista de dominis gratuïts.
  • Genereu una adreça de correu electrònic nova immediatament.
  • Suprimiu i genereu adreces electròniques úniques.
  • Canvieu els noms de les adreces electròniques.
  • Obteniu correus electrònics i fitxers adjunts automàticament.
  • Llegiu els correus electrònics entrants, així com les extensions.
  • Descarregar fonts (. EML), així com fitxers adjunts.
  • Copieu al porta-retalls o utilitzeu el codi QR.

ÚS ACCEPTABLE

Us comprometeu a no utilitzar el Servei directament o indirectament per a cap propòsit il·legal. Accepteu que qualsevol correu electrònic enviat al servei o correus electrònics que animeu altres persones a enviar passarà a ser de domini públic tan aviat com estigui al sistema de servei, sense cap expectativa que el contingut del correu electrònic sigui segur.

No utilitzeu el sistema públic del Servei per obtenir, emmagatzemar o veure correus electrònics que continguin informació confidencial o privada. Reconeixeu que el Servei no té cap control sobre el contingut introduït a les bústies de correu.

Us comprometeu a mantenir el Servei indemne de qualsevol dany causat per la pèrdua de correus electrònics, contingut del correu electrònic o danys al vostre dispositiu a causa de la visualització de correus electrònics després de l'ús directe o indirecte del Servei.

Enteneu i accepteu que no podeu enviar correus electrònics amb el Servei. Només rebre. A més, com que el servei és gratuït, gestiona milions de correus electrònics per hora. Per tant, enteneu i accepteu que el període màxim d'emmagatzematge dels correus electrònics pot ser d'1-2 hores, cosa que pot canviar els dominis.

Us comprometeu a no utilitzar correus electrònics temporals per registrar comptes importants ni per rebre dades sensibles. El Servei no podrà restaurar correus electrònics o dominis un cop s'eliminin.

AVÍS LEGAL

El Servei es presta "tal qual", sense garantia de cap tipus. No garantim que el Servei compleixi els vostres requisits i expectatives o que sempre estarà disponible, lliure d'errors, ininterromput i segur. No oferim cap garantia pel que fa a la presència de noms o adreces particulars de dominis al servei i l'emmagatzematge de correus electrònics ja rebuts.

INDEMNITZACIÓ

Mantindreu indemne i indemnitzareu el Servei, així com els seus directors, funcionaris, empleats, socis i agents, de i contra qualsevol responsabilitat, disputa, reclamació, dany, pèrdua, demandes, danys, despeses i costos, inclosos, entre d'altres, els honoraris comptables i legals adequats, que puguin sorgir de o d'alguna manera relacionats amb el vostre accés o ús del Servei o la vostra violació d'aquestes condicions d'ús.

EL SEU CONSENTIMENT

Accepteu les nostres Condicions d'ús i política de privadesa mitjançant l'ús del nostre servei.

CANVIS

Ens reservem el dret de modificar les Condicions en qualsevol moment. Els canvis entraran en vigor tan bon punt es publiquin en aquesta pàgina. És per això que us recomanem que consulteu les Condicions per obtenir actualitzacions periòdicament.

CONTACTES

Si hi ha alguna pregunta relacionada amb aquestes condicions d'ús, poseu-vos en contacte amb nosaltres a tmailor.com@gmail.com.