Política de privacitat

11/29/2022
Política de privacitat

Aquesta Política de privadesa (la "Política") descriu les maneres en què tractem les dades personals i qualsevol altra informació que puguem rebre a través del nostre servei de tmailor.com (el "Servei", "nosaltres").

Us recomanem que llegiu atentament la Política abans de començar a utilitzar el Servei, ja que en accedir o utilitzar el Servei, accepteu la Política. Deixeu d'utilitzar el Servei si no esteu d'acord amb la Política i les Condicions d'ús.

Quick access
├── DADES PERSONALS
├── GALETES
├── PUBLICACIÓ D'ANUNCIS
├── ENLLAÇOS EXTERNS
├── SEGURETAT
├── CANVIS
├── CONTACTES

DADES PERSONALS

No recopilem informació d'identificació personal, com ara el vostre nom, correu electrònic, número de telèfon, geolocalització o adreça IP. El Servei funciona totalment de forma anònima, de manera que no guardem registres ni supervisem la vostra activitat en línia.

GALETES

Utilitzem cookies per millorar el rendiment del nostre servei contínuament. Les cookies ens ajuden a recordar la seva configuració per oferir la millor experiència d'usuari. Podeu desactivar les galetes a la configuració del vostre dispositiu, però això pot fer que algunes funcions del servei no estiguin disponibles.

Com que utilitzem serveis d'anàlisi de tercers com Firebase i Google Analytics, heu de tenir en compte que també poden utilitzar galetes. Podeu llegir les seves polítiques aquí: https://policies.google.com/privacy. A més, les dades d'estadístiques que obtenim del servei d'anàlisi s'utilitzen de manera que no es poden connectar a usuaris individuals.

PUBLICACIÓ D'ANUNCIS

Mentre utilitzeu el servei, és possible que Google AdSense us publiqui anuncis genèrics. Obteniu més informació sobre quines dades pot recopilar Google AdSense aquí https://policies.google.com/privacy.

ENLLAÇOS EXTERNS

Si abandoneu el nostre lloc web seguint un enllaç a un lloc web o servei extern, hauríeu de conèixer les seves polítiques i termes. Malauradament, no tenim control sobre els llocs externs que podeu visitar, de manera que els visiteu sota el vostre exclusiu risc.

SEGURETAT

Utilitzem mètodes de seguretat administratius i tecnològics fiables per protegir la informació que podem recopilar per motius estadístics i de millora de les aplicacions. Els nostres servidors s'allotgen en centres de dades on s'apliquen pràctiques de seguretat robustes. Tot i que fem tot el possible per garantir un servei segur i segur, heu de tenir en compte que, a Internet, cap mesura de seguretat de dades pot proporcionar una protecció total.

CANVIS

Ens reservem el dret de modificar i actualitzar la Política de tant en tant si es fan canvis significatius en les propietats o funcionalitats del Servei. Per tant, consulteu periòdicament la Política per saber quines dades es poden recopilar durant l'ús del Servei.

CONTACTES

Si teniu cap pregunta sobre la Política de privadesa, poseu-vos en contacte amb nosaltres a tmailor.com@gmail.com.