Què és un servei de correu electrònic temporal? Què és el correu electrònic d'un sol ús?

11/26/2022
Què és un servei de correu electrònic temporal? Què és el correu electrònic d'un sol ús?

Hola a tothom! Som els creadors de la pàgina web tmailor.com. Aquest és el nostre primer article en aquest bloc. Som un servei de correu electrònic temporal d'un sol ús. En primer lloc, volem explicar-vos com funciona el correu electrònic temporal. Comencem.

Quick access
├── Què és un correu electrònic temporal?
├── Per què necessito un correu electrònic temporal en lloc de la meva adreça electrònica?
├── Com puc triar un proveïdor d'adreces electròniques temporals d'un sol ús?
├── Concloure

Què és un correu electrònic temporal?

Per exemple, aquest és el teu correu electrònic temporal que et proporcionem, com mrx2022@tmailor.com, i pots utilitzar-lo a tot arreu: registrar-te en llocs web, i xarxes socials, rebre enllaços a diferents arxius, rebre memes divertits, rebre contingut per correu electrònic que altres t'envien ...

Passat un temps (normalment més de 24 hores), els correus electrònics rebuts a mrx2022@tmailor.com adreça s'eliminaran automàticament del nostre lloc web.

Què és un correu electrònic temporal?

A diferència d'altres serveis de correu electrònic temporals com temp-mail, 10minutemail ... En lloc d'utilitzar un servidor de correu electrònic independent (comproveu i detecteu fàcilment adreces temporals del servidor de correu electrònic). La nostra tecnologia utilitza registres MX a través de Microsoft, Google... Per tant, la nostra adreça de correu electrònic temporal és anònima i pot evitar la detecció com a temporal. Veure mostra

Per què necessito un correu electrònic temporal en lloc de la meva adreça electrònica?

Per què necessito un correu electrònic temporal en lloc de la meva adreça electrònica?

A continuació, es detallen algunes bones raons per utilitzar adreces electròniques temporals d'un sol ús:

  1. Desfer-se del correu brossa. Les adreces de correu electrònic d'un sol ús són una eina útil contra el correu brossa. En particular, per als usuaris que visiten constantment formularis web, fòrums i grups de discussió, podeu limitar el correu brossa al mínim amb una adreça de correu electrònic temporal d'un sol ús.
  2. Anònim. Els pirates informàtics no poden obtenir adreces de correu electrònic reals, noms reals ... teu. Aquesta és una bona manera de millorar la vostra seguretat a Internet.
  3. Registreu-vos per obtenir qualsevol segon compte. Podeu utilitzar un correu electrònic temporal per registrar un compte de xarxa social que doni suport a Twitter, Facebook, Tiktok ... sense haver de crear una adreça de Gmail nova, Hotmail per separat. Un compte nou necessita un missatge diferent del predeterminat. Per excloure la gestió d'una safata d'entrada de correu electrònic nova, obteniu una nova adreça electrònica d'un sol ús a tmailor.com.

Com puc triar un proveïdor d'adreces electròniques temporals d'un sol ús?

Com puc triar un proveïdor d'adreces electròniques temporals d'un sol ús?

Els proveïdors d'adreces de correu electrònic temporals han de tenir les condicions següents:

  • Permet als usuaris crear adreces de correu electrònic temporals amb només fer clic en un botó.
  • No cal registrar-se ni sol·licitar dades identificatives dels usuaris.
  • Les adreces de correu electrònic temporals han de ser anònimes.
  • Proporcioneu més d'una adreça de correu electrònic (tantes com vulgueu).
  • Els correus electrònics rebuts no necessiten ser emmagatzemats durant massa temps al servidor.
  • Disseny senzill i funcional per obtenir un correu electrònic temporal a l'instant.
  • S'han creat proveïdors d'adreces de correu electrònic temporals aleatoris i no duplicats.

Concloure

Adreça de correu electrònic temporal, correu electrònic d'un sol ús: és un servei de correu electrònic gratuït que permet rebre correus electrònics en una adreça de correu electrònic temporal i autodestruir-se després d'un temps determinat. Molts fòrums, propietaris de Wi-Fi, llocs web i blocs requereixen que els visitants es registrin amb una adreça de correu electrònic abans de veure contingut, publicar comentaris o descarregar alguna cosa. tmailor.com és el servei de correu electrònic temporal més avançat que us ajuda a evitar el correu brossa i a mantenir-vos segurs.