Šta je privremeni email servis? Šta je jednokratni e-mail?

11/26/2022
Šta je privremeni email servis? Šta je jednokratni e-mail?

Zdravo svima! Mi smo kreatori web sajta tmailor.com. Ovo je naš prvi članak na ovom blogu. Mi smo privremeni email servis za jednokratnu upotrebu. Prvo ćemo vam reći kako funkcioniše privremeni e-mail. Počnimo.

Quick access
├── Šta je privremeni email?
├── Zašto mi je potreban privremeni email umesto e-mail adrese?
├── Kako da izaberem privremenog provajdera e-mail adrese?
├── Zaključi

Šta je privremeni email?

Na primer, ovo je vaša privremena e-pošta koju pružamo, kao što je mrx2022@tmailor.com, a možete ga koristiti svuda: registrujte se na veb sajtovima i društvenim mrežama, primate linkove ka različitim arhivama, primate smešne meme, primate sadržaj e-pošte koji vam drugi šalju.

Nakon nekog vremena (obično više od 24 sata), e-mailovi primljeni na mrx2022@tmailor.com adresu automatski će biti izbrisani sa naše web stranice.

Šta je privremeni email?

Za razliku od drugih privremenih e-mail servisa kao što su temp-mail, 10-minutna pošta... Umesto korišćenja zasebnog servera e-pošte (Lako proverite i detektujete privremene adrese servera e-pošte). Naša tehnologija koristi MX zapise preko Microsofta, Googlea... Dakle, naša privremena e-mail adresa je anonimna i može izbjeći otkrivanje kao privremeno. Prikaži uzorak

Zašto mi je potreban privremeni email umesto e-mail adrese?

Zašto mi je potreban privremeni email umesto e-mail adrese?

Evo nekoliko razloga za korišćenje privremenih email adresa:

  1. Oslobodi se spama. Jednokratne email adrese su koristan alat protiv spama. Konkretno, za korisnike koji stalno posjećuju web obrasce, forume i grupe za diskusiju, možete ograničiti spam na apsolutni minimum sa privremenom e-mail adresom za jednokratnu upotrebu.
  2. Anonimno. Hakeri ne mogu dobiti prave e-mail adrese, prava imena... Tvoj. Ovo je dobar način da poboljšate svoju bezbednost na internetu.
  3. Prijavi se za bilo koji drugi račun. Možete koristiti privremenu e-poštu za registraciju jednog naloga društvene mreže koji podržava Twitter, Facebook, Tiktok ... Bez potrebe za kreiranjem nove Gmail adrese, Hotmail odvojeno. Novi račun treba drugačiju poruku od vaše zadane. Da biste isključili upravljanje novim poštanskim sandučetom e-pošte, nabavite novu jednokratnu e-mail adresu u tmailor.com.

Kako da izaberem privremenog provajdera e-mail adrese?

Kako da izaberem privremenog provajdera e-mail adrese?

Privremeni provajderi e-mail adresa treba da imaju sledeće uslove:

  • Omogućava korisnicima da kreiraju privremene email adrese klikom na dugme.
  • Nema potrebe za registracijom ili traženjem identifikacionih informacija o korisnicima.
  • Privremene email adrese moraju biti anonimne.
  • Napišite više od jedne email adrese (koliko god želite).
  • Primljeni e-mailovi ne moraju se dugo čuvati na serveru.
  • Jednostavan i funkcionalan dizajn za dobijanje privremenog e-maila odmah.
  • Kreirani su slučajni i neduplikati privremenih provajdera e-mail adresa.

Zaključi

Privremena e-mail adresa, jednokratna e-pošta: je besplatna usluga e-pošte koja omogućava primanje e-pošte na privremenoj e-mail adresi i samouništenje nakon određenog vremena. Mnogi forumi, vlasnici Wi-Fi-ja, web stranice i blogovi zahtijevaju od posjetitelja da se prijave s e-mail adresom prije pregleda sadržaja, postavljanja komentara ili preuzimanja nečega. tmailor.com je najnaprednija privremena usluga e-pošte koja vam pomaže da izbegnete spam i ostanete bezbedni.